W sprawie niektórych userów
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: W sprawie niektórych userów
Przeczytaj dział Agata Tomaszewska i wtedy napisz co o tym sądzisz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A co do pisania "Beata dziś w Magazynie" ma to charakter informacyjny bo jest pisane na 10 godzin przed MagazynemNika pisze:Jakbyśmy w każdym wątku załogi codziennie pisali krótkie: "Agata dziś w Poranku", "Anita dziś w Dniu na żywo", "Joanna dziś w Prosto z Polski", to byśmy mieli kilkadziesiąt stron śmieci, które nic, absolutnie nic nie wnoszą.
Czytam prawie co dzień, i znajdź mi post gdzie jest, podkreślam tylko lakoniczny text "Agata Tomaszewska w Poranku" i nic poza tym. Nie ma takiego. I o to mi się rozchodzi.Przeczytaj dział Agata Tomaszewska i wtedy napisz co o tym sądzisz
-
- Czasem tu wpada
@Batthew88 jak widać po BANIE TYMCZASOWYM niczego się nie nauczył:
viewtopic.php?f=1&p=123614#p123614 :rozglada:
Ratunku! :rydzyk:
viewtopic.php?f=1&p=123614#p123614 :rozglada:
Ratunku! :rydzyk:
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Wpis usunięty. Kolejne jego posty przeświadczą o jego "być albo nie być" tu na forum.
Raczej o nie być.
Skoro po tymczasowym banie nie wyciągnął żadnych wniosków, to nie ma o czym rozmawiać.
Skoro po tymczasowym banie nie wyciągnął żadnych wniosków, to nie ma o czym rozmawiać.
Chciałam mu dać jeszcze jedną szansę w postaci jednego posta, ale skoro sam Marcin mówi (z autorytetem się nie dyskutuje!
), że pakiet kredytowy tego pana sie wyczerpał - to chyba czas bym wyciagnęła zza pazuchy pierwszego banana.

marek110 - kilka postów pod rząd, pisze sam do siebie. :/
Ludzie naprawdę nie znają podstawowych zasad na forach? :uhh:
Ludzie naprawdę nie znają podstawowych zasad na forach? :uhh:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Jak widać nie znają. Zauważ, że tyczy się to nie tylko tych nowych userów. W dawnej wersji posty pisane jeden pod drugim automatycznie łączyły sie w całośc i nie było problemu. Teraz trochę przymykam oko na ten proceder, bo w przeciwnym razie to co niektóre wątki byłyby martwe. Ale masz rację, bo z markiem110 inna sprawa --> zamiast przemyśleć od początku do końca co chce przekazać to 4 razy co godzinę pisał bez składu i ładu. Ostał się 1 post, który od biedy coś wnosi.pop pisze:marek110 - kilka postów pod rząd, pisze sam do siebie.
Ludzie naprawdę nie znają podstawowych zasad na forach?
Agatka22 nie zapomniała o edycji, próbowała jej dokonać trzykrotnie (widać zapis u dołu), ale coś nie wyszło... Już poprawione.Camilo pisze:agatka22 w wątku Romana Młodkowskiego zapomniała o opcji ''edytuj''.
Później tak...Nika pisze:Agatka22 nie zapomniała o edycji, próbowała jej dokonać trzykrotnie (widać zapis u dołu), ale coś nie wyszło...
Odnośnie regulaminu. Może warto dokonać zmian? Mam na myśli ten punkt:
Jak wiemy, z tej możliwości można korzystać zaledwie przez 15 minut po wysłaniu posta. :rozglada:Na forum nie można pisać dwóch postów pod rząd. Jeżeli chcesz dodać coś do tematu, a Twoja odpowiedź jest ostatnia, to powinieneś użyć możliwości edycji posta.
Proszę o interwencję moderatora w związku z ostatnimi postami w temacie programu ''Mam talent!''. To już chyba o krok za daleko się posunięto z głupią ironią i bezmyślnym wybijaniem postów, zwłaszcza w przypadku pop`a. I wcale nie myślę tu o temacie dyskusji, ale o zwykłym i zdecydowanie zbędnym zaśmiecaniu wątku.
Wrzuć na luz.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Wystarczy, że Ty i tylko Ty wrzuciłeś. Z tego co widzę, to nikt inny nie jest zainteresowany tak banalną dyskusją. Myślę, że to znak, by skończyć. :stop: Zresztą rób, co chcesz. Dopóki Cię mod nie upomni, to Twoje święte prawo. :hyh: Ja tylko zaalarmowałem.
A może jest jednak możliwość przywrócenia Shoutboxa, hę?! :> Tam można by się uczyć ironizowania do bólu. Jest szansa, że zyskaliby na tym i niektórzy userzy, i wątki. :cicho:
A może jest jednak możliwość przywrócenia Shoutboxa, hę?! :> Tam można by się uczyć ironizowania do bólu. Jest szansa, że zyskaliby na tym i niektórzy userzy, i wątki. :cicho:
Prawda jest taka, że pop jest szalenie bezczelny i zarozumiały. Tak było, wydaje mi się zawsze. Niestety, nikt z tym nic nie robi, bo jest on w redakcji i ma 'plecy'. Marcinie, wróc 

Liczą się tylko Fakty.