Dodam, że jeszcze była w Polsce i Świecie :brawa: :brawa: :brawa: Chyba ten sam materiał. Marta ukrywa sie za materiałami, ciekawe dlaczego? Ale dobrze, ze na kilka sekund się w nich pokazuje. dzięki epsztajnek
Marta jest, wczoraj widziałem ją pod sądem, w ładnej krótkiej spódniczce, a dzisiaj opowiada o PiSie :tanczy: :tanczy: :tanczy: I jest w Krakowie :brawa: :brawa: :brawa: chciałoby się zaśpiewać łubu dubu :tanczy: :tanczy:
:tanczy: :tanczy: :tanczy: to oznacza, że moja królowa będzie relacjonować dzisiejszą wizytę księcia i ksieżnej niestety DDTVN nie oglądałem, ale na pewno rewelacyjnie wypadła
Dziś Marta ponownie w "Dzień dobry TVN". Tym razem na krakowskim rynku rozmawiała z Edwardem Lubaszenką i Tomaszem Schimscheinerem.
Marta chyba już zadomowiła się w DDTVN Dobrze, niech pokazuje się na ogólnopolskiej antenie :brawa: :brawa: :brawa: Rozmowę obejrzałem i jestem pod wrażeniem A jeszcze potem Marta relacjonowała Marsz Żywych w Oświęcimiu, a teraz nic. Chyba postanowiła wykorzystac dni wolne na wypoczynek :mhm: :mhm: No dobrze, ale mam nadzieję, że szybko wróci i nie bedzie już robic takich przerw w relacjach. To trwało chyba kilka tygodni?? Mówię temu :stop: :stop: Marta musi byc na antenie i już
i znowu po długiej przerwie Marta relacjonuje :tanczy: :tanczy: :tanczy: dzisiaj temat dra G. Słońce prosto w twarz Martuni, wie gdzie świecić, najlepiej oświetlać gwiazdy