Mikiska pisze:A znasz odpowiedÂź, czy retorycznie pytasz?
znam odpowiedÂź
ÂżartujĂŞ, no tak zapytaÂłam... mnie siĂŞ podoba na tym pierwszym od lewej... ale bez garnituru jakoÂś przystĂŞpniej wyglÂąda... wkoĂącu ma tylko 29 lat
ajj BoÂże daj mi jutro Pana Jarka :) proszĂŞ :) niech chociaÂż ten poniedziaÂłek bĂŞdzie Âładny ciom to fotek to wiadomo, Âże inaczej wyglÂąda na wizji i poza niÂą, ale i tak jest cudowny :)
Tak, tak zauwaÂżyÂłam, rozkrĂŞca siĂŞ. I to nawet bardzo szybko. Nie jest Âźle, ale tak mi sie przez chwile wydawaÂło.
"ten pan Âśpiewak"-o podstarzaÂłym wokaliÂście "Village People", czy "stadion za przeproszeniem dziesiĂŞciolecia"... Jak ja lubiĂŞ te jego powiedzonka
Co do powiedzonek i ciĂŞtej riposty JarosÂława :
Czyta meila od kogoÂś "Panie KuÂźniar tyle pana nie byÂło i komu to przeszkadzaÂło? :? "
OdpowiedÂź "zaraz to ustalimy"
jest tzn by³ :):):):):):):) w³¹czy³am o 8:30 TV i od razu banan na buŸce :) jak mi³o :):) jak na moje to te¿ s¹dzê, ¿e nie jest smutny, po prostu rozkrêca siê i dobrze :):) kurcze ³adnie dzisiaj wygl¹da³ taki wypoczêty i w ogóle dobre by³o z tymi krawatami :D:D:D
do³¹czam sie do euforii z powrotu Jarka na wizjê :tanczy: :tanczy: :tanczy: szkoda tylko ¿e musia³am iœÌ do pracy i widzia³am tylko fragment poranka ale lepszy rydz ni¿ nic a z Jarka to taki rydz za uuuuuuu :brawa: :brawa: :brawa:
grupies obiecuje, Âże w miarĂŞ moÂżliwoÂści zacytujĂŞ wszystko co Âśmieszne, czyli chyba bardzo duÂżo . Jak myÂślicie caÂły tydzieĂą pod znakiem KuÂźniara, czy raczej nie?
[ Dodano: Pon Wrz 03, 2007 12:45 pm ]
maxxx pisze:Co do powiedzonek i ciĂŞtej riposty JarosÂława :
Czyta meila od kogoÂś "Panie KuÂźniar tyle pana nie byÂło i komu to przeszkadzaÂło? :? "
OdpowiedÂź "zaraz to ustalimy"