Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

kamuii pisze:1.ANITKA w G£ÓWNYCH !!! jako go¶æ
2.ANITKA chyba bedzie prowadziÂła razem z MIECUGOWEM wieczĂłr wyborczy czy coÂś tam :D w kaÂżdym razie bedzie...

btw...u³o¿enie ³¹czenia z partiami chyba sugeruje wygran¹ PiS ;(:(
mĂłwiÂła, mĂłwiÂła kto bĂŞdzie prowadziÂł ale o sobie nie wspomniaÂła..
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

:: Kamil pisze:mĂłwiÂła, mĂłwiÂła kto bĂŞdzie prowadziÂł ale o sobie nie wspomniaÂła..
Ale jest dzisiaj :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Ostatnio zmieniony niedziela 25 wrz 2005, 19:58 przez LordTomas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Anita jednak bĂŞdzie w Wieczorze - razem z ludÂźmi biznesu !! A jak elegancko ubrana :D :D :D :D
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

JEST !!!!!! :jupi: piĂŞknie ubrana :D i na pewno bedzie prowadziĂŚ
Android <3
Dared00

Post autor: Dared00 »

Anitka w Wieczorze wyborczym!!! Wszyscy fani muszÂą byĂŚ zadowoleni :)
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

hehe wiedzialem ze bedzie 8) no ale niestety te 1 jej wejscaia byly bardzo krotkie mam nadzieje ze pozniej bedzie rozmawiac z goscmi znacznie dluzej :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

OOOO naiwnosci ludzka ;( ANITA na tvn 24 w przerwach TVN...
Android <3
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

No ale jest!! Czemu wy szukacie dziury w caÂłym!!??
Wróciłem!!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

jest ale jakby jej nie byÂło caÂły czas debaty albo Sawka z tym drugim... mogÂła by choĂŚ wyniki z Rymanem zapodawaĂŚ nie mĂłwiÂąc juÂż o tym ze zamiast tego kolesia z Rzepy ze StyÂśkÂą prowadziĂŚ te romowy :twisted:
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

dla wielbicieli Anity od Arrowka :D

Obrazek
8.00. Anita Werner, prezenterka TVN, gÂłosowaÂła w XXX LO przy ul. Obornickiej. PrzyszÂła rano, bo spieszyÂła siĂŞ do pracy i na godz. 11 musiaÂła dojechaĂŚ do Warszawy

-->
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

CoÂś lepszego. ZapowiadajÂąc na samym poczÂątku AnitĂŞ Justyna Pochanke powiedziaÂła coÂś w stylu "W studiu sÂą takÂże osoby wyjÂątkowe, ktĂłrych warto sÂłuchaĂŚ. Jest wÂśrĂłd nich na pewno Anita Werner". :D

A Anita prowadzi wÂłaÂśnie poranek. :D Wczoraj byÂła Âświetna. :) Ale siĂŞ ucieszyÂłem, Âże jest w tym wieczorze wyborczym. :)

Obrazek

Black! :twisted: Za 2 tygodnie ju¿ o 6 rano powinieneœ byÌ w £odzi w XXX LO! :D Tam g³osuje Anita - zdradzi³¹ Gazeta Wyborcza. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ale po kolei :D
FaktĂłw nie oglÂądaÂłem ;/
5 minut przed 8-sm¹ zdecydowa³em w³¹czyÌ tvn24, przemog³em niechêÌ i op³aci³o siê :wesoly: Ma³o nie spad³em z fotela, kiedy Pochanke wykrzycza³a Imiê i Nazwisko Anity :shock: :shock: Pomyœla³em wtedy: niemo¿liweeeeeeeee, Anita w wieczorze wyborczym tvn :shock: !!!!!! Ale, gdy ujrza³em Anitê uwierzy³em :D Oczywiœcie nie wpad³em w skrajn¹ euforiê, bo ca³a sprawa wydawa³a mi siê na tyle podejrzana, ¿e gdy okaza³o siê, i¿ wystêpy Anity nie s¹ emitowane w tvn, tylko w tvn24, wcale siê nie zdziwi³em :twisted:
Ale tak oto mam kolejne poparcie mojej tezy, traktuj¹cej o tym, jak bardzo p. Pochanke boi siê mocy Anity :!: Nie pozwoli³a Anicie zab³ysn¹Ì na antenie tvn-u :twisted: bo doskonale zdaje sobie sprawê z tego, jak groŸn¹ rywalk¹, jest Anita :!:

A dla wczorajszego wystĂŞpu Anity wielkie :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: ZaprezentowaÂła siĂŞ po prostu reweeeeeelaaaaaacyjnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :!: :!: :!: ByÂła wybornie przygotowana, dynamiczna, rzeczowa, wyluzowana, perfekcyjna w kaÂżdym calu :!: :!: Jej udziaÂł, wkÂład w wieczĂłr wyborczy, choĂŚ skromny byÂł najmocniejszym punktem programu, bo przygotowany bardzo rzetelnie i elokwentnie :!:
Rymanowski, có¿... :evil2: prognozowa³ sonda¿e i trorty w ko³o Macieju :evil2: uznaj¹c i przypominaj¹c non stop o wy¿szoœci Pochanke.
A Pochanke - poÂżal siĂŞ BoÂże - przerosÂło jÂą zadanie, ktĂłrego siĂŞ podjĂŞÂła :dobani: oglÂądaÂłem jej nieudany wystĂŞp z ogromnÂą, ogromnÂą przyjemnoÂściÂą :!: MaÂła kompromitacja w jej wykonaniu :?: Czemu nie - '' (...)to zaleÂży, dziÂś poÂłoÂżymy siĂŞ spaĂŚ z jednym premierem, jutro obudzimy siĂŞ z drugim" - Na Boga, czy ona myÂśli nad tym, co mĂłwi, Âże mĂłwi tylko to, co jej Âślina na jĂŞzyk przyniesie, by tylko paplaĂŚ :?:
Poza tym pomyliÂła partiĂŞ, do ktĂłrej przynaleÂży Dobrosz :dobani:
Brawa dla KaczyĂąskiego (sorry, ale juÂż nie pamiĂŞtam ktĂłrego :lol: ), ktĂłry, gdy p. Pochanke wcinaÂła mu siĂŞ w sÂłowo: ''A wiĂŞc mĂłwi pan...'', odparÂł: ''Jak ja mĂłwiĂŞ, to ja mĂłwiĂŞ'' :evil2: :brawo:

Anita, Ty dziewczyno naprawdĂŞ marnujesz swĂłj talent w tej koteryjnej stacji :!: :!: :!:

A ja ''poÂłoÂżyÂłem siĂŞ spaĂŚ z AnitÂą i obudziÂłem siĂŞ z AnitÂą'' :lol: ByÂła w poranku, chyba nocowaÂła w pracy :lol:
W poranku znowu rewelka, kolejny szko, Anita prowadzi³a poranek, kiedy poprzedniej nocy pracowa³a intensywnie :jupi: Ale¿ mia³a powera, ale o tym trochê póŸniej :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Cholera, wczoraj nie mogÂłam dostaĂŚ siĂŞ na net - taki byÂł tÂłok ;( :twisted: A widzĂŞ, Âże gorÂąco byÂło w wÂątku przez caÂły dzieĂą :D
Ogromnym szokiem by³o pojawienie siê Anity wczoraj w tym specjalnym wieczorze! Bardzo pozytywne zawirowanie i niespodzianka :D Nawet zas³u¿y³a na wyró¿nienie i zapowiedŸ od J. Pochanke :shock:
Ale na tym koniec Âłaski, na antenie TVN nie emitowali wystĂŞpĂłw Anity :twisted: Nikt nie mĂłgÂł przysÂłoniĂŚ tej najlepiej ustawionej w stacji :twisted: Nawet Ryman dostaÂł w udziale zaledwie PROGNOZY :twisted:
PrzechodzĂŞ do meritum :wink:
Po pierwsze Anita wygl¹da³a œwietnie, tryska³a z niej energia, witalnoœÌ i m³odoœÌ :D
Po drugie wywi¹za³a siê z powierzonego zadania mistrzowsko. Jaka¿ ona elastyczna - sprawdza siê w ka¿dej roli, szkoda tylko, ¿e tak niewielu mog³o widzieÌ jej popis :twisted: Na pocz¹tek rozmawia³a z Bartoszewskim, Piesiewiczem, £ukasiewiczem, póŸniej w kolejnej przerwie na reklamy w tvn, musia³a przerwaÌ rozmowê, bo na wizjê musia³y wejœÌ ,,gwiazdy'' :twisted: i nie dokoùczy³a rozmowy :twisted: Ale przerwa³a tak s³odko, z tak¹ klas¹, ze rozmówca chyba jej wybaczy³ :D No i w kolejnej przerwie na reklamy, porozmawia³a z Ziemkiewiczem i Gowinem - ci jako jedyni byli wy¿si od Anity, bo ktoœ z realizatorów wpad³ na pomys³, ¿eby Anitê prezentowaÌ od góry do do³u w pe³nej okaza³oœci, wiêc ka¿d¹ ró¿nicê wzrostu by³o widaÌ jak na d³oni :D I ten cieù Anity padaj¹cy na jej rozmówców, po prostu mnie rozbroi³ :D :D Dla mnie WWTVN skoùczy³ siê po rozmowie Anity z Januszem Steinhoffem, ale z tego co wiem, to by³o ostatnie wyst¹pienie Anity tego dnia.
TrochĂŞ nam ten wieczĂłr uzupeÂłniÂł braki w zapasach Anity na wizji, nie? :D :D
Marcin pisze:Za 2 tygodnie ju¿ o 6 rano powinieneœ byÌ w £odzi w XXX LO! :D Tam g³osuje Anita - zdradzi³¹ Gazeta Wyborcza.
Anitka gÂłosowaÂła w ÂŁodzi :roll: To ona jeszcze nie jest zameldowana w Warszawie :roll: Wyborcza zdradza takie tajemnice? :roll: :D Ciekawe na kogo oddaÂła swĂłj cenny gÂłos, o tym teÂż mogli napisaĂŚ :lol:

Tylko pozazdroœciÌ Anicie krzepy :D Wczoraj o ósmej rano g³osowa³a w £odzi, na jedenast¹ musia³a stawiÌ siê w pracy w Wa-wie, pracowa³a nad wyraz intensywnie do póŸnych godzin nocnych i dziœ jeszcze prowadzi³a Poranek :D :brawo: M³odoœÌ gór¹ :jupi: :spoko: Nie wiem jak by³o w Poranku, bo niestety nie zdo³a³am zwlec siê ³ó¿ka, ale co siê odwlecze, to nie uciecze :wink: Wiem tylko, ¿e by³o mnóstwo ³¹czeù z przeró¿nymi reporterami :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze: Ogromnym szokiem byÂło pojawienie siĂŞ Anity wczoraj w tym specjalnym wieczorze! Bardzo pozytywne zawirowanie i niespodzianka :D

Tak, ogromne :!: I w tym ferworze zapomnieliœmy o tym, ¿e jeszcze wczoraj myœleliœmy, ¿e Anita bêdzie dopiero dziœ w popo³udniowych, czyli ten 'poniedzia³ek, ju¿ po wyborach' :? Ale przecie¿ to ona sama tak powiedzia³a :? Wiêc od razu nasuwa siê pytanie, czy ta jej obecnoœÌ wczoraj nie by³a wczeœniej planowana :?: Czy by³a dla niej równie wielkim zaskoczeniem, jak dla nas :?:
Ten klimat, atmosferê paradoxu, jaki wytworzy³ siê wokó³ Anity, nie zmierzy siê ¿adn¹ miar¹ :?
OczywiÂście jedno jest niezmienne, marginalizacja Anity trwa, bo pojawia siĂŞ tylko w tvn24, ale to, Âże w ogĂłle pozwolono jej zaistnieĂŚ podczas tak waÂżnych wydarzeĂą, dziwi mnie niesÂłychanie :!: :?
Kamuii, co teraz naleÂży napisaĂŚ :?: Konia z rzĂŞdem temu, kto odpowie na pytanie: o co tu k**** chodzi :?: ? :?
arrow pisze:dla wielbicieli Anity od Arrowka :D
Obrazek
8.00. Anita Werner, prezenterka TVN, gÂłosowaÂła w XXX LO przy ul. Obornickiej. PrzyszÂła rano, bo spieszyÂła siĂŞ do pracy i na godz. 11 musiaÂła dojechaĂŚ do Warszawy
DziĂŞki arrow, za info :D To byÂło w papierowej wersji GW, czy tylko w internetowej :?: Ciekawe, zbieg okolicznoÂści, czy zaplanowane umĂłwione dziaÂłanie :?: MoÂże ktĂłryÂś kolega Anity pracujÂący w GW zrobiÂł jej niespodziankĂŞ :D
He he, ja teÂż gÂłosowaÂłem o 8-smej rano :D Zaraz po niedzielnej mszy :D
Anita zaje*****e wygl¹da przy tym stole :evil2: Wielka dziewczynka :D Dos³ownie i w przenoœni :D Wielki skarb stacji, szkoda tylko, ¿e tak g³êboko j¹ skrywaj¹ :twisted:

£ukasz, s³ysza³em, ¿e nagra³eœ ten materia³ z g³ównych, w którym pojawi³a siê Anita :?: Podzielisz siê tym fragmentem :?: :D
A czyj to byÂł materiaÂł :?: ChciaÂłbym wiedzieĂŚ, komu mam byĂŚ wdziĂŞczny :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ