mĂłwiÂła, mĂłwiÂła kto bĂŞdzie prowadziÂł ale o sobie nie wspomniaÂła..kamuii pisze:1.ANITKA w GÂŁĂWNYCH !!! jako goœÌ
2.ANITKA chyba bedzie prowadziÂła razem z MIECUGOWEM wieczĂłr wyborczy czy coÂś tamw kaÂżdym razie bedzie...
btw...u³o¿enie ³¹czenia z partiami chyba sugeruje wygran¹ PiS:(
Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Ale jest dzisiaj :jupi: :jupi: :jupi: :jupi::: Kamil pisze:mĂłwiÂła, mĂłwiÂła kto bĂŞdzie prowadziÂł ale o sobie nie wspomniaÂła..
Ostatnio zmieniony niedziela 25 wrz 2005, 19:58 przez LordTomas, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
CoÂś lepszego. ZapowiadajÂąc na samym poczÂątku AnitĂŞ Justyna Pochanke powiedziaÂła coÂś w stylu "W studiu sÂą takÂże osoby wyjÂątkowe, ktĂłrych warto sÂłuchaĂŚ. Jest wÂśrĂłd nich na pewno Anita Werner". 
A Anita prowadzi wÂłaÂśnie poranek.
Wczoraj byÂła Âświetna.
Ale siĂŞ ucieszyÂłem, Âże jest w tym wieczorze wyborczym. 

Black!
Za 2 tygodnie juÂż o 6 rano powinieneÂś byĂŚ w ÂŁodzi w XXX LO!
Tam g³osuje Anita - zdradzi³¹ Gazeta Wyborcza. 

A Anita prowadzi wÂłaÂśnie poranek.

Black!

-
- Fan Forum

Ale po kolei

FaktĂłw nie oglÂądaÂłem ;/
5 minut przed 8-sm¹ zdecydowa³em w³¹czyÌ tvn24, przemog³em niechêÌ i op³aci³o siê :wesoly: Ma³o nie spad³em z fotela, kiedy Pochanke wykrzycza³a Imiê i Nazwisko Anity

Ale tak oto mam kolejne poparcie mojej tezy, traktujÂącej o tym, jak bardzo p. Pochanke boi siĂŞ mocy Anity

A dla wczorajszego wystĂŞpu Anity wielkie :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: ZaprezentowaÂła siĂŞ po prostu reweeeeeelaaaaaacyjnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Rymanowski, có¿... :evil2: prognozowa³ sonda¿e i trorty w ko³o Macieju :evil2: uznaj¹c i przypominaj¹c non stop o wy¿szoœci Pochanke.
A Pochanke - poÂżal siĂŞ BoÂże - przerosÂło jÂą zadanie, ktĂłrego siĂŞ podjĂŞÂła :dobani: oglÂądaÂłem jej nieudany wystĂŞp z ogromnÂą, ogromnÂą przyjemnoÂściÂą

Poza tym pomyliÂła partiĂŞ, do ktĂłrej przynaleÂży Dobrosz :dobani:
Brawa dla KaczyĂąskiego (sorry, ale juÂż nie pamiĂŞtam ktĂłrego

Anita, Ty dziewczyno naprawdĂŞ marnujesz swĂłj talent w tej koteryjnej stacji

A ja ''poÂłoÂżyÂłem siĂŞ spaĂŚ z AnitÂą i obudziÂłem siĂŞ z AnitÂą''

W poranku znowu rewelka, kolejny szko, Anita prowadzi³a poranek, kiedy poprzedniej nocy pracowa³a intensywnie :jupi: Ale¿ mia³a powera, ale o tym trochê póŸniej
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
Cholera, wczoraj nie mogÂłam dostaĂŚ siĂŞ na net - taki byÂł tÂłok
A widzĂŞ, Âże gorÂąco byÂło w wÂątku przez caÂły dzieĂą
Ogromnym szokiem byÂło pojawienie siĂŞ Anity wczoraj w tym specjalnym wieczorze! Bardzo pozytywne zawirowanie i niespodzianka
Nawet zas³u¿y³a na wyró¿nienie i zapowiedŸ od J. Pochanke 
Ale na tym koniec Âłaski, na antenie TVN nie emitowali wystĂŞpĂłw Anity
Nikt nie mĂłgÂł przysÂłoniĂŚ tej najlepiej ustawionej w stacji
Nawet Ryman dostaÂł w udziale zaledwie PROGNOZY 
PrzechodzĂŞ do meritum
Po pierwsze Anita wygl¹da³a œwietnie, tryska³a z niej energia, witalnoœÌ i m³odoœÌ
Po drugie wywiÂązaÂła siĂŞ z powierzonego zadania mistrzowsko. JakaÂż ona elastyczna - sprawdza siĂŞ w kaÂżdej roli, szkoda tylko, Âże tak niewielu mogÂło widzieĂŚ jej popis
Na pocz¹tek rozmawia³a z Bartoszewskim, Piesiewiczem, £ukasiewiczem, póŸniej w kolejnej przerwie na reklamy w tvn, musia³a przerwaÌ rozmowê, bo na wizjê musia³y wejœÌ ,,gwiazdy''
i nie dokoĂączyÂła rozmowy
Ale przerwaÂła tak sÂłodko, z takÂą klasÂą, ze rozmĂłwca chyba jej wybaczyÂł
No i w kolejnej przerwie na reklamy, porozmawia³a z Ziemkiewiczem i Gowinem - ci jako jedyni byli wy¿si od Anity, bo ktoœ z realizatorów wpad³ na pomys³, ¿eby Anitê prezentowaÌ od góry do do³u w pe³nej okaza³oœci, wiêc ka¿d¹ ró¿nicê wzrostu by³o widaÌ jak na d³oni
I ten cieĂą Anity padajÂący na jej rozmĂłwcĂłw, po prostu mnie rozbroiÂł
Dla mnie WWTVN skoĂączyÂł siĂŞ po rozmowie Anity z Januszem Steinhoffem, ale z tego co wiem, to byÂło ostatnie wystÂąpienie Anity tego dnia.
TrochĂŞ nam ten wieczĂłr uzupeÂłniÂł braki w zapasach Anity na wizji, nie?
To ona jeszcze nie jest zameldowana w Warszawie
Wyborcza zdradza takie tajemnice?
Ciekawe na kogo oddaÂła swĂłj cenny gÂłos, o tym teÂż mogli napisaĂŚ
Tylko pozazdroÂściĂŚ Anicie krzepy
Wczoraj o ósmej rano g³osowa³a w £odzi, na jedenast¹ musia³a stawiÌ siê w pracy w Wa-wie, pracowa³a nad wyraz intensywnie do póŸnych godzin nocnych i dziœ jeszcze prowadzi³a Poranek
:brawo: M³odoœÌ gór¹ :jupi: :spoko: Nie wiem jak by³o w Poranku, bo niestety nie zdo³a³am zwlec siê ³ó¿ka, ale co siê odwlecze, to nie uciecze
Wiem tylko, ¿e by³o mnóstwo ³¹czeù z przeró¿nymi reporterami 

Ogromnym szokiem byÂło pojawienie siĂŞ Anity wczoraj w tym specjalnym wieczorze! Bardzo pozytywne zawirowanie i niespodzianka

Ale na tym koniec Âłaski, na antenie TVN nie emitowali wystĂŞpĂłw Anity

PrzechodzĂŞ do meritum
Po pierwsze Anita wygl¹da³a œwietnie, tryska³a z niej energia, witalnoœÌ i m³odoœÌ

Po drugie wywiÂązaÂła siĂŞ z powierzonego zadania mistrzowsko. JakaÂż ona elastyczna - sprawdza siĂŞ w kaÂżdej roli, szkoda tylko, Âże tak niewielu mogÂło widzieĂŚ jej popis

TrochĂŞ nam ten wieczĂłr uzupeÂłniÂł braki w zapasach Anity na wizji, nie?

Anitka g³osowa³a w £odziMarcin pisze:Za 2 tygodnie ju¿ o 6 rano powinieneœ byÌ w £odzi w XXX LO!Tam g³osuje Anita - zdradzi³¹ Gazeta Wyborcza.

Tylko pozazdroÂściĂŚ Anicie krzepy

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
Funckyrella pisze: Ogromnym szokiem byÂło pojawienie siĂŞ Anity wczoraj w tym specjalnym wieczorze! Bardzo pozytywne zawirowanie i niespodzianka![]()
Tak, ogromne

Ten klimat, atmosferê paradoxu, jaki wytworzy³ siê wokó³ Anity, nie zmierzy siê ¿adn¹ miar¹ :?
OczywiÂście jedno jest niezmienne, marginalizacja Anity trwa, bo pojawia siĂŞ tylko w tvn24, ale to, Âże w ogĂłle pozwolono jej zaistnieĂŚ podczas tak waÂżnych wydarzeĂą, dziwi mnie niesÂłychanie

Kamuii, co teraz naleÂży napisaĂŚ

DziĂŞki arrow, za infoarrow pisze:dla wielbicieli Anity od Arrowka![]()
8.00. Anita Werner, prezenterka TVN, gÂłosowaÂła w XXX LO przy ul. Obornickiej. PrzyszÂła rano, bo spieszyÂła siĂŞ do pracy i na godz. 11 musiaÂła dojechaĂŚ do Warszawy

He he, ja teÂż gÂłosowaÂłem o 8-smej rano

Anita zaje*****e wyglÂąda przy tym stole :evil2: Wielka dziewczynka

£ukasz, s³ysza³em, ¿e nagra³eœ ten materia³ z g³ównych, w którym pojawi³a siê Anita

A czyj to byÂł materiaÂł

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.