Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

arczi pisze:Jutro Joasia juÂż nie bĂŞdzie mieĂŚ PzP (chyba) :nie: Ciekawe, kto poranek poprowadzi :mhm:
WiĂŞc mam nadzieje, Âże jutro dzieĂą znĂłw bĂŞdzie politycznie gorÂący i moÂże zarzucÂą AÂśke na WiejskÂą :rydzyk: :rydzyk: Bo o ile mnie pamiĂŞĂŚ nie myli dawno jej tam nie byÂło :shock:
Moze Joasia bedzie w serwisach w weekend (w Dzien dobry TVN :tanczy: )
Od wrzesnia przez caly tydzien podobo DDTVN... serwisy moze beda..... i ...oby oby :tanczy: :mhm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A poza tym blask od SÂłonka rzeczonego oÂślepia wiĂŞc chociaz trzeba miec przeciwsÂłoneczne
Ale dziÂś to tak za chmurami byÂło schowane
DziÂś to nam AÂśke naprawde przykryÂły ( :shock: ) chmury i to burzowe ;( ;(
A i Joasi- Gwiazdki teÂż dziÂś nie bĂŞdzie ;( ;(
Pora najwyÂższa-musi sie zrekompensowaĂŚ za dziÂś mimo ,Âże nie Jej wina musi odpokutowaĂŚ za kolegĂłw
WÂłaÂśnie- ile to chÂłopaki siĂŞ nabiegali po sejmie jak ona urlopowaÂła :shock:
Nie mĂłwiÂąc juÂż o Agatce 8)
Moze Joasia bedzie w serwisach w weekend (w Dzien dobry TVN )
Od wrzesnia przez caly tydzien podobo DDTVN... serwisy moze beda..... i ...oby oby

Joasia z raĂąca w serwisach ddtvn niech lepiej nie bĂŞdzie- w poranku tvn24- i owszem. ByÂłoby jej wiĂŞcej :tanczy:
Ale ja licze tak bardzo na sejm :rydzyk: :rydzyk: Ostatnio Joasia tylko by prezenterowaÂła, niedÂługo zapomni jak sie lajfy robi :shock: :shock:
t
Początkujący
Początkujący

Post autor: t »

Herman pisze:Dzis Joasi jak na lekarstwo :(

Za to wczoraj zdaje sie wypatrzylem Jej blond czuprynke... ubrana po sportowemu w Poranku ale moge sie mylic :?

tak, i pogadywaÂła po godzinie 8 z MartÂą KuligowskÂą przy jej dyÂżurnym stanowisku.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

t pisze: pogadywaÂła po godzinie 8 z MartÂą KuligowskÂą przy jej dyÂżurnym stanowisku.
Przychodzi do pracy i pogaduszki sobie urzÂądza! Zapewne rozmawiaÂły o ostatnich postach na forum :devil: ÂŻartujĂŞ! :D
Pewnie omawiaÂły materiaÂły do serwisĂłw i PzP. :D
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Pewnie omawiaÂły materiaÂły do serwisĂłw i PzP.
A moÂże Joasia jest Âżywo zainteresowana macierzyĂąstwem i pobiera konsultacje u Marty :devil: :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

epsztajnek pisze:
A moÂże Joasia jest Âżywo zainteresowana macierzyĂąstwem i pobiera konsultacje u Marty :devil: :devil:
Ale Joasia ze mnÂą na ten temat nie rozmawiaÂła :shock: z osobÂą najbardziej zainteresowanÂą jej macierzyĂąstwem :spiewa: :devil: :devil: :devil:
Joasiu mnie nie staĂŚ na dzieci :devil: :devil: :devil:
Przychodzi do pracy i pogaduszki sobie urzÂądza! Zapewne rozmawiaÂły o ostatnich postach na forum :devil:
CaÂłe tvn24 Âżyje naszymi postami :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

tak, i pogadywaÂła po godzinie 8 z MartÂą KuligowskÂą przy jej dyÂżurnym stanowisku.
Za wczorajszy dzieù pracy Joasia powinna dop³acaÌ- niedoœÌ, ¿e nic konktertnego nie przygotowa³a, to jeszcze na ploty sobie chodzi :ban:
Przychodzi do pracy i pogaduszki sobie urzÂądza! Zapewne rozmawiaÂły o ostatnich postach na forum
I byÂła bardzo roztrzĂŞsiona, Âże Nika tak rzadko jÂą odwiedza :evil:
I chwaliÂła siĂŞ Marcie, jakich ma super chÂłopakĂłw :tanczy: :tanczy:
No napewno :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Ale Joasia ze mnÂą na ten temat nie rozmawiaÂła z osobÂą najbardziej zainteresowanÂą jej macierzyĂąstwem
Ojciec zawsze siĂŞ dowiaduje ostatni :spiewa: :spiewa:
No ale Ty chyba nie jesteÂś ostatnim...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Za wczorajszy dzieù pracy Joasia powinna dop³acaÌ- niedoœÌ, ¿e nic konktertnego nie przygotowa³a, to jeszcze na ploty sobie chodzi :ban:
A potem jak jakiÂś dziennikarz przeprowadzi z niÂą wywiad to powie Âże zapierdziel jest od Âświtu do nocy :devil:
I byÂła bardzo roztrzĂŞsiona, Âże Nika tak rzadko jÂą odwiedza :evil:
raczej chodzi³o o mnie bo strasznie trapi j¹ wiadomoœÌ ¿e podkochujê sie w Dagmarze -i pyta³a siê jak mnie odzyskaÌ :spiewa: :spiewa: :devil: :devil:
I chwaliÂła siĂŞ Marcie, jakich ma super chÂłopakĂłw :tanczy: :tanczy:
Z takimi fanami jak my to ona moÂże stÂąpaĂŚ po ziemi jak krĂłlowa :D
Ojciec zawsze siĂŞ dowiaduje ostatni :spiewa: :spiewa:
No ale Ty chyba nie jesteÂś ostatnim...
juÂż i tak wszyscy wiedzÂą czyli jestem ostatni :devil:
maxxx

Post autor: maxxx »

Czyli co dziÂś znow "Prosto z Polski" :uhh:
Ciekawe czy jest tak ,Âże ma to PzP ~~pon-piÂą~~czy to tylko wyjatek ze wzglĂŞdu na urlop KuÂźniara i jakies inne zajĂŞcia(wiemy jakie) Anity Werner :rozglada:
Czyli pewnie w tym tygodniu nic sie nie wyjaÂśni :nie:
BĂŞdziemy dalej ÂżyĂŚ w bÂłogiej nieÂświadomoÂści :aniol: ;) ;)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Czyli co dziÂś znow "Prosto z Polski" :uhh:
Ciekawe czy jest tak ,Âże ma to PzP ~~pon-piÂą~~czy to tylko wyjatek ze wzglĂŞdu na urlop KuÂźniara i jakies inne zajĂŞcia(wiemy jakie) Anity Werner :rozglada:
Czyli pewnie w tym tygodniu nic sie nie wyjaÂśni :nie:
BĂŞdziemy dalej ÂżyĂŚ w bÂłogiej nieÂświadomoÂści :aniol: ;) ;)
W tym tygodniu to my Joasi raczej nie uraczymy ;( MoÂże w przyszÂłym :neutral:
chyba Joasia coÂś stukaÂła przy komputerach :neutral:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A potem jak jakiÂś dziennikarz przeprowadzi z niÂą wywiad to powie Âże zapierdziel jest od Âświtu do nocy
AleÂż ta AÂśka jest obÂłudna :shock: :shock:
Ale pewnie na prawo i lewo rozgÂłasza, Âże na nic czasu nie ma, a na taplanie jĂŞzorem to zawsze wygospodaruje pare minut :shock:
Z takimi fanami jak my to ona moÂże stÂąpaĂŚ po ziemi jak krĂłlowa
Chyba wziĂŞÂła to mocno do siebie, bo tak siĂŞ zachowuje :devil:
juÂż i tak wszyscy wiedzÂą czyli jestem ostatni
Ja siĂŞ dowidziaÂłem, ale ojcem nie jestem :nie: No chyba, Âże Joasia jest wiatropylna :spiewa: :spiewa:
Czyli co dziÂś znow "Prosto z Polski"
Ciekawe czy jest tak ,Âże ma to PzP ~~pon-piÂą~~czy to tylko wyjatek ze wzglĂŞdu na urlop KuÂźniara i jakies inne zajĂŞcia(wiemy jakie) Anity Werner
Czyli, Âże jak zwykle dowiemy siĂŞ oststni :ban:
Pewnie PzP dzis spadnie przez te obrady ;( ;( ;(
chyba Joasia coÂś stukaÂła przy komputerach

Niech siebie stuknie, moÂże przejrzy na oczy i ucieknie z PzP :devil: :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

AleÂż ta AÂśka jest obÂłudna :shock: :shock:
Ale pewnie na prawo i lewo rozgÂłasza, Âże na nic czasu nie ma, a na taplanie jĂŞzorem to zawsze wygospodaruje pare minut :shock:
Ale jak :ban: :ban: :ban:
to my sie u¿alamy za Joasi¹ a ta zamiast odwdziêczyÌ sie nam fajnymi relacjami albo przedstawianiem serwisów to uciek³a sobie do programu w którym wcale pracowaÌ nie trzeba i wiêkszoœÌ dnia spêdza sie na pozorowaniu pracy :devil: -no Aœka ju¿ Ciebie leserze ¿a³owaÌ nie bêdziemy :ban:
Chyba wziĂŞÂła to mocno do siebie, bo tak siĂŞ zachowuje :devil:
NiedÂługo to bĂŞdzie sie kazaÂła tytuÂłowaĂŚ -CESARZOWO a nie Joasiu :devil:
Ja siĂŞ dowidziaÂłem, ale ojcem nie jestem :nie: No chyba, Âże Joasia jest wiatropylna :spiewa: :spiewa:
a co sie dziwisz nie mia³eœ w dzieciùstwie rozmowy o ptaszkach i pszczó³kach :spiewa:
Niech siebie stuknie, moÂże przejrzy na oczy i ucieknie z PzP :devil: :devil:
Nie ucieknie bo tam pracowaĂŚ nie trzeba a kasy dajÂą tyle Âże nie wiadomo co z niÂą zrobiĂŚ :devil:
maxxx

Post autor: maxxx »

Ale jak
to my sie u¿alamy za Joasi¹ a ta zamiast odwdziêczyÌ sie nam fajnymi relacjami albo przedstawianiem serwisów to uciek³a sobie do programu w którym wcale pracowaÌ nie trzeba i wiêkszoœÌ dnia spêdza sie na pozorowaniu pracy -no Aœka ju¿ Ciebie leserze ¿a³owaÌ nie bêdziemy
To tera bĂŞdziemy Janosiki,bedziemy ino wojowaĂŚ :devil: :ban:
Ma jeszcze dzis "Prosto z Polski" by Nas zauroczyĂŚ :shock:
NiedÂługo to bĂŞdzie sie kazaÂła tytuÂłowaĂŚ -CESARZOWO a nie Joasiu
Zapewne nawet jak Ja wczoraj redaktor Zakrzewski przywitaÂł"Dzien Dobry Joanno" nie byÂła jeszcze zadowolona :nie:
Jest taka CESARZOWA-trzeba to oddaĂŚ cesarzĂłwnie co cesarskie :rydzyk: :rydzyk:
:devil: :spiewa:
co sie dziwisz nie mia³eœ w dzieciùstwie rozmowy o ptaszkach i pszczó³kach
A to te insekty majÂą ze soba ten tego :shock:
Nie ucieknie bo tam pracowaĂŚ nie trzeba a kasy dajÂą tyle Âże nie wiadomo co z niÂą zrobiĂŚ
:shock: :shock: No to piknie-nie powiem :nie: :shock: :shock:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

-no AÂśka juÂż Ciebie leserze ÂżaÂłowaĂŚ nie bĂŞdziemy
No pewnie, Âże nie :nie: Ja zapowiadam wszem i wobec, Âże jeÂśli taka sytuacja bĂŞdzie siĂŞ nagminnie powtarzaĂŚ, to przestane byĂŚ Joasiowym fanem :stop:
Bo kogo mam podziwiaÌ i co komentowaÌ- to, ¿e Aœka po studio lata i zaczepia przeci¹¿one kole¿anki :devil: :devil:
NiedÂługo to bĂŞdzie sie kazaÂła tytuÂłowaĂŚ -CESARZOWO a nie Joasiu
Joasia to zwykÂła szara myszka- niech to w koĂącu do niej dotrze :rydzyk: :rydzyk:
a co sie dziwisz nie mia³eœ w dzieciùstwie rozmowy o ptaszkach i pszczó³kach
Nie pamiĂŞtam :rozglada: :rozglada:
Nie ucieknie bo tam pracowaĂŚ nie trzeba a kasy dajÂą tyle Âże nie wiadomo co z niÂą zrobiĂŚ
Ambitna dziennikarka- nie ma co :spiewa: :spiewa: :spiewa:
To tera bĂŞdziemy Janosiki,bedziemy ino wojowaĂŚ
Ma jeszcze dzis "Prosto z Polski" by Nas zauroczyĂŚ
Niech prĂłbuje :spiewa: :spiewa:
Zapewne nawet jak Ja wczoraj redaktor Zakrzewski przywitaÂł"Dzien Dobry Joanno" nie byÂła jeszcze zadowolona
Taki wychowany mĂŞÂżczyzna, mĂłgÂł przecieÂż wogĂłle siĂŞ nie przywitaĂŚ, albo powiedzieĂŚ 'witaj' i tyle :shock:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No pewnie, Âże nie :nie: Ja zapowiadam wszem i wobec, Âże jeÂśli taka sytuacja bĂŞdzie siĂŞ nagminnie powtarzaĂŚ, to przestane byĂŚ Joasiowym fanem :stop:
Jest przecieÂż wiele piĂŞknoÂści w tvn :D
Bo kogo mam podziwiaÌ i co komentowaÌ- to, ¿e Aœka po studio lata i zaczepia przeci¹¿one kole¿anki :devil: :devil:
nie ma co robiĂŚ nudzi sie jej to zanudza znajomych :devil:
Joasiu ale jak sie zdenerwujÂą i Ciebie pogoniÂą to my bĂŞdziemy to widzieli -bo niektĂłrzy to chcÂą pracowaĂŚ :devil:
Joasia to zwykÂła szara myszka- niech to w koĂącu do niej dotrze :rydzyk: :rydzyk:
a nie czasem mysz polna ?? :shock:
Taki wychowany mĂŞÂżczyzna, mĂłgÂł przecieÂż wogĂłle siĂŞ nie przywitaĂŚ, albo powiedzieĂŚ 'witaj' i tyle :shock:
jaby sie tak Âładnie do niej nie odezwaÂł to mogÂła by go zwymyÂślaĂŚ na antenie :devil:
Ma jeszcze dzis "Prosto z Polski" by Nas zauroczyĂŚ :shock:
Pewnie siĂŞ jej nie uda bo przed chwilÂą zabraÂła torbĂŞ i poszÂła ............. :shock: nawet nie wiem gdzie poszÂła :shock:
ODPOWIEDZ