Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

PodzielĂŞ siĂŞ, tylko nie wiem jeszcze jak. :D DziÂś za bardzo nie mam czasu, ale jutro umieszczĂŞ na serwerze i dam linka. A materiaÂł przygotowaÂła Marzanna ZieliĂąska.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Black Jack '62 pisze:A Pochanke - poÂżal siĂŞ BoÂże - przerosÂło jÂą zadanie, ktĂłrego siĂŞ podjĂŞÂła :dobani: oglÂądaÂłem jej nieudany wystĂŞp z ogromnÂą, ogromnÂą przyjemnoÂściÂą :!: MaÂła kompromitacja w jej wykonaniu :?: Czemu nie - '' (...)to zaleÂży, dziÂś poÂłoÂżymy siĂŞ spaĂŚ z jednym premierem, jutro obudzimy siĂŞ z drugim" - Na Boga, czy ona myÂśli nad tym, co mĂłwi, Âże mĂłwi tylko to, co jej Âślina na jĂŞzyk przyniesie, by tylko paplaĂŚ :?:
Poza tym pomyliÂła partiĂŞ, do ktĂłrej przynaleÂży Dobrosz :dobani:
Brawa dla KaczyĂąskiego (sorry, ale juÂż nie pamiĂŞtam ktĂłrego :lol: ), ktĂłry, gdy p. Pochanke wcinaÂła mu siĂŞ w sÂłowo: ''A wiĂŞc mĂłwi pan...'', odparÂł: ''Jak ja mĂłwiĂŞ, to ja mĂłwiĂŞ'' :evil2: :brawo:
NapisaÂłem to juÂż raz ale siĂŞ jeszcze raz powtĂłrzĂŞ...JeÂżeli wszyscy Fani Anity W. majÂą takie podejÂście do sprawy to ja Jej tych fanĂłw wspĂłlczuje !!

Black, Ty masz jak¹œ obsesjê na punkcie Pochanke.

WszĂŞdzie jÂą widzisz... :evil: :? MĂłwisz kompromitacja Pochanke, pomyliÂła partiĂŞ itp.itd.
A czemu nie widzisz tego samego z drugiej strony ?? Nie spotkaÂłem siĂŞ jeszcze, Âżeby ktoÂś w wÂątku o Justynie Pochanke pisaÂł coÂś na WernerowÂą w taki sposĂłb jak Ty to robisz...
Wiesz co to jest program "na Âżywo" ?? Nie sÂłyszaÂłeÂś wpadek w Porankach czy w Dniach Na ÂŻywo Szanownej Pani Anity ?? A moÂże nie chciaÂłeÂś sÂłyszeĂŚ ??
NaprawdĂŞ trochĂŞ obiektywizmu....

Ja uwaÂżam, Âże zarĂłwno Anita jak Justyna dodawaÂły uroku temu Wieczorowi, ktĂłry pobiÂł na Âłeb i szyjĂŞ publiczny WieczĂłr.
I wcale nie napisaÂłbym, Âże ta, czy tamten siĂŞ skompromitowali i nie zmieszaÂłbym z bÂłotem tak jak Ty to teraz zrobiÂłeÂś :? :?
ZIMA
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Black Jack '62 pisze:
DziĂŞki arrow, za info :D To byÂło w papierowej wersji GW, czy tylko w internetowej :?: Ciekawe, zbieg okolicznoÂści, czy zaplanowane umĂłwione dziaÂłanie :?: MoÂże ktĂłryÂś kolega Anity pracujÂący w GW zrobiÂł jej niespodziankĂŞ :D
W internetowej na pewno, w papierowej pewnie tez dziœ jest bo zawsze jest to amo na tronach papierowych i internetowych ³ódzkiego dodatku. Zapewne nie by³ to zbieg okolicznoœci, s¹ zdjecia innych ³ódzkich VIP-ów wiêc myœlê, ze byli po prostu poumawiani z fotoreporterami na konkretna godzinê :D -->
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A ja mam zupeÂłnie inne zdanie na temat wczorajszo/dzisiejszych wydarzeĂą....
1. Mia³am w planach ogl¹danie g³ównie wieczoru z TVN z przebitkami TVP ale jak tylko w Faktach zobaczy³am Anitê wiedzia³am ze o ¿adnym TVP nie ma mowy :D
Niestety ;( gdyby nie mĂłj informator tajny ;) to bym do dzis nie wiedziaÂła ze Anita na TVN 24... wiadomo kto i dlaczgo boi siĂŞ jej mocy :D Niestety ale tutaj zarzut pod adresem stacji i Justyny... czy ona nie mogÂła z niÂą tej debaty prowadziĂŚ ??? :twisted:
Nie jestem zachwycona wczorajszym wystêpem Anity a to dlatego ze by³o jej ma³o :( prawie ca³y czas oglada³am tvn / tvn 24 i trafi³am na nia ledwie 3 razy na rozmowy z senatorami potem z Gaudenem i Ziemkiewczem, ale to co robi³a , robi³a swietnie :D "czy moge siê tu do panów przyœci¹œÌ " - "ale¿ oczywiscie :P " i banan na twarzy panów :D;D Anita by³a rewelacyjna.
Ale miaÂła zÂły makijarz najpeirw tego nie widziaÂłam ale potem niestety tak i fryzurĂŞ :(
Za to dzisiaj... wygl¹da³a rewelacyjnie. ChoÌ jednak musze przyznaÌ ¿e moja wœciek³oœÌ siêgnê³a zenitu gdy j¹ zobacyz³am. Wcale a wcale siê nie ciesze ze by³a. czy oni nie maj¹ tam innych wyrobników ? Po co dawali na 1.00 Poradê ? Móg³ by Anitê zastapiÌ. Jak on bedzie dzisiaj w Faktacht ju¿ zupe³nie siê wœcieknê. Niech idzie sie wyspac. !!!
Co zas do Pochanke to mi siĂŞ jej wystĂŞp o wiele bardziej podobaÂł od wystĂŞpu Gawryluk (przy caÂłej sympatii dla nie j - ubraÂła siĂŞ jak do burdelu) Pochanke nie powinna siĂŞ tak wcinaĂŚ w sÂłowo ale za to byÂła dociekliwa i dobrze prowadziÂła mnie siĂŞ podobaÂło. A jeszcze bardziej by mi siĂŞ podobaÂło gdyby koÂło niej zasiadÂła ANITA :D

Arrow thnx za fotkĂŞ
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Anita wspó³prowadz¹c¹ debatê prowadzon¹ przez p. Pochanke - Kamuii, o czym Ty marzysz :?: :lol:
A nawet jeÂśli by do czegoÂś takiego doszÂło, to Anita musiaÂłaby siedzieĂŚ cicho, tak jak ten z rzepy :twisted:
Kamuii, owszem zgadzam siĂŞ z TobÂą, Âże Anita zasÂługuje na to, by graĂŚ pierwsze skrzypce w tvn, ale niestety nie ma ''plecĂłw'' i musi byĂŚ na kaÂżde skinienie :twisted: Ale uwaÂżam, Âże dobrze siĂŞ staÂło, Âże w ogĂłle (choĂŚ to byÂł ochÂłap) dostaÂła dyÂżur w tym gorÂącym czasie. RozmawiaÂła nie z najwaÂżniejszymi, ale waÂżnymi postaciami :D
Co do wyglÂądu Anity, ja uwaÂżam, Âże aktualnie naszym najwiĂŞkszym zmartwieniem jest to, Âże Anita nam ginie ;( I to nie tylko medialnie, schudÂła niewiarygodnie ;( Ten kostium, ktĂłry miaÂła na sobie wczoraj, jeszcze rok temu leÂżaÂł na niej idealnie, a teraz wisiaÂł niemal jak na wieszaku ;( Co moÂże byĂŚ przyczynÂą takiego stanu rzeczy :?: Problemy natury zdrowotnej, uczuciowe, w pracy... :roll: Na pewno w duÂżej mierze to ostatnie :twisted: Nie podoba mi siĂŞ to wcale ;(
A co do Poranka, to kiedy ju¿ dosz³o do mnie, ¿e Anita go prowadzi, choÌ i tego siê nie spodziewaliœmy, to psioczy³em na jego formu³ê, na to, ¿e nie ma ¿adnych komentarzy, wywiadów, tylko relacje reporterów. Ale stracili sporo kasy na wieczór wyborczy, wiêc teraz bêd¹ sk¹piÌ na inne programy, a poza tym chyba wszystkich wa¿niejszych polityków itd. goœcili wczoraj!
Teraz bojĂŞ siĂŞ, Âże po takiej dawce Anity na wizji, zrobi sobie, albo zafundujÂą jej urlop!
Dzisiaj byÂło po niej widaĂŚ lekkie zmĂŞczenie. ZaliczyÂła parĂŞ wpadek sÂłownych. Jedna nawet zabawna, powiedziaÂła: ''te kandydaty'' zamiast ''te kandydatury'' :lol:
Mimo to mia³a pomys³owe zapowiedzi, jak ta w biznesie, kiedy wda³a siê w krótk¹ dyskusjê z Poznaùskim o podatkach, jak ta w sporcie o ''z³ocie dla PiS-u i z³ocie siatkarek'' - nawet Zawio³ê to rozbawi³o :D
Anita oczywiÂście nie omieszkaÂła zaznaczyĂŚ nie raz, jaki sens i wymowĂŞ majÂą dziÂś serwisy, kiedy powtarzaÂła, Âże ''czas na serwis, w ktĂłrym teraz wiĂŞcej sÂłupkĂłw, procentĂłw i liczb'' :evil2:
Ja myœlê, ¿e ona nie ¿yje w œwiecie z³udzeù, wie ¿e nie mo¿e w tej stacji zbyt wiele osi¹gn¹Ì, ¿e tu wszystko krêci siê wokó³ jednej osoby, ale zostaje, bo wie tak¿e, ze nie ma chodów i pleców w innych krêgach, wiêc zostaje na tym, do czego isê przyzwyczai³a!

Do TVN-FAN:
Ah, oh :!: Znowu krzywdzimy Bogu ducha winn¹ Styœkê, która na sumieniu ma tylko to, ¿e zrujnowa³a karierê Anicie :twisted: Nie zdziwi³bym siê, gdyby ta uboga obecnoœÌ Anity by³a kolejn¹ prowokacj¹, kolejnym sposobem na dokopanie Anicie i jej fanom :twisted:
Znowu te zarzuty o brak obiektywizmu :twisted: Proszê, poczytaj uwa¿nie w¹tek, a przekonasz siê, ile razy wypominaliœmy Anicie te i owe wpadki :!: :twisted: Czytaj proszê systematycznie i uwa¿nie w¹tek, a póŸniej dopiero wspó³czuj Anicie fanów :twisted: My jesteœmy na wagê z³ota :cool: , ¿yczymy jej jak najlepiej, martwimy siê o jej los, bronimy jej praw do bycia kimœ, ale niestety (dziwiê siê, ¿e tego nie widzisz :? ) w tvn wszystko krêci siê wokó³ p. Pochanke, a Anita jest dla niej wielkim (dos³ownie i w przenoœni :D ) zagro¿eniem :!:
ÂŁukasz pisze:PodzielĂŞ siĂŞ, tylko nie wiem jeszcze jak. DziÂś za bardzo nie mam czasu, ale jutro umieszczĂŞ na serwerze i dam linka. A materiaÂł przygotowaÂła Marzanna ZieliĂąska.
WiĂŞc czekam :D

A czy Anita bĂŞdzie w faktach, coÂś mi podpowiadaÂło, Âże to byÂł blef, myÂślĂŞ ,Âże nie bĂŞdzie Anity! JeÂśli bĂŞdzie, to raczej dopiero w czwartek.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

:: Kamil pisze:
kamuii pisze:1.ANITKA w G£ÓWNYCH !!! jako go¶æ
2.ANITKA chyba bedzie prowadziÂła razem z MIECUGOWEM wieczĂłr wyborczy czy coÂś tam :D w kaÂżdym razie bedzie...

btw...u³o¿enie ³¹czenia z partiami chyba sugeruje wygran¹ PiS ;(:(
mĂłwiÂła, mĂłwiÂła kto bĂŞdzie prowadziÂł ale o sobie nie wspomniaÂła..

by³a w materiale czy w studio z Piotrem, a ogl±da³em albo raczej s³ucha³em FAKTÓW z ³±zienki i nie s³ysza³êm wyj±tkowego g³osu Anity :!: to jak to by³o :?:

arrow pisze:
8.00. Anita Werner, prezenterka TVN, gÂłosowaÂła w XXX LO przy ul. Obornickiej. PrzyszÂła rano, bo spieszyÂła siĂŞ do pracy i na godz. 11 musiaÂła dojechaĂŚ do Warszawy

to gdzie dziennikarka mieszka, Âże musi dojechaĂŚ, jeÂśli moÂżna zapytaĂŚ...

Co do marynarki to ju¿ tyyyyle razy w niej wystêpowa³¹.....za du¿a siê wydaje.......bywa³a wlepszych kreacjach
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Black Jack '62 pisze: Do TVN-FAN:
Ah, oh :!: Znowu krzywdzimy Bogu ducha winn¹ Styœkê, która na sumieniu ma tylko to, ¿e zrujnowa³a karierê Anicie :twisted: Nie zdziwi³bym siê, gdyby ta uboga obecnoœÌ Anity by³a kolejn¹ prowokacj¹, kolejnym sposobem na dokopanie Anicie i jej fanom :twisted:
Znowu te zarzuty o brak obiektywizmu :twisted: Proszê, poczytaj uwa¿nie w¹tek, a przekonasz siê, ile razy wypominaliœmy Anicie te i owe wpadki :!: :twisted: Czytaj proszê systematycznie i uwa¿nie w¹tek, a póŸniej dopiero wspó³czuj Anicie fanów :twisted: My jesteœmy na wagê z³ota :cool: , ¿yczymy jej jak najlepiej, martwimy siê o jej los, bronimy jej praw do bycia kimœ, ale niestety (dziwiê siê, ¿e tego nie widzisz :? ) w tvn wszystko krêci siê wokó³ p. Pochanke, a Anita jest dla niej wielkim (dos³ownie i w przenoœni :D ) zagro¿eniem :!:
Wiesz co...przechodzisz sam siebie !! Jestem pewien, Âże gdyby tekst
ktĂłra na sumieniu ma tylko to, Âże zrujnowaÂła karierĂŞ Anicie
przeczytaÂła sama Anita uÂśmiaÂłaby siĂŞ bardzoooo. Jak Pochanke mogÂła zrujnowaĂŚ karierĂŞ Pani Werner ?? Ty piszesz takie rzeczy na AnitĂŞ ?? Wg Ciebie Anitka jest osoba, ktĂłra nie potrafi zadbaĂŚ o swoje dobro ?? No wiesz...Âśmieszne.
Znowu zarzut o brak obiektywizmu ?? Tak !! Jak bowiem inaczej mo¿na nazwaÌ t¹ ci¹g³¹ nagonkê i mieszanie z b³otem Justyny Pochanke ?? Czyta³eœ kiedyœ, ¿eby Ci ktoœ napisa³, ¿e z nieukrywan¹ radoœci¹ widzi niejednokrotnie taki a nie inny strój Anitki, czy niektóre jej wpadki ??
A u Ciebie jest to na porzÂądku !! WiĂŞc co to jest jak nie brak obiektywizmu ??

I na koniec : dlaczego skoro wg Ciebie Anicie Werner jest tak Âźle w TVN dlaczego nie odejdzie ?? Skoro wg Ciebie Pochanke niszczy Jej karierĂŞ to po co tam tkwi ?? MoÂże znowu winna jest Pochanke ?? MoÂże znowu Ona jÂą tam trzyma :D
ZIMA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tobi, Anita mieszka w ÂŁodzi.

Black! Nie wciskaj drydyma³ów, ¿e ANita by³a wczoraj tylko w TVN24. Jest to oczywista bzdura. Owszem czêœciej pojawia³a siê w TVN24 (poczas gdy na TVN lecia³y d³ugie reklamy), ale wielokrotnie pojawia³a siê te¿ w TVN. Kilka razy podczas wiecxzoru wyborczego i w g³ównych Faktach.
A co do Pochanke to obarczanie jej winÂą za zepchniĂŞcie Anity do popoÂłudniowych wydaje mi siĂŞ trochĂŞ nie fair, bo tak naprawdĂŞ AnitĂŞ zastÂąpiÂła nie ona, tylko Grzegorz Kajdanowicz. Pchanke zastÂąpiÂła Rymanowskiego. ProwadziÂł on Fakty od poniedziaÂłku do piatku, a teraz od poniedziaÂłku do piatku, ale co 2 tygodnie na przemian z Pochanke. To Kajdanowicz jest w weekendy... A stwierdzenie, Âże Pochanke siĂŞ skompromitowaÂła jest niejasne i wyssane z palca, bo byÂła Âświetna.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Marcinie, Anita nie mieszka w ÂŁodzi. StÂąd pochodzi, tu mieszkajÂą jej rodzice, ale sama ma mieszkanie w Warszawie. W ÂŁodzi jest pewnie nadal zameldowana i dlatego tu gÂłosowaÂła. Przy okazji zapewne spedziÂła weekend z rodzinÂą -->
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

No tak, tak, ma³a nieœcis³oœÌ. :D Oczywiœcie Anita w £odzi ju¿ nei mieszka, jednak jak ju¿ wspomnia³ arrow z £odzi pochodzi, a skoro tu g³osowa³a to jest tu nadal zameldowana.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Black wiesz jak to jest czÂłowiek myÂśli czasem ze jakieÂś zÂłudzenia mogÂą siĂŞ staĂŚ prawda :( i sÂądziÂłam Âże Anicie powierza jakieÂś zadanie w TVN ale zapomniaÂłam ze nie moÂżna jej tam pokazaĂŚ :( bo byÂło by widaĂŚ jaka jest dobra.

TVN_FAN... Ja tam jestem jak najdalsza od krytyki prowadzenia faktĂłw przez StyÂśkĂŞ ale zauwaÂż Âże odkÂąd ona siĂŞ rozhasaÂła w TVN ze swoim mĂŞÂżem to Anite zepchniĂŞto na dalszy tor. Ja nie twierdzĂŞ ze ona wydaÂła taki dekret :D by ja gnoiĂŚ ale taka jest polityka TVN . Poprostu one by sobie wzajemnie przeszkadzaÂły. I Styska nie mogÂła by siĂŞ aÂż tak wybijaĂŚ a tak na tle Kajdanowicza... Wiadomo :D

A gdyby byÂła Anita to juÂż byÂł by ktoÂś kto jest Âświetnym dziennikarzem
A czemu Anita nie odejdze ? bo jest zwi¹zana ró¿nymi umowami itp ma te¿ kredyt i nie mo¿e sobie na to pozwoliÌ

Marcinie juz nie bÂądzmy smieszni... ze ona byÂła w TVN... ona ledwo co byÂła w TVN 24 :?
Android <3
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Perfekcyjne byÂł ten wystĂŞp ANity w Wyborach 2005!!!!!!!!! Nie widziaÂłam FaktĂłw, ani Âżadnej inniej zapowiedzi WystĂŞpu Anity w Wyborach. WidziaÂłam jÂą przez monent tylko niestety :(, bo byÂła SWIETNA. Dla WIELKEJ dosÂłownie i w przenoÂśni Anity teraz wielkie :brawo: :brawo: :brawo:

Niech wraca do FaktĂłw o 19, bo w Faktach popoÂłudnowych nie moÂże pokazaĂŚ swojej wyjÂątkowej, wspaniaÂłej osobowoÂści!!! Dlaczego szefowie jej tego nie widzÂą????

Ja te¿ osobiœcie nie lubiê Pochanke jako osoby, choÌ szanujê jako prezenterkê (tak jak Anita - wywiad z Press) i powiem, ¿e Lech Kaczyùski te¿ chyba nie zabardzo j¹ lubi - odci¹³ siê jej, ¿e a¿ z tat¹ (popieraj¹cym Kalczyùskiego) równo powiedzieliœmy-OOOO! Dlatego tatê bêdê wspiera³a w jego "prezydenckim" upodobaniu i dla pana Kaczyùskeigo te¿ :brawo:

I jeszcze inna sprawa - <b>nie widzĂŞ Anity Werner w innym dzienniku tylko w Faktach, bo sÂą same w sobie najlepsze, tylko ludzie, ktĂłrzy je teraz przygotowujÂą nie sÂą najlepsi
Obrazek

Pozdrawiam, do zobaczenia 1 paÂździernika
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Sylwinka - zajefajny fotomontaÂż :evil2:

Marcinie, TVN_FAN - to dla Was ode mnie: :brawo: :brawo: :brawo: :D :wink:
kamuii pisze: (...) przez StyÂśkĂŞ ale zauwaÂż Âże odkÂąd ona siĂŞ rozhasaÂła w TVN ze swoim mĂŞÂżem to Anite zepchniĂŞto na dalszy tor. Ja nie twierdzĂŞ ze ona wydaÂła taki dekret by ja gnoiĂŚ ale taka jest polityka TVN . Poprostu one by sobie wzajemnie przeszkadzaÂły. I Styska nie mogÂła by siĂŞ aÂż tak wybijaĂŚ a tak na tle Kajdanowicza... Wiadomo

A gdyby byÂła Anita to juÂż byÂł by ktoÂś kto jest Âświetnym dziennikarzem
A czemu Anita nie odejdze ? bo jest zwi¹zana ró¿nymi umowami itp ma te¿ kredyt i nie mo¿e sobie na to pozwoliÌ

Marcinie juz nie bÂądzmy smieszni... ze ona byÂła w TVN... ona ledwo co byÂła w TVN 24 :?
Kamuii, dziĂŞki za sÂłowa zrozumienia :D One mnie zawsze podtrzymujÂą na duchu :D DziĂŞki :D
ZwÂłaszcza dzisiaj, kiedy jestem tak rozkojarzony :sad: Mam masĂŞ roboty do wykonania, a gdy juÂż siĂŞ za coÂś zabiorĂŞ myÂśli mi uciekajÂą i rozpamiĂŞtujĂŞ ten megawspaniaÂły wystĂŞp Anity :!: :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Oj anita napewno byÂła by leprza niÂż ta barbi smoktunowicz.
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Black... Nie moÂżesz mĂłwiĂŚ, Âże czarne jest biaÂłe. Albo moÂże, Âże black jest white. :D Ta ksamo 2+2=5.

gdy okazaÂło siĂŞ, iÂż wystĂŞpy Anity nie sÂą emitowane w tvn, tylko w tvn24, wcale siĂŞ nie zdziwiÂłem

No przecieÂż Anita pojawiaÂła siĂŞ kilkakrotnie w TVN, a jej wystĂŞpy w TVN24 byÂły dodatkowe. Z twoich wypowiedzi wynika jednoznacznie, Âże byÂła tylko w TVN24, co jest nieprawdÂą.

To samo tyczy siĂŞ Justyny Pochanke. Owszem, moÂżesz sÂądziĂŚ, Âże wypadÂła sÂłabo, ale chyba nieco przesadziÂłeÂś. O ile tutaj masz prawo Âźle oceniĂŚ wystÂąp Pochanke, to kwestia gustu, to nie moÂżesz mĂłwiĂŚ, Âże Anity w TVN nie byÂło, bo to bzdura.

Zachowaj choĂŚ nieco obiektywizmu...
ODPOWIEDZ