Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..jestem ciekawy , czego nowego jeszcze o Agatce siĂŞ dowiemy dziĂŞki tym weekendowym serwisom :tanczy:
No , napewno nie tyle , ile chcielibyÂśmy wiedzieĂŚ :devil: !! Ale i taki detal o plyndzach cieszy :tanczy: !!
..PoznaĂą miaÂł AgatkĂŞ te.. :rozglada: kilkanaÂście lat :spiewa:
..teraz czas siĂŞ podzieliĂŚ z innymi :tanczy:
Masz racjĂŞ :brawa: PrzecieÂż to nie moÂże byĂŚ tak , Âże tylko nad Poznaniem roztaczajÂą siĂŞ boskie widoki :szalony: !!

a nad zmianÂą tematu -wybacz :stop: ale jeszcze nie miaÂłem czasu i siÂły siĂŞ zastanawiaĂŚ :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: areczek »

Fanom Agaty gratulujĂŞ jej udanego debiutu. WyraÂżam radoÂśc i smutek jednoczeÂśnie, Âże na mojÂą ulubienicĂŞ muszĂŞ czekaĂŚ dÂługo nawet w zwykÂłych relacjach na Âżywo :D :(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..dziĂŞki areczek :D

..ale siĂŞ nie przejmuj :)
..tvn24 wykazaÂło siĂŞ nie lada gustem kadrowym wiĂŞc trzeba mieĂŚ nadziejĂŞ Âże Marty teÂż nie pominÂą :)
..przecieÂż jest ÂświetnÂą reporterkÂą :)
..musi jÂą w koĂącu spotkaĂŚ awans :)
No , napewno nie tyle , ile chcielibyÂśmy wiedzieĂŚ :devil: !! Ale i taki detal o plyndzach cieszy :tanczy: !!
..eh :D
..dzisiaj jest juÂż Jarek KuÂźniar w Poranku :D

..szkoda Âże nie byÂło go wczoraj kiedy Agatka juÂż ewidentnie poczuÂła wiatr w Âżaglach :D
..bo mĂłgÂłby jÂą jeszcze bardziej 'zapromowaĂŚ' :tanczy:

..ale jeÂśli Agatka jest przewidziana na weekendowe Poranki to moÂże jeszcze bĂŞdzie okazja do prowadzenia Poranka w duecie :)

a nad zmianÂą tematu -wybacz :stop: ale jeszcze nie miaÂłem czasu i siÂły siĂŞ zastanawiaĂŚ :lol2: !!
..no dalej Ci co bardziej kreatywni niech coÂś proponujÂą :lol2:

..zmiana teraz jest konieczna :tanczy:

..a teraz przecieÂż juÂż emocje troszkĂŞ opadÂły wiĂŞc moÂżna na spokojnie myÂśleĂŚ :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

areczek pisze:]Fanom Agaty gratulujĂŞ jej udanego debiutu. WyraÂżam radoÂśc i smutek jednoczeÂśnie, Âże na mojÂą ulubienicĂŞ muszĂŞ czekaĂŚ dÂługo nawet w zwykÂłych relacjach na Âżywo :D :(
gÂłowa do gĂłry areczku i duÂżo wiary :) My wierzyliÂśmy i popatrz jak siĂŞ opÂłaciÂło :)
Za gratulacje pod adresem Agatki dziĂŞkujĂŞ i ja :D
obieÂżyÂświat pisze: ..dzisiaj jest juÂż Jarek KuÂźniar w Poranku :D

..szkoda Âże nie byÂło go wczoraj kiedy Agatka juÂż ewidentnie poczuÂła wiatr w Âżaglach :D
..bo mĂłgÂłby jÂą jeszcze bardziej 'zapromowaĂŚ' :tanczy:
Tak na pocz¹tku to on móg³by Agatkê nam jeszcze bardziej zestresowaÌ :lol2: !! Ja siê bardziej pewnie poczuje za sto³em to wtedy Jarek mo¿e siê wzi¹Ì za kokietowanie Agatki :tanczy: !!
..ale jeÂśli Agatka jest przewidziana na weekendowe Poranki to moÂże jeszcze bĂŞdzie okazja do prowadzenia Poranka w duecie :)
nie mogĂŞ siĂŞ juÂż doczekaĂŚ kolejnych :szalony: ChociaÂż dzisiaj w nocy , kiedy nie czekaÂłem na AgatkĂŞ , to w koĂącu siĂŞ wyspaÂłem spokojnie :lol: !! Ale ja chcĂŞ jeszcze posmakowaĂŚ tego cudownego stresu i adrenaliny :jupi:
..no dalej Ci co bardziej kreatywni niech coÂś proponujÂą :lol2:

..zmiana teraz jest konieczna :tanczy:

..a teraz przecieÂż juÂż emocje troszkĂŞ opadÂły wiĂŞc moÂżna na spokojnie myÂśleĂŚ :lol2:
Poczekaj -nie ponaglaj :stop: Na to trzeba czasu :lol: !! Bez pochopnoÂści :D !! :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Za gratulacje pod adresem Agatki dziĂŞkujĂŞ i ja :D
..a na jej adres wszyscy juÂż wysÂłali :?: :lol2:

..pewnie nie bĂŞdzie miaÂła czasu odczytaĂŚ :(
..ale to nic :D
..na pewno czuje jacy jesteÂśmy z niej dumni :lol2:

..poza tym w Warszawie na pewno zebra³a same laury to ma ju¿ doœÌ s³uchania tego jak œwietnie jej posz³o :lol2:
Tak na pocz¹tku to on móg³by Agatkê nam jeszcze bardziej zestresowaÌ :lol2: !! Ja siê bardziej pewnie poczuje za sto³em to wtedy Jarek mo¿e siê wzi¹Ì za kokietowanie Agatki :tanczy: !!
..ciekawe czy Agatka bĂŞdzie co tydzieĂą czy jak kiedyÂś Piotr JacoĂą tylko co drugi weekend w stolicy :?: :D
nie mogĂŞ siĂŞ juÂż doczekaĂŚ kolejnych :szalony: ChociaÂż dzisiaj w nocy , kiedy nie czekaÂłem na AgatkĂŞ , to w koĂącu siĂŞ wyspaÂłem spokojnie :lol: !! Ale ja chcĂŞ jeszcze posmakowaĂŚ tego cudownego stresu i adrenaliny :jupi:
..ja te¿ trochê odsapn¹³em sobie - tylu emocji co przez ostatni weekend to chyba przez ca³e ¿ycie nie dozna³em :lol2:

..ja wcale nie prowadzĂŞ biernego trybu Âżycia :lol2:
..ale zawsze tak jest Âże o tych na ktĂłrych mi zaleÂży martwiĂŞ siĂŞ bardziej niÂż o sibie samego :)
Poczekaj -nie ponaglaj :stop: Na to trzeba czasu :lol: !! Bez pochopnoÂści :D !! :lol2:
..ale nie ma na co czekaĂŚ bo tydzieĂą zleci i Agatka moÂże znowu siĂŞ pojawi i co :?: :D
..znowu to samo - emocje nas 'zaduszÂą' :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

DziÂś w nocy wrĂłciÂłem znad morza. Nie wytrzymaÂłem, aby nie zajrzeĂŚ na forum. I ta informacja na pierwszej stronie serwisu.... :shock: ChcĂŞ wam powiedzieĂŚ szczerze: wzruszyÂłem siĂŞ. Tyle stron tutaj pisaliÂście i zawsze mieliÂście nadzieje, Âże kiedyÂś Agata pojawi siĂŞ jako prowadzÂąca serwis... A wiĂŞc warto marzyĂŚ, nawet jeÂśli te marzenia wydajÂą siĂŞ maÂło realne, bo moÂże kiedyÂś siĂŞ speÂłniÂą.... :aniol: A ja siĂŞ bojĂŞ, Âże prowadzenie serwisĂłw przez piĂŞknÂą AgatĂŞ (BoÂże, te oczy jeszcze wiĂŞksze niÂż dotychczas :shock: ) moÂże powaÂżnie osÂłabiĂŚ moje uczucia do pewnej blondynki wielbionej w sÂąsiednim wÂątku, a ktĂłrej ostatnimi czasy jakoÂś mniej w TVN24 :(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

WidzĂŞ, Âże dzieci wrĂłciÂły z rozpoczĂŞcia roku szkolnego? :lol2:
marcinkowsky pisze:A ty to tak wyczynowo zjeÂżdÂżasz :lol: ?? Tylko Agatki nie zabieraj w geÂście odwdziĂŞczenia :lol: !!
Podejrzewam, Âże nawet z bandaÂżami na dÂłoniach Agatka podobaÂłaby siĂŞ Wam niemiÂłosiernie :D
A ja trochĂŞ przechwaliÂłam sprawĂŞ, bo dziÂś nachrzaniajÂą mi nadgrastki jak diabli :/ Ale to moÂże przez pogodĂŞ :D
..a na jej adres wszyscy juÂż wysÂłali :?: :lol2:
Ojej :D Ja jeszcze nie :o Sama nie wiem, co mogÂłabym napisaĂŚ? :lol: Agatka z pewnoÂściÂą wszystko co najlepsze juÂż usÂłyszaÂła :D
..ja te¿ trochê odsapn¹³em sobie - tylu emocji co przez ostatni weekend to chyba przez ca³e ¿ycie nie dozna³em :lol2:
Wy to caÂłkiem nieÂźle znieÂśliÂście - muszĂŞ Wam powiedzieĂŚ :D Ale Black :uhh: Chyba nie dojdzie do siebie prĂŞdko :lol: No nie wiem, moÂże dziÂś wpadnie i coÂś skrobnie, ale to zaleÂży ........ :lol2:

Acha :D W tytule musi byĂŚ coÂś o Agatki oryginalnoÂści, stylu i klasie :brawa: To taka moja sugestia :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:DziÂś w nocy wrĂłciÂłem znad morza. Nie wytrzymaÂłem, aby nie zajrzeĂŚ na forum. I ta informacja na pierwszej stronie serwisu.... :shock: ChcĂŞ wam powiedzieĂŚ szczerze: wzruszyÂłem siĂŞ.
..moje uczucia wÂłaÂśnie ewaluujÂą i teÂż zaczynam odczuwaĂŚ teraz silne wzruszenie :D
epsztajnek pisze:Tyle stron tutaj pisaliÂście i zawsze mieliÂście nadzieje, Âże kiedyÂś Agata pojawi siĂŞ jako prowadzÂąca serwis... A wiĂŞc warto marzyĂŚ, nawet jeÂśli te marzenia wydajÂą siĂŞ maÂło realne, bo moÂże kiedyÂś siĂŞ speÂłniÂą.... :aniol:
..jeÂśli mam byĂŚ szery to ja nie uznawaÂłem tego marzenia za maÂło realne a wÂłaÂśnie odliczaÂłem dni do momentu kiedy Agatka stanie siĂŞ prezenterkÂą :jupi:
..a odkÂąd jako reporterka pojawiÂła siĂŞ w Warszawie to juÂż godziny odliczaÂłem :lol2:
epsztajnek pisze:A ja siĂŞ bojĂŞ, Âże prowadzenie serwisĂłw przez piĂŞknÂą AgatĂŞ (BoÂże, te oczy jeszcze wiĂŞksze niÂż dotychczas :shock: ) moÂże powaÂżnie osÂłabiĂŚ moje uczucia do pewnej blondynki wielbionej w sÂąsiednim wÂątku, a ktĂłrej ostatnimi czasy jakoÂś mniej w TVN24 :(
..no ja to nie mam problemu bo od jakiegoÂś czasu patrzĂŞ tylko w jednÂą stronĂŞ :szalony:
..a oczy :szalony:
..oczy ma Agatka niesamowite :szalony:
Funckyrella pisze:WidzĂŞ, Âże dzieci wrĂłciÂły z rozpoczĂŞcia roku szkolnego? :lol2:
..ja mam jeszcze miesiÂąc wakacji :lol2:
Funckyrella pisze:Wy to caÂłkiem nieÂźle znieÂśliÂście - muszĂŞ Wam powiedzieĂŚ :D Ale Black :uhh: Chyba nie dojdzie do siebie prĂŞdko :lol: No nie wiem, moÂże dziÂś wpadnie i coÂś skrobnie, ale to zaleÂży ........ :lol2:
..weŸ no go Funkcy polej zimn¹ wod¹ albo dobrze spoliczkuj to siê mo¿e otrz¹œnie miêczak :lol:
..tylko uwaÂżaj na rÂączki :*

..tĂŞsknimy za nim :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze: A ja siĂŞ bojĂŞ, Âże prowadzenie serwisĂłw przez piĂŞknÂą AgatĂŞ (BoÂże, te oczy jeszcze wiĂŞksze niÂż dotychczas :shock: ) moÂże powaÂżnie osÂłabiĂŚ moje uczucia do pewnej blondynki wielbionej w sÂąsiednim wÂątku, a ktĂłrej ostatnimi czasy jakoÂś mniej w TVN24 :(
Ja tam jestem monogamista ale nie wierzĂŞ , Âże uwielbieniem do dwĂłch prezenterek sobie nie poradzisz :lol: ??

obieÂżyÂświat pisze:
Funckyrella pisze:Wy to caÂłkiem nieÂźle znieÂśliÂście - muszĂŞ Wam powiedzieĂŚ :D Ale Black :uhh: Chyba nie dojdzie do siebie prĂŞdko :lol: No nie wiem, moÂże dziÂś wpadnie i coÂś skrobnie, ale to zaleÂży ........ :lol2:
..weŸ no go Funkcy polej zimn¹ wod¹ albo dobrze spoliczkuj to siê mo¿e otrz¹œnie miêczak :lol:
..tylko uwaÂżaj na rÂączki :*

..tĂŞsknimy za nim :lol:
Ja bym nie ponaglaÂł :stop: !! Bo wszystko na to wskazuje , Âże Black doznaÂł bardzo silnego wstrzÂąsu :D !! My teÂż , ale on widocznie bardziej przeÂżyÂł warszawskÂą wizytĂŞ Agatki w studio tvn24..... dajmy mu czas :lol2: !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

ChÂłopaki nam zarzucaÂły, Âże faworyzujemy Blacka, a tu proszĂŞ. ChwilĂŞ go nie ma, a sami za nim tĂŞskniÂą i nie przestajÂą pisaĂŚ. :rozglada: Takie uwielbienie, ech! A nie mieliÂśmy jeszcze okazji spojrzeĂŚ w te szafirowe oczy i usÂłyszeĂŚ tego wspaniaÂłego gÂłosu. :rozglada: AÂż strach pomyÂśleĂŚ co by byÂło gdyby.... :rozglada: Czy siĂŞ to komuÂś podoba, czy nie staÂł siĂŞ wicebohaterem wÂątku. :rozglada:

Ciekawe co porabia dziÂś nasza ulubiona reporterka-prezenterka? :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:ChÂłopaki nam zarzucaÂły, Âże faworyzujemy Blacka, a tu proszĂŞ. ChwilĂŞ go nie ma, a sami za nim tĂŞskniÂą i nie przestajÂą pisaĂŚ. :rozglada: Takie uwielbienie, ech! A nie mieliÂśmy jeszcze okazji spojrzeĂŚ w te szafirowe oczy i usÂłyszeĂŚ tego wspaniaÂłego gÂłosu. :rozglada: AÂż strach pomyÂśleĂŚ co by byÂło gdyby.... :rozglada: Czy siĂŞ to komuÂś podoba, czy nie staÂł siĂŞ wicebohaterem wÂątku. :rozglada:
Ale niech ktoÂś mi w koĂącu wytÂłumaczy , co w nim takiego jest intrygujÂącego :devil: ?? :uwaga:

Jak ja znikÂłem swego czasu to nikt za mnÂą specjalnie nie tĂŞskniÂł :uhh: !! ;(
Jak zniknie Agatka jest lament wniebogÂłosy podnoszony :)
Jak zniknie Black to wszyscy odczuwamy pustkê :mhm: Faktycznie wiele go z Agatk¹ ³¹czy :lol2: !!
Black :ban: PEdÂź czÂłowieku do Warszawy i rĂłb medialnÂą karierĂŞ -o promocjĂŞ nie musisz siĂŞ martwiĂŚ -wszystko zaÂłatwimy 8) !! :lol2:
Ciekawe co porabia dziÂś nasza ulubiona reporterka-prezenterka? :lol2:

Jak siĂŞ na pewno wszyscy z rodziny na niÂą rzucili, obcaÂłowywali i narzucali z gratulacjami , kiedy wrĂłciÂła do Poznania :racja: !! :P Biba teÂż pewnie na caÂłego dzisiaj i obowiÂązkowe plyndze z cukrem :szalony: !! :plus:

no mam nadziejĂŞ , Âże nie bĂŞdzie nam kazaÂła Agatka zbyt dÂługo na siebie czekaĂŚ , bo juÂż cholernie tĂŞskniĂŞ :uwaga:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Tak jak obiecywa³am wczoraj, z lekkim opóŸnieniem zapodajê capsy z wczorajszego pierwszego serwisu :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky pisze:Jak ja znikÂłem swego czasu to nikt za mnÂą specjalnie nie tĂŞskniÂł :uhh: !! ;(
JeÂśli CiĂŞ to pocieszy, to napiszĂŞ Ci, Âże bardzo miÂło czyta mi siĂŞ Twoje posty i teraz Âśmiem przypuszczaĂŚ, Âże na wypadek gdybyÂś znikÂł, to bardzo by mi ich brakowaÂło :lol2:
marcinkowsky pisze:Jak zniknie Agatka jest lament wniebogÂłosy podnoszony :)
Zadziwia mnie w³aœnie ten spokój :> Przecie¿ od ostatniego pojawienia siê Agatki minê³o ju¿ ponad pó³torej doby :lol2:
marcinkowsky pisze:Ale niech ktoÂś mi w koĂącu wytÂłumaczy , co w nim takiego jest intrygujÂącego :devil: ?? :uwaga:
Zwykle jest tak, Âże to ''coÂś'' trudno jest zdefiniowaĂŚ :lol2: Ale moim zdaniem, to patowa sytuacja, kiedy wielki fan nie wyraÂża i kaÂże tak dÂługo wyglÂądaĂŚ opinii o wczorajszym wystÂąpieniu medialnej idolki :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

MiaÂłem juÂż dzisiaj daĂŚ sobie spokĂłj z netem -ale mnie tknĂŞÂło , Âżeby jeszcze raz zajrzeĂŚ do od wieki wiekĂłw po grobowÂą deskĂŞ ulubionego dziaÂłu i wÂątku forum :rydzyk: !! :lol2:

No dobra -nie bĂŞdĂŞ ÂściemniaÂł o przeczuciu -widziaÂłem , Âże jesteÂś notka zalogowana , wiĂŞc czekaÂłem , czy do nas wpadniesz :lol2: ??!! I wpadÂłaÂś , bo wiesz , Âże jesteÂś tu bardzo mile widziana i bardzo mocno wypatrywana :lol2: !! :tanczy:
not that kind pisze:Tak jak obiecywa³am wczoraj, z lekkim opóŸnieniem zapodajê capsy z wczorajszego pierwszego serwisu :D
Jak tak te pó³torej doby pole¿a³y to nabra³y jeszcze wiêkszej wartoœci :lol2: !! Dojrza³y jak wino :lol2: !! :P Capsy s¹ po³¹czone piêkn¹ klamr¹ :P !! Agatka niekonwencjonalnie zaczynaj¹ca i zachêcaj¹ca :lol2: i Agatka opuszczaj¹ca tymczasowo piedesta³ :lol2: !!
No a sam Âśrodeczek to teÂż istny miodzio :P !! :szalony:

not that kind pisze:JeÂśli CiĂŞ to pocieszy, to napiszĂŞ Ci, Âże bardzo miÂło czyta mi siĂŞ Twoje posty i teraz Âśmiem przypuszczaĂŚ, Âże na wypadek gdybyÂś znikÂł, to bardzo by mi ich brakowaÂło :lol2:
Bardzo mnie to cieszy :jupi: !! W geÂście wdziĂŞcznoÂści ja pragnĂŞ rĂłwnieÂż Tobie zakomunikowaĂŚ , Âże bez Ciebie teraz ten wÂątek miaÂłby znacznie mniej sensu :lol2: !! :lol:
not that kind pisze:Zadziwia mnie w³aœnie ten spokój :> Przecie¿ od ostatniego pojawienia siê Agatki minê³o ju¿ ponad pó³torej doby :lol2:
Teraz mamy stan wyj¹tkowy :lol2: !! A dla Agatki taryfê ulgow¹ :* Wiemy, ¿e na pewno mocno siê przed nowym wyzwaniem stresowa³a , wiêc teraz musi zregenerowaÌ si³y :brawa: !! ¯eby póŸniej jeszcze mocniej nas zadziwiaÌ :szalony: A teraz niech odpoczywa :racja:
not that kind pisze:Zwykle jest tak, Âże to ''coÂś'' trudno jest zdefiniowaĂŚ :lol2: Ale moim zdaniem, to patowa sytuacja, kiedy wielki fan nie wyraÂża i kaÂże tak dÂługo wyglÂądaĂŚ opinii o wczorajszym wystÂąpieniu medialnej idolki :lol2:
Po debiucie Agatki nawet tyle czasu nie potrzebowaÂł :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:MiaÂłem juÂż dzisiaj daĂŚ sobie spokĂłj z netem -ale mnie tknĂŞÂło , Âżeby jeszcze raz zajrzeĂŚ do od wieki wiekĂłw po grobowÂą deskĂŞ ulubionego dziaÂłu i wÂątku forum :rydzyk: !! :lol2:

No dobra -nie bĂŞdĂŞ ÂściemniaÂł o przeczuciu -widziaÂłem , Âże jesteÂś notka zalogowana , wiĂŞc czekaÂłem , czy do nas wpadniesz :lol2: ??!! I wpadÂłaÂś , bo wiesz , Âże jesteÂś tu bardzo mile widziana i bardzo mocno wypatrywana :lol2: !! :tanczy:
..a ja miaÂłem nosa :lol2:
..bo o tej godzinie to raczej zwykle na 98 % mnie siĂŞ nie spotka przy komputerze :lol2:
..a dzisiaj tak - nie tylko uczucia we mnie ewaluujÂą ale teÂż przeczucia :lol2:

not that kind pisze:Tak jak obiecywa³am wczoraj, z lekkim opóŸnieniem zapodajê capsy z wczorajszego pierwszego serwisu :D
..o tej godzinie jeszcze siĂŞ trzÂąsÂłem z niepokoju :szalony:
..ale teraz z perspektywy czasu mogĂŞ siĂŞ delektowaĂŚ jak szalony :szalony: :*
not that kind pisze:JeÂśli CiĂŞ to pocieszy, to napiszĂŞ Ci, Âże bardzo miÂło czyta mi siĂŞ Twoje posty i teraz Âśmiem przypuszczaĂŚ, Âże na wypadek gdybyÂś znikÂł, to bardzo by mi ich brakowaÂło :lol2:
Bardzo mnie to cieszy :jupi: !! W geÂście wdziĂŞcznoÂści ja pragnĂŞ rĂłwnieÂż Tobie zakomunikowaĂŚ , Âże bez Ciebie teraz ten wÂątek miaÂłby znacznie mniej sensu :lol2: !! :lol:
..no Âładnie :?
..tworzycie miĂŞdzy sobÂą krÂąg wzajemnej adoracji :D
..a co ze mnÂą :?: :lol2:
not that kind pisze:Po debiucie Agatki nawet tyle czasu nie potrzebowaÂł :devil:
..okazuje siĂŞ Âże nie tylko my zauwaÂżyliÂśmy debiut Agatki :D
Wirtualne Media pisze: TVN24: kolejna reporterka prowadzi serwisy
Agata Tomaszewska, do tej pory reporterka TVN24 w Poznaniu, zostaÂła nowÂą prezenterkÂą serwisĂłw informacyjnych w tej stacji. Nadal bĂŞdzie przygotowywaĂŚ teÂż relacje reporterskie.

Tomaszewska zadebiutowaÂła w nowej roli w sobotĂŞ 1 wrzeÂśnia. PoprowadziÂła serwisy w paÂśmie "Poranek" TVN24.

Dziennikarka z TVN24 zwiÂązana jest od kilku lat. Od marca 2006 roku pracuje jako poznaĂąska reporterka tego kanaÂłu.
..i jeszcze miĂŞdzy innymi :arrow:
onet.pl pisze: Nowa prezenterka TVN 24
Agata Tomaszewska, do tej pory reporterka TVN24 w Poznaniu, zostaÂła nowÂą prezenterkÂą serwisĂłw informacyjnych w tej stacji.
Pomimo nowych obowiÂązkĂłw Agata Tomaszewska nadal bĂŞdzie przygotowywaÂła materiaÂły reporterskie dla kanaÂłu.

W nowej roli dziennikarka, ktĂłra ze stacjÂą zwiÂązana jest od kilku lat, zadebiutowaÂła juÂż 1 wrzeÂśnia. PoprowadziÂła serwisy w paÂśmie "Poranek" TVN24.
..no co :?: :D
..Black powinien siĂŞ cieszyĂŚ :lol2:

..bo jest tak jak przypuszczaliÂśmy - Agatka bĂŞdzie teÂż reporterkÂą :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..o tej godzinie jeszcze siĂŞ trzÂąsÂłem z niepokoju :szalony:
..ale teraz z perspektywy czasu mogĂŞ siĂŞ delektowaĂŚ jak szalony :szalony: :*
Jakby to powiedzieĂŚ :mhm: PrzeÂżyliÂśmy moÂże bardziej prezenterski ''pierwszy raz" Agatki niÂż ona sama :lol: !! :P
..no Âładnie :?
..tworzycie miĂŞdzy sobÂą krÂąg wzajemnej adoracji :D
..a co ze mnÂą :?: :lol2:
OdkÂąd nie musisz robiĂŚ capsĂłw straciÂłeÂś na wartoÂści :lol: !!
obieÂżyÂświat pisze:..okazuje siĂŞ Âże nie tylko my zauwaÂżyliÂśmy debiut Agatki :D

..no co :?: :D
..Black powinien siĂŞ cieszyĂŚ :lol2:

..bo jest tak jak przypuszczaliÂśmy - Agatka bĂŞdzie teÂż reporterkÂą :jupi:
Wszyscy mo¿emy siê cieszyÌ :jupi: !! Bo gdyby Agatkê usadzono tylko i wy³¹cznie za sto³em prezenterskim , to jaka by³aby strata dla reporterskiego œwiata :uhh: Nie widzieÌ relacji i materia³ów Agatki :uhh: Chroù nas przed tym panie Bo¿e :rydzyk: !! Ona musi siê realizowaÌ na wielu dziennikarskich frontach :brawa: !! 8) Takie musi byÌ nasze stanowisko , kiedy ktoœ wszystko , czego siê dotknie zamienia w z³oto :P !! :brawa: Agatko :*
ODPOWIEDZ