Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:
..no Âładnie :?
..tworzycie miĂŞdzy sobÂą krÂąg wzajemnej adoracji :D
..a co ze mnÂą :?: :lol2:
OdkÂąd nie musisz robiĂŚ capsĂłw straciÂłeÂś na wartoÂści :lol: !!
ZupeÂłnie tak jak ja, odkÂąd nie robiĂŞ mp3. :lol: Pomimo wszystko bardzo siĂŞ lubimy i chyba ÂżyĂŚ juÂż byÂśmy bez siebie nie potrafili. :lol2:
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..okazuje siĂŞ Âże nie tylko my zauwaÂżyliÂśmy debiut Agatki :D

..no co :?: :D
..Black powinien siĂŞ cieszyĂŚ :lol2:

..bo jest tak jak przypuszczaliÂśmy - Agatka bĂŞdzie teÂż reporterkÂą :jupi:
Wszyscy mo¿emy siê cieszyÌ :jupi: !! Bo gdyby Agatkê usadzono tylko i wy³¹cznie za sto³em prezenterskim , to jaka by³aby strata dla reporterskiego œwiata :uhh: Nie widzieÌ relacji i materia³ów Agatki :uhh: Chroù nas przed tym panie Bo¿e :rydzyk: !!
Przypominam, Âże Piotr JacoĂą teÂż poczÂątkowo byÂł reporterem i prezenterem, a teraz... :spiewa:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Zadziwia mnie w³aœnie ten spokój :> Przecie¿ od ostatniego pojawienia siê Agatki minê³o ju¿ ponad pó³torej doby :lol2:
Teraz mamy stan wyjÂątkowy :lol2: !! A dla Agatki taryfĂŞ ulgowÂą :*
Ju¿ wkrótce przestaniecie byÌ tacy wyrozumiali. Wiem coœ o tym, w koùcu mam na swoim koncie trzyletni¹ fascynacjê jednym takim. :rozglada: Wczoraj, kiedy TV po obejrzeniu Podsumowania Dnia wy³¹czy³am od razu do mojego ulubieùca zatêskni³am. :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

DÂżastina pisze:ZupeÂłnie tak jak ja, odkÂąd nie robiĂŞ mp3. :lol: Pomimo wszystko bardzo siĂŞ lubimy i chyba ÂżyĂŚ juÂż byÂśmy bez siebie nie potrafili. :lol2:
A wÂłaÂśnie :o !! PrzydaÂło by siĂŞ jakieÂś nagranie na player mp3 zrobiĂŚ z serwisĂłw :) :lol2:
DÂżastina pisze:Przypominam, Âże Piotr JacoĂą teÂż poczÂątkowo byÂł reporterem i prezenterem, a teraz... :spiewa:
:uhh: Na razie nad tym siê nie zastanawia³em :uhh: Ale to rzeczywiœcie bardzo prawdopodobne :D Z naszego punktu widzenia to by³oby wspaniale móc czêœciej Agatkê jako prezenterkê ogl¹daÌ -mam nadziejê , ¿e do tego czasu Black zd¹¿y siê uporaÌ z faktem weekendowych dy¿urów Agatki -bo jeœli nie uda mu siê to , to ju¿ nigdy siê nie uda :spiewa:
DÂżastina pisze:JuÂż wkrĂłtce przestaniecie byĂŚ tacy wyrozumiali. Wiem coÂś o tym, w koĂącu mam na swoim koncie trzyletniÂą fascynacjĂŞ jednym takim. :rozglada:
No to ja wÂłaÂśnie powoli juÂż przestajĂŞ siĂŞ brataĂŚ z tÂą wyrozumiaÂłoÂściÂą -bo coÂś mi tĂŞsknota zaczyna dawaĂŚ o sobie znaĂŚ :rozglada: !! :ban:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Wszyscy siê tu lubicie, ale mnie nie polubiliœcie, mimo ¿e bardzo ceniê Agatê jako dziennikarkê i podoba mi siê wizualnie. Co przecie¿ jest dla nas wszystkich charakterystyczne i nas ³¹czy. A przynajmniej powinno.

Bardzo podobajÂą mi siĂŞ pierwse trzy zdjĂŞcia z tej strony :P SÂą debeÂściaki :P
O pierwszy uÂśmiech w stronĂŞ Porady mam wyrzut do Agaty, ale jest uroczy :P
Na grugim piĂŞknie widaĂŚ piĂŞknÂą wÂąskÂą liniĂŞ talii :P
A trzecie to uÂśmiech do kaÂżdego z nas juÂż :P

Nie wiecie, kiedy Agata bĂŞdzie znowu w Poranku? Nie chciaÂłabym przegapiĂŚ Âżadnej sekundy :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Wszyscy siê tu lubicie, ale mnie nie polubiliœcie, mimo ¿e bardzo ceniê Agatê jako dziennikarkê i podoba mi siê wizualnie. Co przecie¿ jest dla nas wszystkich charakterystyczne i nas ³¹czy. A przynajmniej powinno.
No wybacz, ale nasze widzenie œwiata znacznie siê ró¿ni :lol2: !! Mimo, ¿e w ogólnym rozrachunku postrzegamy go w podobny sposób :lol2: !!
I wcale nieprawda , Âże CiĂŞ nie polubiliÂśmy :) !! Ja chyba nie daÂłem ci powodĂłw do takiego sÂądu :mhm: ??
O pierwszy uÂśmiech w stronĂŞ Porady mam wyrzut do Agaty, ale jest uroczy :P
Tylko nie zamieniaj siĂŞ w drugiego Blacka :devil: !! Chyba nie bĂŞdziesz broniÂła Agatce uÂśmiechaĂŚ siĂŞ Âżyczliwie do sympatycznych kolegĂłw :lol2: ??
Na grugim piĂŞknie widaĂŚ piĂŞknÂą wÂąskÂą liniĂŞ talii :P
A moÂże by tak serwis w caÂłoÂści i na stojÂąco :lol2: ?? Propozycja nie do odrzucenia :lol2: !!
Nie wiecie, kiedy Agata bĂŞdzie znowu w Poranku? Nie chciaÂłabym przegapiĂŚ Âżadnej sekundy :P
Niestety nie wiemy :( Wszyscy mamy nadziejĂŞ , Âże juÂż w najbliÂższÂą sobotĂŞ :) !! :rydzyk:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

A moÂże by tak serwis w caÂłoÂści i na stojÂąco :lol2: ?? Propozycja nie do odrzucenia :lol2: !!
O tak ! To by³aby bardzo dobra motywacja aby panie prezenterki ubiera³y bardziej interesuj¹cy dó³ garderoby, ni¿ banalne d¿insy :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:O tak ! To by³aby bardzo dobra motywacja aby panie prezenterki ubiera³y bardziej interesuj¹cy dó³ garderoby, ni¿ banalne d¿insy :tanczy:
Banalne dÂżinsy , w ktĂłrych jednak Agatka banalnie wcale nie wyglÂądaÂła :lol2: !! :szalony:

Ale z tego wzglêdu , ¿e Poranki s¹ bardzo panoramicznie kadrowane , to czekam na to , kiedy Agatka faktyczne przyodzieje mniej trywialny dó³ :tanczy: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Funckyrella pisze:A ja trochĂŞ przechwaliÂłam sprawĂŞ, bo dziÂś nachrzaniajÂą mi nadgrastki jak diabli :/ Ale to moÂże przez pogodĂŞ :D
Wracaj prĂŞdko do zdrowia, karty forum czekajÂą na Ciebie :lol2:
Funckyrella pisze:Wy to caÂłkiem nieÂźle znieÂśliÂście - muszĂŞ Wam powiedzieĂŚ :D Ale Black :uhh: Chyba nie dojdzie do siebie prĂŞdko :lol: No nie wiem, moÂże dziÂś wpadnie i coÂś skrobnie, ale to zaleÂży ........ :lol2:
Popo³udnie i wieczór wczorajsze widzê BJ-owi up³yne³y jednak pod znakiem... analizowania wra¿eù, przemyœleù i spostrze¿eù w zaciszu domowego ogniska? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Przeka¿, droga Funcky, i¿ czekamy na ujawnienie ich szczegó³ów wszyscy :lol2:
Black, jako... rodowity Poznaniak :D przechodzi bardzo trudne chwile. Na jego oczach rodowita Poznanianka zdobywa WarszawĂŞ. Rachunek prawdopodobieĂąstwa i wiele faktĂłw, bardzo mocno wskazujÂą na to, Âże wkrĂłtce kariera medialna Agatty zacznie nabieraĂŚ jeszcze wiĂŞkszych rumieĂącĂłw :D
Dajmy czas Panu BJ-owi :D Teraz na pewno musi pokonaĂŚ powaÂżne opory wewnĂŞtrzne, zanim znĂłw siĂŞ do nas odezwie w sprawie Agatty. Znam go juÂż trochĂŞ :) Wiem na przykÂład to, Âże kiedy w jego Âżyciu dzieje siĂŞ coÂś waÂżnego, przechodzi powaÂżnÂą metamorfozĂŞ pod wpÂływem dostrzeÂżenia otaczajÂącego go bezmiaru uczuĂŚ - z jednej strony zadowolenia i dumy, a z drugiej poczucia straty :lol2: ÂŻyczmy mu zatem, Âżeby odkryÂł, iÂż nowy stan, w ktĂłrym siĂŞ znaleÂźliÂśmy za sprawÂą Agatty, ma swoje plusy takÂże, a moÂże zwÂłaszcza dla rodowitych PoznaniakĂłw :lol2: Czy moÂżna sobie lepiej wyobraziĂŚ reklamĂŞ Wielkopolski na ogĂłlnopolskiej antenie telewizyjnej? :lol2:
Funckyrella pisze:Acha :D W tytule musi byĂŚ coÂś o Agatki oryginalnoÂści, stylu i klasie :brawa: To taka moja sugestia :D
I o tym, Âże wywodzi siĂŞ z regionu, a zdobywa stolicĂŞ :) CoÂś na wzĂłr przeboju The Police, ktĂłry moÂżna odpowiednio zrestrukturyzowaĂŚ... Poznanianka w Warszawie :lol2:
}{ypnosea pisze:Wszyscy siê tu lubicie, ale mnie nie polubiliœcie, mimo ¿e bardzo ceniê Agatê jako dziennikarkê i podoba mi siê wizualnie. Co przecie¿ jest dla nas wszystkich charakterystyczne i nas ³¹czy. A przynajmniej powinno.
£¹czy nas w pewnym sensie ''widzenie'', ale ró¿ni patrzenie na œwiat i jego realizowanie :lol2: Co wcale nie stoi na przeszkodzie do tego, aby nawi¹za³a siê miêdzy nami wiêŸ sympatii :)
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:O tak ! To by³aby bardzo dobra motywacja aby panie prezenterki ubiera³y bardziej interesuj¹cy dó³ garderoby, ni¿ banalne d¿insy :tanczy:
Banalne dÂżinsy , w ktĂłrych jednak Agatka banalnie wcale nie wyglÂądaÂła :lol2: !! :szalony:

Ale z tego wzglêdu , ¿e Poranki s¹ bardzo panoramicznie kadrowane , to czekam na to , kiedy Agatka faktyczne przyodzieje mniej trywialny dó³ :tanczy: !!
Dla mnie najwaÂżniejsze jest, aby Agatta nosiÂła szyte na miarĂŞ Âżakiety, ktĂłre podkreÂślÂą jej piĂŞknÂą sylwetkĂŞ :P I to, by nigdy nie zapominaÂła o obowiÂązkowym uÂśmiechu dla najwierniejszych fanĂłw :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Przeka¿, droga Funcky, i¿ czekamy na ujawnienie ich szczegó³ów wszyscy :lol2:
Bardziej niÂż na rewelacje krajowej prokuratury i wczorajsze Leppera :lol2: !! :lol2:

Dajmy czas Panu BJ-owi :D Teraz na pewno musi pokonaĂŚ powaÂżne opory wewnĂŞtrzne, zanim znĂłw siĂŞ do nas odezwie w sprawie Agatty. Znam go juÂż trochĂŞ :) Wiem na przykÂład to, Âże kiedy w jego Âżyciu dzieje siĂŞ coÂś waÂżnego, przechodzi powaÂżnÂą metamorfozĂŞ pod wpÂływem dostrzeÂżenia otaczajÂącego go bezmiaru uczuĂŚ - z jednej strony zadowolenia i dumy, a z drugiej poczucia straty :lol2:
Dajcie juÂż spokĂłj z tÂą stratÂą :devil: PrzecieÂż Agatka caÂły czas jest teÂż poznaĂąskÂą reporterkÂą....... na razie :spiewa: !! :D
ÂŻyczmy mu zatem, Âżeby odkryÂł, iÂż nowy stan, w ktĂłrym siĂŞ znaleÂźliÂśmy za sprawÂą Agatty, ma swoje plusy takÂże, a moÂże zwÂłaszcza dla rodowitych PoznaniakĂłw :lol2: Czy moÂżna sobie lepiej wyobraziĂŚ reklamĂŞ Wielkopolski na ogĂłlnopolskiej antenie telewizyjnej? :lol2:

Agatka powinna zg³osiÌ siê do w³adz Poznania po jak¹œ gratyfikacjê za wykonane zadanie rozs³awiania regionu :P !! :D
Funckyrella pisze:Acha :D W tytule musi byĂŚ coÂś o Agatki oryginalnoÂści, stylu i klasie :brawa: To taka moja sugestia :D
I o tym, Âże wywodzi siĂŞ z regionu, a zdobywa stolicĂŞ :) CoÂś na wzĂłr przeboju The Police, ktĂłry moÂżna odpowiednio zrestrukturyzowaĂŚ... Poznanianka w Warszawie :lol2:
Jakbyœmy chcieli szczegó³owo opisaÌ w tytule Agatkê i wszystko co nam siê z ni¹ kojarzy , jak j¹ postrzegamy , to wyjdzie za du¿o znaków :D !! A kilkoma s³owami to bardzo trudno jej wspania³oœÌ wyraziÌ :neutral:
Alchemik pisze: I to, by nigdy nie zapominaÂła o obowiÂązkowym uÂśmiechu dla najwierniejszych fanĂłw :brawa:
Fanów , którzy byli z ni¹ od samego lub od trochê póŸniejszego pocz¹tku medialnego bytu 8) !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ja - 'ojcec' tego wÂątku :lol2: :tanczy: dzis postanowiÂłem wrĂłciĂŚ do dnia 14 maja 2006 roku :szalony:
..kiedy to zakÂładaÂłem owy 'fanclub' :szalony:
W tytule musi byĂŚ coÂś o Agatki oryginalnoÂści, stylu i klasie :brawa: To taka moja sugestia :D
..kiedy zakÂładaÂłem wÂątek dÂługo nie musiaÂłem zastanawiaĂŚ siĂŞ nad tytuÂłem :D
..posz³o w pó³ minuty: 'Agata Tomaszewska - poznaùska reporterka' i w podtytule by³o jeszcze zdanie niemniej wa¿ne: 'jak dla mnie odkrycie roku' :tanczy:

..natomiast teraz kiedy juÂż coraz lepiej poznajemy AgatkĂŞ to faktycznie strasznie trudno jest wymyÂśliĂŚ krĂłtkie zdanie ktĂłre by w caÂłoÂści jÂą przedstawiÂło :o
..ale nawet jeœli my jako prawdziwi odkrywcy talentu Agatki nie wymyœlimy niczego sensownego to ludzkoœÌ w przysz³oœci na pewno podo³a temu zadaniu :lol2:

..i jeszcze takie info znalazÂłem :D
MR pisze:W sobotê serwisy informacyjne w TVN24 zaczê³a prowadziÌ Agata Tomaszewska. Jeszcze we wrzeœniu zespó³ prezenterów zasili m.in. Kacper Kaliszewski.

Agata Tomaszewska, reporterka TVN24 w Poznaniu, w roli gospodarza serwisĂłw informacyjnych zadebiutowaÂła w sobotni poranek.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ja - 'ojcec' tego wÂątku :lol2: :tanczy: dzis postanowiÂłem wrĂłciĂŚ do dnia 14 maja 2006 roku :szalony:
Masz naprawdĂŞ byĂŚ z czego dumny :brawa: !! 8) No i dobrze , Âże znasz tÂą historycznÂą datĂŞ otrzymania natchnienia :lol2: !! :tanczy:
..natomiast teraz kiedy juÂż coraz lepiej poznajemy AgatkĂŞ to faktycznie strasznie trudno jest wymyÂśliĂŚ krĂłtkie zdanie ktĂłre by w caÂłoÂści jÂą przedstawiÂło :o
..ale nawet jeœli my jako prawdziwi odkrywcy talentu Agatki nie wymyœlimy niczego sensownego to ludzkoœÌ w przysz³oœci na pewno podo³a temu zadaniu :lol2:
To tak zabrzmiaÂło jakbyÂśmy siĂŞ juÂż poddaĂŚ mieli :uhh: Burza mĂłzgĂłw trwa :ban: musimy koniecznie zmieniĂŚ tytuÂł wÂątku :ban:
..i jeszcze takie info znalazÂłem :D
Jak siê wczytaÌ w treœÌ , to mo¿na pomyœleÌ , ¿e za Martê potrzebowali dwóch prezenterek :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Alchemik pisze:Wracaj prĂŞdko do zdrowia, karty forum czekajÂą na Ciebie :lol2:
Al :) ByÂłeÂś juÂż :( Szkoda, Âże siĂŞ nie spotkaliÂśmy ;( Co do pisania, to lekarz mi zabroniÂł :devil: To znaczy pytaÂł siĂŞ, ile wÂątkĂłw mam do obskoczenia? Ja mĂłwiĂŞ, Âże trzy, a on mi na to, Âże jednego posta dziennie mogĂŞ pisaĂŚ w kaÂżdym :devil: No, ale nie powiedziaÂłam mu jeszcze, Âże na dwĂłch forach piszĂŞ :devil:
Alchemik pisze:Popo³udnie i wieczór wczorajsze widzê BJ-owi up³yne³y jednak pod znakiem... analizowania wra¿eù, przemyœleù i spostrze¿eù w zaciszu domowego ogniska? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Przeka¿, droga Funcky, i¿ czekamy na ujawnienie ich szczegó³ów wszyscy :lol2:
Obawiam siê, ¿e ujawnienie wszystkich szczegó³ów jest wielce niemo¿liwe :devil: Nawet ja, jako najbli¿sza z otoczenia nie mogê wiedzieÌ wszystkiego, a co dopiero ci, którzy s¹ w otoczeniu tym dalszym :lol2:
Ale fakt faktem, Âże Black ,,wyrobiÂł'' (czyt. zuÂżyÂł) wczoraj podczas oglÂądania nagranych weekendowych porankĂłw przyciski PLAY, PAUSE, ZOOM i REWIND :lol:
ÂŻyczmy mu zatem, Âżeby odkryÂł, iÂż nowy stan, w ktĂłrym siĂŞ znaleÂźliÂśmy za sprawÂą Agatty, ma swoje plusy takÂże, a moÂże zwÂłaszcza dla rodowitych PoznaniakĂłw :lol2: Czy moÂżna sobie lepiej wyobraziĂŚ reklamĂŞ Wielkopolski na ogĂłlnopolskiej antenie telewizyjnej? :lol2:
A on Ci na to odpowie, ¿e mo¿e siê zaj¹Ì rozprowadzaniem po ca³ym kraju widokówek zrobionych z capsów notki z wizerunkiem Agaty i to bêdzie wystarczaj¹ca promocja dla Poznania :D A j¹ sam¹ oczywiœcie zostawiÌ, tu gdzie j¹ pozna³, czyli w sercu Poznania :lol2:
Mi te¿ Agata bardzo podoba siê wizualnie, ale raczej trochê inaczej ni¿ Tobie :lol2: Na pewno jednak zgadzamy siê co do miejsca i roli kobiety we wspó³czesnym spo³eczeùstwie :D A reszta, no có¿...... :D
obieÂżyÂświat pisze:..ja - 'ojcec' tego wÂątku :lol2: :tanczy: dzis postanowiÂłem wrĂłciĂŚ do dnia 14 maja 2006 roku :szalony:
I jak uda³o Ci siê skrzykn¹Ì pokaŸn¹ gromadkê :D Zaœ utrzymanie gor¹cej dyskusji w toku, no to ju¿ zas³uga tylko i wy³¹cznie Agaty :brawa:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Co do pisania, to lekarz mi zabroniÂł :devil: To znaczy pytaÂł siĂŞ, ile wÂątkĂłw mam do obskoczenia? Ja mĂłwiĂŞ, Âże trzy, a on mi na to, Âże jednego posta dziennie mogĂŞ pisaĂŚ w kaÂżdym :devil:
A ja ci mĂłwiĂŞ , jako niegdysiejszy rehabilitant obozowy na obozach harcerskich :lol2: , Âże najlepszym sposobem na pozbycie siĂŞ kontuzji sÂą akurat wÂłaÂśnie intensywne ĂŚwiczenia :lol2: !! nie hamuj siĂŞ wiĂŞc :tanczy:
Funckyrella pisze:Obawiam siê, ¿e ujawnienie wszystkich szczegó³ów jest wielce niemo¿liwe :devil: Nawet ja, jako najbli¿sza z otoczenia nie mogê wiedzieÌ wszystkiego, a co dopiero ci, którzy s¹ w otoczeniu tym dalszym :lol2:
Hmmm :D !! No niby logiczne, ale i tak niewiele z tego rozumiem , ale mam nadziejĂŞ , Âże wkrĂłtce wszystko siĂŞ wyjaÂśni :D !!
Funckyrella pisze:Ale fakt faktem, Âże Black ,,wyrobiÂł'' (czyt. zuÂżyÂł) wczoraj podczas oglÂądania nagranych weekendowych porankĂłw przyciski PLAY, PAUSE, ZOOM i REWIND :lol:
:lol: ZapatrzyÂł siĂŞ zasÂłuchaÂł i zapomniaÂł o boÂżym Âświecie :lol2: A taka cisza z jego strony raczej wskazywaÂłaby na to , Âże te poranki nie zrobiÂły na nim Âżadnego wraÂżenia :lol2: !!
A on Ci na to odpowie, ¿e mo¿e siê zaj¹Ì rozprowadzaniem po ca³ym kraju widokówek zrobionych z capsów notki z wizerunkiem Agaty i to bêdzie wystarczaj¹ca promocja dla Poznania :D A j¹ sam¹ oczywiœcie zostawiÌ, tu gdzie j¹ pozna³, czyli w sercu Poznania :lol2:
A najbardziej pewnie przej¹³ siê tym , kiedy zobaczy³ Agatkê w Warszawie , ¿e zmarnowa³ tyle szans na poznanie Agatki osobiœcie :D ?? Ale mo¿e jeszcze bêdzie mia³ okazjê , przecie¿ Agatka teraz i Poznaù i Warszawê bêdzie zaszczycaÌ swoj¹ obecnoœci¹ :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ludziska! :D

No przecie¿ po takich emocjach to trzeba och³on¹Ì :D A Wy byœcie chcieli, ¿ebym ja, cz³owiek od urodzenia bardzo sentymentalny, wra¿liwy na piêkno, poszukuj¹cy zach³annie idea³ów, w momencie, gdy jeden z g³ównych idea³ów odnalaz³, od razu móg³ z tym faktem przejœÌ do codziennoœci? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
CzÂłowiek, to przede wszystkim Âświat emocjonalny, sfera intelektualna pojawia siĂŞ dopiero jako nastĂŞpna :lol2:
A jak to jest u mnie ze sfer¹ intelektualn¹? :devil: No nie wiem .... jeszcze dok³adnie :mhm: Ale pierwszeùstwo emocji jest tak wa¿ne, ¿e nawet na zajêciach z historii filozofii najpierw poznaje siê ¿yciorys filozofa, bowiem tylko przez pryzmat rz¹dz¹cych nim namiêtnoœci mo¿na w³aœciwie zrozumieÌ co tak naprawdê mia³ na myœli i dlaczego teoretyzowa³ w³aœnie w ten a nie inny sposób. A miota³y mn¹ najró¿niejsze, skrajne wrêcz emocje. Wola³em przeczekaÌ tê burzê.
G³upoty cisnê³y mi siê na usta :hmm: chcia³em pisaÌ o tym, ¿e w pewnym momencie najwiêkszej s³aboœci, wola³bym, ¿eby Agatce Ÿle posz³o, ¿eby rozmyœli³a siê, ¿eby zrezygnowa³a z marzenia o Warszawie :hmm: Zacz¹³em siê zastanawiaÌ, po co jej ten warszawski stres, kiedy w Poznaniu mo¿e spokojne i bezstresowe ¿ycie prowadziÌ? Ambicje wygra³y z mi³oœci¹ do Poznania?
Ale g³upi by³em :hmm: Zaœlepi³ mnie lokalny patriotyzm i zaborczoœÌ w kwestii jego nienaruszalnoœci :] PóŸniej, kiedy zobaczy³em z jakim entuzjazmem i radoœci¹ Agatka opowiada o Poznaniu, ³zy nap³ynê³y mi do oczu ze wzruszenia i zrozumia³em, ¿e nie wyrzek³a siê swojej poznaùskoœci :lol2: Od razu pomyœla³em, ¿e mo¿e Agatka nie od razu przysta³a na propozycjê prowadzenia serwisów, ¿e mo¿e by³o jej ciê¿ko podj¹Ì decyzjê? Mo¿e nawet pocz¹tkowo siê nie godzi³a? Ale kiedy spróbowa³a i zobaczy³a, ¿e bajecznie nadaje siê na stanowisko prezenterki, zgodzi³a siê? I ja w koùcu zrozumia³em to i pogodzi³em siê z tym i zaakceptowa³em czêœciow¹''stratê'' :lol2: Chocia¿ Poznaù bez Agatki, to jak pyry bez gziku :/

DziĂŞkujĂŞ za to, Âże wspieraliÂście mnie w tych trudnych chwilach czĂŞÂściowej utraty Agatki :*

Teraz juÂż wiem, Âże tak jak duÂże byÂło zaskoczenie sobotnim porankiem, tak duÂże jest teraz moje zadowolenie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Bo tak na dobrÂą sprawĂŞ, to teraz mamy dwie Agatki :D TĂŞ, ktĂłrej poÂświĂŞciliÂśmy te 232 strony forum i Agatka, ktĂłrej bĂŞdziemy kolejne strony poÂświĂŞcaĂŚ teraz :D
Za stoÂłem prezenterskim rzeczywiÂście jest zupeÂłnie innÂą osobÂą :) Kiedy na niÂą patrzyÂłem nie poznawaÂłem :o ZupeÂłnie jakbym jÂą pierwszy raz widziaÂł :o Jakbym jej wczeÂśniej nie znaÂł :o Obca osoba, ktĂłra od pierwszych sekund wzbudza podziw :o Tylko spojrzenie to samo - ciepÂłe i czuÂłe, wskazywaÂło na to, Âże to ta sama ... nasza Agatka :racja:

Bardzo urzekÂło mnie to, iÂż tak czĂŞsto, kiedy sytuacja na to pozwala, Agatka uÂśmiecha siĂŞ w stronĂŞ widzĂłw :) PiorunujÂące wraÂżenie :lol2: Ale caÂły czas trzymam kciuki za to, Âże z czasem zacznie jeszcze bardziej nas kokietowaĂŚ :lol2: :*
marcinkowsky pisze:A najbardziej pewnie przej¹³ siê tym , kiedy zobaczy³ Agatkê w Warszawie , ¿e zmarnowa³ tyle szans na poznanie Agatki osobiœcie :D ?? Ale mo¿e jeszcze bêdzie mia³ okazjê [...]
Teraz? Teraz? ¯ebym zakocha³ siê w niej bezpamiêtnie, a póŸniej ona wyfrunê³aby do Warszawy? :D
PoczÂątkowo podobne zjawiska nazywaliÂśmy ''przeczuciem", a ono jest po prostu logicznym myÂśleniem mĂŞdrcĂłw :lol2:

Do innych spraw ustosunkujê siê w terminie póŸniejszym, teraz muszê zejœÌ na ziemiê i uporz¹dkowaÌ inne sprawy :D
WÂątku nazwĂŞ zmienimy 8) O notkĂŞ biograficznÂą nowej prezenterki zawalczymy 8) :racja:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ludziska! :D

No przecie¿ po takich emocjach to trzeba och³on¹Ì :D A Wy byœcie chcieli, ¿ebym ja, cz³owiek od urodzenia bardzo sentymentalny, wra¿liwy na piêkno, poszukuj¹cy zach³annie idea³ów, w momencie, gdy jeden z g³ównych idea³ów odnalaz³, od razu móg³ z tym faktem przejœÌ do codziennoœci? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja CiĂŞ od tej wraÂżliwej strony nigdy nie poznaÂłem :devil: !! To skÂąd miaÂłem wiedzieĂŚ , Âże takie emocje TobÂą targaÂły :D ?? WydawaÂło mi siĂŞ , Âże Agatka jest bliska nam wszystkim w takim samym stopniu :D ?? Ale okazuje siĂŞ , Âże z naszÂą wraÂżliwoÂściÂą jest inaczej :lol2: !!

Black Jack '62 pisze:G³upoty cisnê³y mi siê na usta :hmm: chcia³em pisaÌ o tym, ¿e w pewnym momencie najwiêkszej s³aboœci, wola³bym, ¿eby Agatce Ÿle posz³o, ¿eby rozmyœli³a siê, ¿eby zrezygnowa³a z marzenia o Warszawie :hmm: Zacz¹³em siê zastanawiaÌ, po co jej ten warszawski stres, kiedy w Poznaniu mo¿e spokojne i bezstresowe ¿ycie prowadziÌ? Ambicje wygra³y z mi³oœci¹ do Poznania?
:shock: Jak mogÂłeÂś :shock: ?? PrzecieÂż to byÂło zÂłorzeczenie :shock: ?? Na szczĂŞÂście niebiosa miaÂły AgatkĂŞ w swojej opiece :aniol: kiedy TobÂą zawÂładnĂŞÂły jakieÂś mroczne moce :rozglada:
Black Jack '62 pisze: Ale gÂłupi byÂłem :hmm:
Liczy siê koùcowa szczeroœÌ :racja:

Black Jack '62 pisze:Od razu pomyœla³em, ¿e mo¿e Agatka nie od razu przysta³a na propozycjê prowadzenia serwisów, ¿e mo¿e by³o jej ciê¿ko podj¹Ì decyzjê? Mo¿e nawet pocz¹tkowo siê nie godzi³a? Ale kiedy spróbowa³a i zobaczy³a, ¿e bajecznie nadaje siê na stanowisko prezenterki, zgodzi³a siê?
To by by³a niedorzecznoœÌ , gdyby Agatka opiera³a siê takiej propozycji :nie: !! Chocia¿ wierzê w to , ¿e gdyby tak by³o jak piszesz , chocia¿ to czyste przypuszczenie , to szefowie Agatki nie dawali za wygran¹ :jupi: !!

I ja w koĂącu zrozumiaÂłem to i pogodziÂłem siĂŞ z tym i zaakceptowaÂłem czĂŞÂściowÂą''stratĂŞ'' :lol2: ChociaÂż PoznaĂą bez Agatki, to jak pyry bez gziku :/
A jak ci bêdzie smutno z tego powodu , to sobie zapuœÌ ten fragment serwisu , w którym Agatka opowiada o œwiêcie kartofla w Pyrlandii i od razu zrobi ci siê raŸniej i cieplej na sercu :lol2: !!
DziĂŞkujĂŞ za to, Âże wspieraliÂście mnie w tych trudnych chwilach czĂŞÂściowej utraty Agatki :*
Wszyscy mĂłwili , Âże tak ci ciĂŞÂżko :rozglada:

Za stoÂłem prezenterskim rzeczywiÂście jest zupeÂłnie innÂą osobÂą :) Kiedy na niÂą patrzyÂłem nie poznawaÂłem :o ZupeÂłnie jakbym jÂą pierwszy raz widziaÂł :o Jakbym jej wczeÂśniej nie znaÂł :o Obca osoba, ktĂłra od pierwszych sekund wzbudza podziw :o Tylko spojrzenie to samo - ciepÂłe i czuÂłe, wskazywaÂło na to, Âże to ta sama ... nasza Agatka :racja:
Agatka moÂże zmieniĂŚ sposĂłb uczesania , obÂłoÂżyĂŚ siĂŞ kosmetykami , zmieniĂŚ sposĂłb bycia , ale spojrzenie rzeczywiÂście zawsze bĂŞdzie to samo :szalony: !! :P

Bardzo urzekÂło mnie to, iÂż tak czĂŞsto, kiedy sytuacja na to pozwala, Agatka uÂśmiecha siĂŞ w stronĂŞ widzĂłw :) PiorunujÂące wraÂżenie :lol2: Ale caÂły czas trzymam kciuki za to, Âże z czasem zacznie jeszcze bardziej nas kokietowaĂŚ :lol2: :*
I nie bĂŞdziesz zazdrosny , Âże to kokietowanie tysiĂŞcy widzĂłw :lol2: ??
Black Jack '62 pisze:Teraz? Teraz? ¯ebym zakocha³ siê w niej bezpamiêtnie, a póŸniej ona wyfrunê³aby do Warszawy? :D
To polecisz za niÂą :lol: !! TeÂż mi problem :D !! Warszawa nie jest na koĂącu Âświata :lol2: !!

Black Jack '62 pisze:WÂątku nazwĂŞ zmienimy 8) O notkĂŞ biograficznÂą nowej prezenterki zawalczymy 8) :racja:
ZawiesiÂłeÂś wysoko poprzeczkĂŞ w planie zadaniowym na najbliÂższy czas :lol2: !! Potrzeba nam teraz natchnienia i masy szczĂŞÂścia :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:
I nie bĂŞdziesz zazdrosny , Âże to kokietowanie tysiĂŞcy widzĂłw :lol2: ??
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazujÂą na to, Âże nauczyÂł siĂŞ dzieliĂŚ swojÂą AgatkÂą z innymi. :lol2:

Skoro JuÂż o kokietowaniu wspomnieliÂście. SÂłyszaÂłam jak dziÂś o Poranku, Kuba do swojej nowej koleÂżanki (teÂż z Poznania) zwrĂłciÂł siĂŞ "Agato". :lol2: NieÂżle nim zakrĂŞciÂła Nasza Agatka. :lol2: KubuÂś oczywiÂśie przeprosiÂł swojÂą koleÂżankĂŞ AnetĂŞ i coÂś jeszcze mĂłwiÂł. PewnoÂści nie mam, bo zamieszanie w domu miaÂłam. Chyba tÂłumaczyÂł siĂŞ, Âże to dlatego, iÂż "paĂąstwo ciÂągle o AgatĂŞ w mailach dopytujÂą". :lol2: A takie coÂś znalazÂłam na forum tvn24. Fajny tytuÂł wÂątku. :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ