Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A jednak poci¹³eœ :smile: Teraz ju¿ wiem :wink: :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hehe u mnie nie widaĂŚ tych skanĂłw YoTomasza :) ale za pare godzin wkleje inne bo byĂŚ moze u kogoÂś teÂż nie widaĂŚ

btw... dziĂŞki za scan na maila :)
Android <3
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Linki do stron z tymi skanami :arrow:
(lepsza jakoœÌ)
(gorsza jakoœÌ)

Ps: Nieraz u mnie teÂż nieraz nie widaĂŚ tych skanĂłw z serwera imageshack.us ...
Ostatnio zmieniony sobota 08 paź 2005, 14:51 przez LordTomas, łącznie zmieniany 2 razy.
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

czy marynarka Anity w ostatnich Faktach popoÂłud. byÂła skĂłrzana, czy mĂłj problem ze wzrokiem siĂŞ powiĂŞksza?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Chyba pogarsza siĂŞ tobie wzrok :arrow: Obrazek
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek

A kiedy Anita miaÂła wywiad z Kwachem ???
Android <3
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

W piÂątek :( i nie mogÂłem oglÂądaĂŚ
tobi
Zbanowany
Zbanowany

co? jaki wywiad?
z Kwachem rozmawiali Kolenda i jje kolega Grzesiek Miecugow

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Eeee... Anita nie rozmawiaÂła z Kwachem :smile: Rozmawiali z nim Miecugow i Zaleska :D Anita na szczĂŞÂście odrobiÂła sobie piÂątkowy wywiad juÂż we wtorek. RozmawiaÂła z Lepperem i muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże wolaÂłem widzieĂŚ rozmowĂŞ Anity z nim, niÂż z Kwachem :evil2:

A teraz sprawa, jak to mĂłwiÂą w wielkim Âświecie: most important :!: A dokÂładniej, artykuÂł z Faktu o rozpadzie zwiÂązku Anity :shock:
Analiza tekstu :D (mocno wywaÂżona :wink: bo miaÂłem czas na ochÂłoniĂŞcie) :
Niczym domek z kart rozsypaÂł siĂŞ zwiÂązek Anity Werner (27 l.) i jej narzeczonego Eryka MeÂłgwy (32 l.) PsuÂło siĂŞ od roku, w koĂącu Eryk odszedÂł.
Trzeba byĂŚ skoĂączonym dupkiem, Âżeby zostawiĂŚ takÂą wyjÂątkowÂą laskĂŞ jak Anita :mad: JeÂśli wierzyĂŚ artykuÂłowi :wink: to Eryk poszukaÂł sobie nowÂą kobietĂŞ, a wiĂŞc zdradziÂł AnitĂŞ :twisted: Palant, gÂłupek, sukinsyn, cioÂł - krĂłtka i wymowna w swej treÂści charakterystyka :!: I Anita zmarnowaÂła przy takim idiocie 5 lat swojego wyjÂątkowego Âżycia :twisted:
- Szok - mĂłwiÂą krĂłtko przyjaciele pary o rozstaniu dziennikarki TVN24 i jej narzeczonego. Nic dziwnego, Âże sÂą zszokowani - nic nie zapowiadaÂło kryzysu.

Jacy znajomi :?: Jeœli wierzyÌ s³owom zawartym w artykule, osoba pisz¹ca musia³a z któtymœ z tych ''przyjació³'' siê kontaktowaÌ, a wiêc kto móg³by to byÌ :roll: Kto ma taki d³ugi jêzor w tvn-ie, ¿e nie mo¿e go trzymaÌ za zêbami nawet w tak delikatnej sprawie :?:
Chocia¿ z drugiej strony, dobrze, ¿e coœ takiego siê pojawia w prasie, bo my - fani - mamy po¿ywkê i wiemy, choÌ to w gruncie rzeczy smutne wieœci, co w trawie piszczy :!: Ja, kiedy tylko pierwszy raz zobaczy³em na zdjêciu Anitê i Me³gwê, od razu wiedzia³em, ¿e oni nie s¹ sobie pisani, a nie jestem ¿adnym wró¿em, ale takie rzeczy siê czasem po prostu widzi i nawet trudno je zwerbalizowaÌ :D Anita po prostu zas³uguje na kogoœ zupe³nie innego, na kogoœ lepszego :!: Wiedzia³em, ¿e ich zwi¹zek prêdzej, czy póŸniej siê rozpadnie, ale mia³em nadziejê, ¿e stanie siê tak z inicjatywy Anity, a nie odwrotnie. Ale ona jest zbyt szlachetna, by wyrz¹dziÌ komuœ tak¹ krzywdê...
- Mam zasady. Jestem pouk³adana i monogamiczna. Nie afiszujê siê ze swoj¹ mi³oœci¹ - jeszcze niedawno Anita by³a spokojna o przysz³oœÌ swojego zwi¹zku.
W³aœnie takie mam wyobra¿enie o Anicie: pouk³adana z zasadami :D Z t¹ monogami¹, to lepiej nie przesadzaÌ :lol: :wink: Anita jest ufna, to piêkna cecha charakteru, ale bêd¹c takim, kiedy trafia siê na niew³aœciwe osoby w ¿yciu, a wszystko wskazuje na to, ¿e Anita na takie osoby trafia, czasem mo¿na bardzo cierpieÌ :( Myœlê, ¿e Anita pope³nia ten sam b³¹d tkwi¹c w ''zwi¹zku'' ze stacj¹ tvn :!: Jest naiwna, drepci w miejscu, a czasami cofa siê o kilka kroków, i mimo to ca³y czas z w³asnej woli uparcie wegetuje. Nie robi nic, ¿eby zatroszczyÌ siê o swoj¹ karierê, o godne warunki pracy :!:
ChociaÂż z drugiej strony - moÂże to wynik potrzeby stabilizacji :?: PrzecieÂż kaÂżdy czÂłowiek szuka spokoju i stabilizacji w pracy i Âżyciu osobistym. Anita w przeciÂągu kilku miesiĂŞcy straciÂła poczucie stabilizacji i spokoju i w jednym i w drugim :!: :sad: JakÂą ona musi byĂŚ silnÂą kobietÂą, Âże wytrzymuje to wszystko, otrzÂąsa kurz przeszÂłoÂści i jest w stanie ÂżyĂŚ dalej, mimo tego, Âże los jÂą tak dotkliwie doÂświadcza :!: Jestem peÂłen podziwu dla niej :!:
Pierwsze rysy pojawiÂły siĂŞ ponad rok temu, kiedy Eryk odszedÂł do innej redakcji. W tym samym czasie kariera Anity w TVN24 zaczĂŞÂła nabieraĂŚ szalonego tempa. ChoĂŚ nadal jeszcze mieszkali razem, ich Âżycie bardzo siĂŞ zmieniÂło. ZmieniÂł siĂŞ teÂż Eryk.
Jak plotkuj¹ znajomi pary, zmiana u narzeczonego Anity nast¹pi³a za spraw¹ pewnej kobiety, z któr¹ dziennikarz zacz¹³ bywaÌ w warszawskich klubach

I znowu Ci tajemniczy gadatliwi ''znajomi'' :roll:
Klasyczny przypadek beznadziejnego zwi¹zku z pracoholikiem/-czk¹: on/ ona narzekaj¹, ¿e druga po³owa nie poœwiêca im nale¿nie du¿o czasu, wiêc w poczuciu samotnoœci, w chwili najwiêkszej s³aboœci, szuka sobie nowego partnera ¿yciowego, który te braki uzupe³ni. Usprawiedliwiam Eryka? Mo¿e troszkê..., bo przecie¿ ju¿ kiedyœ pisa³em, ¿e gdybym by³ narzeczonym Anity z trudem przychodzi³aby mi akceptacja rozstaù na dwa tygodnie (p. wypad na Ukrainê), niemo¿noœci spêdzania wspólnych weekendów (p. czas, kiedy Anita prowadzi³a g³ówne w weekendy), czy w koùcu akceptacja rozstania po 3-ciej w nocy, bez mo¿liwoœci wspólnego budzenia siê i podziwiania wschodu s³oùca ( :P :wink: ) (p. obowi¹zki Anity zwi¹zane z dy¿urami w porannym paœmie tvn) :!:
TakÂże powyÂżej odrobina, ale tylko odrobina wyrozumiaÂłoÂści dla Eryka, bo:
PonoĂŚ Eryk miaÂł teÂż dosyĂŚ ciÂągÂłych docinek dotyczÂących jego wzrostu. Jest duÂżo niÂższy od Anity, dumnej ze swoich 182 cm wzrostu.
:yay: jak ja go w tym momencie rozumiem :zalamany: :placze:
Ale nie mniej ni¿ ró¿nica wzrostu bola³y Eryka sukcesy narzeczonej
Z tych s³ów wynika, ¿e by³ zazdrosny o karierê Anity, ale nie w sensie, który uj¹³em wy¿ej, czyli: ''kochanie, poœwiêcasz mi zbyt ma³o czasu'', tylko to jest przyk³ad typowej ludzkiej zazdroœci. Eeehhh... nie chce mi siê w to wierzyÌ, tzn. trudno mi uwierzyÌ w to, ¿e Anita mog³a z kimœ takim, o takiej cesze charakteru wytrzymaÌ ponad 5 lat :shock: Czy to mo¿liwe, ¿e ona przez te piêÌ lat nie zd¹¿y³a go dobrze poznaÌ :?:
Sama Anita nie chce rozmawiaĂŚ o tym, co siĂŞ staÂło.
- Nie mam Âżadnego komentarza w tej sprawie - mĂłwi
Jak zwykle :dobani: Anita w ka¿dej sprawie milczy jak grób :/ Strze¿e bardzo mocno swojej prywatnoœci :/ Ehh.. Nie ma dziewczyna zadatków na ''gwiazdê'' kolorowych pisemek... Trochê szkoda :D :wink: Gdyby uposa¿yÌ Anitê w inny temperament, moglibyœmy wiedzieÌ o niej znacznie, znacznie wiêcej, ni¿ to, co wiemy za spraw¹ jej ''znajomych'' i ''przyjació³'', którzy plotkuj¹ na ³amach Faktu... :roll:
A skoro nie ma komentarza Anity, to pokuszĂŞ siĂŞ o analizĂŞ jej zachowaĂŚ w pracy, czyli na wizji :D
Bo w³aœnie, elektryzuj¹cym szokiem by³a dla mnie informacja o rozpadzie zwi¹zku Anity. Nie wiemy, kiedy to nast¹pi³o, ale w ostatnich paru miesi¹cach nic a¿ tak znacz¹co nie wskazywa³o na to, ¿e Anita mo¿e prze¿ywaÌ jak¹œ sercow¹ rozterkê. Kiedy wywalono j¹ z g³ównych, by³o widaÌ go³ym okiem, ¿e jest zdruzgotana, za³amana, zdo³owana i niepocieszona. Przed wakacjami i w wakacje, kiedy to najwyraŸniej w tym rozgraniczeniu czasowym zwi¹zek Anity rozpada³ siê, ona w porankach, póŸniej dniu na ¿ywo by³a w œwietnej formie, mia³a momentami wrêcz wyborny nastrój :D Co wiêcej to ca³y czas trwa, widaÌ, ¿e Anita odczuwa satysfakcjê z wykonywanej pracy, jest skupiona na pracy, tak jakby nic nie m¹ci³o jej spokoju :!: Dlatego te wspomnienia napawaj¹ mnie optymizmem, pozwalaj¹ wierzyÌ w to, ¿e takie, które dla wielu oznacza koniec œwiata, dla Anity wcale nim nie by³o :smile: No chyba, ¿e jest taaaakkkkk¹¹¹¹¹ dobr¹ aktork¹ :roll:
A teraz maÂłe podsumowanie :D
By³ czas, ¿e Anita mia³a niemal¿e wszystko, o czym mo¿e marzyÌ cz³owiek, czego potrzebuje do szczêœcia, a¿ w pewnym momencie straci³a du¿¹ czêœÌ z tego. Dobrze, ¿e chocia¿ te wydarzenia roz³o¿y³y siê w bezpiecznej czasowej odleg³oœci. Anita zd¹¿y³a podnieœÌ siê, dojœÌ do siebie, nazbieraÌ si³ po pierwszym upadku, by za chwilê potkn¹Ì siê ponownie, ale nie poobijaÌ za bardzo :? :sad:

PS OczywiÂście nie wierzĂŞ, Âże to, iÂż tego typu artykuÂły pojawiajÂą siĂŞ w gazetach dla mas przypadkiem. Tym bardziej jeÂśli one dotyczÂą prywatnej sfery Âżycia Anity - osoby medialnej, goszczÂącej na antenie telewizorĂłw wÂąskiej widowni :? Tak wiĂŞc interesuje mnie za czyjÂą przyczynÂą, za czyim wstawiennictwem, kiedyÂś w Twoim imperium i teraz w Fakcie ukazaÂł siĂŞ taki artykuÂł i co jakÂą ma on odegraĂŚ rolĂŞ :?: :roll:

PS2 Yotomasz wielkie dziĂŞki za scana, bo ani mnie ani Funcky nie udaÂło siĂŞ w sobotĂŞ zdobyĂŚ piÂątkowego Fakta :dobani: A dziĂŞki Tobie, mamy dostĂŞp do artykuÂłu - z podziĂŞkowaniem :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

krĂłtko bo nie mam czasu :)
No wÂłaÂśnie Âżadnego wywiadu nie byÂło :D wiem bo wywiad widziaÂłam i Kolenda Zaleska mi nie przypominaÂła Anity :evil2:

A teraz troche analizy tekstu literackiego :lol:
kariera Anity w TVN24 zaczĂŞÂła nabieraĂŚ szalonego tempa.
:> Jaka kariera ??? :D jakie tempo ?? :smiech: dobre sobie :D to mnie najbardziej rozbawiÂło :D:D

Co zaÂś do artykuÂłu to jesli wieÂżyĂŚ temu co tam napisane zostaÂło to faktycznie nie warty Anity palant z tego Eryka. Ale pamiĂŞtajmy tez o pierwszym artykule. Gdzie winÂą obarczano AnitĂŞ.
SÂądze ze prawda jest gdzieÂś po srodku. On byÂł zazdrosny o jej poczÂątkowe sukcesy i o to ze jest ÂświetnÂą dziennikarkÂą. Poza tym jeszcze przejmowaÂł siĂŞ swoim wzrostem (jakie to pÂłytkie :? )
A ona jest pracocholiczk¹ i zajêta by³a swoja karier¹... no có¿ szkoda.
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

BY£A zajêta swoj¹ prac¹, ciekawe, czy teraz, kiedy ma tyle wolnego czasu, nie ¿a³uje, ¿e mi³oœÌ zesz³a na drugi plan, bo chyba zesz³a? Chyba nie ma czego, a w³aœciwie to kogo ¿a³owaÌ :D
kamuii pisze: Ale pamiĂŞtajmy tez o pierwszym artykule. Gdzie winÂą obarczano AnitĂŞ.
SÂądze ze prawda jest gdzieÂś po srodku.

Pewnie masz racjĂŞ :? Dobrze wiĂŞc siĂŞ staÂło, Âże postanowili z tym skoĂączyĂŚ :D Teraz trzymajmy kciuki za to, Âżeby Black wyzbyÂł siĂŞ kompleksu wzrostu :wink: Albo, Âżeby nie marnowaĂŚ i nie zuÂżywaĂŚ nadaremno kciukĂłw, od razu chuchnijmy, by Anita tym razem upolowaÂła jakiegoÂś wpÂływowego przystojniaka z dobrymi ukÂładami :evil2:
Black Jack pisze: I znowu Ci tajemniczy gadatliwi ''znajomi'' :roll:
MyÂślisz, Âże w TVN-ie sÂą ,,kable'', ktĂłre wynoszÂą wszystkie nowinki ze stacji? MoÂżliwe, ale bardziej realne wydaje mi siĂŞ nie prawdopodobieĂąstwo gadatliwych nieznajomych, tylko prawdopodobieĂąstwo wyimaginowanych przez Fakt znajomych :lol:
Co wiêcej to ca³y czas trwa, widaÌ, ¿e Anita odczuwa satysfakcjê z wykonywanej pracy, jest skupiona na pracy, tak jakby nic nie m¹ci³o jej spokoju Dlatego te wspomnienia napawaj¹ mnie optymizmem, pozwalaj¹ wierzyÌ w to, ¿e takie, które dla wielu oznacza koniec œwiata, dla Anity wcale nim nie by³o No chyba, ¿e jest taaaakkkkk¹¹¹¹¹ dobr¹ aktork¹ :roll:
A moÂże to Eryk ,,mÂąciÂł'' jej spokĂłj? Teraz jest wolna i niezaleÂżna, a co za tym idzie szczĂŞÂśliwa! :cool:
Black Jack pisze: Trzeba byĂŚ skoĂączonym dupkiem, Âżeby zostawiĂŚ takÂą wyjÂątkowÂą laskĂŞ jak Anita :mad: JeÂśli wierzyĂŚ artykuÂłowi :wink: to Eryk poszukaÂł sobie nowÂą kobietĂŞ, a wiĂŞc zdradziÂł AnitĂŞ :twisted: Palant, gÂłupek, sukinsyn, cioÂł - krĂłtka i wymowna w swej treÂści charakterystyka :!: I Anita zmarnowaÂła przy takim idiocie 5 lat swojego wyjÂątkowego Âżycia :twisted:
RozczuliÂły mnie Twoje sÂłowa Black :D
WiĂŞc moÂże na otarcie Anity i naszych Âłez, choĂŚ ich nie widaĂŚ :wink: maleĂąki artykulik o ,,Damie Pik'', ktĂłry znalazÂłam w archiwach SE:
]Super Express z dnia 2005-09-10 (numer 212)
Wydanie: Kraj
Strona: 12 (rozrywka)
TytuÂł: Dama pik przyjmie europejskie damy
Autor: baj

Dama pik przyjmie europejskie damy
Zaledwie miesiÂąc temu dziennikarka TVN 24 zwierzyÂła siĂŞ "Super Expressowi", Âże marzy o programie autorskim, a juÂż dziÂś wiadomo, Âże Anita Werner (27 l.) w paÂździerniku wystartuje w rodzimej stacji z cyklem wywiadĂłw ze znanymi Europejkami.

Jak siĂŞ dowiedzieliÂśmy, na pierwszy ogieĂą pĂłjdÂą Julia Tymoszenko oraz Dagmara Havlova, Âżona byÂłego prezydenta Czech. Program nosi roboczy tytuÂł "Dama pik".
KrĂłtki artykuÂł, ale moÂże podtrzyma nas w nadziei, Âże kiedyÂś zobaczymy ten program :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A co nam szkodzi, i tak caÂły czas Âżyjemy w ciÂągÂłej niepewnoÂści, tylko czekamy, czekamy i czekamy, czy zdarzy siĂŞ jakiÂś cud i AnitĂŞ ktoÂś doceni :?:
kamuii pisze:ObrazekJaka kariera :?: ? Jakie tempo :?: :smiech: dobre sobie :D
A ja bym polemizowa³ z Tob¹ Kamuii w tej akurat kwestii :D Przecie¿ by³ piêkny czas, w³aœnie ponad rok temu, kiedy Anita czêsto... no dobra, czêœciej ni¿ teraz pojawia³a siê w TVN24, kiedy prowadzi³a w tvn g³ówne fakty, kiedy otrzyma³a Wiktora, kiedy przynajmniej raz w miesi¹cu ukazywa³ siê obszerny wywiad, czy artyku³ o niej w du¿ych czasopismach i nag³ówki: ''narodziny gwiazdy'', ''nowa gwiazda'', ''przez ¿ycie po dwa stopnie naraz'', itd. te wszystkie wydarzenia napa³a³y optymizmem i wró¿y³y Anicie wielk¹ karierê :!: Dopiero póŸniej, we wrzeœniu zesz³ego roku wszystko runê³o :twisted:
kamuii pisze:Poza tym jeszcze przejmowaÂł siĂŞ swoim wzrostem (jakie to pÂłytkie :? )
Kamuii, nie ''doÂświadczysz na wÂłasnej skĂłrze'', nie zrozumiesz... to nie jest pÂłytkie :zalamany: ( :wink: )
kamuii pisze:faktycznie nie warty Anity palant z tego Eryka.
Funckyrella pisze:jeÂśli te plotki sÂą prawdÂą, to ten Eryk nawet funta kÂłakĂłw nie wart :x
Jacy my jesteÂśmy zgodni :D
kamuii pisze:Ale pamiĂŞtajmy tez o pierwszym artykule. Gdzie winÂą obarczano AnitĂŞ.

Ale mnie teraz naszÂło sensacyjne wyobraÂżenie :wink: A wiĂŞc: za tamten artykuÂł obarczajÂący winÂą za rozpad zwiÂązku zapÂłaciÂł Eryk, a Anita zripostowaÂła i zapÂłaciÂła Faktowi za artykuÂł obarczajÂący z kolei Eryka :evil2: A tak naprawdĂŞ, to oni sobie tylko umyÂślili dla rozgÂłosu rozstanie :hyhy: To tak jak z fikcyjnymi rozwodami :wink: A wszystko skoĂączy siĂŞ happy endem... Ale mnie poniosÂły wodze fantazji - mĂłgÂłbym pracowaĂŚ w brukowcach :?: :lol:
Mam nadziejĂŞ, Âże jednak tĂŞ wersjĂŞ niedÂługo bĂŞdziemy analizowaĂŚ:
Funckyrella pisze:(...)Anita tym razem upolowaÂła jakiegoÂś wpÂływowego przystojniaka z dobrymi ukÂładami
...tylko Âżeby byÂł zwiÂązany z mediami, bo nie zniĂłsÂłbym ewidentnego rozstania z AnitÂą, i Âżeby pokazaÂł PieczyĂąskiemu co to koteria i nepotyzm :evil2: :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack pisze: tylko Âżeby byÂł zwiÂązany z mediami, bo nie zniĂłsÂłbym ewidentnego rozstania z AnitÂą, i Âżeby pokazaÂł PieczyĂąskiemu co to koteria i nepotyzm :evil2:
Black, tak szybko siê podda³eœ, z³o¿y³eœ broù? Rada od serca: Najpierw powinieneœ wybraÌ siê do Eryka, i jak rycerz w lœni¹cej zbroi zmierzyÌ siê z nim na piêœci, póŸniej podziêkowaÌ, ¿e usun¹³ siê z ¿ycia Anity, no a póŸniej z bukietem kwiatów zapukaÌ do drzwi salonów Anity :wink: :lol:
Black Jack pisze:Jacy znajomi :?: Jeœli wierzyÌ s³owom zawartym w artykule, osoba pisz¹ca musia³a z któtymœ z tych ''przyjació³'' siê kontaktowaÌ, a wiêc kto móg³by to byÌ :roll: Kto ma taki d³ugi jêzor w tvn-ie, ¿e nie mo¿e go trzymaÌ za zêbami nawet w tak delikatnej sprawie :?:
JeÂśli artykuÂł nie byÂł podyktowany Âżadnymi umowami (ale pewnie byÂł :D )to Anita lepiej niech uwaÂża co i do kogo mĂłwi!
Teraz tak siĂŞ przyglÂądam jeszcze raz fotce z Faktu........... Eryk - jak na swoje warunki - caÂłkiem przystojnie wyszedÂł na tym zdjĂŞciu :smile:
Nie wyglÂąda tu tak :roll: faÂłszywie :roll: O! I dopiero teraz zauwaÂżyÂłam, Âże on ma 32 lata, a wiĂŞc piĂŞĂŚ lat starszy od Anity! A swojÂą drogÂą, to ciekawe kim jest ta kobitÂą, z ktĂłrÂą szlajaÂł siĂŞ po warszawskich klubach? Czy ma jakiÂśzwiÂązek z jego awansem na wice redaktora ,,Sukcesu''?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Black ale te czasy kiedy ona tam robiÂła karierĂŞ minĂŞÂły dawno i chyba bezpowrotnie ;(
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

a byÂła wczoraj w Wieczorze Wyborczym, tak jak w parlamentarnych?

ODPOWIEDZ