Chyba jednak bĂŞdĂŞ musiaÂła siĂŞ ÂżegnaĂŚ... Nie wiem czy to sÂłyszeliÂście, ale SÂłoneczko zgasÂłoSylwinko ale nie Âżegnaj siĂŞ znikim jeszcze

Anity nie byÂło w Faktach ?? SiĂŞ Damy Pik domagaliÂśmy, moÂże jÂą dostaniemy ??
Moderator: Łukasz
Cholera, Âże teÂż nie ma Âżadnych fotek :/ :dobani: MoÂże juÂż byÂśmy wiedzieli, czy to w ogĂłle o naszÂą AnitĂŞ Werner chodzi, a jeÂśli tak, to czy Anita ma kogoÂś nowego, czy byÂła na tej imprezie sama.: 8 paÂździernika - MODA I SZTUKA - Muzeum Architektury we WrocÂławiu :.
"MODA I SZTUKA"
XIII EDYCJA
08 paÂździernik 2005 rok
Muzeum Architektury we WrocÂławiu
Prowadzenie: Agata MÂłynarska TVP2
GoÂście specjalni:
MaÂłgorzata Niemen, Katarzyna Butowtt, Ewa SkibiĂąska, Wojciech DÂąbrowski, Robert Gonera, Anita Werner, GraÂżyna Wolszczak, Katarzyna Skrzynecka, PaweÂł DelÂąg, Agnieszka MaciÂąg, Konrad Imiela,
Wystawcy:
w trakcie pokazĂłw bĂŞdziemy mogli obejrzeĂŚ kolekcje HexeLine, Ewa Minge Butique, Penny Black z dodatkami Furla i Biasia jak rĂłwnie GÂłogĂłw, Plich - KrakĂłw, Sebastian Kubiak - WrocÂław oraz propozycje - kolekcje autorskie: Gabriel Seweryn - Show Room de Reve artystyczna
CzêœÌ
"MODA I SZTUKA" Program XIII edycji "MODA I SZTUKA" w atrakcyjnej formule polsk¹ kulturê i sztukê, promocja najnowszych trendów mody i umiejêtnoœci m³odych, zdolnych artystów to g³ówny i najwa¿niejszy cel organizatorów "MODY I SZTUKI".
Stworzenie profesjonalnego wydarzenia promujÂą
1. Rozpoczcie - godz. 20.00,
2. Pokaz kolekcji handlowych po³¹czonych z czêœci¹ artystyczn¹
3. WrĂŞczenie Statuetki
4. Pokaz kolekcji autorskich,
5. Wrczenie statuetek "OsobowoœÌ w Modzie i Sztuce" - Halina i Tadeusz Zawadzcy oraz "OsobowoœÌ w Modzie" - Agnieszka Maci¹g
6. Bankiet
Moda i sztuka jest autorskim wydarzeniem artystycznym o zasiĂŞgu ogĂłlnopolskim dajÂą cym profesjonalne spojrzenie na europejski rynek mody i sztuki.
Od 1997 roku odbyÂło siĂŞ 12 edycji imprezy, ktĂłre w opinii branÂż y i ekspertĂłw okreÂś lane sÂą mianem imprezy ekskluzywnej i jedynej w swoim rodzaju. Ekskluzywny pokaz mody uzupeÂłniony wystawami, wernisaÂżami, mini-recitalami i happeningami. ZaletÂą imprezy sÂą takÂże oryginalne projekty i wspaniaÂłe kolekcje.
Scenariusz
Tegoroczna XIII edycja Mody i Sztuki bêdzie nie tylko handlowa, zostanie wzbogacona o czêœÌ artystyczn¹ w typie wspó³czesnego spektaklu, ³¹cz¹cego elementy wizualne, muzyczne i poetyckie, bêdzie Signum Temporis wspó³czesnoœci.
Motywem g³ównym widowiska bêdzie oczywiœcie CZ£OWIEK , MODA, któr¹ kreuje i HISTORIA, której jest g³ównym bohaterem i sprawc¹ ...CZ£OWIEK NASI¥KA HISTORI¥ ...I MODA NASI¥KA HISTORI¥ ...
W stworzonej czaso-przestrzeni , na scenie i ekranie, pojawi¹ siê tancerze, muzycy, kaskaderzy, modelki...AKTORZY tragicznych , wznios³ych manifestacji, namiêtnych poca³unków i czu³ych s³ówek. BOHATEROWIE ponurych rozrachunków mijaj¹cego stulecia...Rodz¹cych siê niepodleg³oœÌ i bratobójczych wojen, g³odu i strachu jednych, oraz rozpustnego bogactwa innych, wspania³ego rozkwitu nauki, techniki, i ca³kowitej bezradnoœci wobec chorób, nêdzy i œmierci.
BOHATEROWIE czasu wyborów i pozorów. Prawda czy Fa³sz, Mi³oœÌ czy NienawiœÌ, LojalnoœÌ czy Zdrada, Za czy Przeciw ...Dior czy Chanel...? Proste pytania, zawsze trudne odpowiedzi.
MuzycznÂą oprawÂą zdarzenia bĂŞdÂą utwory zespoÂłu Einherjer. Mroczne melodie zabarwione miejscami melodykÂą norweskÂą w stylu hauking, peÂłne odniesieĂą do mitologii, trafnie dopeÂłniÂą symbolicznÂą wymowĂŞ widowiska.
Co Ty nie powieszNo có¿, w koùcu musz¹ byÌ prawdziwymi spostrze¿enia naszej mamy, która zawsze powtarza³a, ¿e Funcky ''jest bardziej normalna'' ni¿ ja
A to, Âże spekulowaliÂśmy, spekulujemy i spekulowaĂŚ bĂŞdziemy o tym programie, to teÂż ich zasÂługaSuper Express z dnia 2005-09-10 (numer 212)
Wydanie: Kraj
Strona: 12 (rozrywka)
TytuÂł: Dama pik przyjmie europejskie damy
Autor: baj
Dama pik przyjmie europejskie damy
Zaledwie miesiÂąc temu dziennikarka TVN 24 zwierzyÂła siĂŞ "Super Expressowi", Âże marzy o programie autorskim, a juÂż dziÂś wiadomo, Âże Anita Werner (27 l.) w paÂździerniku wystartuje w rodzimej stacji z cyklem wywiadĂłw ze znanymi Europejkami.
Jak siĂŞ dowiedzieliÂśmy, na pierwszy ogieĂą pĂłjdÂą Julia Tymoszenko oraz Dagmara Havlova, Âżona byÂłego prezydenta Czech. Program nosi roboczy tytuÂł "Dama pik".
Taaa... w marzeniach... :sad:kamuii pisze: Black a co Ty taki zainteresowany czy kogoÂś maczyÂżbyÂś jednak zamierzaÂł startowaĂŚ
![]()
![]()
W porz¹dku, zgadza siê. Tylko, ¿e ja do tego, co napisa³eœ siê nie doczepiam, ani teraz, ani w poprzednim poœcie, czepiam siê tylko niespe³nionych ''obietnic'' jakie tvn przekazywa³ widzom, obietnic wypuszczenia na wizjê, antenê tvn24 we wrzeœniu, póŸniej paŸdzierniku, programu - autorskiego programu AnityBlack, tylko, ¿e ja tamtego newsa pisa³em na podstawie ramówki TVN24, któr¹ otrzyma³em na 6 tyg. do przodu. I moim zdaniem ramówka, któr¹ rozsy³a serwis prasowy TVN jest wiarygodniejsza ni¿ cytowany przez Ciebie tabliod.
Ani Âśladu po Anicie i jej programieBlack Jack pisze:dla nas - na razie - prognozy sÂą wyjÂątkowo niekorzystne - mamy przed oczami nie tylko program -widmo, ale i AnitĂŞ - widmo :dobani:
Mnie te¿ siê podoba³y, ale tylko z tego powodu, ¿e znalaz³o siê w artykule miejsce na ma³e, ale jednak zdjêcie Anity. Miejsce o ma³ej powierzchni, ale przynajmniej uczciwie ,,zarobione'' wspania³¹ prac¹ podczas WWkamuii pisze: Black podoba³y Ci siê te badziewne scany ?
po drugiej stronie jest Kamil Durczok z DorotÂą Gawryluk![]()
To mamy w pewnym sensie potwierdzenie tego, ¿e wyborny nastrój Anity na wizji nie musia³ byÌ wcale udawanyBlack Jack pisze:natkn¹³em siê na doœÌ interesuj¹cy artyku³, który wskazywa³by, ¿e 8 paŸdz. a wiêc w zesz³¹ sobotê Anita by³a we Wroc³awiu.
Czy ona ma coÂś do powiedzenia w stacji? Nie sÂądzĂŞ, Âże moÂże sobie przebieraĂŚ w terminach urlopĂłwAle skÂąd pomysÂł by braĂŚ caÂły tydzieĂą wolnego I to w okresie kampanii prezydenckiej - rozumiem, Âże to nie byÂł pomysÂł Anity![]()
ChoĂŚ ja bym siĂŞ skÂłaniaÂła do tego ze to raczej nie byÂła marynarka Anity a kolejny genialny pomysÂł TVN czyli MUNDURKI :evil2:
Wywiad dla "Przyjació³ki" z Martyn¹ Wojciechowsk¹.Jeœli chodzi o przyjació³, wiem tylko, ¿e nie wyœlê ju¿ tylu kartek œwi¹tecznych, co zwykle, bo takie sytuacje weryfikuj¹ ka¿d¹ znajomoœÌ. Anita Werner, moja przyjació³ka, mimo ¿e wstawa³a o 4.00 rano, ¿eby zd¹¿yÌ do pracy, po dy¿urze przyje¿d¿a³a do mnie, ¿eby mnie nakarmiÌ i pomóc siê ubraÌ. Natomiast wiêkszoœÌ przyjació³ przez te cztery miesi¹ce nie zd¹¿y³o do mnie dojechaÌ czy choÌby zadzwoniÌ. Za to po raz kolejny utwierdzi³am siê w przekonaniu, ¿e ¿yjê z w³aœciwym cz³owiekiem. Bo bywa, ¿e ca³e ¿ycie czeka siê, by z perspektywy czasu oceniÌ, czy wybór partnera by³ dobry, czy z³y. Los sprawi³, ¿e dzisiaj wiem - na pewno wybra³am dobrze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], rex88, TommyC i 26 gości