Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Watpliwa sprawa ze odpisze najbardziej mnie martwi Âże adres moÂże byĂŚ trefny :mhm: :mhm:
Jestem ciekawy czy te ÂświĂŞta Krynia spĂŞdzi z rodzinÂą w domu czy jako nowicjusz spĂŞdzi za stoÂłem prezenterskim.
Napewno dwa lata nie byÂła w siemiatyczach na wszystkich Âświetych bo pracowaÂła w warszawie.
wszedÂłem na stronĂŞ o Siemiatyczach i Âżadnej wzmianki o Joasi .
16tyÂś ludzi a oni nie sÂą dumni z Kryni.ChwalÂą siĂŞ zabytkami prawami miejskimi a nie chwalÂą siĂŞ ze prezenterka z tvn24 z tamtÂąd pochodzi ,jedyne co siĂŞ chwalÂą Âże kogoÂś na burmistrza wybrali-dziwne miasteczko.Napewno wszyscy muszÂą jÂą znaĂŚ a nikt siĂŞ nie chwali :mhm: :mhm: :mhm:
CzytaÂłem o charakteryctyce imienia Joanna wiecie co oznacza "BĂłg jest Âłaskawy" -JeÂśli chodzi o JoasiĂŞ to imiĂŞ ma w sam raz i nic tu dodaĂŚ siĂŞ nie da :tanczy: :tanczy:
Jestem ciekawy czy te ÂświĂŞta Krynia spĂŞdzi z rodzinÂą w domu czy jako nowicjusz spĂŞdzi za stoÂłem prezenterskim.
Napewno dwa lata nie byÂła w siemiatyczach na wszystkich Âświetych bo pracowaÂła w warszawie.
wszedÂłem na stronĂŞ o Siemiatyczach i Âżadnej wzmianki o Joasi .
16tyÂś ludzi a oni nie sÂą dumni z Kryni.ChwalÂą siĂŞ zabytkami prawami miejskimi a nie chwalÂą siĂŞ ze prezenterka z tvn24 z tamtÂąd pochodzi ,jedyne co siĂŞ chwalÂą Âże kogoÂś na burmistrza wybrali-dziwne miasteczko.Napewno wszyscy muszÂą jÂą znaĂŚ a nikt siĂŞ nie chwali :mhm: :mhm: :mhm:
CzytaÂłem o charakteryctyce imienia Joanna wiecie co oznacza "BĂłg jest Âłaskawy" -JeÂśli chodzi o JoasiĂŞ to imiĂŞ ma w sam raz i nic tu dodaĂŚ siĂŞ nie da :tanczy: :tanczy:
Joanna - jest du¿a indywidualnoœci¹, lubi i umie przewodziÌ innymi. Jest energiczna, jest tak¿e dobrym organizatorem. Wra¿liwa, wspó³czuje innym. Realizuje swoje piêkne idee, chodzi zawsze i wszêdzie w³asnymi, odkrywanymi przez siebie œcie¿kami. Z natury wra¿liwa na ludzka niedolê, ale niepoœwiêcaj¹ca dzia³alnoœci altruistycznej, swojego czasu ani si³. Wspó³czuje innym, bo tak wypada. W mi³oœci ch³odna. Sumuj¹c: dziwny i trudny charakter.
Ja z kolei znalazÂłem taki opisik pochodzenia imienia.Ciekawe,ktĂłre cechy sÂą zgodne z AsiÂą :aniol:
MyÂśle,Âże chwilke poczekamy i Siemiatycze same zapragna sie podpromowac:)Oby jak najszybciej to nastapiÂło bo juÂż sie nie mogĂŞ doczekaĂŚ aÂż Asia bĂŞdzie najjaÂśniej ÂświecÂąca gwiazdÂą TVN24,choĂŚ w sumie dla mnie juz jest
Pozdrawiam z poÂłudnia:)
Ja z kolei znalazÂłem taki opisik pochodzenia imienia.Ciekawe,ktĂłre cechy sÂą zgodne z AsiÂą :aniol:
MyÂśle,Âże chwilke poczekamy i Siemiatycze same zapragna sie podpromowac:)Oby jak najszybciej to nastapiÂło bo juÂż sie nie mogĂŞ doczekaĂŚ aÂż Asia bĂŞdzie najjaÂśniej ÂświecÂąca gwiazdÂą TVN24,choĂŚ w sumie dla mnie juz jest
Pozdrawiam z poÂłudnia:)
Alchemik podaÂł dobry adresadam pisze:Albo takim burakom jak ja siĂŞ nie odpowiada albo za maÂło czasu miaÂła zeby odczytac albo Alchemik sprzedaÂł nam trefny adres i niepotrzebnie strzĂŞpiÂłem sobie jĂŞzyk-bardziej palce niz jezyk

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

CieszĂŞ siĂŞ Âże adres jest dobry oczywiÂście przepraszam Alchemika Âże nie wierzĂŞ w niego ale ze mnie jest taki ''Niewierny Tomasz''
maxxx ciekawy opis ,moÂżna przypuszczaĂŚ Âże taka jest .Z jednÂą sprawÂą siĂŞ nie zgadzam bo tego Âłatwo nie da sie oceniĂŚ -chodzi o ''zimna w miÂłoÂści''-to jest trudne do ustalenia.
MoÂżemy wypytac siĂŞ znajomych czy taka jest ale z miÂłoÂściÂą moze byĂŚ problem. :spiewa:
PodajÂą siĂŞ niektĂłrzy za znajomych Joasi ale byÂłego chÂłopaka na forum jeszcze nie byÂło wiec jaka Asia jest w miÂłoÂści to wielka zagadka :mhm: :mhm:
maxxx ciekawy opis ,moÂżna przypuszczaĂŚ Âże taka jest .Z jednÂą sprawÂą siĂŞ nie zgadzam bo tego Âłatwo nie da sie oceniĂŚ -chodzi o ''zimna w miÂłoÂści''-to jest trudne do ustalenia.
MoÂżemy wypytac siĂŞ znajomych czy taka jest ale z miÂłoÂściÂą moze byĂŚ problem. :spiewa:
PodajÂą siĂŞ niektĂłrzy za znajomych Joasi ale byÂłego chÂłopaka na forum jeszcze nie byÂło wiec jaka Asia jest w miÂłoÂści to wielka zagadka :mhm: :mhm:
Wielka aura tajemniczoœci wokó³ Asi jest.Mamy o tyle trudne zadanie ,¿e próbujemy "ulepic" cos z niczego,tzn z tak nik³ej ilosci informacji tworzyc jakis ogólny obraz :aniol: No ale dobrze,¿e jest cos takiego jak wyobraznia..a jeszcze co do tego pochodzenia imion nie bardzo w to wierze wiec tez jestem taki "niewierny Tomasz"..

dokÂładnieadam pisze:JeÂśli chodzi o JoasiĂŞ to imiĂŞ ma w sam raz i nic tu dodaĂŚ siĂŞ nie da :tanczy: :tanczy:

maxxx musisz przyznaĂŚ,Âże z niczego ulepiliÂśmy juÂż caÂłkiem duÂżo

a co do ch³opaka Kryni,który mia³by wejœÌ na forum :stop: nie jestem na tyle tolerancyjny :devil:

ps.Adam,masz bardzo wymown¹ swoj¹ ostatni¹ wypowiedŸ,rozumiem,¿e zabrak³o ci s³ów

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Krynia jest niebanalna dlatego sporo pracy przed nami,jest jak puzzle 5000(notabene moj rekord w puzzlach).Zak³adaj¹c u³ozenie oko³o 15 elementów dziennie za rok mamy J¹ ca³¹ :aniol: Ale doœÌ matematyki bo pora juz pozna..Ja tez tu nie chcê chyba chlopaków Asi wiêc jesteœmy w komitywie :spiewa:
Przepraszam za mojÂą ''wymownÂą ''wypowiedÂż -powiem wprost napisaÂłem duÂżo ale nic siĂŞ nie zapisaÂło,nie wiem dlaczego ,nawet nie mogÂłem sprostowaĂŚ.
Mam tylko jedna nadziejĂŞ ze ukÂładanki nie dokaczymi wraz z przejÂściem KryĂąki na emeryturĂŞ
Niech ch³opak Joasi wejdzie na forum wiêc bedziemy mieli wieksze szanse aby wypaœÌ korzystnie w oczach Joasi i moze ktoœ dostanie mi³ego e-maila.
Jak bĂŞdziemy wymyÂślali sobie informacje na temat Joasi ktĂłregoÂś dnia moÂże siĂŞ okazaĂŚ Âże mamy faÂłszywy obraz sytuacji
MoÂża Asia nie jest taka wspaniaÂła jakby siĂŞ mogÂło zdawaĂŚ i ulokowaliÂśmy sympatiĂŞ w nie wÂłaÂściwej osobie-
Jej rodzinne miasto wcale nie chce siĂŞ do niej przyznaĂŚ :spiewa:
MoÂże wszystkim dokucza i nikt nie chce jej znaĂŚ i nikt nie chce o niej pisaĂŚ
A i samej Joasi moÂże zaleÂżeĂŚ ÂżebyÂśmy stworzyli bardzo pozytywny obraz jej osoby-chyba przegioÂłem :hmm: :hmm:
Mam tylko jedna nadziejĂŞ ze ukÂładanki nie dokaczymi wraz z przejÂściem KryĂąki na emeryturĂŞ
Niech ch³opak Joasi wejdzie na forum wiêc bedziemy mieli wieksze szanse aby wypaœÌ korzystnie w oczach Joasi i moze ktoœ dostanie mi³ego e-maila.
Jak bĂŞdziemy wymyÂślali sobie informacje na temat Joasi ktĂłregoÂś dnia moÂże siĂŞ okazaĂŚ Âże mamy faÂłszywy obraz sytuacji
MoÂża Asia nie jest taka wspaniaÂła jakby siĂŞ mogÂło zdawaĂŚ i ulokowaliÂśmy sympatiĂŞ w nie wÂłaÂściwej osobie-
Jej rodzinne miasto wcale nie chce siĂŞ do niej przyznaĂŚ :spiewa:
MoÂże wszystkim dokucza i nikt nie chce jej znaĂŚ i nikt nie chce o niej pisaĂŚ
A i samej Joasi moÂże zaleÂżeĂŚ ÂżebyÂśmy stworzyli bardzo pozytywny obraz jej osoby-chyba przegioÂłem :hmm: :hmm:
Ciekawe czy siĂŞ kiedys tego wszystkiego dowiemy
Ale ma u mnie moze nie bezgraniczna ale duza doze zaufania ,¿e jest taka za jaka J¹ uwa¿am.Ma ten plus,¿e nie ma mo¿liwoœci dania powodów by mysleÌ o niej niepozytywnie w sensie,¿e jej wystepy to esencja wszystkiego co najlepsze(ale to zas³uga Jej samej :aniol: ).Ale z drugiej strony id¹c tym tokiem rozumowania to ka¿dy wystepuj¹cy w tv ma tak¹ szanse.a jednak w innych przypadkach ró¿nie to jest.Wniosek prosty:nie mo¿emy siê myliÌ
ale jakto w zyciu bywa nie zaszkodzi dr¹¿yÌ dalej ten temat pt. Asia :aniol:

O to ¿e temat p.t.Joanna Kryùska bêdzie dr¹¿ony nie ma co siê martwiÌ :hahaha:
Dziwne ¿e z Siemiatycz nikt nie wchodzi na forum i nie dr¹¿y kolejnych koryta¿y
PrzecieÂż w tych Siemiatyczach nic siĂŞ nie dzieje i Asia powinna byĂŚ ich jedynÂą atrakcjÂą
A jak bĂŞdÂą mieli powĂłdz to do kogo polecÂą o pomoc Âżeby sprawĂŞ pokazali w telewizji :spiewa:
Joasiu jak to czytasz musisz siĂŞ na swoim rodzinnym mieÂście zemÂściĂŚ za to Âże jeszcze pomnika tobie niepostawili,jak bĂŞdÂą prosili o pomoc niepomagaj im niech cierpiÂą :rozglada: :rozglada:
A moÂże Asia nie jest z Siemiatycz - :uhh:
MoÂże siĂŞ trochĂŞ naraÂżam ale po to zeby sprowokowaĂŚ jej ziomĂłw do wypowiedzenia siĂŞ
A moÂże w tych Siemiatyczach komputerĂłw jeszcze nie wynaleÂżono :spiewa: :spiewa:
Dziwne ¿e z Siemiatycz nikt nie wchodzi na forum i nie dr¹¿y kolejnych koryta¿y
PrzecieÂż w tych Siemiatyczach nic siĂŞ nie dzieje i Asia powinna byĂŚ ich jedynÂą atrakcjÂą
A jak bĂŞdÂą mieli powĂłdz to do kogo polecÂą o pomoc Âżeby sprawĂŞ pokazali w telewizji :spiewa:
Joasiu jak to czytasz musisz siĂŞ na swoim rodzinnym mieÂście zemÂściĂŚ za to Âże jeszcze pomnika tobie niepostawili,jak bĂŞdÂą prosili o pomoc niepomagaj im niech cierpiÂą :rozglada: :rozglada:
A moÂże Asia nie jest z Siemiatycz - :uhh:
MoÂże siĂŞ trochĂŞ naraÂżam ale po to zeby sprowokowaĂŚ jej ziomĂłw do wypowiedzenia siĂŞ
A moÂże w tych Siemiatyczach komputerĂłw jeszcze nie wynaleÂżono :spiewa: :spiewa:
Czekamy , czekamy moze to lekkie sprowokowania przyniesie jakis skutek,choĂŚby najmniejszy :rozglada: Powinna byĂŚ wizytĂłwkÂą miasta..
NiedÂługo powinien sie zaczaĂŚ 'boom' na Asie..kaÂżdy bedzie chcial z NiÂą wywiad to sie wtedy powinniÂśmy dowiedzieĂŚ jakis ciekawych informacji..WaÂżne ,Âże bardzo szybko sie uczy,mam nadziejĂŞ,Âże szefowie to doceniÂą :aniol:

NiedÂługo powinien sie zaczaĂŚ 'boom' na Asie..kaÂżdy bedzie chcial z NiÂą wywiad to sie wtedy powinniÂśmy dowiedzieĂŚ jakis ciekawych informacji..WaÂżne ,Âże bardzo szybko sie uczy,mam nadziejĂŞ,Âże szefowie to doceniÂą :aniol:
maxxx jakbyœ móg³ sprecyzowaÌ z jakiego powodu ma zacz¹Ì siê boom na Joasiê?
szefowie raczej jÂą doceniajÂą bo Krynka czĂŞsto goÂści w naszych telewizorach a pozatym jest Âśliczna wiĂŞc tak Âłatwo siĂŞ jej niepozbĂŞdÂą :devil:
Podokuczam trochĂŞ Siemiatyczanom :> :>
Pewnie nie wiedz¹ o sukcesie Joasi gdy¿ elektrycznoœÌ tam jeszcze nie dotar³a :spiewa: :spiewa:
KiedyÂś mi siĂŞ za to dostanie ale czego siĂŞ nie robi Âżeby siĂŞ czegoÂś dowiedzieĂŚ :>
szefowie raczej jÂą doceniajÂą bo Krynka czĂŞsto goÂści w naszych telewizorach a pozatym jest Âśliczna wiĂŞc tak Âłatwo siĂŞ jej niepozbĂŞdÂą :devil:
Podokuczam trochĂŞ Siemiatyczanom :> :>
Pewnie nie wiedz¹ o sukcesie Joasi gdy¿ elektrycznoœÌ tam jeszcze nie dotar³a :spiewa: :spiewa:
KiedyÂś mi siĂŞ za to dostanie ale czego siĂŞ nie robi Âżeby siĂŞ czegoÂś dowiedzieĂŚ :>
Wiesz chodziÂło mi o to,Âże myÂśle ze nie dÂługo jej gwiazda rozbÂłyÂśnie na dobre tzn wiesz umĂłwmy siĂŞ pare osĂłb w tej chwili czĂŞsciej bywa na antenie i jest poprostu popularniejszych.Ale myÂśle ,Âże to tylko kwestia niedalekiej przyszÂłoÂści ,stÂąd tez'boom'
I wtedy moÂże beda jakies wywiady w gazetach itd.To,Âże siĂŞ zgadzam ,Âże jest Âśliczna nie musze chyba pisaĂŚ. :aniol:

Narazie nie ma swojej strony internetowej :mhm:
Co do wywiadĂłw w gazetach to wolÂłbym zeby to byÂły powaÂżne gazety a nie jakieÂś szmatÂławce :rozglada:
To ze jest ÂślicznotkÂą to mozesz pisaĂŚ ile wleÂżie ;ja osobiscie lubie czytaĂŚ takie opisy i wcale mnie nie nudzÂą
tylko bÂłagam zeby nikt nie zachĂŞcaÂł Joasi Âżeby wystapiÂła w Playboyu-to by byÂło powaÂżne przegiecie :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban:
Co do wywiadĂłw w gazetach to wolÂłbym zeby to byÂły powaÂżne gazety a nie jakieÂś szmatÂławce :rozglada:
To ze jest ÂślicznotkÂą to mozesz pisaĂŚ ile wleÂżie ;ja osobiscie lubie czytaĂŚ takie opisy i wcale mnie nie nudzÂą
tylko bÂłagam zeby nikt nie zachĂŞcaÂł Joasi Âżeby wystapiÂła w Playboyu-to by byÂło powaÂżne przegiecie :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: