U mnie ca?a rodzinka przed telewizorem. Co? czuj?, ?e w soboty i niedziele o 18 u mnie w domu b?dzie ?wi?to

Moderator: Łukasz
Niestety jedn? ze s?abo?ci pewnego typu ludzi jest tendencja do zazdro?ci. Ma?o tego, je?eli komu? si? powodzi, udaje co? w ?yciu osi?gn? to przewa?nie stoi za tym jaki? spisek. Osoba, ktĂłra odnosi jaki? sukces nie jest mile postrzegana w oczach wszystkich tych ludzi, ktĂłrzy s? zawistni i przejawiaj? takie tendencje. Niestety jest to bardzo widoczne w naszej mentalno?ci. Nie lubimy chyba sukcesĂłw innych. Lepiej jak Kowalskiemu si? noga powinie, ni? ma mie? lepiej ni? ja. Czysty "syndrom psa ogrodnika". Taka jest niestety cena za pokazanie si? publiczne w telewizji.Kuba pisze:Na wielu forach o tematyce media/ tech - sat itp. wywi?za?a is? absurdalna dyskusja o powi?zaniach Ma?ka z Hubertem Urba?skim. Cz?sto rĂłwnie? pojawia si? link do naszej strony, ze niby my + TVN + Urba?ski = ustawione 20000
Haha.~Maturzysta (forum onet.pl) pisze: DZI?KUJ? WSZYSTKIM FANKOM!!!
Hej dziewczyny:) Bardzo dziekuje za mile slowa i tak pochlebne opinie o mnie:) Ciesze sie ze az tylu wpadlem w oko:) To nieprawda ze jestem zajety bo jeszcze nie znalazlem tej "jedynej" wiec jak na razie jestem singielkiem na etapie poszukiwan:) Jesli ktoras zechcialaby porozmawiac i lepiej mnie poznac to prosze o wpis nizej a ja postaram sie kazdej z Was odpowiedziec... Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości