TVN24 - dyskusja ogólna

Dyskusje na temat informacyjnych kanałów TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

ciekawe czy gdzie po jesiennych zmianach w TVN24 znajdzie siĂŞ miejsce na biznes i sport :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Fusiak TwĂłj tekst o instalowaniu Kajdanowicza jest rewelacyjny :D:D
A co do serwisĂłw to faktycznie szaÂłu moÂżna dostaĂŚ.. jedynie w czasie poranka sa w miare regularnie a i to nie zawsze bo zdarzy siĂŞ ze jakiÂś wypadnie...
Bez sensem jest dla mnie w nocy puszczanie caÂły czas powtĂłrek... jakiÂś live by siĂŞ przydaÂł jednak...
Ale ponoÌ musz¹ aparaturê wy³¹czyÌ na jakiœ czas...
Moze ten sprzĂŞcior za 5 milionĂłw jeuro im siĂŞ tez w dzien przegrzewa albo mozrze zastepy jak to Fusiak powiedzieÂł GrzegorzĂłw KajdanowiczĂłw nie umiejÂą siĂŞ z tym nowym sprzĂŞtem obsÂłurzyĂŚ i psujÂą :evil2: wiĂŞc trza oszczĂŞdzac.
Android <3
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

TVN24 za drogi?

Post autor: chandler »

Gdieœ przeczyta³em, ¿e tvn24 ¿¹da 80 gr. od gniazdka. Ja chcia³bym ogl¹daÌ TVN24 kiedyœ ja TVN24 by³a niekodowana i mia³em j¹ na "kablówce" to ogl¹da³em ca³y dzieù a teraz.......... nie mo¿ecie zmiejszyÌ cen?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: TVN24 - 80 gr. od gniazka to chyba przesada

Post autor: TVN_FAN »

chandler pisze:Gdieœ przeczyta³em, ¿e tvn24 ¿¹da 80 gr. od gniazdka. Ja chcia³bym ogl¹daÌ TVN24 kiedyœ ja TVN24 by³a niekodowana i mia³em j¹ na "kablówce" to ogl¹da³em ca³y dzieù a teraz.......... nie mo¿ecie zmiejszyÌ cen?
Chyba pomyliÂłeÂś strony! To nieoficjalna strona i takie pytania jak np:
chandler pisze:nie moÂżecie zmiejszyĂŚ cen?
powinieneÂś skierowaĂŚ- wydaje mi siĂŞ-na oficjalnej stronie TVN w miejscu do tego przeznaczonym.
ZIMA
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

80 gr - ale zdaje sie ze to cena za pakiet tvn-ow (tvn24,tvn meteo, tvn turbo, tvn style) - dla porownania kino polska chce za swoj program ok. 40 gr (12 centĂłw)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak to cena za pakiet TVN24, TVN Meteo, TVN Turbo i TVN Style. Po 1 sierpnia w zwiÂązku z opÂłatami za TVN Style, oplata 80 gr chyba podroÂżaÂła. Pewnie do zÂłotkĂłwki. A TVN Meteo tak zy inaczej chyba jest bezpÂłatny.
Lex_2005
Początkujący
Początkujący

Za krĂłtkie serwisy TVN 24

Post autor: Lex_2005 »

Mnie teÂż denerwujÂą :mad: za krĂłtkie serwisy o peÂłnych godzinach. Nie podaja wszystkich informacji tylko kilka, chyba nie myÂślÂą, Âże ktoÂś bez przerwy oglÂąda tvn24 i jak w serialach kaÂżdy serwis to nastĂŞpny odcinek, a jak nie pamiĂŞtasz co byÂło w poprzednim odcinku to masz pecha. W pewnych momentach np. o 12 lub 13 przeÂłaÂączam na TVP bo tam w WiadomoÂściach podajÂą wiĂŞcej infromacji - oczywiÂście w kiepskiej formie, ale trudno. Powinni to smienic, kaÂżdy serwis powinien byĂŚ takimi maÂłymi faktami, Âżeby chociaÂż zasygnalizowac niektĂłre informacje, a nie o wszystkim musze siĂŞ dowiadywaĂŚ z paska !! :wink:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

TVN24 naprawde powinno podawaĂŚ wiĂŞcej informacji w sfoich serwisach!! Serwis powinien trawaĂŚ powiedzmy 20 minut a o niepeÂłnych godzinach dawaĂŚ tylko skrĂłty.
Wróciłem!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Od wrzeœnia informacji bedzie wiêcej. Serwisy bêd¹ d³u¿sze (w ci¹gu godziny bedzie ich nie 15, a 26 minut ³¹cznie). Pojawi siê dodatkowy serwis o x:45, poranek zaaczyna³ siê bêdzie pó³ godziny wczeœniej, "24 godziny" o 17:30 bêd¹ trwa³y tyle co g³ówne - godzinê. Ponadto pojawi¹siê serwwisy wieczorem. Jeden z nich - ten o 23:30 bêdzie trwa³ ok. 20 minut i bêdzie swego rodzaju podsumowaniem dnia.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

No to fajnie, wreÂście bedzie tam wiĂŞcej informacji.
Wróciłem!!
filmowka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: filmowka »

tobi pisze:czy TYLKO Ja zauwaÂżyÂłem, Âże od nie wiem keidy po serwisie gasnÂą ÂświatÂła w newsroomie.....oszczĂŞdnoÂści przed okresem wyborczym :?:
gasna. ale nie z oszczednosci. wiesz ile takie lampy potrafia wyprodukowac ciepla? gdyby nie gasili po kazdym serwisie swiatel, to padlyby im agregaty, bo nie wyrobilyby z chlodzeniem...kazda lampa, ustawiona na powiedzmy - 3200, plus blekitny filtr i blenda do wyrownania - to jest okolo 230 stopni celsjusza. pomnoz sobie razy 10 w studiu, plus inne mniejsze reflektory i swiatla punktowe, komputery dodaj do tego... wniosek? musza gasic, bo kazdy po godzinie w studiu padlby jak mucha...
filmowka
Nowicjusz
Nowicjusz

Bartek pisze: kino polska chce za swoj program ok. 40 gr (12 centĂłw)
w cyfrze + za kino polska chca dwa zlote...
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

a kino polska chce od cyfry 12 centow :lol:
filmowka
Nowicjusz
Nowicjusz

Bartek pisze:a kino polska chce od cyfry 12 centow :lol:
rynek to rynek. maja przebitke, bo zarabiac musza. kanal niezly, a wplywow z reklam jak na razie malo... kazdy musi jakos utrzymac biznes...
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

filmowka pisze:
Bartek pisze: kino polska chce za swoj program ok. 40 gr (12 centĂłw)
w cyfrze + za kino polska chca dwa zlote...
WiĂŞcej!
Chyba w marcu byÂła podwyÂżka i teraz Kino Polska kosztuje 3,5 miesiĂŞcznie 8) :evil:
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
ODPOWIEDZ