TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Fusiak TwĂłj tekst o instalowaniu Kajdanowicza jest rewelacyjny
:D
A co do serwisĂłw to faktycznie szaÂłu moÂżna dostaĂŚ.. jedynie w czasie poranka sa w miare regularnie a i to nie zawsze bo zdarzy siĂŞ ze jakiÂś wypadnie...
Bez sensem jest dla mnie w nocy puszczanie caÂły czas powtĂłrek... jakiÂś live by siĂŞ przydaÂł jednak...
Ale ponoÌ musz¹ aparaturê wy³¹czyÌ na jakiœ czas...
Moze ten sprzĂŞcior za 5 milionĂłw jeuro im siĂŞ tez w dzien przegrzewa albo mozrze zastepy jak to Fusiak powiedzieÂł GrzegorzĂłw KajdanowiczĂłw nie umiejÂą siĂŞ z tym nowym sprzĂŞtem obsÂłurzyĂŚ i psujÂą :evil2: wiĂŞc trza oszczĂŞdzac.

A co do serwisĂłw to faktycznie szaÂłu moÂżna dostaĂŚ.. jedynie w czasie poranka sa w miare regularnie a i to nie zawsze bo zdarzy siĂŞ ze jakiÂś wypadnie...
Bez sensem jest dla mnie w nocy puszczanie caÂły czas powtĂłrek... jakiÂś live by siĂŞ przydaÂł jednak...
Ale ponoÌ musz¹ aparaturê wy³¹czyÌ na jakiœ czas...
Moze ten sprzĂŞcior za 5 milionĂłw jeuro im siĂŞ tez w dzien przegrzewa albo mozrze zastepy jak to Fusiak powiedzieÂł GrzegorzĂłw KajdanowiczĂłw nie umiejÂą siĂŞ z tym nowym sprzĂŞtem obsÂłurzyĂŚ i psujÂą :evil2: wiĂŞc trza oszczĂŞdzac.
Android <3
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
TVN24 za drogi?
Gdieœ przeczyta³em, ¿e tvn24 ¿¹da 80 gr. od gniazdka. Ja chcia³bym ogl¹daÌ TVN24 kiedyœ ja TVN24 by³a niekodowana i mia³em j¹ na "kablówce" to ogl¹da³em ca³y dzieù a teraz.......... nie mo¿ecie zmiejszyÌ cen?
Re: TVN24 - 80 gr. od gniazka to chyba przesada
Chyba pomyli³eœ strony! To nieoficjalna strona i takie pytania jak np:chandler pisze:Gdieœ przeczyta³em, ¿e tvn24 ¿¹da 80 gr. od gniazdka. Ja chcia³bym ogl¹daÌ TVN24 kiedyœ ja TVN24 by³a niekodowana i mia³em j¹ na "kablówce" to ogl¹da³em ca³y dzieù a teraz.......... nie mo¿ecie zmiejszyÌ cen?
powinieneÂś skierowaĂŚ- wydaje mi siĂŞ-na oficjalnej stronie TVN w miejscu do tego przeznaczonym.chandler pisze:nie moÂżecie zmiejszyĂŚ cen?
ZIMA
Za krĂłtkie serwisy TVN 24
Mnie teÂż denerwujÂą :mad: za krĂłtkie serwisy o peÂłnych godzinach. Nie podaja wszystkich informacji tylko kilka, chyba nie myÂślÂą, Âże ktoÂś bez przerwy oglÂąda tvn24 i jak w serialach kaÂżdy serwis to nastĂŞpny odcinek, a jak nie pamiĂŞtasz co byÂło w poprzednim odcinku to masz pecha. W pewnych momentach np. o 12 lub 13 przeÂłaÂączam na TVP bo tam w WiadomoÂściach podajÂą wiĂŞcej infromacji - oczywiÂście w kiepskiej formie, ale trudno. Powinni to smienic, kaÂżdy serwis powinien byĂŚ takimi maÂłymi faktami, Âżeby chociaÂż zasygnalizowac niektĂłre informacje, a nie o wszystkim musze siĂŞ dowiadywaĂŚ z paska !! 
Od wrzeœnia informacji bedzie wiêcej. Serwisy bêd¹ d³u¿sze (w ci¹gu godziny bedzie ich nie 15, a 26 minut ³¹cznie). Pojawi siê dodatkowy serwis o x:45, poranek zaaczyna³ siê bêdzie pó³ godziny wczeœniej, "24 godziny" o 17:30 bêd¹ trwa³y tyle co g³ówne - godzinê. Ponadto pojawi¹siê serwwisy wieczorem. Jeden z nich - ten o 23:30 bêdzie trwa³ ok. 20 minut i bêdzie swego rodzaju podsumowaniem dnia.
gasna. ale nie z oszczednosci. wiesz ile takie lampy potrafia wyprodukowac ciepla? gdyby nie gasili po kazdym serwisie swiatel, to padlyby im agregaty, bo nie wyrobilyby z chlodzeniem...kazda lampa, ustawiona na powiedzmy - 3200, plus blekitny filtr i blenda do wyrownania - to jest okolo 230 stopni celsjusza. pomnoz sobie razy 10 w studiu, plus inne mniejsze reflektory i swiatla punktowe, komputery dodaj do tego... wniosek? musza gasic, bo kazdy po godzinie w studiu padlby jak mucha...tobi pisze:czy TYLKO Ja zauwaÂżyÂłem, Âże od nie wiem keidy po serwisie gasnÂą ÂświatÂła w newsroomie.....oszczĂŞdnoÂści przed okresem wyborczym![]()