POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Grasz czy nie grasz to jest aktualnie najlepszy teleturniej w Polskiej TV(mimo drĂŞtwego prowadzÂącego) , TVN owi brakuje czegos takiego.
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Mnie siê w miarê podoba "Grasz czy nie grasz". Przypomina dawne teleturnieje Polsatu (wielki +) typu "IdŸ na ca³oœÌ" w których wiedza by³a raczej niepotrzebna ale wa¿ne by³o szczêscie.
Co do miski to przecieÂż nie on wymyÂśliÂł sobie co bĂŞdzie robiÂł w tej reklamie :uhh: Ale mnie teÂż to raziÂło.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No to mamy wyniki "Show!Time":
Wirtyalne Media pisze:Zmagania m.in. Zygmunta Chajzera, Marcina Mroczka czy Krzysztofa Ibisza oglÂąda 1,9 miliona widzĂłw.
(...)
Jak wynika z raportu AGB Nielsen Media Research, przygotowanego dla Wirtualnemedia.pl, 'Show!Time' nie cieszy siĂŞ duÂżym zainteresowaniem widzĂłw. KaÂżdy odcinek oglÂąda Âśrednio tylko 1,9 miliona widzĂłw.
SÂłabo bardzo sÂłabo - no ale jaki program takie wyniki - kiepskie... :]
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

A jednak. Emisja SHOW!TIME zostaÂła przesuniĂŞta o 2 godziny na 22:05.
MediaLink pisze:Telewizja Polsat zmienia godzinê emisji swojego nowego rozrywkowego programu. Pocz¹wszy od 21 kwietnia audycja bêdzie nadawana w pi¹tki o 22.05, g³osowanie widzów "Show!Time" zakoùczy siê kwadrans przed pó³noc¹. Dotychczasowo pokazne trzy odcinki zmagaù gwiazd obejrza³o œrednio 1,9 mln widzów. Wynik nie spe³nia oczekiwaù nadawcy.
Nowa pora wyœwietlania show ma poprawiÌ ogl¹dalnoœÌ pi¹tkowego pasma stacji. Tu¿ po godzinie 20.00 emitowany bêdzie film fabularny.
Rafał
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafał »

Jeszcze nigdy nie oglÂądaÂłem tego programu . Wydaje mi siĂŞ jednak , Âże przesuniĂŞcie go na 22 nie spowoduje zwiekszenia jego oglÂądalnoÂści .
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Wydaje mi siê, ¿e przenieœli go z jednego g³ównego powodu. Otó¿ przecie¿ w tym samym czasie jest Super Kino w TVN a kiedyœ o tej samej, podobnej porze "Nieustraszni" chyba mieli jak¹ tak¹ ogl¹dalnoœÌ. Wiêc Polsat chyba na to liczy.
ZIMA
pawell

No to i tak wyniki mogÂą - pewnie bedÂą sÂłabe - na TVP 2 zaczyna siĂŞ "Panorama" na TVN trwaĂŚ bĂŞdzie jeszcze film. :? Niech szybko skoĂączÂą z tym programem i lepiej w przyszÂłoÂści bĂŞdzie jak zostawiÂą programy na Âżywo w spokoju... :D Niech sie skupiÂą na czymÂś innym ale czym? inne programy teÂż im za dobrze nie wychodzÂą. :roll:
krzysztof205
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: krzysztof205 »

ta ÂświÂąteczna jeszcze jest a juÂż 2 dni po ÂświĂŞtach
krzysztof miśkowicz
Awatar użytkownika
jott kott
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: jott kott »

"Show!Time" jest masakrycznie beznadziejne - tragiczni jurorzy (ten re¿yser który gra tego œmiesznego doktorka w "Klanie" na TVP1 - beznadzieja), beznadziejny prowadz¹cy (nigdy nie trawi³em Ba³troczyka - ani na TVP1, ani w kabaretach czy jako wodzireja na TVP2, ani w PolShitcie te¿ go nie trawiê, a jak go ostatnio przypadkowo na PolSacie w postawionych w³osach zobaczy³em to prawie ze œmiechu upad³em). Nieudana próba podrobienia "Taùca Z Gwiazdami" - program nudny jak flaki z olejem, dynamika ¿ó³wia w smole.

Zanim PolSat bêdzie siê da³ ogl¹daÌ d³u¿ej ni¿ dwie minuty to TVN24 bêdzie mia³o poziom CNNu a TVP zd¹¿y mieÌ wiêcej kana³ów tematycznych ni¿ MTV oddzia³ów na ca³ym œwiecie
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Show!Time rzeczywiÂście siĂŞ nie udaÂł - program denny i nudny. Z drugiej strony pokazuje on jednak jednÂą rzecz - Polacy nie lubiÂą skomplikowanych zasad w programach telewizyjnych. W Show!Time'ie tak byÂło wszystko skomplikowane, do koĂąca nie wiadomo o co chodzi. Natomiast w "TzG" prosta zasada - ludzie taĂączÂą i tyle. MyÂślĂŞ, iÂż im mniej skomplikowany program tym wiĂŞksza sznasa na jego powodzenie. A jurorzy tego programu - pozostawie to bez komentazra - a szczegĂłlnie wywody p.Andrzeja Strzelckiego.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Monster
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Monster »

A wiesz jak¹ Show!Time mia³ œredni¹ ogl¹dalnoœÌ?
pawell

Nowik2 pisze:A wiesz jak¹ Show!Time mia³ œredni¹ ogl¹dalnoœÌ?
Wed³ug ostatnich danych œrednia ogl¹dalnoœÌ tego programu wynosi 1,9 miliona widzów. Jestem bardzo ciekawy jaki wynik mia³ ostatni odcinek - pó³fina³ wemitowany po 22 pewnie jeszcze gorszy. :roll: I dobrze niech ten badziwe znika. :devil:
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

No i ten "wielki serialowy hit" "Kochaj mnie kochaj" ze wzglĂŞdu na ogladalnoÂśc ostatecznie przenieÂśli na soboty na 17.45. W zamian w Âśrody o 20.15 ... "Daleko od noszy". Dobrze tak temu serialowi - Powierza jest beznadziejna.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
pawell

No to ju¿ 2 program w polszmacie, który zmienia godzinê emisji ze wzglêdu na ogladalnosÌ. :roll: No i te zmieny chyba wyjd¹ im na lepsze "Daleko od noszy" nie raz gromadzi³o spor¹ ogl¹dalnoœÌ (ponad 3 mln) jak by³o nadawane w prime - time wiêc teraz te¿ tak moŸe byÌ i pewnie na to w³adze polszmatu licz¹. :roll: ChoÌ i tak bed¹ mieÌ ciê¿ko, bo konkurencja w tym czasie silna. 8)

Teraz serial powinni reklamowaĂŚ hasÂłem "Wielki serialowy kit" :devil: :] :D
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

A nie przypadkiem w sobote leci powtorka??
ODPOWIEDZ