POLSAT
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Mnie siê w miarê podoba "Grasz czy nie grasz". Przypomina dawne teleturnieje Polsatu (wielki +) typu "IdŸ na ca³oœÌ" w których wiedza by³a raczej niepotrzebna ale wa¿ne by³o szczêscie.
Co do miski to przecieÂż nie on wymyÂśliÂł sobie co bĂŞdzie robiÂł w tej reklamie :uhh: Ale mnie teÂż to raziÂło.
Co do miski to przecieÂż nie on wymyÂśliÂł sobie co bĂŞdzie robiÂł w tej reklamie :uhh: Ale mnie teÂż to raziÂło.
No to mamy wyniki "Show!Time":
SÂłabo bardzo sÂłabo - no ale jaki program takie wyniki - kiepskie... :]Wirtyalne Media pisze:Zmagania m.in. Zygmunta Chajzera, Marcina Mroczka czy Krzysztofa Ibisza oglÂąda 1,9 miliona widzĂłw.
(...)
Jak wynika z raportu AGB Nielsen Media Research, przygotowanego dla Wirtualnemedia.pl, 'Show!Time' nie cieszy siĂŞ duÂżym zainteresowaniem widzĂłw. KaÂżdy odcinek oglÂąda Âśrednio tylko 1,9 miliona widzĂłw.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
A jednak. Emisja SHOW!TIME zostaÂła przesuniĂŞta o 2 godziny na 22:05.
MediaLink pisze:Telewizja Polsat zmienia godzinê emisji swojego nowego rozrywkowego programu. Pocz¹wszy od 21 kwietnia audycja bêdzie nadawana w pi¹tki o 22.05, g³osowanie widzów "Show!Time" zakoùczy siê kwadrans przed pó³noc¹. Dotychczasowo pokazne trzy odcinki zmagaù gwiazd obejrza³o œrednio 1,9 mln widzów. Wynik nie spe³nia oczekiwaù nadawcy.
Nowa pora wyœwietlania show ma poprawiÌ ogl¹dalnoœÌ pi¹tkowego pasma stacji. Tu¿ po godzinie 20.00 emitowany bêdzie film fabularny.
No to i tak wyniki mogÂą - pewnie bedÂą sÂłabe - na TVP 2 zaczyna siĂŞ "Panorama" na TVN trwaĂŚ bĂŞdzie jeszcze film. :? Niech szybko skoĂączÂą z tym programem i lepiej w przyszÂłoÂści bĂŞdzie jak zostawiÂą programy na Âżywo w spokoju...
Niech sie skupiÂą na czymÂś innym ale czym? inne programy teÂż im za dobrze nie wychodzÂą.

-
- Nowicjusz
- Kontakt:
"Show!Time" jest masakrycznie beznadziejne - tragiczni jurorzy (ten re¿yser który gra tego œmiesznego doktorka w "Klanie" na TVP1 - beznadzieja), beznadziejny prowadz¹cy (nigdy nie trawi³em Ba³troczyka - ani na TVP1, ani w kabaretach czy jako wodzireja na TVP2, ani w PolShitcie te¿ go nie trawiê, a jak go ostatnio przypadkowo na PolSacie w postawionych w³osach zobaczy³em to prawie ze œmiechu upad³em). Nieudana próba podrobienia "Taùca Z Gwiazdami" - program nudny jak flaki z olejem, dynamika ¿ó³wia w smole.
Zanim PolSat bêdzie siê da³ ogl¹daÌ d³u¿ej ni¿ dwie minuty to TVN24 bêdzie mia³o poziom CNNu a TVP zd¹¿y mieÌ wiêcej kana³ów tematycznych ni¿ MTV oddzia³ów na ca³ym œwiecie
Zanim PolSat bêdzie siê da³ ogl¹daÌ d³u¿ej ni¿ dwie minuty to TVN24 bêdzie mia³o poziom CNNu a TVP zd¹¿y mieÌ wiêcej kana³ów tematycznych ni¿ MTV oddzia³ów na ca³ym œwiecie
-
- Czasem tu wpada
Show!Time rzeczywiÂście siĂŞ nie udaÂł - program denny i nudny. Z drugiej strony pokazuje on jednak jednÂą rzecz - Polacy nie lubiÂą skomplikowanych zasad w programach telewizyjnych. W Show!Time'ie tak byÂło wszystko skomplikowane, do koĂąca nie wiadomo o co chodzi. Natomiast w "TzG" prosta zasada - ludzie taĂączÂą i tyle. MyÂślĂŞ, iÂż im mniej skomplikowany program tym wiĂŞksza sznasa na jego powodzenie. A jurorzy tego programu - pozostawie to bez komentazra - a szczegĂłlnie wywody p.Andrzeja Strzelckiego.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Wed³ug ostatnich danych œrednia ogl¹dalnoœÌ tego programu wynosi 1,9 miliona widzów. Jestem bardzo ciekawy jaki wynik mia³ ostatni odcinek - pó³fina³ wemitowany po 22 pewnie jeszcze gorszy.Nowik2 pisze:A wiesz jak¹ Show!Time mia³ œredni¹ ogl¹dalnoœÌ?

-
- Czasem tu wpada
No i ten "wielki serialowy hit" "Kochaj mnie kochaj" ze wzglĂŞdu na ogladalnoÂśc ostatecznie przenieÂśli na soboty na 17.45. W zamian w Âśrody o 20.15 ... "Daleko od noszy". Dobrze tak temu serialowi - Powierza jest beznadziejna.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
No to juÂż 2 program w polszmacie, ktĂłry zmienia godzinĂŞ emisji ze wzglĂŞdu na ogladalnosĂŚ.
No i te zmieny chyba wyjd¹ im na lepsze "Daleko od noszy" nie raz gromadzi³o spor¹ ogl¹dalnoœÌ (ponad 3 mln) jak by³o nadawane w prime - time wiêc teraz te¿ tak moŸe byÌ i pewnie na to w³adze polszmatu licz¹.
ChoĂŚ i tak bedÂą mieĂŚ ciĂŞÂżko, bo konkurencja w tym czasie silna.
Teraz serial powinni reklamowaĂŚ hasÂłem "Wielki serialowy kit" :devil: :]

Teraz serial powinni reklamowaĂŚ hasÂłem "Wielki serialowy kit" :devil: :]