Brygida Grysiak
Moderator: Łukasz
-
- Zbanowany
Re: Brygida Grysiak
Alez tam plodne stworzenia pracuja w tym TVN-ie. To tylko kwestia czasu jak ktos ukluje Aske z Siemiatycz 

-
- Fanatyk :)
-
Podobno w "Poranku" pojawiła się - jak to zapowiedział Kuźniar - Pani Mama Brygida Grysiak w swoim ulubionym temacie : JP2 ( o kobietach Jego życia )
Niestety, serwis z szóstej rano, kiedy była ta zapowiedź, obejrzałem przed północą
Niestety, serwis z szóstej rano, kiedy była ta zapowiedź, obejrzałem przed północą

Rzeczywiście, Brygida była w Poranku kilka minut przed 11 i opowiadała o książce o kobietach JP2, której jest współautorką. Czyli młoda mama nie próżnowała. A ciąg dalszy w planach.

Ci którzy nie wiedzieli, mogli się ponadto dowiedzieć, że synek Brygidy ma na imię Antoni. No i na koniec zła wiadomość - na pytanie Kuźniara "kiedy wracasz?" Brygida odparła "nieprędko".

Ci którzy nie wiedzieli, mogli się ponadto dowiedzieć, że synek Brygidy ma na imię Antoni. No i na koniec zła wiadomość - na pytanie Kuźniara "kiedy wracasz?" Brygida odparła "nieprędko".

-
- Fan Forum
- Kontakt:
jutro Brygida w poranku! 

-
Egzaltacje świętej Brygidy

Jeżeli Kaśka nie nie pokręciła, to Brydzia będzie relacjonować z Rzymu majową beatyfikację.

Jeżeli Kaśka nie nie pokręciła, to Brydzia będzie relacjonować z Rzymu majową beatyfikację.
-
- Bywalec
A ma ktoś może video z tych wspomnień o JPII w wykonaniu p. Brygidy
Bardzo proszę
))

Bardzo proszę

Ostatni raz widziałem ja podczas beatyfikacji. Wie ktoś gdzie się podziała i kiedy wróci?
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
A nie jest ona czasem na urlopie macierzyńskim? 

W dalszym ciągu jest na urlopie macierzyńskim. Wróciła w kwietniu TYLKO na kilka dni w związku z Beatyfikacją.
Brygida wróciła dziś do pracy. Przed chwilą była z nią rozmowa w Poranku.
Wiadomo w jakim programie będzie można ją oglądać?
Jest reporterką sejmową razem z Kamilą Biedrzycką - Osicą.