Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no to ja jestem w doÂłku ;(

..proszê pomó¿cie mi bo jestem za³amany ;( ;(

..ja dopiero teraz w³¹czy³em telewizor ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Biedaku ;( A myÂślaÂłem , Âże ja bĂŞdĂŞ w najgorszym poÂłoÂżeniu ;(

Ale notka, epsztajnek no i ja robimy co w naszej mocy :neutral:

Teraz nie odchodÂź od telewizora :) !! zobaczysz nastrĂłj ci siĂŞ poprawi :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Kolejne capsy dla poprawienia fanom nastroju :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Szybka jak bÂłyskawica :jupi:

No widzisz obi jak tu siĂŞ o nas troszczÂą :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..widzĂŞ Âże siĂŞ troszczÂą i doceniam :*

..ale tego Âże nie widziaÂłem poranka od poczÂątku przeÂżyĂŚ nie mogĂŞ ;(

..mam oglÂądaĂŚ teraz - tak :?:

..co :?:

..konferencjĂŞ PiS :?: ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Konferencja siĂŞ skoĂączyÂła ;) Podejrzewam, Âże Black liczyÂł na spotkanie z AnitÂą i oglÂądaÂł Poranek od samego poczÂątku wiĂŞc doniesie nam jak byÂło. ;) Chyba musimy wymieniĂŚ siĂŞ numerami telefonĂłw, Âżeby w razie potrzeby urzÂądzaĂŚ sobie nawzajem pobudkĂŞ. :lol: Poranek jeszcze trwa, ale ja mogĂŞ juÂż ÂśmiaÂło wskazaĂŚ mĂłj ulubiony moment. :lol2: Na ostatnim capsie od notki zostaÂł uwieczniony. :lol2: PiĂŞknie siĂŞ role odwrĂłciÂły. :lol2:
Co niektĂłrzy pewnie nie sÂłyszeli jak Agatka zwrĂłciÂła siĂŞ do Pana PaÂłasiĂąskiego: Powiedz Jacku :lol2: Ciekawe co na to nasz forumowy Jacek? :rozglada:
Alchemik pisze:Nawet ''rycerski'' Pan KuÂźniar jakby z lekka onieÂśmielony obecnoÂściÂą boskiej koleÂżanki :lol2: No, a przynajmniej do jej piĂŞkna i wyjÂątkowoÂści zdystansowany :lol2:
I pan opreator Sebastian takÂże. Zazwyczaj chĂŞtniej serwisantki swojÂą kamerÂą wyÂłapuje. :mhm:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Konferencja siĂŞ skoĂączyÂła ;)
..Poranek juÂż niestety teÂż ;(
..nie wybaczĂŞ sobie tego nigdy :nie:
Podejrzewam, Âże Black liczyÂł na spotkanie z AnitÂą i oglÂądaÂł Poranek od samego poczÂątku wiĂŞc doniesie nam jak byÂło. ;) Chyba musimy wymieniĂŚ siĂŞ numerami telefonĂłw, Âżeby w razie potrzeby urzÂądzaĂŚ sobie nawzajem pobudkĂŞ. :lol:
..koniecznie :o:
..przecieÂż to nieludzkie i niedopuszczalne Âżeby fan nie widziaÂł swojej ulubionej pani redaktor od poczÂątku :(
..baaaa :x
..nawet poÂłowy serwisĂłw nie widziaÂł :hmm:

..a ona jest taka cudowna :szalony:

..ja niestety bĂŞdĂŞ miaÂł fatalny dzieĂą ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:Konferencja siĂŞ skoĂączyÂła ;)
..Poranek juÂż niestety teÂż ;(
..nie wybaczĂŞ sobie tego nigdy :nie:
ChodÂź obi -idziemy siĂŞ upiĂŚ z tej okazji :hmm: !! Kto chce , kto przegapiÂł -zapraszamy :hmm: !! Ale z nas frajerzy :hmm: !! Do kwadratu :hmm: !!
..przecieÂż to nieludzkie i niedopuszczalne Âżeby fan nie widziaÂł swojej ulubionej pani redaktor od poczÂątku :(
..baaaa :x
..nawet poÂłowy serwisĂłw nie widziaÂł :hmm:
to ja mogĂŞ powiedzieĂŚ , Âże tak mniej wiĂŞcej poÂłowĂŞ widziaÂłem :spiewa:
..a ona jest taka cudowna :szalony:
no jest -nie da siĂŞ ukryĂŚ :tanczy: !! Najwspanialsza na Âświecie :*
Ale nie mogÂła to nam wczoraj napisaĂŚ -''do zobaczenia jutro'' :uhh: ??

PrzespaliÂśmy jÂą przez to :hmm: !!
..ja niestety bĂŞdĂŞ miaÂł fatalny dzieĂą ;(
Ja trochĂŞ mniej , ale teÂż :hmm: !! :/
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

marcinkowsky pisze:Na pocz¹tku by³a taka nachmurzona :uhh: Dopiero póŸniej zaczê³a siê uœmiechaÌ :)
TeÂż zauwaÂżyÂłem, Âże tych uÂśmiechĂłw z samego rana jest trochu maÂło ;(

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

sybic :) OkazaÂłeÂś siĂŞ najrychlejszym widzem , ktĂłrem Agatka nie jest ..... no ze tak napiszĂŞ -obojĂŞtna :)

GratulujĂŞ Tobie :brawa: !!

PrzepiĂŞkne capsy :brawa: !!

A Agatka chwilĂŞ po zakoĂączonym Poranku jeszcze ÂśmigaÂła na naszych oczach :szalony: Wiecie -tam przy tych telewizorach z tyÂłu -gadaÂła z kimÂś , ale nie znam tego typka , wiĂŞc nie napiszĂŞ z kim :D no i nie napiszĂŞ teÂż o o czym :lol2: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Wiecie co? :D To, Âże dziÂśbĂŞdzie Agata moÂżna byÂło przewidzieĂŚ :] Krzysztof jest na urlopie, a ta druga Poznanianka przez 3 dni siĂŞ napracowaÂła, to dziÂśpotrzebowali zmienniczki. A, Âże mogÂła byĂŚ niÂą Agata, to raczej byÂło pewne w co najmniej 98 % ;)
Szkoda, Âże jednak niewielu z nas na to wpadÂło :devil:

DajĂŞ, to co mam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jutro na pewno wstaniemy wczeÂśniej :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Dzisiaj przynajmniej nie jestem odosobniona :neutral: Teraz mnie rozumiecie, co czuÂłam, kiedy przegapiÂłam pierwszy Poranek z AgatÂą.

Powa¿na dziewczyna, opanowana, robi mi³e wra¿enie, sympatyczna, nie znerwicowana - patrzy³a bym i s³ucha³a godzinami :) Jest piêkna, kiedy powa¿na a na jej uœmiech i nie tylko... czekam jak na zbawienie! WidaÌ, ¿e ma "'klasê'" i m.in. tym góruje nad pozosta³ymi paniami, które posz³y w pewien zgrany schemat. Za du¿o takich samych prawie znanych ju¿ szablonów kobiecej urody i zachowaù. Na ich tle, wyró¿nia siê Agata nie tylko urod¹, która przyci¹ga uwagê, ale w³aœnie pewn¹ dostojn¹ swobod¹ i du¿¹, najwiêksz¹ fotogenicznoœci¹ :)
Kolorystyka ciemna - dostojna i wpÂływa na elegancjĂŞ 8) Chyba najspokojniejsza z dotychczasowych :)
Co moÂżna bardzo dokÂładnie tutaj dostrzec - dziĂŞkujĂŞ :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Dzisiaj przynajmniej nie jestem odosobniona :neutral: Teraz mnie rozumiecie, co czuÂłam, kiedy przegapiÂłam pierwszy Poranek z AgatÂą.
nie pocieszaj nas :x !! JesteÂśmy wszyscy zdoÂłowani a Ty siĂŞ cieszysz , Âże nie jesteÂś sama ;( ?? Co za egoistka :nie: !! Zamiast trzymaĂŚ siĂŞ opcji , Âżeby jak najwiĂŞcej ludzi widziaÂło , to Ty. .... :? Nie rozumiem :nie: !!
Powa¿na dziewczyna, opanowana, robi mi³e wra¿enie, sympatyczna, nie znerwicowana - patrzy³a bym i s³ucha³a godzinami :) Jest piêkna, kiedy powa¿na a na jej uœmiech i nie tylko... czekam jak na zbawienie! WidaÌ, ¿e ma "'klasê'" i tym góruje nad pozosta³ymi paniami, które posz³y w pewien zgrany schemat. Za du¿o takich samych prawie znanych ju¿ szablonów kobiecej urody i zachowaù. Na ich tle, wyró¿nia siê Agata nie tylko urod¹, która przyci¹ga uwagê, ale w³aœnie pewn¹ dostojn¹ swobod¹ i du¿¹, najwiêksz¹ fotogenicznoœci¹ :)
Kolorystyka ciemna – dostojna i wpÂływa na elegancjĂŞ 8) Chyba najspokojniejsza z dotychczasowych :)
Co moÂżna bardzo dokÂładnie tutaj dostrzec - dziĂŞkujĂŞ :)
ChociaÂż co do tego siĂŞ zgadzamy :racja: !! :brawa:
not that kind pisze:Jutro na pewno wstaniemy wczeÂśniej :D
O notka -moÂżesz byĂŚ tego w 100 % pewna :jupi: !! Ale o ktĂłrej zaczyna siĂŞ tak wÂłaÂściwie poranek w tygodniu :> ??
No i jeszcze nie mamy pewnoÂści , czy bĂŞdzie Agatka :roll:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

sybic pisze:
marcinkowsky pisze:Na pocz¹tku by³a taka nachmurzona :uhh: Dopiero póŸniej zaczê³a siê uœmiechaÌ :)
TeÂż zauwaÂżyÂłem, Âże tych uÂśmiechĂłw z samego rana jest trochu maÂło ;(
..pewnie czuÂła Âże najwiĂŞksi fani jeszcze o niej ÂśniÂą kiedy ona juÂż na jawie ;(

..chyba przez rok nie dojdĂŞ do siebie ;(

..jak mogÂłem ;(

..to niewybaczalny b³¹d ;9

..teraz powinienem..powinniÂścy codziennie wstawaĂŚ na poranki odkÂąd Agatka zostaÂła porankowÂą serwisantkÂą :rozglada:
Ale o ktĂłrej zaczyna siĂŞ tak wÂłaÂściwie poranek w tygodniu :> ??
No i jeszcze nie mamy pewnoÂści , czy bĂŞdzie Agatka :roll:
..o 5.30 :spiewa:

..wyobraÂżacie sobie o ktĂłrej Agatka musiaÂła wstaĂŚ :spiewa:

..a mimo to wyglÂąda jak poranna zorza :racja: :P
Wiecie co? :D To, Âże dziÂśbĂŞdzie Agata moÂżna byÂło przewidzieĂŚ :] Krzysztof jest na urlopie, a ta druga Poznanianka przez 3 dni siĂŞ napracowaÂła, to dziÂśpotrzebowali zmienniczki. A, Âże mogÂła byĂŚ niÂą Agata, to raczej byÂło pewne w co najmniej 98 % ;)
Szkoda, Âże jednak niewielu z nas na to wpadÂło :devil:
..notko :uhh:
..ale ja myÂślaÂłem Âże Agatka jest w Poznaniu i dopiero na weekend przyjedzie :uhh:
..a ona pewnie wcale w domu nie byÂła tylko caÂły czas w Warszawie :mhm:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Na tym w¹tku podziwiano i wielbiono piêkn¹ buziê, oczy, figurê, nogi Agaty ( nie mówiê tutaj oczywiœcie o zdolnoœciach merytorycznych ) , ba, nawet raz przestrzeù nerkowa by³a podziwiana. Ale czy zwrócono ju¿ tutaj uwagê na d³ug¹, smuk³¹, ³abêdzi¹ szyjê Agaty ?
Bo ja dopiero dzisiaj jÂą dostrzegÂłem.
ODPOWIEDZ