..proszê pomó¿cie mi bo jestem za³amany

..ja dopiero teraz w³¹czy³em telewizor

Moderator: Łukasz
I pan opreator Sebastian takÂże. Zazwyczaj chĂŞtniej serwisantki swojÂą kamerÂą wyÂłapuje. :mhm:Alchemik pisze:Nawet ''rycerski'' Pan KuÂźniar jakby z lekka onieÂśmielony obecnoÂściÂą boskiej koleÂżankiNo, a przynajmniej do jej piĂŞkna i wyjÂątkowoÂści zdystansowany
![]()
..Poranek juÂż niestety teÂżDÂżastina pisze:Konferencja siĂŞ skoĂączyÂła
..konieczniePodejrzewam, Âże Black liczyÂł na spotkanie z AnitÂą i oglÂądaÂł Poranek od samego poczÂątku wiĂŞc doniesie nam jak byÂło.Chyba musimy wymieniĂŚ siĂŞ numerami telefonĂłw, Âżeby w razie potrzeby urzÂądzaĂŚ sobie nawzajem pobudkĂŞ.
![]()
ChodÂź obi -idziemy siĂŞ upiĂŚ z tej okazji :hmm: !! Kto chce , kto przegapiÂł -zapraszamy :hmm: !! Ale z nas frajerzy :hmm: !! Do kwadratu :hmm: !!obieÂżyÂświat pisze:..Poranek juÂż niestety teÂżDÂżastina pisze:Konferencja siĂŞ skoĂączyÂła![]()
..nie wybaczĂŞ sobie tego nigdy :nie:
to ja mogĂŞ powiedzieĂŚ , Âże tak mniej wiĂŞcej poÂłowĂŞ widziaÂłem :spiewa:..przecieÂż to nieludzkie i niedopuszczalne Âżeby fan nie widziaÂł swojej ulubionej pani redaktor od poczÂątku
..baaaa
..nawet poÂłowy serwisĂłw nie widziaÂł :hmm:
no jest -nie da siĂŞ ukryĂŚ :tanczy: !! Najwspanialsza na Âświecie :*..a ona jest taka cudowna :szalony:
Ja trochĂŞ mniej , ale teÂż :hmm: !! :/..ja niestety bĂŞdĂŞ miaÂł fatalny dzieĂą
nie pocieszaj nas}{ypnosea pisze:Dzisiaj przynajmniej nie jestem odosobnionaTeraz mnie rozumiecie, co czuÂłam, kiedy przegapiÂłam pierwszy Poranek z AgatÂą.
Chocia¿ co do tego siê zgadzamy :racja: !! :brawa:Powa¿na dziewczyna, opanowana, robi mi³e wra¿enie, sympatyczna, nie znerwicowana - patrzy³a bym i s³ucha³a godzinamiJest piêkna, kiedy powa¿na a na jej uœmiech i nie tylko... czekam jak na zbawienie! WidaÌ, ¿e ma "'klasê'" i tym góruje nad pozosta³ymi paniami, które posz³y w pewien zgrany schemat. Za du¿o takich samych prawie znanych ju¿ szablonów kobiecej urody i zachowaù. Na ich tle, wyró¿nia siê Agata nie tylko urod¹, która przyci¹ga uwagê, ale w³aœnie pewn¹ dostojn¹ swobod¹ i du¿¹, najwiêksz¹ fotogenicznoœci¹
![]()
Kolorystyka ciemna – dostojna i wpÂływa na elegancjĂŞChyba najspokojniejsza z dotychczasowych
![]()
Co moÂżna bardzo dokÂładnie tutaj dostrzec - dziĂŞkujĂŞ
O notka -moÂżesz byĂŚ tego w 100 % pewna :jupi: !! Ale o ktĂłrej zaczyna siĂŞ tak wÂłaÂściwie poranek w tygodniu :> ??not that kind pisze:Jutro na pewno wstaniemy wczeÂśniej![]()
..pewnie czu³a ¿e najwiêksi fani jeszcze o niej œni¹ kiedy ona ju¿ na jawiesybic pisze:Te¿ zauwa¿y³em, ¿e tych uœmiechów z samego rana jest trochu ma³omarcinkowsky pisze:Na pocz¹tku by³a taka nachmurzona :uhh: Dopiero póŸniej zaczê³a siê uœmiechaÌ![]()
![]()
..o 5.30 :spiewa:Ale o ktĂłrej zaczyna siĂŞ tak wÂłaÂściwie poranek w tygodniu :> ??
No i jeszcze nie mamy pewnoÂści , czy bĂŞdzie Agatka
..notko :uhh:Wiecie co?To, Âże dziÂśbĂŞdzie Agata moÂżna byÂło przewidzieĂŚ :] Krzysztof jest na urlopie, a ta druga Poznanianka przez 3 dni siĂŞ napracowaÂła, to dziÂśpotrzebowali zmienniczki. A, Âże mogÂła byĂŚ niÂą Agata, to raczej byÂło pewne w co najmniej 98 %
Szkoda, Âże jednak niewielu z nas na to wpadÂło :devil:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości