Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:Na tym w¹tku podziwiano i wielbiono piêkn¹ buziê, oczy, figurê, nogi Agaty ( nie mówiê tutaj oczywiœcie o zdolnoœciach merytorycznych ) , ba, nawet raz przestrzeù nerkowa by³a podziwiana. Ale czy zwrócono ju¿ tutaj uwagê na d³ug¹, smuk³¹, ³abêdzi¹ szyjê Agaty ?
Bo ja dopiero dzisiaj jÂą dostrzegÂłem.
TeÂż dopiero moÂże nie dziÂś , ale w niedzielĂŞ to zauwaÂżyÂłem :szalony: !! SiĂŞ mĂłwi piĂŞkna i seksowna od stĂłp do gÂłowy :szalony: !! :D

ÂŁabĂŞdzia szyja...... :szalony: !! :P
Kolejnym seksownym elementem kobiecego ciaÂła jest , byÂła i bĂŞdzie szyja :szalony: !!

Wiecie , Âże teraz to wszystko co ma zwiÂązek z AgatkÂą jest jeszcze piĂŞkniejsze :szalony: !! I lepiej zauwaÂżalne :szalony: !!
..pewnie czuÂła Âże najwiĂŞksi fani jeszcze o niej ÂśniÂą kiedy ona juÂż na jawie ;(
no to jutro moÂże byĂŚ pewna , Âże jej nie zawiedziemy i ma byĂŚ uÂśmiechniĂŞta od samej 5.30 :plus:

piÂątej trzydzieÂści......... piÂątej trzydzieÂści :uhh: !! To rychÂło :spiewa: !!

ale spoko :stop: !! WstanĂŞ :lol2: !! Nie ma innej moÂżliwoÂści :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Na tym w¹tku podziwiano i wielbiono piêkn¹ buziê, oczy, figurê, nogi Agaty ( nie mówiê tutaj oczywiœcie o zdolnoœciach merytorycznych ) , ba, nawet raz przestrzeù nerkowa by³a podziwiana. Ale czy zwrócono ju¿ tutaj uwagê na d³ug¹, smuk³¹, ³abêdzi¹ szyjê Agaty ?
TeÂż dopiero moÂże nie dziÂś , ale w niedzielĂŞ to zauwaÂżyÂłem :szalony: !! SiĂŞ mĂłwi piĂŞkna i seksowna od stĂłp do gÂłowy :szalony: !! :D

Kolejnym seksownym elementem kobiecego ciaÂła jest , byÂła i bĂŞdzie szyja :szalony: !!
..i jak na niÂą nie mogliÂślmy zwrĂłciĂŚ uwagi :?: :szalony:
..przecieÂż ona od razu wpada w oko :szalony:

..ale ja siĂŞ nie rozdrabniam :szalony:
..owszem 'studiujê' Agatkê ale ca³¹ :P :P
..caÂła podoba mi siĂŞ niemiÂłosiernie :szalony:

Wiecie , Âże teraz to wszystko co ma zwiÂązek z AgatkÂą jest jeszcze piĂŞkniejsze :szalony: !! I lepiej zauwaÂżalne :szalony: !!
..teraz..wtedy :szalony: !!
..có¿ to za ró¿nica :szalony:
..chyba tylko ta Âże teraz Agatki jest wiĂŞcej :jupi:
..i bardziej moÂżna siĂŞ na niej skoncentrowaĂŚ :szalony: !!
..wrĂŞcz zahipnotyzowaĂŚ :szalony:
no to jutro moÂże byĂŚ pewna , Âże jej nie zawiedziemy i ma byĂŚ uÂśmiechniĂŞta od samej 5.30 :plus:

piÂątej trzydzieÂści......... piÂątej trzydzieÂści :uhh: !! To rychÂło :spiewa: !!

ale spoko :stop: !! WstanĂŞ :lol2: !! Nie ma innej moÂżliwoÂści :szalony: !!
..o 19 juÂż siĂŞ trzeba spaĂŚ poÂłoÂżyĂŚ Âżeby wstaĂŚ :lol2: !!
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Panowie :D Panowie :D Panowie :D I mĂłgÂłbym tak bez koĂąca wymieniaĂŚ, i tak byÂłoby lepiej, poniewaÂż z mojÂą impresjÂą po dzisiejszym Poranku Tvn24, bojĂŞ siĂŞ, Âże nie pohamujĂŞ swoich wraÂżeĂą na piÂśmie! :szalony: A nie powinno tak przecieÂż byĂŚ!!! :szalony:

ZastanawiaÌ siê zaczynam, czy nie lepiej by by³o dla mojego wewnêtrznego spokoju zerwaÌ ''znajomoœÌ'' z t¹ nieziemsko piêkn¹ istot¹? :szalony: Zaprz¹ta mi ka¿d¹ sekundê moich myœli! :szalony:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:

..i jak na niÂą nie mogliÂślmy zwrĂłciĂŚ uwagi :?: :szalony:
..przecieÂż ona od razu wpada w oko :szalony:
Wpada w oko, aleÂż to po spartaĂąsku zabrzmiaÂło :? PisaĂŚ o krĂłlowej, Âże ''wpada w oko''? :o Tak to moÂżesz pisaĂŚ o koleÂżance z blokowiska, a nie naszej bogini :twisted: ZstÂąpiÂł na nas jej majestat :aniol: Jako jedni z pierwszych zostaliÂśmy oÂświeceni :aniol: Jak niegdyÂś apostoÂłowie z narodu wybranego :)
Powtórzê za ogó³em - bardzo stonowana, pewna siebie, dostojna i oficjalna zaistnia³a i egzystowa³a w tym codziennym fotelu, który dziœ by³ znów jak tron, a Agatta jak dostojna królowa, mia³a w swojej twarzy coœ z monarszego majestatu, m¹droœci, a zarazem œwie¿ego powiewu w czêsto pozbawione ¿ycia i œwiat³a dziedziny! :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Al, a co z mojÂą propozycjÂą? :devil: widzĂŞ, Âże Âżadna kobieta poza AgatkÂą nie ma juÂż u Ciebie Âżadnych szans? :devil: A co na to Twoja Âżona? :lol2:

Sorry, ale nie bĂŞdĂŞ Was cytowaĂŚ, bo duÂżo napisaliÂście, a takie bardziej skomplikowane ruchy dÂłoĂąmi sprawiajÂą mi jeszcze spory bĂłl, tak wiĂŞc tylko paluszkami w klawiaturkĂŞ postukam :devil:

DÂżastina ma racjĂŞ :D Black, spodziewajÂąc siĂŞ Anity w Poranku wstaÂł, niemal jak co dzieĂą na Poranek, tyle Âże dziÂś doczekaÂł siĂŞ Agatki :lol2: Ale powiem Wam wiĂŞcej, chyba czuÂł co siĂŞ ÂświĂŞci, bo pobudkĂŞ w domu zrobiÂł juÂż o piÂątej rano :devil: Nawet sÂąsiada zbudziÂł, bo ten pytaÂł mi siĂŞ, czy ktoÂś u nas zachorowaÂł, Âże tak ruchliwie od wczesnych godzin rannych byÂło? :devil:
A ja mu mĂłwiĂŞ: zachorowaÂł? Nic bardziej mylnego :D U nas w domu od rana wszyscy ÂżywiÂą siĂŞ Âżyciodajnymi widokami :lol2: Nie wiem, czy mnie zrozumiaÂł, ale maÂło mnie to obchodziÂło :devil:
Jarek KuÂźniar chyba zostaÂł ostrzeÂżony o tym, co mu grozi jakby za bardzo ,,napieraÂł'' na AgatkĂŞ :lol: Bo nie wydaje mi siĂŞ, Âżeby Agatka miaÂła wypisane na twarzy - odwal siĂŞ, bo mam zazdrosnego fana :devil: Tak wiĂŞc byÂł z niÂą na dystans od samego poczÂątku :D

Pierwsze dzisiejsze pozytywne wraÂżenie, to oczywiÂście strĂłj and caÂła reszta, ktĂłre to juÂż zresztÂą elementy bardzo dokÂładnie przeanalizowaliÂście :D WspaniaÂła marynareczka :D Tak jak caÂła reszta dzisiejszego outfitu :D :brawa: A spineczki we wÂłosach nikt nie zauwaÂżyÂł? :szalony:
Agatka zlikwidowaÂła grzyweczkĂŞ, ale widocznie jeszcze nie do koĂąca :D
A co do prowadzenia serwisĂłw, to...... och - znowu bez zarzutu :lol2:

Acha :D Blackowi zachciaÂło siĂŞ kokietowania widzĂłw :lol2: A dziÂś bÂłagaÂł podczas serwisĂłw z rumieĂącami: ''Niech ona w ten sposĂłb na mnie nie patrzy, bo spÂłonĂŞ :red: '' :lol2:
No a o tym, ¿e do pracy nie chcia³ iœÌ, to chyba nie muszê wspominaÌ :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Funckyrella pisze:Al, a co z mojÂą propozycjÂą? :devil: widzĂŞ, Âże Âżadna kobieta poza AgatkÂą nie ma juÂż u Ciebie Âżadnych szans? :devil: A co na to Twoja Âżona? :lol2:
Rzucam jÂą i zaczynam czyniĂŚ starania o wzglĂŞdy Agatty :lol2:
Sorry, ale nie bĂŞdĂŞ Was cytowaĂŚ, bo duÂżo napisaliÂście, a takie bardziej skomplikowane ruchy dÂłoĂąmi sprawiajÂą mi jeszcze spory bĂłl, tak wiĂŞc tylko paluszkami w klawiaturkĂŞ postukam :devil:
Paluszkami wskazujÂącymi? :lol2: JakieÂż poÂświĂŞcenie :*
DÂżastina ma racjĂŞ :D Black, spodziewajÂąc siĂŞ Anity w Poranku wstaÂł, niemal jak co dzieĂą na Poranek, tyle Âże dziÂś doczekaÂł siĂŞ Agatki :lol2: Ale powiem Wam wiĂŞcej, chyba czuÂł co siĂŞ ÂświĂŞci, bo pobudkĂŞ w domu zrobiÂł juÂż o piÂątej rano :devil: Nawet sÂąsiada zbudziÂł, bo ten pytaÂł mi siĂŞ, czy ktoÂś u nas zachorowaÂł, Âże tak ruchliwie od wczesnych godzin rannych byÂło? :devil:
A ja mu mĂłwiĂŞ: zachorowaÂł? Nic bardziej mylnego :D U nas w domu od rana wszyscy ÂżywiÂą siĂŞ Âżyciodajnymi widokami :lol2: Nie wiem, czy mnie zrozumiaÂł, ale maÂło mnie to obchodziÂło :devil:
ByÂło sÂąsiada zaprosiĂŚ i uÂświadomiĂŚ? :lol2: A tak zobacz, jakieÂż wraÂżenia zmysÂłowe nie byÂły dziÂś jego udziaÂłem! :szalony: JesteÂście bezduszni wzglĂŞdem wÂścibskich sÂąsiadĂłw :devil:
Ale jutro zarz¹dzam podobn¹ pobudkê w moim domu :devil: Ju¿ pod³¹czam zestaw kina domowego :lol2:
Jarek KuÂźniar chyba zostaÂł ostrzeÂżony o tym, co mu grozi jakby za bardzo ,,napieraÂł'' na AgatkĂŞ :lol: Bo nie wydaje mi siĂŞ, Âżeby Agatka miaÂła wypisane na twarzy - odwal siĂŞ, bo mam zazdrosnego fana :devil: Tak wiĂŞc byÂł z niÂą na dystans od samego poczÂątku :D
Zazdrosny i nieobliczalny fan, gdzieÂś w tle zazdrosny narzeczony... :devil: ParaliÂżuje, to fakt :lol2:
A spineczki we wÂłosach nikt nie zauwaÂżyÂł? :szalony:
Teraz juÂż widzĂŞ :lol2:
Acha :D Blackowi zachciaÂło siĂŞ kokietowania widzĂłw :lol2: A dziÂś bÂłagaÂł podczas serwisĂłw z rumieĂącami: ''Niech ona w ten sposĂłb na mnie nie patrzy, bo spÂłonĂŞ :red: '' :lol2:
No a o tym, ¿e do pracy nie chcia³ iœÌ, to chyba nie muszê wspominaÌ :devil:
Ale wyszed³? :D No przynajmniej nie sp³on¹³ do reszty!!! :lol2: Ach, wiem, co prze¿ywa³ - dok³adnie to samo prze¿ywa³em :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Wpada w oko, aleÂż to po spartaĂąsku zabrzmiaÂło :? PisaĂŚ o krĂłlowej, Âże ''wpada w oko''? :o Tak to moÂżesz pisaĂŚ o koleÂżance z blokowiska, a nie naszej bogini :twisted: ZstÂąpiÂł na nas jej majestat :aniol: Jako jedni z pierwszych zostaliÂśmy oÂświeceni :aniol: Jak niegdyÂś apostoÂłowie z narodu wybranego :)
..jakbym tak umiaÂł to teÂż bym tak napisaÂł :devil:
..ty moÂże wczeÂśniej spotykaÂłeÂś kobiety choĂŚ w uÂłamku tak wyjÂątkowe jak Agatka :)
..ale ja dopiero siĂŞ uczĂŞ tej wspaniaÂłoÂści? :)
Alchemik pisze:Rzucam jÂą i zaczynam czyniĂŚ starania o wzglĂŞdy Agatty :lol2:
..a jesteÂś pewny Âże byÂłbyÂś w stanie AgatkĂŞ zainteresowaĂŚ :?: :devil:

..kiedyÂś Agatka byÂła znakomitym kÂąskiem :P
..nieosiÂągalnym :lol2:
..a teraz to jest k¹sek z jeszcze wy¿szej pó³ki :lol2: :lol2:
Funckyrella pisze:DÂżastina ma racjĂŞ :D Black, spodziewajÂąc siĂŞ Anity w Poranku wstaÂł, niemal jak co dzieĂą na Poranek, tyle Âże dziÂś doczekaÂł siĂŞ Agatki :lol2:
..Funcky - a nie mogÂłaÂś mnie telepatycznie jakoÂś obudziĂŚ :?: ;(
Funckyrella pisze:Acha :D Blackowi zachciaÂło siĂŞ kokietowania widzĂłw :lol2: A dziÂś bÂłagaÂł podczas serwisĂłw z rumieĂącami: ''Niech ona w ten sposĂłb na mnie nie patrzy, bo spÂłonĂŞ :red: '' :lol2:
..to w sam raz na zimĂŞ dobrze trafili z tÂą decyzjÂą o umieszczeniu Agatki w Poranku :)
..ogrzeje nas lepiej niÂż grzejniczek :racja: :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

PrzecieÂż z ludzkiego punktu widzenia to niemoÂżliwe, Âżeby ktoÂś mĂłgÂł byĂŚ tak piĂŞkny!!! :szalony: :szalony: :szalony:

Wam siĂŞ wydaje, Âże jesteÂśmy szczĂŞÂśliwcami, a takiej jak my - dramatycznej sytuacji, chyba jeszcze nikt na tym Âświecie nie poznaÂł :szalony: :szalony:

My nawet nie wiemy, czy ta osoba, któr¹ dziœ obserwowaliœmy jest realn¹ kobiet¹, czy wytworem naszej najskrytszej nieokie³znanej w d¹¿eniu do idea³u wyobraŸni? :szalony: :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A podobno kobietom siĂŞ tylko wydaje, Âże zmieniÂą mĂŞÂżczyzn jednym ruchem :devil:
Agatko brawo :brawa: ZawÂładnĂŞÂłaÂś najciĂŞÂższym przypadkiem :lol2: (czyt. blackiem, bo o alu, obim i marcinkowskim i BĂłg wie kim jeszcze :lol2: )
*celowo napisaÂłam Wasze nicki maÂłymi literami, bo tacy jesteÂście maluczcy i tacy bezbronni :lol2:
Black mizernie wyglÂąda :D ZupeÂłnie jakby Âżycie z niego uszÂło :lol2: Pewnie caÂły dzieĂą myÂślaÂł tylko o tym, Âżeby jak najszybciej wrĂłciĂŚ do domku i do nagraĂą :lol2:

Ech :/ ChciaÂłam, Âżeby Black pomĂłgÂł mi zwiesiĂŚ nowe firanki, ale widzĂŞ, Âże teraz to nawet woÂłami nie odciÂągnĂŞ go od telewizora :? I kolejny pilot pĂłjdzie siĂŞ pasaĂŚ :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Funckyrella pisze:Black mizernie wyglÂąda :D ZupeÂłnie jakby Âżycie z niego uszÂło :lol2: Pewnie caÂły dzieĂą myÂślaÂł tylko o tym, Âżeby jak najszybciej wrĂłciĂŚ do domku i do nagraĂą :lol2:
To Ty Funcky uwaÂżaj na niego, bo szkoda, Âżeby przytÂłoczony wraÂżeniami po porankach wpadaÂł do nas z tylko paroma zdaniami :D Zawsze tak lubiÂłam czytaĂŚ jego wywody :)
A teraz wpadÂł, oznajmiÂł, Âże czuje siĂŞ jak w matrixie i znikÂł :D
A moÂże wiesz, ile czasu potrzebuje facet na dojÂście do siebie po takich silnych przeÂżyciach? :D
Ech :/ ChciaÂłam, Âżeby Black pomĂłgÂł mi zwiesiĂŚ nowe firanki, ale widzĂŞ, Âże teraz to nawet woÂłami nie odciÂągnĂŞ go od telewizora :? I kolejny pilot pĂłjdzie siĂŞ pasaĂŚ :lol2:
ZgÂłoÂś siĂŞ po odszkodowanie do Agaty :lol2:

Ja ogólnie nie mogê siê oprzeÌ wra¿eniu, ¿e od czasu, kiedy Agata zosta³a prezenterk¹, to ch³opcy przeszli jak¹œ wewnêtrzn¹ transformacjê :mhm: Wydaje mi siê, jakby nie byli sob¹ :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:To Ty Funcky uwaÂżaj na niego, bo szkoda, Âżeby przytÂłoczony wraÂżeniami po porankach wpadaÂł do nas z tylko paroma zdaniami :D Zawsze tak lubiÂłam czytaĂŚ jego wywody :)
A teraz wpadÂł, oznajmiÂł, Âże czuje siĂŞ jak w matrixie i znikÂł :D
A moÂże wiesz, ile czasu potrzebuje facet na dojÂście do siebie po takich silnych przeÂżyciach? :D
Ja juÂż jestem do niego przyzwyczajona :D ChoĂŚ przyznajĂŞ, Âże ten przypadek, jego przygoda z Agatki prezenterowaniem jest tak ciĂŞÂżki, iÂż nie wiem, czy zdoÂłam Blakciszka odratowaĂŚ? :o
Mo¿e jak Agatce dadz¹ troszkê odpocz¹Ì, a poprzez to i naszym upojonym ch³opcom, to sytuacja chocia¿ na chwilê wróci do jakiejœ tam normy :mhm:

Oj, Agatko! :lol2: CoÂś Ty narobiÂła :lol:
Ja ogólnie nie mogê siê oprzeÌ wra¿eniu, ¿e od czasu, kiedy Agata zosta³a prezenterk¹, to ch³opcy przeszli jak¹œ wewnêtrzn¹ transformacjê :mhm: Wydaje mi siê, jakby nie byli sob¹ :D
Oni caÂły czas bujajÂą w obÂłokach, tylko nam siĂŞ jadaczki nie zamykajÂą i obgadujemy AgatkĂŞ jak baby na jarmarku :lol2: Ale oczywiÂście w samych superlatywach :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Funckyrella pisze:Oj, Agatko! :lol2: CoÂś Ty narobiÂła :lol:
Funcky, a powiedz mi jeszcze jedno :D Jak Twój m¹¿ reaguje na Agatê? :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Kiedy Agatka jest na wizji, trzymam go z dala od telewizora :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :lol: Wymyœlam najró¿niejsze zajêcia, ¿eby tylko nie mia³ okazji spojrzeÌ w te br¹zowe œlepia Agatki, które doprowadzaj¹ do ob³êdu mêsk¹ czêœÌ widowni :lol2: Ob³êdu, z którego ju¿ chyba siê ich nie wyci¹gnie :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..potraficie byĂŚ okrutne jak na prawdziwe kobiety przystaÂło ;(

..naigrywacie siĂŞ z naszej sÂłaboÂści do Agatki :(
..ktĂłra teraz nie wiadomo czemu tak bardzo przybraÂła na sile :neutral:

..prĂłbujĂŞ to zrozumieĂŚ nei potrafiĂŞ :neutral:
..czy dzieje siĂŞ tak tylko dlatego Âże Agatka demonstruje to 'coÂś' dla czego mĂŞÂżczyÂźni tracÂą gÂłowy :?: :szalony:

..ale jak to zdefiniowaĂŚ :?: :szalony:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

¿eby tylko nie mia³ okazji spojrzeÌ w te br¹zowe œlepia Agatki, które doprowadzaj¹ do ob³êdu mêsk¹ czêœÌ widowni
A mnie ciekawi, czy to jest czysty br¹z , czy te¿ cudowne po³¹czenie ciemnej zieleni z br¹zem... :rydzyk: ale to wiedz¹ tylko ci, którzy mieli szczêœcie popatrzeÌ Agacie z bliska prosto w oczy... ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:Rzucam jÂą i zaczynam czyniĂŚ starania o wzglĂŞdy Agatty :lol2:
..a jesteÂś pewny Âże byÂłbyÂś w stanie AgatkĂŞ zainteresowaĂŚ :?: :devil:

..kiedyÂś Agatka byÂła znakomitym kÂąskiem :P
..nieosiÂągalnym :lol2:
..a teraz to jest k¹sek z jeszcze wy¿szej pó³ki :lol2: :lol2:
Al, jeœli chcesz teraz zdobyÌ Agatkê, to musisz po pierwsze: wieœÌ egzystencjê w willi z szeœcioma sypialniami, 11 ³azienkami, kortem, basenem, etc; rozbijaÌ siê przynajmniej raz w tygodniu Rolls-Royce'em, a wakacje spêdzaÌ co najmniej na Karaibach 8)

Nie macie wraÂżenia, Âże mimo, Âże wiemy doskonale o tym, Âże Agatka potrafi zaadaptowaĂŚ siĂŞ we wszelkich warunkach Âżyciowych, to teraz sprawia wraÂżenie osoby, ktĂłra w marzeniach siĂŞga najwyÂżej? :D Jest dumna, pewna siebie i ambitna, ale znowu z drugiej strony ogromnie wraÂżliwa, czuÂła, niewinna i roztacza przedziwny wpÂływ na caÂłe otoczenie :)

ObejrzaÂłem poranek od deski do deski i jeÂśli juÂż zaczynaÂło mi siĂŞ wydawaĂŚ, Âże niektĂłre rzeczy zaczynam rozumieĂŚ, to teraz znĂłw nie rozumiem i nie chcĂŞ rozumieĂŚ nic :szalony: ChcĂŞ tylko mĂłc ... a wÂłaÂściwie to sam nie wiem, czego tak naprawdĂŞ chcĂŞ? :szalony:

To, Âże Agatka ... nawet trudno mi teraz o niej pisaĂŚ w ten sposĂłb ... :szalony: w serwisach dziÂś pozostawaÂła taka stonowana, pozwalaÂło mi zachowaĂŚ jako taki spokĂłj :szalony: Ale spokĂłj tylko ten i o to, Âże Agatka juÂż nie denerwuje siĂŞ wcale nowym zajĂŞciem :szalony: ZaÂś o Âżadnym innym spokoju juÂż nie byÂło mowy :szalony: WystarczyÂło, Âże usÂłyszaÂłem jej imiĂŞ i nazwisko, ktĂłre wymawiaÂł KuÂźniar i juÂż zaczynaÂło siĂŞ .... a kiedy pojawia siĂŞ Agatka to we mnie prawie jak w Etnie - wszystko wrzaÂło :szalony: WystarczyÂło jedno jej sÂłowo, jedno spojrzenie, jeden gest :szalony:
ByÂła powaÂżna, zamyÂślona, jej spojrzenie spod dÂługich, czarnych rzĂŞs byÂło dziÂś wyjÂątkowo przejmujÂące. Ale wierzĂŞ, Âże to po prostu tak miaÂło byĂŚ, Âże to nie jest spowodowane Âżadnym innym czynnikiem :) wiem przecieÂż, Âże byÂł moment, kiedy rozjaÂśniaÂła siĂŞ w uÂśmiechu :) A pejzaÂż ten uznaĂŚ moÂżna bezsprzecznie za najpiĂŞkniejszy na Âświecie :)
Poza tym, kiedy Agatka czyta swoje kwestie, w sobie tylko w³aœciwy sposób, to ja nawet o poczynaniach SLD s³ucham z najg³êbszym namaszczeniem :aniol: I to jest najlepszy dowód na to, jak bardzo Agatka ³agodzi obyczaje i jak bardzo nadaje siê na to stanowisko :szalony:

Przepraszam, ale nie mogĂŞ juÂż dalej pisaĂŚ .... idĂŞ jeszcze raz obejrzeĂŚ Poranek :szalony:
..naigrywacie siĂŞ z naszej sÂłaboÂści do Agatki :(
..ktĂłra teraz nie wiadomo czemu tak bardzo przybraÂła na sile :neutral:
obi :szalony: AgatĂŞ niebo juÂż dawno temu obwieÂściÂło triumfalnie cudem!!! :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ