obieÂżyÂświat pisze:Alchemik pisze:Rzucam jÂą i zaczynam czyniĂŚ starania o wzglĂŞdy Agatty
..a jesteÂś pewny Âże byÂłbyÂś w stanie AgatkĂŞ zainteresowaĂŚ

:devil:
..kiedyÂś Agatka byÂła znakomitym kÂąskiem
..nieosiÂągalnym
..a teraz to jest k¹sek z jeszcze wy¿szej pó³ki
Al, jeœli chcesz teraz zdobyÌ Agatkê, to musisz po pierwsze: wieœÌ egzystencjê w willi z szeœcioma sypialniami, 11 ³azienkami, kortem, basenem, etc; rozbijaÌ siê przynajmniej raz w tygodniu Rolls-Royce'em, a wakacje spêdzaÌ co najmniej na Karaibach
Nie macie wraÂżenia, Âże mimo, Âże wiemy doskonale o tym, Âże Agatka potrafi zaadaptowaĂŚ siĂŞ we wszelkich warunkach Âżyciowych, to teraz sprawia wraÂżenie osoby, ktĂłra w marzeniach siĂŞga najwyÂżej?

Jest dumna, pewna siebie i ambitna, ale znowu z drugiej strony ogromnie wraÂżliwa, czuÂła, niewinna i roztacza przedziwny wpÂływ na caÂłe otoczenie
ObejrzaÂłem poranek od deski do deski i jeÂśli juÂż zaczynaÂło mi siĂŞ wydawaĂŚ, Âże niektĂłre rzeczy zaczynam rozumieĂŚ, to teraz znĂłw nie rozumiem i nie chcĂŞ rozumieĂŚ nic :szalony: ChcĂŞ tylko mĂłc ... a wÂłaÂściwie to sam nie wiem, czego tak naprawdĂŞ chcĂŞ? :szalony:
To, Âże Agatka ... nawet trudno mi teraz o niej pisaĂŚ w ten sposĂłb ... :szalony: w serwisach dziÂś pozostawaÂła taka stonowana, pozwalaÂło mi zachowaĂŚ jako taki spokĂłj :szalony: Ale spokĂłj tylko ten i o to, Âże Agatka juÂż nie denerwuje siĂŞ wcale nowym zajĂŞciem :szalony: ZaÂś o Âżadnym innym spokoju juÂż nie byÂło mowy :szalony: WystarczyÂło, Âże usÂłyszaÂłem jej imiĂŞ i nazwisko, ktĂłre wymawiaÂł KuÂźniar i juÂż zaczynaÂło siĂŞ .... a kiedy pojawia siĂŞ Agatka to we mnie prawie jak w Etnie - wszystko wrzaÂło :szalony: WystarczyÂło jedno jej sÂłowo, jedno spojrzenie, jeden gest :szalony:
ByÂła powaÂżna, zamyÂślona, jej spojrzenie spod dÂługich, czarnych rzĂŞs byÂło dziÂś wyjÂątkowo przejmujÂące. Ale wierzĂŞ, Âże to po prostu tak miaÂło byĂŚ, Âże to nie jest spowodowane Âżadnym innym czynnikiem

wiem przecieÂż, Âże byÂł moment, kiedy rozjaÂśniaÂła siĂŞ w uÂśmiechu

A pejzaÂż ten uznaĂŚ moÂżna bezsprzecznie za najpiĂŞkniejszy na Âświecie
Poza tym, kiedy Agatka czyta swoje kwestie, w sobie tylko w³aœciwy sposób, to ja nawet o poczynaniach SLD s³ucham z najg³êbszym namaszczeniem :aniol: I to jest najlepszy dowód na to, jak bardzo Agatka ³agodzi obyczaje i jak bardzo nadaje siê na to stanowisko :szalony:
Przepraszam, ale nie mogĂŞ juÂż dalej pisaĂŚ .... idĂŞ jeszcze raz obejrzeĂŚ Poranek :szalony:
..naigrywacie siĂŞ z naszej sÂłaboÂści do Agatki

..ktĂłra teraz nie wiadomo czemu tak bardzo przybraÂła na sile
obi :szalony: AgatĂŞ niebo juÂż dawno temu obwieÂściÂło triumfalnie cudem!!! :szalony: