MoÂże buszowaÂła po sklepach

Ja bym raczej liczyÂł na sobotni DnÂŻ :rydzyk: :rydzyk:DziÂś w poranku Agata. MoÂże wiĂŞc sobotni poranek
Moderator: Łukasz
Nie byÂło Âżadnej informacji w tvn24 Âże ktoÂś wykupuje wszystkie zapasy odzieÂży :nie:MoÂże buszowaÂła po sklepach![]()
Joasiu bÂądÂź bo bĂŞdĂŞ CiĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ :cicho:Ja bym raczej liczyÂł na sobotni DnÂŻ :rydzyk: :rydzyk:
Joasia nam oczko puszcza to pewne -chyba znowu nas lubi :tanczy:Cytat:
Jednooka Joanna rzeczywiÂście ciekawa, moÂże to byÂło oczko do nas
O tak... ZwÂłaszcza te zaciÂśniĂŞte zĂŞby ... :devil:
To byĂŚ moÂże po Twoich ostatnich sÂłowach o Joasi teraz moÂżemy zapomnieĂŚadam pisze:Co wy ÂżeÂście mojej Joasi zrobili Âże jej nie byÂło
Jakby J¹ nawet hipotetycznie którys z Nas zaatakow¹³ to nawet byœ o tym nie wiedzia³-ja chcesz Jej zapewniÌ sta³¹ obrone :spiewa:Joasiu napisz mi koniecznie co ci dranie Ci uczynili -ja Ciebie zawszê obroniê
Bedzie :aniol: Co by miaÂło Jej nie byĂŚ-nie bedzie bumelowaĂŚ 4 dni przecieÂż :stop:Joasiu bÂądÂź bo bĂŞdĂŞ CiĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ
Joasia wyraÂźnie Nam pokazuje,Âże czyta Nasze posty i bierze Je z przymruÂżeniem oka :tanczy:Joasia nam oczko puszcza to pewne -chyba znowu nas lubi
To przez ciebie, jeÂśli juÂż mamy winnego szukaĂŚ :spiewa: :spiewa:Co wy ÂżeÂście mojej Joasi zrobili Âże jej nie byÂło poszedÂłem do nowej racy z nadziejÂą Âże jest siĂŞ niÂą kto opiekowaĂŚ a tu klops
Widzisz Joasiu, jaki z niego obroùcaJakby J¹ nawet hipotetycznie którys z Nas zaatakow¹³ to nawet byœ o tym nie wiedzia³-ja chcesz Jej zapewniÌ sta³¹ obrone
Joasia wyraÂźnie Nam pokazuje,Âże czyta Nasze posty i bierze Je z przymruÂżeniem oka
Joasia ale to ,Âże jesteÂś najlepsza to My tak powaÂżnie
MoÂżliwe,Âże tak jestarczi pisze:A nas ma pewnie za jakichÂś dupkĂłw
nie chcĂŞ byĂŚ zÂłoÂśliwy :spiewa: :spiewa:arczi pisze:Joasia lubi nas zaskakiwaĂŚ, ale dziÂś moÂże nas zaskoczy pozytywnie :rydzyk: :rydzyk:
MoÂże objawi siĂŞ dziÂś w DnÂŻ :mhm:
No wÂłaÂśnie najlepiej zwaliĂŚ winĂŞ na nie obecnego :cicho:To przez ciebie, jeÂśli juÂż mamy winnego szukaĂŚ :spiewa: :spiewa:
JaBez przerwy obraÂżasz Joasie![]()
Ja moge powiedzieĂŚ, Âże mnie zaskoczyÂła swojÂą nieobecnoÂściÂą :devil:nie chcĂŞ byĂŚ zÂłoÂśliwy
Joasia nie zechciaÂła nas zaskoczyĂŚ
Ju¿ siê nie k³óÌmy, bo Joasia widzi, ¿e nie ma ju¿ jednoœci wœród nas i mo¿e to jest powód jej nieobecnoœciNo w³aœnie najlepiej zwaliÌ winê na nie obecnego
Ale czasem napiszesz coÂś, co moÂże jej uwÂłaczaĂŚJa ja bym nigdy nie obraziÂł Joasi
Nie wa¿na iloœÌ, a jakoœÌ :devil: :devil:Nie wiem czy zwróciliœcie uwagê ale Joasia spad³a na trzecie miejsce -Agatk¹ j¹ przegoni³a Ju¿ chyba nikt jej nie kocha oprócz mnie oczywiœcie
adam pisze:JuÂż chyba nikt jej nie kocha oprĂłcz mnie oczywiÂście
Ja te¿ trwam w tymarczi pisze:Co do kochania, to ja nie zgasi³em swego uczucia wzglêdem Joasi, ale widzê, ¿e du¿a czêœÌ- tak
No ja rĂłwnieÂż,bo w niedzielne to juÂż nie :devil: :klamca: :klamca:arczi pisze:Bo miaÂłem na NiÂą ochote w sobotnie popoÂłudnie
No to ju¿:adamie nikt nie pisze takich piêknych postów jak Ty;arczi-Ty wiesz :devil:Ju¿ siê nie k³óÌmy, bo Joasia widzi, ¿e nie ma ju¿ jednoœci wœród nas i mo¿e to jest powód jej nieobecnoœci
Musimy siĂŞ wspieraĂŚ
Nie wolno Jej uwÂłaczaĂŚ-chyba,Âże bedzie powĂłd :tanczy:Ale czasem napiszesz coÂś, co moÂże jej uwÂłaczaĂŚ
Ja to nie wiemKampania wyborcza wystartowaÂła, w TVN ruch w interesie, a JoaÂśki nie widaĂŚ, nawet na reportaÂżach I co o tym sÂądziĂŚ ?
A pamiĂŞtacie, jak Joasia byÂła na urlopieJa teÂż trwam w tym No faktycznie piszemy po byku ostatnio
Ale mam wymĂłwkĂŞ-jakbym tak miaÂł przelewaĂŚ na karty forum co myÂślĂŞ o tym wszystkim co siĂŞ dzieje teraz z JoasiÂą to miaÂłbym juÂż ze trzy ostrzeÂżenia
Ja to Joasi w poniedziaÂłek kategorycznie nie chcĂŞ widzieĂŚ :klamca: :klamca: :klamca:No ja rĂłwnieÂż,bo w niedzielne to juÂż nie
I tak wszyscy JÂą kochamy w pzP najbardziej
Dla dobra sprawy- OK, niech bĂŞdzie, Âże adam jest najlepszy :devil: :devil:No to juÂż:adamie nikt nie pisze takich piĂŞknych postĂłw jak Ty;arczi-Ty wiesz
Trzeba by by³o siê wybraÌ do Niej i chwyciÌ za warkoczyk i rzuciÌ za stó³ :devil: :devil:Kurczê juz sam nie wiem jak J¹ wci¹gn¹Ì na antene-wrêcz wo³ami chyba trzeba by spróbowaÌ
:spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa:Ale jutro wstaje nowy dzien-i 17:10-kto siĂŞ cieszy ...nie sÂłysze
Albo te kilkugodzinne dy¿ury lajfoweNo niby fajnie bêdzie na ni¹ popatrzeÌ przez te kilka minut. Ale cz³owiek ma wci¹¿ w pamiêci te wszystkie podsumowania dnia ...
Joasia nas testuje czy te kilka minut wystarcz¹ ¿eby zostaÌ przy Niej :spiewa:epsz pisze:No niby fajnie bêdzie na ni¹ popatrzeÌ przez te kilka minut. Ale cz³owiek ma wci¹¿ w pamiêci te wszystkie podsumowania dnia ...
Ehh to zabrzmiaÂło troche jak :'A pamietacie jak Lato byÂł krĂłlem strzelcĂłw na mistrzostwach w piÂłce noÂżnej..'arczi pisze:A pamiĂŞtacie, jak Joasia byÂła na urlopie
Ile my wtedy o niej psiaĂŚ potrafiliÂśmy, a teraz zastĂłj troche
No, ale Nasz Byczek nie daje nam powodĂłw do radoÂści
Mianujmy Go szefem wÂątku :spiewa: I ma coÂś zrobiĂŚ z NiÂą Âżeby byÂło inaczejDla dobra sprawy- OK, niech bĂŞdzie, Âże adam jest najlepszy
Nic z tego-bo warkoczyka nie ma :nie: -chyba ,¿e pozwoli sobie zapleœÌTrzeba by by³o siê wybraÌ do Niej i chwyciÌ za warkoczyk i rzuciÌ za stó³
:rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:Albo te kilkugodzinne dyÂżury lajfowe
Czy to kiedykolwiek jeszcze wrĂłci
Joasia juÂż tyle razy wystawiaÂła nas na prĂłbĂŞ, Âże juÂż siĂŞ powoli niecierpliwie :spiewa:Joasia nas testuje czy te kilka minut wystarczÂą Âżeby zostaĂŚ przy Niej
Ja siĂŞ nawet ucieszyÂłem, jak siĂŞ dowiedziaÂłem, Âże Joasia zostanie gospodyniÂą tego programu :tanczy: :tanczy:Jak wchodziÂł ten magazyn to nawet mi sie pomysÂł spodobaÂł-a teraz to ja tego magazynu juz nie lubiĂŞ No ale jak siĂŞ nie ma co sie lubi...-stara Âśpiewka
I tak nie jest Âźle, bo to nie ma byĂŚ tylko pisanie dla pisania :nie:ZastĂłj jest-ale to Joasia powinna dac Nam jakiÂś impuls-wlewa Nam jakas marnÂą benzynĂŞ,a chce ÂżebyÂśmy Âśmigali jak na wysoko-oktanĂłwce
Joasiu-nie da sie tak-ale postarajmy siĂŞ bardziej
W takim razie niech Pan Dyrektor zaÂłatwi nam Joasie, bo zostanie zdymisjonowany :devil:Mianujmy Go szefem wÂątku I ma coÂś zrobiĂŚ z NiÂą Âżeby byÂło inaczej
Zawsze mo¿na jej zapleœÌ, jak bêdzie spa³a :devil: :devil:Nic z tego-bo warkoczyka nie ma -chyba ,¿e pozwoli sobie zapleœÌ
Przy Joasi to ju¿ nie raz wypadliœmy z zakrêtów-nie nad¹¿amy za ta kobiet¹ :hmm:Joasia ju¿ tyle razy wystawia³a nas na próbê, ¿e ju¿ siê powoli niecierpliwie
Kobiety zawsze lubiÂły testowaĂŚ facetĂłw, ale Joasia to swoista rekordzistka
ZdziwÂłem sie wtedy ,Âże tacy zadowoleniJa siĂŞ nawet ucieszyÂłem, jak siĂŞ dowiedziaÂłem, Âże Joasia zostanie gospodyniÂą tego programu
Ale szybko min¹³ mój entuzjazm
O to chodzi wÂłaÂśnie-jak Joasia jest fantastyczna to uwielbiam o Niej pisaĂŚ-a jak Jej wcale nie ma to juÂż tak z przywyczajenia-bo cierpie z tego powodu,Âże Jej nie ma-a ja nie lubiĂŞ tak mowic czy zajmowac siĂŞ kimÂś/czymÂś co nie jest realne :spiewa:I tak nie jest Âźle, bo to nie ma byĂŚ tylko pisanie dla pisania
WaÂżne, Âżeby Joasia nam dawaÂła powody, do radoÂści z pisania tu, bo ostatnio to troche naciÂągane byÂło
I niech nie liczy,Âże wrĂłci za dzieĂą tak jak Fotyga :devil: Nic z tych rzeczy :nie:W takim razie niech Pan Dyrektor zaÂłatwi nam Joasie, bo zostanie zdymisjonowany
:tanczy: :tanczy: I jeszcze jakiÂś Kwiatuszek za uszkamiCiekawe, jak wyglÂądaÂłaby w warkoczyku
Albo z takimi dwoma- urocze
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 14 gości