Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Przy Joasi to ju¿ nie raz wypadliœmy z zakrêtów-nie nad¹¿amy za ta kobiet¹
Ale ja lubiĂŞ JÂą 'goniĂŚ' No ale teÂż bez przesady z tym
'W pogoni za JoasiÂą'- o naszej historii to juÂż film moÂżnaby byÂło nakrĂŞciĂŚ :devil: :devil:
Ta kobieta chce nas koniecznie do siebie zniechĂŞciĂŚ :shock:
Ale nie uda jej siĂŞ to- tak Âłatwo siĂŞ nas (przynajmniej mnie) nie zpobĂŞdzie :tanczy: :tanczy:
ZdziwÂłem sie wtedy ,Âże tacy zadowoleni Ale to na euforii
Ja nie chciaÂłem Âżadnych zmian
Szybko siĂŞ okazaÂło, Âże zmiany byÂły na gorsze. Dla nas i dla Joasi ;( ;( ;(
Ta nowa ramĂłwka w ogĂłle sprawiÂła, Âże naszych Gwiazdeczek jest jakoÂś mniej :uhh:
Najgorsze to jest to,Âże tak moÂże dÂługo byĂŚ-bo jak miaÂła urlop to myÂśleliÂśmy,Âże wrĂłci i czekaliÂśmy grzecznie na NiÂą
Teraz nie pozostaje nam nic innego jak grzecznie czekaĂŚ :cicho:
Jutro zapewne PzP, a jako reporterka to siĂŞ juÂż chyba nie pokaÂże ;( ;(
I niech nie liczy,Âże wrĂłci za dzieĂą tak jak Fotyga Nic z tych rzeczy
Jestem pewien, Âże bĂŞdzie swojÂą prace wykonywaÂł sumiennie jak minister Ziobro :devil:
I jeszcze jakiÂś Kwiatuszek za uszkami
I odrazu weselej siĂŞ zrobiÂło
I w biaÂłej koszuli z koÂłnierzykiem i spĂłdniczkÂą do kolan w szkockÂą krate :tanczy: :tanczy:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

'W pogoni za JoasiÂą'- o naszej historii to juÂż film moÂżnaby byÂło nakrĂŞciĂŚ
Byle by go nie zatytuowali "Wrong Turn" :shock: Nie wiem czy znasz/znacie taki film :stop: Bo koĂączy sie niezbyt dobrze,ale Joasia nas by tak nie wykoÂłowaÂła chyba ;(
Ta kobieta chce nas koniecznie do siebie zniechĂŞciĂŚ
Ale nie uda jej siĂŞ to- tak Âłatwo siĂŞ nas (przynajmniej mnie) nie zpobĂŞdzie
Hehe jakby to nie byÂła Joasia to juÂż bym sie dawno obraziÂł na NiÂą :D
Ale Joasia jest 'znajomÂą Piaska' albo ma 'pszport Polsatu :shock: ' yy tvnu :aniol: :aniol:
Ale Joasia musi wiedzieĂŚ,Âże teÂż niezbyt eleganckie jest wykorzystywanie swojej pozycji w naszych..no nie wiem sercach,gÂłowach-co tam siĂŞ chce :tanczy:
Szybko siĂŞ okazaÂło, Âże zmiany byÂły na gorsze. Dla nas i dla Joasi
Ta nowa ramĂłwka w ogĂłle sprawiÂła, Âże naszych Gwiazdeczek jest jakoÂś mniej
Tak,juÂż siĂŞ trochĂŞ poÂżaliÂłem w wÂątku Dagusi ;( Nie rozpieszczajom nas :nie:
Teraz nie pozostaje nam nic innego jak grzecznie czekaĂŚ
Jutro zapewne PzP, a jako reporterka to siĂŞ juÂż chyba nie pokaÂże
MoÂże nas kiedys spotka cos dobrego za to czekanie ;(
Jestem pewien, Âże bĂŞdzie swojÂą prace wykonywaÂł sumiennie jak minister Ziobro
JeÂśli o mnie chodzi-to ja teÂż wÂątpliwoÂści nie mam :aniol:
I w biaÂłej koszuli z koÂłnierzykiem i spĂłdniczkÂą do kolan w szkockÂą krate
CoÂś bym jeszcze dodaÂł do tego-ale opamiĂŞtam siĂŞ-tak tez jest cudnie-no byÂłoby,byÂłoby... ;(
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Byle by go nie zatytuowali "Wrong Turn" Nie wiem czy znasz/znacie taki film Bo koĂączy sie niezbyt dobrze,ale Joasia nas by tak nie wykoÂłowaÂła chyba
JeÂśli o mnie chodzi to nie znam :nie:
Ale to moÂżliwe, Âże Joasia by nas kantem puÂściÂła :devil:
Hehe jakby to nie byÂła Joasia to juÂż bym sie dawno obraziÂł na NiÂą
Ale Joasia jest 'znajomÂą Piaska' albo ma 'pszport Polsatu ' yy tvnu
Ale Joasia musi wiedzieĂŚ,Âże teÂż niezbyt eleganckie jest wykorzystywanie swojej pozycji w naszych..no nie wiem sercach,gÂłowach-co tam siĂŞ chce
Joasia na dobre nam zamotaÂła w gÂłowach :shock: :shock: :shock:
I nawet sieĂŚ opanowaÂła :devil:
No ewidentnie, jakby nie byÂła JoasiÂą, to juÂż by byÂła u mnie przegrana :devil:
Tak,juÂż siĂŞ trochĂŞ poÂżaliÂłem w wÂątku Dagusi Nie rozpieszczajom nas
No nie rozpieszczajÂą, nie rozpieszczajÂą ;( ;( ;( ;( ;(
Ale có¿ pocz¹Ì- ¿ycie toczy siê nadal, ca³¹ dobe :shock:
I my musimy przetrwaĂŚ te ciĂŞÂżkie dni bez Joasi i Dagusi ;(
A nie rozumiem, dlaczego na antenie nie ma Dagi, a jest ta Idzikowa :shock: To juÂż szczyt wszystkiego :evil: :evil: :evil:
MoÂże nas kiedys spotka cos dobrego za to czekanie
Za to czekanie, to my juÂż wille z basenami powinniÂśmy dostaĂŚ :spiewa: :spiewa:
JeÂśli o mnie chodzi-to ja teÂż wÂątpliwoÂści nie mam
No czyli jednym sÂłowem- czekamy na objawienie siĂŞ adama, i przejĂŞcie przez niego wÂładzy w wÂątku :D Niech pokaÂże na co Go staĂŚ :devil: :devil:
CoÂś bym jeszcze dodaÂł do tego-ale opamiĂŞtam siĂŞ-tak tez jest cudnie-no byÂłoby,byÂłoby...
JuÂż widziaÂłem tÂą Joasie, ale wtrÂąciÂłeÂś to ' byÂłoby ;( ' i czar prysÂł ;( ;( ;(
MoÂże mi siĂŞ w nocy przyÂśni :rydzyk: :rydzyk:
maxxx

JeÂśli o mnie chodzi to nie znam
Ale to moÂżliwe, Âże Joasia by nas kantem puÂściÂła
Tam w filmie chodziÂło o to,Âże kierowca z pasaÂżerami myli skrĂŞt na drodze i nie moÂże sie wydostaĂŚ z tej matni,ktĂłrÂą opanowujÂą takie potwory :hmm:
Ale Joasia nie jest potworem :nie: NajwyÂżej potworkiem-takim niegroÂźnym :spiewa:
Joasia na dobre nam zamotaÂła w gÂłowach
I nawet sieĂŚ opanowaÂła
No ewidentnie, jakby nie byÂła JoasiÂą, to juÂż by byÂła u mnie przegrana
Ja to czasami to tak zapominam ,Âże jest taka osoba czy inna teÂż w tv :hmm:
A o Joasi to nie zapominam-wrecz przeciwnie-nawet pamiĂŞtam,Âże byÂła jak Jej nie ma :shock:
Tylko widzisz-co Ona wyprawia z tym kapitaÂłem :hmm:
PrafrazujÂąc -kiedyÂś powiedziaÂł do Giertycha Borowski"i co zrobiÂłes Romanie ze swojÂą mÂłodoÂściom" :devil:
"Co Joasiu zrobiÂłaÂś ze swoim forumowym kapitaÂłem" ;( :tanczy:
No nie rozpieszczajÂą, nie rozpieszczajÂą
Ale có¿ pocz¹Ì- ¿ycie toczy siê nadal, ca³¹ dobe
I my musimy przetrwaĂŚ te ciĂŞÂżkie dni bez Joasi i Dagusi
TeÂż wÂątpie Âżeby tak caÂły czas dziewczyny doÂłowaÂły w tej redakcji-wrecz jakby byÂły jakies najgorsze tam :evil:
Kiedyœ musi sie to zmieniÌ-oby prêdzej ni¿ póŸniej :rydzyk:
A nie rozumiem, dlaczego na antenie nie ma Dagi, a jest ta Idzikowa To juÂż szczyt wszystkiego
Nie wiem :spiewa:
Za to czekanie, to my juÂż wille z basenami powinniÂśmy dostaĂŚ
I z JoasiÂą w tym basenie ma sie rozumieĂŚ :tanczy:
No czyli jednym sÂłowem- czekamy na objawienie siĂŞ adama, i przejĂŞcie przez niego wÂładzy w wÂątku Niech pokaÂże na co Go staĂŚ
Niech udowodni,Âże potrafi :spiewa:
JuÂż widziaÂłem tÂą Joasie, ale wtrÂąciÂłeÂś to ' byÂłoby ' i czar prysÂł
MoÂże mi siĂŞ w nocy przyÂśni
No to Âżycze tego Âżeby sie przyÂśniÂła :tanczy: Zawsze coÂś :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Tam w filmie chodziÂło o to,Âże kierowca z pasaÂżerami myli skrĂŞt na drodze i nie moÂże sie wydostaĂŚ z tej matni,ktĂłrÂą opanowujÂą takie potwory
Ale Joasia nie jest potworem NajwyÂżej potworkiem-takim niegroÂźnym
Joasia mogÂłaby byĂŚ uroczym potworkiem :tanczy:
JuÂż sobie wyobraÂżam, jaka mogÂłaby byĂŚ straszna :shock: :shock:
Ja to czasami to tak zapominam ,Âże jest taka osoba czy inna teÂż w tv
A o Joasi to nie zapominam-wrecz przeciwnie-nawet pamiĂŞtam,Âże byÂła jak Jej nie ma
No to ja mam podobn¹ przypad³oœÌ :devil:
Bo czasem siĂŞ jÂą w studio widzi oczami wyobraÂźni- do tego dochodzi :shock:
Tylko widzisz-co Ona wyprawia z tym kapitaÂłem
PrafrazujÂąc -kiedyÂś powiedziaÂł do Giertycha Borowski"i co zrobiÂłes Romanie ze swojÂą mÂłodoÂściom"
"Co Joasiu zrobiÂłaÂś ze swoim forumowym kapitaÂłem"
Ona ma na tyle szczĂŞÂścia, Âże my dajemy jej kolejnÂą szanse i nie traci swojego kapitaÂłu :tanczy: :tanczy:
Troche naiwni jesteÂśmy, ale tu chodzi o Joasie :devil: :aniol:
TeÂż wÂątpie Âżeby tak caÂły czas dziewczyny doÂłowaÂły w tej redakcji-wrecz jakby byÂły jakies najgorsze tam
Kiedyœ musi sie to zmieniÌ-oby prêdzej ni¿ póŸniej
Tak w zasadzie to tvn zacz¹³ swoje najlepsze dziennikareczki Ÿle traktowaÌ :evil: :evil:
Tzn dla dziewczÂąt to dobrze, bo pÂłacÂą im za nic nierobienie :devil: :devil:
No ale to niedopuszczalne :twisted: :twisted: Powinny swoje odpracowaĂŚ :devil:
I z JoasiÂą w tym basenie ma sie rozumieĂŚ
MoÂże byĂŚ :devil:
No to Âżycze tego Âżeby sie przyÂśniÂła Zawsze coÂś
Nich to bĂŞdzie chociaÂż jakiÂś ochÂłap z JoasiÂą :rydzyk: :rydzyk:
I jej uÂśmiechniĂŞta minka da mi siÂł na kolejny dzieĂą :tanczy: :tanczy:
maxxx

Joasia mogÂłaby byĂŚ uroczym potworkiem
JuÂż sobie wyobraÂżam, jaka mogÂłaby byĂŚ straszna
AÂż tak jak ta reklama wyÂżej na forum to chyba nie co ;(
No to ja mam podobn¹ przypad³oœÌ
Bo czasem siĂŞ jÂą w studio widzi oczami wyobraÂźni- do tego dochodzi
Nieraz coÂś Joasiopodobnego tam chodzi po studio :D
wszystko jest si dopĂłki okazuje siĂŞ,Âże to nie Joasia :shock:
Ona ma na tyle szczĂŞÂścia, Âże my dajemy jej kolejnÂą szanse i nie traci swojego kapitaÂłu
JesteÂśmy dla Joasi lokatom dÂługoterminowom :tanczy: ZainwestowaÂła w Nas wszystkie swoje pragnienia :tanczy: Bo juz o pieniadzach to gentelmani nie mĂłwiÂą :aniol:
Troche naiwni jesteÂśmy, ale tu chodzi o Joasie
Troche :shock: :devil: Dla Joasi moÂżemy byĂŚ nawet naiwni,no czasem :aniol:
Tak w zasadzie to tvn zacz¹³ swoje najlepsze dziennikareczki Ÿle traktowaÌ
Tzn dla dziewczÂąt to dobrze, bo pÂłacÂą im za nic nierobienie
No ale to niedopuszczalne Powinny swoje odpracowaĂŚ
DokÂładnie.
MoÂże byĂŚ
SpodziewaÂłem siĂŞ wiekszego entuzjazmu :D
Nich to bĂŞdzie chociaÂż jakiÂś ochÂłap z JoasiÂą
I jej uÂśmiechniĂŞta minka da mi siÂł na kolejny dzieĂą
Joasia jako power energy drink :?: :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

PisaÂłem Âże Joasia spadÂła a wy juÂż zaczĂŞliÂście odrabiaĂŚ straty :devil: :brawa: :brawa:
Nawet wybraliÂście mnie na szefa wÂątku :shock: :shock: :shock: -to bardzo odpowiedzialne stanowisko :shock:
Joasiu jako szef mam uprawnienia wzglĂŞdem Ciebie i rozkazujĂŞ Ci pojawiaĂŚ siĂŞ na antenie dopiero po godzinie 18-tej kiedy wracam do domu i ma Ciebie byĂŚ duÂżo :cicho: to rozkaz :uwaga:
ProszĂŞ siĂŞ sÂłuchaĂŚ swojego szefa :devil:
Ale Joasia nie jest potworem :nie: NajwyÂżej potworkiem-takim niegroÂźnym :spiewa:
takim potworzÂątkiem :spiewa:
"Co Joasiu zrobiÂłaÂś ze swoim forumowym kapitaÂłem" ;( :tanczy:
NajwiĂŞkszy sukces w jej karierze zawodowej to zwrĂłcenie na niÂą naszej uwagi :shock:

A ja dostaÂłem e-maila od Kasi K. :tanczy:
:tanczy: :tanczy:
maxxx

adam pisze:PisaÂłem Âże Joasia spadÂła a wy juÂż zaczĂŞliÂście odrabiaĂŚ straty
Za duÂżo JÂą karaliÂśmy ciszÂą :tanczy: Bo my tak naprawde to bardzo lubimy dalej Joasie :aniol:
Nawet wybraliÂście mnie na szefa wÂątku -to bardzo odpowiedzialne stanowisko
ObyÂśmy nie musieli powiedziec,Âże to stanowisko Cie przerosÂło jak raczyÂł KaczyĂąski powiedziec to o Marcinkiewiczu vel.Jarzyna :devil:
Joasiu jako szef mam uprawnienia wzglĂŞdem Ciebie i rozkazujĂŞ Ci pojawiaĂŚ siĂŞ na antenie dopiero po godzinie 18-tej kiedy wracam do domu i ma Ciebie byĂŚ duÂżo to rozkaz
ProszĂŞ siĂŞ sÂłuchaĂŚ swojego szefa
Wszystkim nam ta pora pasuje-takÂże nic tylko ma sie Ciebie sÂłuchaĂŚ :evil:
Tylko szefie jedna rzecz-bardzo niedobre dziecko Cis ie trafiÂło,niesÂłuchane-ale sÂłodkie,z potencjaÂłem :tanczy:
takim potworzÂątkiem

Dobrze,Âże nie potworzycom ;( JoasiÂątko potworzÂątko :tanczy:
NajwiĂŞkszy sukces w jej karierze zawodowej to zwrĂłcenie na niÂą naszej uwagi
Tak-to pewne :tanczy: PrzytÂłacza Ja ta odpowiedzialnoÂśc,ale my przecieÂż nie gryziemy :nie: -chyba ,Âże o czyms nie wiem.
A ja dostaÂłem e-maila od Kasi K.
asi K. :shock: aaaa Kasi K. :spiewa: No yy i co Ci napisaÂła ÂżebyÂś spadaÂł czy coÂś fajniejszego :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Za duÂżo JÂą karaliÂśmy ciszÂą :tanczy: Bo my tak naprawde to bardzo lubimy dalej Joasie :aniol:
Tomaszewska ju¿ chyba raczy³a to wytkn¹Ì Joasi :spiewa:
ObyÂśmy nie musieli powiedziec,Âże to stanowisko Cie przerosÂło jak raczyÂł KaczyĂąski powiedziec to o Marcinkiewiczu vel.Jarzyna :devil:
Maxxx przecieÂż znamy sie od grudnia ubiegÂłego roku i chyba wiesz Âże jestem twardy i nie pĂŞkam :spiewa:
Wszystkim nam ta pora pasuje-takÂże nic tylko ma sie Ciebie sÂłuchaĂŚ :evil:
Joasiu jak szef w redakcji nie bĂŞdzie siĂŞ chciaÂł zgodziĂŚ to kopnij go w kostkĂŞ i spĂłjrz mu prosto w oczy i powiedz -................. :mhm: no coÂś tam Joasiu wymyÂślisz :devil:
Tylko szefie jedna rzecz-bardzo niedobre dziecko Cis ie trafiÂło,niesÂłuchane-ale sÂłodkie,z potencjaÂłem :tanczy:
to sÂą skutki wychowywania bez stresowego :devil:
Tak-to pewne :tanczy: PrzytÂłacza Ja ta odpowiedzialnoÂśc,ale my przecieÂż nie gryziemy :nie: -chyba ,Âże o czyms nie wiem.
MyÂślisz Âże moÂże Arczi albo Epsztajnek :shock: :shock: :shock:
asi K. :shock: aaaa Kasi K. :spiewa: No yy i co Ci napisaÂła ÂżebyÂś spadaÂł czy coÂś fajniejszego :tanczy:
podziĂŞkowaÂła i pozdrowiÂła :D teraz to na pewno bĂŞdĂŞ zdrowy :tanczy:

PamiĂŞtacie dyskusjĂŞ o Our Kid jak spotkaÂł JoasiĂŞ i go wciĂŞÂło :shock:
Archnot dostaÂł e-maila od Joasi i juÂż go nie ma wÂśrĂłd nas :shock:
CzyÂżby znowu Joasiowa klÂątwa daÂła o sobie znaĂŚ :shock:
maxxx

Tomaszewska ju¿ chyba raczy³a to wytkn¹Ì Joasi
Chodzi o wyprzedzenie czy coÂś innego :shock:
Maxxx przecieÂż znamy sie od grudnia ubiegÂłego roku i chyba wiesz Âże jestem twardy i nie pĂŞkam
Wiem-to tylko taka prowokacja-zawsze CiĂŞ wpuszczaÂłem w kanaÂł :devil:
SzczegĂłlnie na ataki innych :spiewa: :spiewa:
Joasiu jak szef w redakcji nie bĂŞdzie siĂŞ chciaÂł zgodziĂŚ to kopnij go w kostkĂŞ i spĂłjrz mu prosto w oczy i powiedz -................. no coÂś tam Joasiu wymyÂślisz
W ostatecznoÂści maÂślane oczy nie bedÂą zÂłe :aniol: TakÂże wywalczony postulat mamy prawie pewny :aniol:
to sÂą skutki wychowywania bez stresowego
Pretensje tam do Siemiatycz gdzieÂś :devil: Ale chyba sobie poradzisz-ja tak myÂślĂŞ :tanczy:
MyÂślisz Âże moÂże Arczi albo Epsztajnek
Licho wie :shock: Ale nie mam dowodĂłw-nie oskarÂżam :D
podziĂŞkowaÂła i pozdrowiÂła teraz to na pewno bĂŞdĂŞ zdrowy
A napisaÂłeÂś o rĂŞce i Âżeby CiĂŞ poÂżaÂłowaÂła :shock: :shock:
PamiĂŞtacie dyskusjĂŞ o Our Kid jak spotkaÂł JoasiĂŞ i go wciĂŞÂło
Archnot dostaÂł e-maila od Joasi i juÂż go nie ma wÂśrĂłd nas
CzyÂżby znowu Joasiowa klÂątwa daÂła o sobie znaĂŚ
JeÂśli to jest prawo serii to ja juz wole Âżadnych e-meili nie dostawaĂŚ.Podziekuje ;(
Bo w wersje ze zamiast tu pisuja sobie z JoasiÂą o Nas to ja nie uwierze :stop:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Chodzi o wyprzedzenie czy coÂś innego :shock:
pewnie tak ale nie moÂżna wykluczyĂŚ tez tego ze przegnaÂła JoasiĂŞ z prowadzenia serwisĂłw :shock:
Wiem-to tylko taka prowokacja-zawsze CiĂŞ wpuszczaÂłem w kanaÂł :devil:
SzczegĂłlnie na ataki innych :spiewa: :spiewa:
A ja sie dawaÂłem :?
W ostatecznoÂści maÂślane oczy nie bedÂą zÂłe :aniol: TakÂże wywalczony postulat mamy prawie pewny :aniol:
Joasiu pamiĂŞtasz jak byÂłaÂś kiedyÂś smutna na nas sprĂłbuj tak samo z szefem -JesteÂś przekonywujÂąca :cicho:
Pretensje tam do Siemiatycz gdzieÂś :devil: Ale chyba sobie poradzisz-ja tak myÂślĂŞ :tanczy:
:shock: :shock: :shock:
Tato Joasi czy MĂłgÂłbyÂś sprawiĂŚ lanie Joasi Âżeby byÂła lepsza :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
A napisaÂłeÂś o rĂŞce i Âżeby CiĂŞ poÂżaÂłowaÂła :shock: :shock:
NIE bo obowi¹zek po¿a³owania mnie nale¿y tylko i wy³¹cznie do Joasi :aniol:
JeÂśli to jest prawo serii to ja juz wole Âżadnych e-meili nie dostawaĂŚ.Podziekuje ;(
Bo w wersje ze zamiast tu pisuja sobie z JoasiÂą o Nas to ja nie uwierze :stop:
Joasia by chyba nie byÂła taka okropna Âże pisuje sobie z ludÂźmi po za naszymi plecami -Nie Joasia taka nie jest pewnie ich jakoÂś zaÂłatwia :shock: a nam nie odpisuje bo nas bardzo lubi i nie chce nam wyrzÂądzaĂŚ krzywdy -nie chce kusiĂŚ losu :devil:
maxxx

pewnie tak ale nie moÂżna wykluczyĂŚ tez tego ze przegnaÂła JoasiĂŞ z prowadzenia serwisĂłw
Nie znam siĂŞ dokÂładnie na mechanizmach dobierania ludzi w tvn24-wiĂŞc sie nie wypowiem :rozglada: No niby jak przyszÂła to Joasia juÂż miaÂła magazynek :stop: -ale nie wiem czy to o czymÂś Âświadczy :spiewa:
A ja sie dawaÂłem
I co Âźle wyszedÂłeÂś na tym-pewnie uchodzisz za ekscentryka-ale to chyba nic zÂłego :tanczy:
Bo ja to co-ot taki forumowy Kowalski :?
Joasiu pamiĂŞtasz jak byÂłaÂś kiedyÂś smutna na nas sprĂłbuj tak samo z szefem -JesteÂś przekonywujÂąca
Ciekawe czy jest ktoÂś taki na ktĂłrego nie dziaÂła smutna Joasia :shock:
Ja jestem za sÂłaby na taki widok :stop: Ale jak to czesto bywa tÂą jedynÂą osobÂą moÂże byĂŚ szef :xx: Joasiu-jeÂśli to prawda to tylko powiedz-poÂżaÂłujemy CiĂŞ :D
Tato Joasi czy MĂłgÂłbyÂś sprawiĂŚ lanie Joasi Âżeby byÂła lepsza
MyÂślisz,Âże ten apel siĂŞ przebije :rydzyk: No ale moÂże jest inna metoda-nie Âżal by Ci byÂło jakby zbiÂł Joasie ;(
NIE bo obowi¹zek po¿a³owania mnie nale¿y tylko i wy³¹cznie do Joasi
A no co za pomyÂłka-przecieÂż to jest w statucie;art.34 ustĂŞp 3 do rozporzÂądzenia d/s poÂżaÂłowania :spiewa:
Joasia by chyba nie byÂła taka okropna Âże pisuje sobie z ludÂźmi po za naszymi plecami -Nie Joasia taka nie jest pewnie ich jakoÂś zaÂłatwia a nam nie odpisuje bo nas bardzo lubi i nie chce nam wyrzÂądzaĂŚ krzywdy -nie chce kusiĂŚ losu
Ja zawsze mĂłwiÂłem ,Âże Joasia jest kochana i wspanialomyslna ale ,Âże aÂż tak :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

I co Âźle wyszedÂłeÂś na tym-pewnie uchodzisz za ekscentryka-ale to chyba nic zÂłego :tanczy:
Bo ja to co-ot taki forumowy Kowalski :?
Ale ekscentrycy sÂą rozpoznawalni -czyli zwrĂłciÂłem na siebie uwagĂŞ wielu osĂłb -moÂże i samej Joasi :hmm:
Joasiu-jeÂśli to prawda to tylko powiedz-poÂżaÂłujemy CiĂŞ :D
Tak samo jak Ty nas ÂżaÂłujesz :neutral:
MyÂślisz,Âże ten apel siĂŞ przebije :rydzyk: No ale moÂże jest inna metoda-nie Âżal by Ci byÂło jakby zbiÂł Joasie ;(
Ale jakby sie miaÂło okazaĂŚ ze byÂła by lepsza to osobiÂście bym jÂą zbiÂł :devil: PÂłakaÂł bym jak bĂłbr ale czego sie nie robi dla Joasi :spiewa:
A no co za pomyÂłka-przecieÂż to jest w statucie;art.34 ustĂŞp 3 do rozporzÂądzenia d/s poÂżaÂłowania :spiewa:
NaleÂży wprowadziĂŚ zapis do konstytucji :cicho:
Ja zawsze mĂłwiÂłem ,Âże Joasia jest kochana i wspanialomyslna ale ,Âże aÂż tak :aniol:
Joasia jest potworkiem jak pisaliÂście ale do nas ma taki sentyment Âże nie chce zebysmy mieli do czynienia z demonem jaki w niej drzemie :mhm:
maxxx

Ale ekscentrycy sÂą rozpoznawalni -czyli zwrĂłciÂłem na siebie uwagĂŞ wielu osĂłb -moÂże i samej Joasi
Wiesz-ja to miaÂłem w zaÂłoÂżeniu podpromowaĂŚ CiĂŞ-nie to,Âże to tylko moja zasÂługa :devil:
Bo ja lubiĂŞ byĂŚ w cieniu-a Joasia obraca siĂŞ wsrod Gwiazd-wiĂŞc uznaÂłem,Âże tylko Ty masz szanse :tanczy:
Tak samo jak Ty nas ÂżaÂłujesz
Ojjj aleÂż Ja poÂżaÂłujemy :aniol:
Ale jakby sie miaÂło okazaĂŚ ze byÂła by lepsza to osobiÂście bym jÂą zbiÂł PÂłakaÂł bym jak bĂłbr ale czego sie nie robi dla Joasi
Czyli,Âże co sztuka wymaga ofiar :( ..Czy My z NiÂą to zawsze musimy siĂŞ tak szarpaĂŚ,miotaĂŚ biĂŚ :spiewa: Chyba tak :rozglada: :spiewa:
NaleÂży wprowadziĂŚ zapis do konstytucji
ÂŻeby tylko nikt nie wetowaÂł :spiewa:
Joasia jest potworkiem jak pisaliÂście ale do nas ma taki sentyment Âże nie chce zebysmy mieli do czynienia z demonem jaki w niej drzemie
Ale mimo tej rozwagi My i tak dostrzegamy lekkÂą nutkĂŞ demonki-co chyba nam siĂŞ bardzo bardzo podoba-tak jak Joasia ;)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

AÂż tak jak ta reklama wyÂżej na forum to chyba nie co
AÂż taki to nie :nie: Ale nie moÂżemy wykluczyĂŚ podobieĂąstwa :lol:
Nieraz coÂś Joasiopodobnego tam chodzi po studio
wszystko jest si dopĂłki okazuje siĂŞ,Âże to nie Joasia
Nie wiem co to za lampucera ma czelnoœÌ podszywaÌ siê pod Nasze S³oùce :shock:
W dzisiejszych czasach niektórzy nie potrafi¹ odnaleŸÌ w³asnego stylu :nie:
Joasia jako power energy drink
Joasia to istna torpeda, kaÂżdemu doda odlotu :tanczy:
PisaÂłem Âże Joasia spadÂła a wy juÂż zaczĂŞliÂście odrabiaĂŚ straty
Tyle dni tu pustki byÂły, coÂś trzeba byÂło z tym zrobiĂŚ :spiewa:
Bo JoasiÂątko mogÂło poczuĂŚ siĂŞ odrzucone ;( ;(
Nawet wybraliÂście mnie na szefa wÂątku -to bardzo odpowiedzialne stanowisko
Mam nadzieje, ¿e zdajesz sobie sprawê z odpowiedzialnoœci jaka na Tobie ci¹¿y 8)
JuÂż nie jesteÂś tu zwykÂłym szaraczkiem- masz misje do wykonania :aniol:
Joasiu jako szef mam uprawnienia wzglĂŞdem Ciebie i rozkazujĂŞ Ci pojawiaĂŚ siĂŞ na antenie dopiero po godzinie 18-tej kiedy wracam do domu i ma Ciebie byĂŚ duÂżo to rozkaz
ProszĂŞ siĂŞ sÂłuchaĂŚ swojego szefa
To weŸ jej jeszcze powiedz, ¿e ma siedzieÌ w pracy do pó³nocy, wtedy najlepiej siê prezentuje :tanczy: :tanczy:
A ja dostaÂłem e-maila od Kasi K.
Nie ma siĂŞ z czego cieszyĂŚ :spiewa: :spiewa:
ObyÂśmy nie musieli powiedziec,Âże to stanowisko Cie przerosÂło jak raczyÂł KaczyĂąski powiedziec to o Marcinkiewiczu vel.Jarzyna
Jeszcze siĂŞ okaÂże, Âże wyrzÂądziliÂśmy Adamowi krzywde tym awansem :shock:
Mam nadzieje, Âże udÂźwigniesz to psychnicznie :rydzyk: :rydzyk:
to sÂą skutki wychowywania bez stresowego
Czyli Âże Joasia powinna byĂŚ w dzieciĂąstwie bita i poniÂżana :shock: :shock:
MyÂślisz Âże moÂże Arczi albo Epsztajnek
JeÂżeli o mnie chodzi to chĂŞtnie bym ugryzÂł Joasie w uszko, ale nie mam i nie bĂŞdĂŞ miaÂł zapewne okazji ;( ;( ;(
PamiĂŞtacie dyskusjĂŞ o Our Kid jak spotkaÂł JoasiĂŞ i go wciĂŞÂło
Archnot dostaÂł e-maila od Joasi i juÂż go nie ma wÂśrĂłd nas
CzyÂżby znowu Joasiowa klÂątwa daÂła o sobie znaĂŚ
Ale to ta klÂątwa dopiero po jakimÂś czasie zaczyna dziaÂłaĂŚ :uhh:
Bo Our Kid to najpierw zobaczyÂł Joasie, a po jakimÂś czasie go wciĂŞÂło :x
Podobnie z Archontem :? Dziwna sprawa, ktoÂś powinien to zbadaĂŚ :)
Co gorsza, Joasia mog³a paœÌ ofiar¹ w³asnej kl¹twy, bo te¿ zniknê³a :shock:
NIE bo obowi¹zek po¿a³owania mnie nale¿y tylko i wy³¹cznie do Joasi
KiedyÂś rzÂądaÂłeÂś poÂżaÂłowania od IdzikĂłwny :spiewa: :spiewa:
Ja zawsze mĂłwiÂłem ,Âże Joasia jest kochana i wspanialomyslna ale ,Âże aÂż tak
WidaĂŚ, Âże dba o osoby sobie najbliÂższe :tanczy: :tanczy:
Ja tyle do niej maili napisaÂłem i jak siĂŞ okazuje muszĂŞ Joasi podziĂŞkowaĂŚ za nieodpisywanie :shock: :shock:
Ojjj aleÂż Ja poÂżaÂłujemy
Tylko ÂżebyÂśmy nie poÂżaÂłowali tego poÂżaÂłowania :shock:
Ale mimo tej rozwagi My i tak dostrzegamy lekkÂą nutkĂŞ demonki-co chyba nam siĂŞ bardzo bardzo podoba-tak jak Joasia
Joasia nie moÂże byĂŚ wiecznÂą owieczkÂą :nie:
WyobraÂżacie sobie Joasie- demonkĂŞ z takÂą twarzÂą- :twisted: :twisted:
Fajniusia :tanczy: :tanczy:
ODPOWIEDZ