Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

dyskusja w tym wÂątku jest tragiczna
szkoda ze skupiacie siĂŞ zaledwie na jej urodzie od dÂłuÂższego czasu
w ogĂłle jÂą rozbierzcie i kaÂżcie latac kamerÂą miĂŞdzy jej nogami :twisted:
ja stÂąd ide i nie bĂŞde juÂż wspieraÂł, a jak juÂż to merytorycznie
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Tobi mam wraÂżenie, Âże nie czytasz wszystkich wypowiedzi :twisted: ProszĂŞ nie sugeruj siĂŞ w skÂładaniu deklaracji wypowiedziÂą jednego usera :twisted:
Nie uogĂłlniaj, a pretensje kieruj pod konkretny adres, bo zaczynam siĂŞ czuĂŚ jak w moim zakÂładzie pracy, w ktĂłrym pan szef narzeka na to i na tamto, a nie powie wprost kto jest winowajcÂą, rezultatem czego jest to, Âże wszyscy sÂą postrzegani jako potencjalni winowajcy, co jest oczywiÂście nie prawdÂą :twisted:

I tak oto humor popsuÂł mi siĂŞ jeszcze bardziej od dziesiejszego ranka, kiedy w poranku zamist wyczekiwanej Anity pojawiÂł siĂŞ Porada :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A ja dzisiaj specjalnie wstaÂłam aby obejrzeĂŚ Anite :(
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Jeœli idzie o Poranki, to jutro nie wstajê - tak postanowi³am, bo kiedy przychodzi mi po szóstej codziennie znowu wtulaÌ siê w poduchê (kiedy nie ma Anity, a to zdarza siê niestety czêsto!) œni¹ mi siê póŸniej koszmary: po raz kolejny zdawana matura z polskiego z siedz¹c¹ w komisji pani¹ od matmy, trzecia wojna œwiatowa, itd. :evil2:
I jutro w Faktach teÂż nie ma co na AnitĂŞ liczyĂŚ, bo Patrycja znowu zaprosiÂła w swoim imieniu na jutrzejsze wydanie :/
Black Jack pisze:Swoj¹ drog¹ ciekawe, co ona robi z ca³¹ mas¹ wolnego czasu :?:
Je¿eli wzi¹Ì by po uwagê fakt, i¿ najpierw wys³ano j¹, ¿eby podszlifowa³a angielski, co mo¿e trwa³o tyle co przyzwoity kurs, czyli angielski w 3 tygodnie :evil2: to na du¿¹ czêœÌ resztki czasu mog³y siê z³o¿yÌ ju¿ koùcowe przygotowania do ,,Damy Pik'', które j¹ poch³onê³y bez reszty - zak³adam, ¿e Anita ca³oœÌ robi sama!
Najpierw przestudiowanie materia³ów z piêciu lat studiów, przecie¿ do tworzenia tego typu programu umiejêtnoœci wyuczone na filmoznawstwie! PóŸniej mog³o j¹ poch³on¹Ì studiowanie ¿yciorysów kolejno typowanych bohaterek programu, no i na koniec sama podró¿ w poznane nieznane.
Ale to i tak na nie przekÂłada siĂŞ czasowo na liczbĂŞ dni, czy tygodni figurujÂących pod hasÂłem: NIEOBECNOÂŚCI ;(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

PozwĂłlcie, Âże ja o swoich koszmarach nie bĂŞdĂŞ opowiadaÂł :twisted:
Za to przychodzÂą mi do gÂłowy szalone i skrajnie gÂłupie pomysÂły, jak np. ten: moÂże Anita ma alergiĂŞ na telewizjĂŞ :?: :mad: Ostatnio w poranku momentami ciĂŞÂżko byÂło jej mĂłwiĂŚ, wiĂŞc to moÂże alergia :?: :mad:
Wszyscy zgodnie twierdzimy, Âże istniejÂąca od ponad roku sytuacja z grafikiem Anity jest kuriozalnie beznadziejna i niepokojÂąco niebezpieczna!!!!!!!! :zalamany:
Ale teraz ju¿ na powa¿nie: ja bêdê do upad³ego przekonany o tym, ¿e z Anit¹ i jej losem (co my mogliœmy obserwowaÌ) Ÿle zaczê³o siê dziaÌ w momencie, kiedy wyp*******no j¹ brutalnie z g³ównych! ¯adnego z dziennikarzy tvn-u w tak brutalny sposób nie potraktowano, ale co najgorsza Anita przesta³a istnieÌ medialnie! I co najgorsza za przyzwoleniem i z podziêkowaniem jej samej!!!!!!!!
Kiedy pomyœlê o tym co siê dzieje, ile czasu nie ma Anity na wizji, wulgarne s³owa cisn¹ mi siê na usta i zapominam o tym, co wy¿ej napisa³em o obarczaniu win¹ za wszystko tvn!!!!!! Rozumiem, ¿e ona mo¿e teraz po tym upadku z wielkiej wysokoœci byÌ trochê poturbowana, ale myœlê, ¿e ju¿ powinna powoli zacz¹Ì dochodziÌ do siebie i zrozumieÌ, ¿e tvn-owe powietrze, to nie jest najlepsze powietrze dla niej - jest zbyt gêste i zanieczyszczone!
Zamiast œledziÌ poczynania polityków na scenie politycznej, jej z niewyjaœnionych przyczyn po prostu nie ma!!!!!! Teraz ju¿ w wywiadach prasowych - jeœli takowe kiedykolwiek jeszcze jej siê przytrafi¹, nie bêdzie mog³a siê pochwaliÌ rzeczami tak oczywistymi dla dziennikarza pracuj¹cego w 24-godzinnej stacji telewizyjnej, czyli relacjami na ¿ywo z wa¿nymi wydarzeniami w tle!!! Bêdzie mog³a jedynie zab³ysn¹Ì i stwierdziÌ, ¿e uda³o jej siê parê razy przepowiedzieÌ pogodê, czy wywró¿yÌ pogodow¹ stagnacje :mad: Ona ju¿ w tym prawdziwym telewizyjnym ¿yciu od ponad roku nie uczestniczy!!!!!! Ju¿ nie mo¿e siê pochwaliÌ, jak kiedyœ, ¿e mia³a dy¿ur, kiedy rozpada³a siê koalicja SLD-UP-PSL, kiedy musia³a szyÌ z niczego, bo przez d³ugi czas wiadomo by³o tylko, ¿e koalicja siê rozpad³a, ¿e póŸniej musia³a ch³on¹Ì wszystkie informacje wszystkimi zmys³ami, ¿eby jasno i klarownie oddaÌ obraz sytuacji. Dla niej œwiat newsów ju¿ dawno temu przesta³ istnieÌ! Co z tego, ¿e raz na sto lat przeprowadzi jakiœ wywiad, weŸmie udzia³ w ma³oznacz¹cej czêœci wieczoru wyborczego, ¿e raz na sto lat i to przy okazji wakacji pojawi siê w dniu na ¿ywo - to nie tak zdobywa siê i rozwija umiejêtnoœci, na to trzeba pracowaÌ non stop! A Anita ma ju¿ teraz - nawet nie mo¿na napisaÌ, ¿e popo³udniowe, bo czêœciej jej w nich nie ma ni¿ jest, ale tylko 1 marny uwsteczniaj¹cy j¹ poranek!!!!! :mad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

http://www.tvn24.pl/381046,magazyn.html - Dama Pik jest juÂż ana stronach TVN24. :]
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Czyli to juÂż pewne: premiera 26 listopada, a wiĂŞc niepotrzebnie urywaÂłem siĂŞ ze spaceru :/ dzisiaj DP nie bĂŞdzie.

TrochĂŞ jasnoÂści mam teraz:
Premiera programu w kaÂżdÂą ostatniÂą sobotĂŞ miesiÂąca o godzinie 15:30.
PowtĂłrki w niedziele o godzinie 12:00 oraz poniedziaÂłek o 17:00, po premierze.

KrĂłtkie odcinki "Damy Pik" - najciekawsze fragmenty programu - w kaÂżda sobotĂŞ o godzinie 11:55.
JuÂż wiem, kiedy bĂŞdÂą te zajawki, wiem kiedy siĂŞ na nie szykowaĂŚ :evil2:
Sobotnia pora emisji beznadziejna, wiĂŞc dobrze, Âże w niedzielne poÂłudnia bĂŞdÂą powtĂłrki - wtedy na pewno, w oczekiwaniu na obiadek, obejrzĂŞ :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

K*******wa !!! o co tu chodzi ? najpierw prubowali nam wmowiĂŚ Âże paÂździernik to listopad a teraz ze widaĂŚ ze oni wybitnie tak uwaÂżajÂą maÂło tego widaĂŚ wedug ich kalendarza 29 . 10 to to samo co 26.11 :?

NaÌpali siê z t¹ ramowk¹ czy jak ? a moze ta dezinformacja ma na celu jeszcze bardziej zmniejszyÌ i tak ju¿ pewnie nik³¹ ogladalnosc tego programu :evil2:
Android <3
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Anita w Faktach :)
niedÂługo bĂŞdÂą capsy :)

Ps: "Do zobaczenia ... w ÂśrodĂŞ"
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

W ÂśrodĂŞ, tylko kwestia, czy w poranku, czy w faktach :roll:
Ale pewnie w faktach, bo wÂłaÂśnie tak myÂślaÂłem: Anity nie byÂło w zeszÂłym tygodniu w faktach, bo najprawdopodobniej zamieniÂły siĂŞ z PatrycjÂą dyÂżurami.
MiÂło byÂło jÂązobaczyĂŚ po tak dÂługiej przerwie.
Tym bardziej, Âże miaÂła niesamowitÂą energiĂŞ i ewidentnie dobry nastrĂłj :smile: to cieszy.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Dawno mnie nie byÂło wiĂŞc niewiem czy o tym juz wiecie http://www.tvn24.pl/381046,381182,odcinek.html
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

WystarczyÂło rzuciĂŚ okiem parĂŞ postĂłw do gĂłry i dowiedziaÂłbyÂś siĂŞ, Âże oni juÂż o tym wiedzÂą.

(NapisaÂł o tym Marcin, to ten post na niebiesko. ;d)
:)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

WÂłaÂśnie zauwaÂżyÂłem.
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Nic siĂŞ nie dzieje w wÂątku? ÂŻadnych porankowych wpadek, niec takiego? Tylko ten WW, w ktĂłrym Anita byÂła. Tak sÂłabo wypadÂła ?? Co jest z jej twarzÂą ?? BoÂże, ona tak wyglÂądaÂła ??
Obrazek

MoÂże zdÂąrzĂŞ na DamĂŞ Pik...Teraz nic nie mogĂŞ w TVN 24 oglÂądaĂŚ. Tylko z newsĂłw tvn.tivi.pl i Waszych postĂłw wiem co siĂŞ dzieje w "Mojej telweizji"
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Trochê póŸno ale lepiej póŸniej ni¿ wcale :arrow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

(powinno byĂŚ 18 capsĂłw)
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
ODPOWIEDZ