PozwĂłlcie, Âże ja o swoich koszmarach nie bĂŞdĂŞ opowiadaÂł

Za to przychodzÂą mi do gÂłowy szalone i skrajnie gÂłupie pomysÂły, jak np. ten: moÂże Anita ma alergiĂŞ na telewizjĂŞ

:mad: Ostatnio w poranku momentami ciĂŞÂżko byÂło jej mĂłwiĂŚ, wiĂŞc to moÂże alergia

:mad:
Wszyscy zgodnie twierdzimy, Âże istniejÂąca od ponad roku sytuacja z grafikiem Anity jest kuriozalnie beznadziejna i niepokojÂąco niebezpieczna!!!!!!!! :zalamany:
Ale teraz ju¿ na powa¿nie: ja bêdê do upad³ego przekonany o tym, ¿e z Anit¹ i jej losem (co my mogliœmy obserwowaÌ) Ÿle zaczê³o siê dziaÌ w momencie, kiedy wyp*******no j¹ brutalnie z g³ównych! ¯adnego z dziennikarzy tvn-u w tak brutalny sposób nie potraktowano, ale co najgorsza Anita przesta³a istnieÌ medialnie! I co najgorsza za przyzwoleniem i z podziêkowaniem jej samej!!!!!!!!
Kiedy pomyœlê o tym co siê dzieje, ile czasu nie ma Anity na wizji, wulgarne s³owa cisn¹ mi siê na usta i zapominam o tym, co wy¿ej napisa³em o obarczaniu win¹ za wszystko tvn!!!!!! Rozumiem, ¿e ona mo¿e teraz po tym upadku z wielkiej wysokoœci byÌ trochê poturbowana, ale myœlê, ¿e ju¿ powinna powoli zacz¹Ì dochodziÌ do siebie i zrozumieÌ, ¿e tvn-owe powietrze, to nie jest najlepsze powietrze dla niej - jest zbyt gêste i zanieczyszczone!
Zamiast œledziÌ poczynania polityków na scenie politycznej, jej z niewyjaœnionych przyczyn po prostu nie ma!!!!!! Teraz ju¿ w wywiadach prasowych - jeœli takowe kiedykolwiek jeszcze jej siê przytrafi¹, nie bêdzie mog³a siê pochwaliÌ rzeczami tak oczywistymi dla dziennikarza pracuj¹cego w 24-godzinnej stacji telewizyjnej, czyli relacjami na ¿ywo z wa¿nymi wydarzeniami w tle!!! Bêdzie mog³a jedynie zab³ysn¹Ì i stwierdziÌ, ¿e uda³o jej siê parê razy przepowiedzieÌ pogodê, czy wywró¿yÌ pogodow¹ stagnacje :mad: Ona ju¿ w tym prawdziwym telewizyjnym ¿yciu od ponad roku nie uczestniczy!!!!!! Ju¿ nie mo¿e siê pochwaliÌ, jak kiedyœ, ¿e mia³a dy¿ur, kiedy rozpada³a siê koalicja SLD-UP-PSL, kiedy musia³a szyÌ z niczego, bo przez d³ugi czas wiadomo by³o tylko, ¿e koalicja siê rozpad³a, ¿e póŸniej musia³a ch³on¹Ì wszystkie informacje wszystkimi zmys³ami, ¿eby jasno i klarownie oddaÌ obraz sytuacji. Dla niej œwiat newsów ju¿ dawno temu przesta³ istnieÌ! Co z tego, ¿e raz na sto lat przeprowadzi jakiœ wywiad, weŸmie udzia³ w ma³oznacz¹cej czêœci wieczoru wyborczego, ¿e raz na sto lat i to przy okazji wakacji pojawi siê w dniu na ¿ywo - to nie tak zdobywa siê i rozwija umiejêtnoœci, na to trzeba pracowaÌ non stop! A Anita ma ju¿ teraz - nawet nie mo¿na napisaÌ, ¿e popo³udniowe, bo czêœciej jej w nich nie ma ni¿ jest, ale tylko 1 marny uwsteczniaj¹cy j¹ poranek!!!!! :mad: