Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

fuksi
Początkujący
Początkujący

Post autor: fuksi »

Nika pisze:
aveo pisze:[

A moÂże to widziaÂłaÂś JoannĂŞ KryĂąskÂą :D dÂżooÂłk.ja nie pamiĂŞtam,czy Madzia byÂła blondynkÂą :hmm:
A mi siĂŞ wydaje, Âże Lois mogÂła jÂą pomyliĂŚ z BrydziÂą, bo ja na samym poczÂątku jak one zaczĂŞÂły pracowaĂŚ w tvn24 to przyznajĂŞ siĂŞ bez bicia, Âże je myliÂłam :P
:hmm: Szok :hmm: jak mozna pomylic Sakowska z Krynska czy Grysiak :hmm:
Sakowska jest mistrzem relacji na zywo z Sejmu a wejsciami w dniach zaloby z przed Palacu udowodnila kolejny raz , ze nie tylko w polityce jest najlepsza , ze ludzkie sprawy przybliza i przekazuje rownie profesjonalnie :brawa: za co bardzo jej dziekuje Informacje podane przez Sakowska sa rzetelne , przekaz jest jasny , spokojny ale zdecydowany a jej zachowanie , to jak sie prezentuje jak rozmawia z goscmi to poprostu mistrzostwo :brawa:
:hmm: zarzut o marynarke jest smieszny ale tak nie istotny ze nie bede z nim walczyl :nie:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Nie istotne kto do kogo jest podobny wazne Âże KrynkĂŞ i BrydziĂŞ mozna zobaczyĂŚ o Madzi juz drugi tydzien nie ma czyzby przedswiateczne przygotowania ,czy afera rozporkowa ja tak przytÂłoczyÂła
fuksi
Początkujący
Początkujący

adam pisze:Nie istotne kto do kogo jest podobny wazne Âże KrynkĂŞ i BrydziĂŞ mozna zobaczyĂŚ o Madzi juz drugi tydzien nie ma czyzby przedswiateczne przygotowania ,czy afera rozporkowa ja tak przytÂłoczyÂła
wspó³czujê Ci poczucia humoru
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Nie istotne kto do kogo jest podobny wazne Âże KrynkĂŞ i BrydziĂŞ mozna zobaczyĂŚ o Madzi juz drugi tydzien nie ma czyzby przedswiateczne przygotowania ,czy afera rozporkowa ja tak przytÂłoczyÂła
A nie pomyœla³eœ, ¿e mo¿e faktycznie jest w ci¹¿y?
adam
Fan Forum
Fan Forum

To co mamy uwazaĂŚ ze jak jej nie ma to jest w ciaÂży :mhm:
przecieÂż ciĂŞÂżarne kobiety moga pracowaĂŚ i nikt raczej by jej tego niezabroniÂł
fuksi
Początkujący
Początkujący

adam pisze:To co mamy uwazaĂŚ ze jak jej nie ma to jest w ciaÂży :mhm:
przecieÂż ciĂŞÂżarne kobiety moga pracowaĂŚ i nikt raczej by jej tego niezabroniÂł
MoÂże po prostu jest na urlopie .

Nie zmienia to faktu , Âże twoje poczucie humoru przypomina trochĂŞ poczucie humoru pewnego vice Premiera
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

chopaki dajta spokĂłj,wasze txty nie zmieniÂą faktu,Âże Madzi nie ma od dÂłuÂższego czasu i nie wiadomo kiedy siĂŞ pojawi.trzeba wytrzymaĂŚ tÂą presjĂŞ.cierpliwoÂści :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

A moÂże zostaÂła przesunieta do innych obowiÂązkĂłw ,przecieÂż nie kaÂżdego dziennikarza musi byc widaĂŚ w telewizji
fuksi
Początkujący
Początkujący

Nie ma Magdy nie oglÂądam .
Dziennikarka z takÂą prezencjÂą i tak zorientowana w polityce nie moÂże robiĂŚ nic innego , chcÂą mieĂŚ widzĂłw niech dadzÂą Sakowskiej rozmawiaĂŚ , ona umie pytaĂŚ , jej pytania sÂą na temat dziewczyna jest doskonaÂła , potrafi wprowadziĂŚ w zakÂłopotanie misiĂłw , ktĂłrzy myÂślÂą , Âże sÂą naj , a tu pech , Sakowska pyta i jest problem bo nie wiadomo co odpowiedzieĂŚ .
adam
Fan Forum
Fan Forum

wpeÂłni siĂŞ z toba zgadzam.
Jak to ja bym byÂł politykiem i bym coÂś narozrabiaÂł to z Madzia nie chciaÂłbym miec do czynienia :spiewa:
fuksi
Początkujący
Początkujący

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wszystkim ÂżyczĂŞ WesoÂłych ÂŚwiÂąt

a tym wszystkim , ktĂłrym zaleÂży na wysokim poziomie merytorycznym dziennikarzy i lubiÂą patrzeĂŚ na piĂŞkne kobiety ÂżyczĂŞ , Âżeby Magda Sakowska jak najszybciej do nas wrĂłciÂła , bo bez niej to juÂż nie ta sama telewizja .
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nigdy nie pojawiÂła siĂŞ oficjalna informacja o jej odejÂściu.
Trudno spekulowaĂŚ co jest powodem jej dÂługiej nieobecnoÂści.
To prawda Âże bez Madzi tvn24 nie byÂłby tÂą samÂą telewizjÂą
fuksi
Początkujący
Początkujący

adam pisze:Nigdy nie pojawiÂła siĂŞ oficjalna informacja o jej odejÂściu.
Trudno spekulowaĂŚ co jest powodem jej dÂługiej nieobecnoÂści.
To prawda Âże bez Madzi tvn24 nie byÂłby tÂą samÂą telewizjÂą
O odejÂściu Sakowskiej rzeczywiÂście nikt nic nie mĂłwiÂł i trudno siĂŞ czegoÂś domyÂślaĂŚ lub coÂś spekulowaĂŚ :mhm:
Fakt jest faktem , Magdy nia ma i nie ma rozmĂłw , ktĂłre prowadziÂła wyjÂątkowo i po mistrzowsku . Kto inny potrafi tak zadawaĂŚ pytania jak Sakowska , dla mnie bezkonkurencyjna a w dodatku najpiĂŞkniejsza .
adam
Fan Forum
Fan Forum

PiĂŞkna jest to prawda :tanczy: :tanczy:
Jest bardzo nieustĂŞpliwa i zawziĂŞta i tego napewno brak.
KaÂżdy czÂłowiek wnosi coÂś do zespoÂłu i brak kaÂżej osoby zmienia oblicze grupy
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

fuksi dziêx za ¿yczenia i nawzajem,a skoro œwi¹teczne z mojej strony spóŸnione,to specjalnie noworocznie ¿yczê Ci aby Madzi by³o du¿o na wizji... :rozglada: :)
adam pisze:PiĂŞkna jest to prawda :tanczy: :tanczy:
jest wizualna,czy piĂŞkna?to kwestia gustu :spiewa: kaÂżdy ma swoje typy ;)

muszê napisaÌ,¿e te¿ siê martwiê czemu jej tak d³ugo nie ma :shock: ani sejm,ani rozmowy,ani biurko prezenterskie.myœlê,¿e wziê³a taki d³ugi urlop.dlaczego?mo¿e jest w ci¹¿y :D i znów temat ci¹¿y..nie niee..Urlop wypoczynkowy.Ani Jot. nie by³o w wakacje 3 tygodnie.Madzi nie ma chyba te¿ tyle,a mo¿e nawet wiêcej :shock: mo¿e ma problemy rodzinne,zdrowotne,któ¿ to wie...Dajê jej czas do drugiego tygodnia po nowym roku,a póŸniej pomyœlê,¿e naprawdê coœ tu nie gra... :shock:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ