Ktoś oglądał może wczorajsze Fakty,to co to miało znaczyć to stukanie w stół przez pana Kamila????? :mhm: Jak zwykle był najlepszym i najprzystojniejszym prowadzącym w odległości co najmniej 200 metrów studia Faktów! :tanczy: Jak On to robi,że zaskakuje mnie za każdym razem! :nie: A propo imprezy co to była w poprzednią sobotę-ten rajd zimowy,to dlaczego takie imprezy nie odbywają się tu gdzieś bliżej Śląska np. w Katowicach,chętnie bym poszła popatrzyła,bo lubię tę adrenalinę i szybkie terenowe samochody,a już takich mężczyzn za kierownicą jak pan Kamil to zdecydowanie-uwielbiam!

Chętnie bym się przejechała choćby kawałek-może kiedyś!Zresztą wyglądał tam tak luzacko i naturalnie,że aż serce boli,że nie jest wolny! :uhh: Ale ostatnio słyszałam,że pan Kamil był podobno w swojej szkole i spotkał się tam z młodzieżą!

A w następnym tygodniu ma być na UŚL w Katowicach na wydziale prawa!

Więc pytam dlaczego,nie na Wydziale Prawa i Administracji,albo za 2 lata na dziennikarstwie????A może by tak prywatna szkoła zaprosiła takiego znanego gościa,bo ja akurat w takiej prywatnej się uczę-byłabym wniebowzięta! :aniol: Mam tyle pytań zawodowych,może i trochę prywatnych,jeśli się nie obrazi!A poza tym spotkać taką sławę,a zarazem fajnego,luzackiego,normalnego człowieka jakim jest-wspaniałe doświadczenie!

Ale jak widać wciąż mam w tej kwestii pecha,choć jestem z Katowic!Tak trudno na Niego trafić!Wiem jest zapracowany,ok!

A może bywa w Radiu Katowice-jeszcze?Albo w oddziale katowickim TVN-u??Kto wie,może kiedyś,jestem cierpliwa! :uhh: Pozdrawiam wszystkich fanów pana Kamila i Jego samego,jeśli czasem bywa na tej stronie!Buziaki!