Krzysiu – jakiÂś wiatraczek majÂą na pewno
Trochê mnie nie by³o i w ma³a schizofrenia w¹tkowa siê zrobi³a :> Dobrze chocia¿, ¿e ta analizowana przez was ambiwalencja uczuÌ nie targa nami - ka¿dym z nas z osobna i dog³êbnie od œrodka :devil: :/ A tak by³o mi³o i zgodnie przed moim wybyciem :> Nawet na chwilê nie mo¿na przestaÌ sprawowaÌ pieczy nad ulubionymi w¹tkami, bo od razu zaczyna dziaÌ siê po tosze Ÿle
To tytuÂłem radosnego wstĂŞpu

bo teraz nie bĂŞdzie radoÂśnie

Nie mo¿e byÌ, kiedy ktoœ drugiemu cz³owiekowi próbuje tylko dogryŸÌ, uk¹siÌ go, czy po prostu chamsko siê ,,odszczekn¹Ì"

Krytyka, krytykÂą, ale ta, ktĂłra nami wzburzyÂła, nie wnosi niczego pozytywnego, a wiĂŞc moÂżna to uznaĂŚ za atak.
Pan D. nie nauczyÂł siĂŞ, Âże nie naleÂży ,,kopaĂŚ siĂŞ z koniem"

JeÂśli wszyscy tu w wÂątku mĂłwiÂą, Âże Agata jest super reporterkÂą, to tak wÂłaÂśnie jest!!!
O ludziach piszÂących brednie podobne, bÂądÂź zbliÂżone do bredni pisanych przez ,,dominika'', pisze siĂŞ zwykle, Âże wyrwali siĂŞ jak Filip z konopii

Albo, Âże urwali siĂŞ z choinki

Pewnie znalazÂło by siĂŞ jeszcze kilka powiedzeĂą, okreÂśleĂą, idiomĂłw :devil:
OczywiÂście pozostaje mi siĂŞ podpisaĂŚ pod postami zawierajÂącymi obronne sÂłowa nt. Agaty i jej pracy

Chocia¿ nie musia³abym tego robiÌ, bo sama moja obecnoœÌ w tym w¹tku i ton wypowiedzi mówi¹ same za siebie

Ale :/ chÂłopaki, jak to chÂłopaki wzburzyÂły siĂŞ, zmierzwiÂły, broniÂły, a nie pomyÂślaÂły jak dotkliwymi mogÂły byĂŚ te docinki dla Agaty

ChoĂŚ nieprawdziwe i niesÂłuszne to jednak padÂły, a sÂłowa potrafiÂą raniĂŚ

Tak na z³¹ sprawê to przez nas, bo gdyby nie my i nasza dzia³alnoœÌ tutaj, to Agata wiod³aby spokojne ¿ycie, a tak ..... wyp³ywaj¹ zazdrosne o s³awê i uznanie szu......

Taka zdolna, miÂła, uprzejma, sympatyczna dziewczyna ..... jak mĂłwiÂł byÂły juÂż premier RP, ten atak to byÂło istne draĂąstwo

Pan D. zdaje siĂŞ byĂŚ bardzo obezanym w poczynaniach Agaty - jak na osobĂŞ pracujÂącÂą u konkurencji – nawet Flasha pilniej od nas oglÂądaÂł

i pamiĂŞta kto robiÂł materiaÂły

, ale na tym koniec, bo z jego s³ów wynika w rzeczywistoœci, ¿e ma problem ze samym sob¹ ..... mo¿e jakiœ kompleks, i nie maj¹c w gruncie rzeczy dok³adnej wiedzy, b¹dŸ przejawiaj¹c tylko z³¹ wolê, próbuje oceniÌ czyj¹œ dzia³alnoœÌ
Koniec nieprzyjemnoÂści :]
Czas na przjemne sprawy
JakaÂż odmiana - zamiast marynary, piĂŞkna, zwiewna, kobieca bluzka (:
A nie przyszÂło wam do gÂłowy, Âże to mogÂła byĂŚ sukienka!!!
No widzisz Blacky jaki wdziĂŞczny powinieneÂś byĂŚ PawÂłowi

Gdyby nie on i moja proœba na pewno nie w³¹czy³byœ wczoraj TVN24 o piêtnastej
Relacja Agaty
jak zwykle poukÂładana, przemyÂślana, Âładnie podana..... i taka, jak jÂą jeszcze chÂłopaki wczeÂśniej okreÂśliÂły

Do tego ten hipnotyzujÂący wzrok Agaty, uÂśmiech na poczÂątek i jest o czym pisaĂŚ
A tak w ogĂłle to ..... praktycznie, zbyt wiele mnie nie ominĂŞÂło