Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Dziwne - myÂślaÂłem, Âże forum zostaÂło maksymalnie ogarniĂŞte wybuchem euforii poszczegĂłlnych userĂłw, a tu taka cisza ze strony wiĂŞkszoÂści?
Ano bo w Âżaden sposĂłb nie byÂłem w stanie dostaĂŚ siĂŞ do komputera :lol2:
Tradycyjny juÂż element zaskoczenia oczywiÂście podziaÂłaÂł na mnie piorunujÂąco :lol2: Tak ni stÂąd ni zowÂąd, w trakcie trwania tej politycznej zadymy, PaweÂł nagle zapowiada zmianĂŞ tematu na temat poznaĂąski :shock: ZobaczyĂŚ AgatĂŞ to byÂła ostatnia rzecz jakiej siĂŞ dziÂś spodziewaÂłem :lol: Relacja faktycznie Âświetna, szkoda jednak, Âże Agata musiaÂła spĂŞdziĂŚ niedzielĂŞ na opracowywaniu takiego przykrego tematu, chociaÂż z optymistycznym finaÂłem, jeÂśli w przypadku pedofilii zatrzymanie sprawcy moÂżna nazwaĂŚ optymistycznym finaÂłem? :/ Co mi siĂŞ jeszcze nie podoba to to, Âże trafiam na AgatĂŞ w tvn24 nie dlatego, Âże mam przeczucie, iÂż bĂŞdzie (bo prawie zawsze pojawia siĂŞ znienacka), ale prawie zawsze zawdziĂŞczam to innym, jak nie Anicie, to PawÂłowi (z PawÂłem proszĂŞ mnie Âźle nie zrozumieĂŚ - wszystko dla Funcky :lol2: ).
Wczoraj teÂż pewnie byÂłaby jakaÂś relacja, gdyby nie dominacja jednego tematu :?
Rzecz jasna trudno takÂże jest siĂŞ cieszyĂŚ z zaledwie jednej dzisiejszej relacji :(
Co ma znaczyĂŚ ta "konkurencja": jakaÂś stacja telewizyjna czy moÂże inne forum?
Stacja :devil:
A moÂże wypowiedzi dominika to tylko prowokacja bo to raczej na to wyglÂąda.
Te jego wypowiedzi to kompromitacja, Mandi, kompromitacja przez duÂże ''K''! :devil:
Nie mogĂŞ siĂŞ wypowiadaĂŚ za kolegĂŞ Black Jacka, ale wydaje mi siĂŞ, iÂż w momencie gdy pisaÂł o Agacie jako o poczÂątkujÂącej dziennikarce
Po pierwsze, moÂżesz siĂŞ za mnie wypowiadaĂŚ :lol2: Zgadzam siĂŞ ze wszystkim, co napisaÂłeÂś :lol2:
Po drugie miaÂłem wtedy na myÂśli ewentualny stres jaki mĂłgÂł debiutujÂącej dziennikarce towarzyszyĂŚ w momencie wchodzenia na wizjĂŞ. Nie wiem jak byÂło na samym poczÂątku, bo debitu Agaty nie widziaÂłem, ale gdzieÂś tak od kwietnia obserwujĂŞ jÂą z bardzo bliska i dokÂładnie ... i muszĂŞ (nie mam innego wyjÂścia :lol2: ) stwierdziĂŚ, Âże takich opanowanych i profesjonalnych debiutantĂłw nam potrzeba 8) OglÂądasz, sÂłuchasz – peÂłna satysfakcja ... Cudowne kojÂące wraÂżenia dla zmys³ów :D
sybic juÂż ogÂłosiÂł koniec ÂżaÂłoby wyczekiwania
:brawa: sybic za refleks :D A moÂże przypadkiem zrobiÂłeÂś filmik z relacji Agaty :> Pytam na wypadek, gdyby jakiÂś malkontent znĂłw siĂŞ wyÂłoniÂł, to byÂłoby czym w niego ''rzuciĂŚ'' :lol2:

P.S. Funcky byÂła ÂświĂŞcie przekonana, Âże Agata nawet w upalny dzieĂą nie wyskoczy z marynary :lol: Na szczĂŞÂście staÂło siĂŞ zupeÂłnie inaczej :tanczy:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..takiego pecha jaki ja miaÂłem wczoraj to chyba jeszcze nikt nie miaÂł :(
wyszedÂłem z domu chwilĂŞ przed 15. :( :( :( ..ale skÂąd miaÂłem wiedzieĂŚ Âże tak nagle przestanÂą o polityce mĂłwiĂŚ ? :( :(
..dlatego dziêki wielkie za szczegó³owy opis i za capsa - przynajmniej mogê zobaczyÌ jak piêknie znów Agata wygl¹da³a :szalony:
..w dobrym kierunku idÂą zmiany 'ubiorowe' w tej stacji :tanczy:
..moim zdaniem wszystkie panie powinny wyjÂśc ze sztywnego Âżakietowego stylu i przerzuciĂŚ siĂŞ na bluzeczki :P

:mhm: ciekawe czy chociaÂż jest klima w pomieszczeniu w ktĂłrym Agata musiaÂła przebywaĂŚ wczoraj ? :neutral:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Krzysiu – jakiÂś wiatraczek majÂą na pewno :lol2:

Trochê mnie nie by³o i w ma³a schizofrenia w¹tkowa siê zrobi³a :> Dobrze chocia¿, ¿e ta analizowana przez was ambiwalencja uczuÌ nie targa nami - ka¿dym z nas z osobna i dog³êbnie od œrodka :devil: :/ A tak by³o mi³o i zgodnie przed moim wybyciem :> Nawet na chwilê nie mo¿na przestaÌ sprawowaÌ pieczy nad ulubionymi w¹tkami, bo od razu zaczyna dziaÌ siê po tosze Ÿle :twisted:
To tytu³em radosnego wstêpu :lol2: bo teraz nie bêdzie radoœnie :x Nie mo¿e byÌ, kiedy ktoœ drugiemu cz³owiekowi próbuje tylko dogryŸÌ, uk¹siÌ go, czy po prostu chamsko siê ,,odszczekn¹Ì" :x Krytyka, krytyk¹, ale ta, która nami wzburzy³a, nie wnosi niczego pozytywnego, a wiêc mo¿na to uznaÌ za atak.
Pan D. nie nauczyÂł siĂŞ, Âże nie naleÂży ,,kopaĂŚ siĂŞ z koniem" :lol2: JeÂśli wszyscy tu w wÂątku mĂłwiÂą, Âże Agata jest super reporterkÂą, to tak wÂłaÂśnie jest!!!
O ludziach piszÂących brednie podobne, bÂądÂź zbliÂżone do bredni pisanych przez ,,dominika'', pisze siĂŞ zwykle, Âże wyrwali siĂŞ jak Filip z konopii :lol: Albo, Âże urwali siĂŞ z choinki :lol: Pewnie znalazÂło by siĂŞ jeszcze kilka powiedzeĂą, okreÂśleĂą, idiomĂłw :devil:
Oczywiœcie pozostaje mi siê podpisaÌ pod postami zawieraj¹cymi obronne s³owa nt. Agaty i jej pracy :) Chocia¿ nie musia³abym tego robiÌ, bo sama moja obecnoœÌ w tym w¹tku i ton wypowiedzi mówi¹ same za siebie :) Ale :/ ch³opaki, jak to ch³opaki wzburzy³y siê, zmierzwi³y, broni³y, a nie pomyœla³y jak dotkliwymi mog³y byÌ te docinki dla Agaty :( ChoÌ nieprawdziwe i nies³uszne to jednak pad³y, a s³owa potrafi¹ raniÌ :( Tak na z³¹ sprawê to przez nas, bo gdyby nie my i nasza dzia³alnoœÌ tutaj, to Agata wiod³aby spokojne ¿ycie, a tak ..... wyp³ywaj¹ zazdrosne o s³awê i uznanie szu...... ;) Taka zdolna, mi³a, uprzejma, sympatyczna dziewczyna ..... jak mówi³ by³y ju¿ premier RP, ten atak to by³o istne draùstwo :evil:
Pan D. zdaje siĂŞ byĂŚ bardzo obezanym w poczynaniach Agaty - jak na osobĂŞ pracujÂącÂą u konkurencji – nawet Flasha pilniej od nas oglÂądaÂł :lol2: i pamiĂŞta kto robiÂł materiaÂły :shock: :lol:, ale na tym koniec, bo z jego s³ów wynika w rzeczywistoÂści, Âże ma problem ze samym sobÂą ..... moÂże jakiÂś kompleks, i nie majÂąc w gruncie rzeczy dokÂładnej wiedzy, bÂądÂź przejawiajÂąc tylko z³¹ wolĂŞ, prĂłbuje oceniĂŚ czyj¹œ dziaÂłalnoœÌ :evil:

Koniec nieprzyjemnoÂści :]

Czas na przjemne sprawy :)
JakaÂż odmiana - zamiast marynary, piĂŞkna, zwiewna, kobieca bluzka (:
A nie przyszÂło wam do gÂłowy, Âże to mogÂła byĂŚ sukienka!!! :lol2: :lol:

No widzisz Blacky jaki wdziêczny powinieneœ byÌ Paw³owi :D Gdyby nie on i moja proœba na pewno nie w³¹czy³byœ wczoraj TVN24 o piêtnastej :lol2:
Relacja Agaty jak zwykle poukÂładana, przemyÂślana, Âładnie podana..... i taka, jak jÂą jeszcze chÂłopaki wczeÂśniej okreÂśliÂły :D Do tego ten hipnotyzujÂący wzrok Agaty, uÂśmiech na poczÂątek i jest o czym pisaĂŚ :D

A tak w ogĂłle to ..... praktycznie, zbyt wiele mnie nie ominĂŞÂło :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
dominikkolski
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: dominikkolski »

Ani to zazdroœÌ, ani kompleks. O urodzie agaty napise³em i potwierdzi³êm, ¿e jest ³adna. WnikliwoœÌ moja zwi¹zana jest z tym, ¿e interesujê siê mediami i widzê jak bardzo agata odstaje od przecietnych reporterów. odstaje na niekorzyœÌ. Jak pisa³em wczeœniej wystarczy j¹ porównaÌ z innymi reporterami w tej stacji. Co live'ów z z wyroku ws. beger, chodzi³o o to by zmienia³¹ fakty, ale przynajmniej dobiera³a inne zdania w kolejnych wejœciach, a nie klepa³a wyuczon¹ notkê. jeœl tekie s¹ wasze wyobra¿enia dot. profesjonalnych reporterów i ich wejœÌ na ¿ywo, to wystarczy postawiÌ miss i kazaÌ jej wyklepaÌ informacjê.
ale w przypadku agatki wysoko postawiony tatuœ zadzowni³ gdzie trzeba i jest, to te¿ ¿adna tajemnica. I nie jest to z³oœliwoœÌ, bo mo¿e ta dziewczyna nauczy siê czegoœ i ¿yczê jej jak najlepiej.

Gdyby rzeczywiscie byÂło tak, Âże dziewiczyna jest dobra w tym co robi, to na tym forum nie pisaÂłoby kilka zdesperowanych osĂłb, ktĂłre o mediach majÂą takie pojĂŞcie, jak ...

pozdrawiam
dominik
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

dominikkolski pisze:
Gdyby rzeczywiscie byÂło tak, Âże dziewiczyna jest dobra w tym co robi, to na tym forum nie pisaÂłoby kilka zdesperowanych osĂłb
Desperacja, w ktĂłrej jesteÂś Dominiku doprowadziÂła CiĂŞ do tegoÂż forum, ÂżebyÂś mĂłgÂł siĂŞ wyÂżyĂŚ na tej niewiaÂście, ktĂłra pewnie jak mniemasz nie dorasta Tobie do piĂŞt.

A je¿eli to prawda z jej tat¹- no to có¿ brawa dla taty Agaty, mo¿e to w³aœnie dzieki temu, ¿e jak to mówisz "zadzwoni³ tam gdzie trzeba" mogliœmy nie tylko my, ale tak¿e redakcja TVN24 dowiedzieÌ siê o talencie do prowadzenai raportów, które drzema³y na dnie duszy Agaty.
P.S. Dominiku jak przestaniesz tryskac jadem na prawo i lewo, a weÂżmiesz siĂŞ za konstruktywna krytykĂŞ, a nie krytykanctwo to zaczniemy z TobÂą jakoÂś powaÂżniej polemizowaĂŚ.
dominikkolski
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: dominikkolski »

Trudno jest liczyÌ na powa¿ne traktowanie przez ludzi, którzy z powag¹ niewiele maj¹ wspólnego. Trudno dyskutowaÌ z tymi, którzy zdaù innych ni¿ w³asne do uszu swych nie dopuszczaj¹. Trudno rozmawiaÌ o fachu, o którym wiedz¹ niewiele. Ale mi³o dowiedzieÌ siê, ¿e mamy tylu potencjalnych ekspertów w dziedzinie mediów i reporterskiego fachu, przed Wami przysz³oœÌ. Pytanie tylko dlaczego nie ma Was w ¿adnym medium, dlaczego nie ma Was w opiniotwórczych miejscach ?

Powodzenia
dominik
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

To kim Pan jest w takim bÂądÂź razie? :] HannÂą Smoktunowicz? :> :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika masz racjĂŞ :D dominiku - odpowiedÂź na Twoje pytanie u doÂłu mojego posta :D
ale w przypadku agatki wysoko postawiony tatuÂś zadzowniÂł gdzie trzeba i jest, to teÂż Âżadna tajemnica.
Yeeesssss, yeeeeessss, yeeesssss :tanczy: zawsze marzyÂłem o tym, by kibicowaĂŚ komuÂś, kto dostaÂł siĂŞ do tvn24 po znajomoÂści :lol: To jest znacznie Âłatwiejsze :lol2:
Ale zaraz, zaraz :mhm: Który kochaj¹cy i wysoko postawiony tatuœ za³atwia córeczce pracê w zaledwie oœrodku regionalnym, kiedy mo¿na by siêgn¹Ì po o wiele wiêcej :> :devil:

No jeœli to prawda, to trudno ... trzeba to prze³kn¹Ì i ¿yÌ dalej :lol2:
Hmmm... aÂż dziw dlaczego Ty jeszcze nie zazuciÂłeÂś nam, Âże piszemy pochlebne opinie na temat Agaty za pieniÂądze? :devil: Ja jestem czysty, nie wiem jak reszta ... :devil: obiezyÂświat, nika, Wojtek, HERMEN - przyznaĂŚ siĂŞ bez bicia, ile dostajecie za jednego pozytywnego posta od taty Agaty :> :lol: Za Funcky rĂŞczĂŞ, bo my mĂłwimy sobie o wszystkim :lol2:
Co live'ów z z wyroku ws. beger, chodzi³o o to by zmienia³¹ fakty, ale przynajmniej dobiera³a inne zdania w kolejnych wejœciach
MoÂże jeszcze napisz, Âże czytaÂła z promptera :lol:
Powiedz, gdyby nie Agata to Ciebie byÂśmy w tvn24 oglÂądali, prawda? :lol:
Gdyby rzeczywiscie byÂło tak, Âże dziewiczyna jest dobra w tym co robi, to na tym forum nie pisaÂłoby kilka zdesperowanych osĂłb,
100% (i wyÂższe) popracie majÂą tylko dyktatorzy :devil:
No i w ten oto sposĂłb dorobiÂłem siĂŞ tytuÂłu desperata. dominiku, Ty najwyraÂźniej masz jakiÂś problem ze sobÂą i prĂłbujesz nas desperacjÂą zaraziĂŚ :? Bo u nas niby z jakiego powodu ta desperacja :> Ja mam bardzo udane Âżycie, fajnÂą kochajÂącÂą rodzinĂŞ, satysfakcjonujÂącÂą mnie pracĂŞ, uroczÂą pasjĂŞ ... :P UwaÂżam siĂŞ za czÂłowieka szczĂŞÂśliwego :D
ktĂłre o mediach majÂą takie pojĂŞcie, jak ...
Ja nie znam siê na mediach? No w sumie to masz racjê, w przeciwieùstwie do Ciebie w mediach nie pracujê, ale media nie s¹ dla mediów, tylko dla ludzi, spo³eczeùstwa, a ja jako obywatel nale¿¹cy do tego spo³eczeùstwa, mam prawo wyboru tego co i kogo chcê ogl¹daÌ i s³uchaÌ i prawo oceny tego co i kogo widzia³em i s³ysza³em :]

[ Dodano: Pon Lip 10, 2006 7:28 pm ]
Marcin pisze:To kim Pan jest w takim bÂądÂź razie? :] HannÂą Smoktunowicz? :> :D
:lol: Dopiero teraz dostrzegÂłem :lol: :brawa:

P.S. Jeszcze dopytam :lol2: A z ktĂłrych Tomaszewskich pochodzi Agata :> :lol2: Bo niestety w Poznaniu jest ich na pĂŞczki :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

PonoĂŚ Jan Tomaszewski to jej wujcio chrzestny i zaÂłatwiÂł jej pare darmowych wjazdĂłw na mundial- tu mamy tez odpowiedÂż czemu Agata byÂła czasami nieobecna. :devil:
P.S. A co do zapÂłaty -to odstÂąpiÂła mi jeden z tych biletĂłw i stÂąd taki wysyp postĂłw mojego autorstwa w jej obronie 8)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

dominikkolski pisze: Pytanie tylko dlaczego nie ma Was w Âżadnym medium, dlaczego nie ma Was w opiniotwĂłrczych miejscach ?
W przeciwieùstwie do Twojego, moim marzeniem nie jest podj¹Ì pracê w TVN24 :D Ani w ¿adnym innym medium :D Nie mam preferencji ....... stalowych nerwów przede wszystkim :lol2:
A z ktĂłrych Tomaszewskich pochodzi Agata Bo niestety w Poznaniu jest ich na pĂŞczki
Black, Agata na pewno marzy o zmianie nazwiska na bardziej oryginalne :lol2:
Trudno dyskutowaĂŚ z tymi, ktĂłrzy zdaĂą innych niÂż wÂłasne do uszu swych nie dopuszczajÂą.
NaleÂżaÂłoby napisaĂŚ ...... i vice versa ;) To Ty masz swĂłj urojony problem z zaakceptowaniem Agaty - my tego problemu nie mamy :) Zastanawia mnie jeszcze, czemu nie piszesz o tych reporterach tvn24, ktĂłrych cenisz :>
Za Funcky rĂŞczĂŞ, bo my mĂłwimy sobie o wszystkim
WydaÂło siĂŞ :/ Nika zaczĂŞÂła, to i ja muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ ......
Black nie mĂłwiĂŞ Ci niestety o wszystkim :/ Mnie Agata ostatnio ufundowaÂła wizytĂŞ w salonie fryzjerkim Emi Style :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

PĂŞdzibuÂłka? Agata PĂŞdzibuÂłka, Âładnie. :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin pisze:
PĂŞdzibuÂłka? Agata PĂŞdzibuÂłka, Âładnie. :D
Nie, nieÂładne :lol: Dlaczego akurat takie? :lol:
Znam Âładniejsze, np. moje. JuÂż postanowiÂłam, Âże przy nim zostajĂŞ :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Fajny finaÂł miaÂła wczorajsza dyskusja :lol:
:> Marcin - PĂŞdzibuÂłka ... czyÂżby to Twoje prawdziwe nazwisko? :lol:

Agata Tomaszewska - tak¹ Agatê pozna³em i chcê by na razie tak siê nazywa³a :> PóŸniej zobaczymy :D

A Agaty chyba dziÂś nie zobaczymy na antenie tvn24 :/
Jedyny temat, którym mog³aby siê zaj¹Ì i który interesuje tvn24, to matury, ale Wielkopolanie nie odchylili siê za bardzo w ¿adn¹ stronê od œredniej krajowej :lol2:
Tylko 22% polegÂło :spiewa: WiĂŞc nie ma o czym mĂłwiĂŚ :lol2:

P.S. Funcky, ja Ci siĂŞ nie pochwaliÂłem, Âże dostaÂłem drogi krawat od Agaty :devil:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: HERMEN »

A nie przyszÂło wam do gÂłowy, Âże to mogÂła byĂŚ sukienka!!!
Funckyrella... b³agam... :red: OszczêdŸ nasz¹ niepochamowan¹ wyobraŸniê :lol: Wola³em pozostawaÌ w g³êbokim przekonaniu o tym, ¿e to by³a bluzka. Czy Ty zwsze musisz nas... uœwiadamiaÌ? (;
UpaÂły majÂą siĂŞ ku koĂącowi, a wiĂŞc sezon marynarkowy powrĂłci :\
Black Jack pisze:Ja jestem czysty, nie wiem jak reszta ... obiezyÂświat, nika, Wojtek, HERMEN - przyznaĂŚ siĂŞ bez bicia, ile dostajecie za jednego pozytywnego posta od taty Agaty
Nigdy nie byÂłem materialistÂą (: PiszĂŞ tu z potrzeby... serca i umysÂłu (: Mam z tego ogromnÂą satysfakcjĂŞ. Do ustalenia wskaÂźnika nie potrzebujĂŞ eksperta w zakresie badania satysfakcji - sam wiem, Âże jest wysoki 8)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Wszyscy piszemy tu z jakiejÂś potrzeby :buzi: - nawet dominik :twisted:
HERMEN pisze:
A nie przyszÂło wam do gÂłowy, Âże to mogÂła byĂŚ sukienka!!!
Funckyrella... bÂłagam... :red: OszczĂŞdÂź naszÂą niepochamowanÂą wyobraÂźniĂŞ :lol:
To Wy macie problem nie ja :> :lol2:
ProponujĂŞ zamontowaĂŚ ABS - bĂŞdzie bezpieczniej :devil: :lol: :lol: :lol:

Btw. :D Agata - zwÂłaszcza dla was - jest jednÂą wielkÂą zagadkÂą :D
Jedynie towarzysz o pseudonimie ,,dominik'' stara siê co jakiœ czas rozgrzaÌ i zapaliÌ œwiat³o w dyskusji jak¹œ ,,rewelacj¹'' :devil: :lol: Ciekawe co jeszcze ma w zanadrzu? :lol:
A moÂże lepiej nie pytaĂŚ :uhh: :xx: :devil: :lol:
ODPOWIEDZ