[TVN] Mam talent

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

marek110
Początkujący
Początkujący

Re: Mam talent

Post autor: marek110 »

Mi się podobają wygłupy Prokopa :) i dobrze że jest ich dużo
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Mam Talent pobił rekord oglądalności - 5,6 mln oglądało 4 odcinek. To więcej niż finał 1 edycji.
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: kamilkomentuje »

Niezdziwę się, jeżeli nasze "narodowe show" pobije rekord oglądalności TVNu wynoszący 10 mln widzów podczas np. podczas finału albo i jeszcze wcześniej...
tvn - wiosną programowo najlepszy.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

10? Może od razu 20? :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Ja bym nie przesadzał z tymi 10 milionami. Zostały 3 odcinki kastningowe i one zapewne będą miały wysoką oglądalność - jak dobrze pójdzie dobiją do 6 mln. Ale programy na żywo już tak wysokiej oglądalności mieć nie muszą. Wiele osób ogląda tylko kastingi, które są dużo bardziej ciekawsze.
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mfdtv4 »

Ta edycja MAM TALENT jest na wysokim poziomie. Widać, że MT idzie w ślady TZG... II edycja ma większą oglądalność jak na chwilę obecną. Każdy odcinek tej edycji w porównaniu do pierwszych odcinków I serii ma od 200 - 500 tys. większą oglądalność. Też wątpię w to 10 mln. Chociaż możemy się spodziewać po finale najwyższej oglądalności plasującej się na poziomie 6 mln... :twisted:
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

mfdtv4 pisze:Ta edycja MAM TALENT jest na wysokim poziomie. Widać, że MT idzie w ślady TZG... II edycja ma większą oglądalność jak na chwilę obecną. Każdy odcinek tej edycji w porównaniu do pierwszych odcinków I serii ma od 200 - 500 tys. większą oglądalność. Też wątpię w to 10 mln. Chociaż możemy się spodziewać po finale najwyższej oglądalności plasującej się na poziomie 6 mln... :twisted:
W przeciwienstwie do i9nnych biorąc pod uwagę obecną tendencję wzrostu oglądalności kolejny odcinek może oglądnoć nawet 6 mln. Tak sądze. Co do tych 10 milionów - fakt, moze i przesadziłem 8) Ale, kto wie...
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mfdtv4 »

Kto wie? Tego nikt nie wie, ale 10 mln to nie realna liczba. Finał Big Brothera przyciągnął tyle widzów bo 8 lat temu (to już tyle :) ) mieliśmy głównie kilka stacji w TV a teraz mamy ich dziesiątki... Ludzie co raz częściej odchodzą od "Wielkiej Czwórki" na korzyść stacji tematycznych bądź tych ogólnopolskich, ale mniejszych jak TV4, TVN7 czy TV Puls. TV Puls w ostatnim okresie dobijała nawet 1,4% i była tuż za TVN7. Ofertę mają słabą, ale widać publika zagląda na ten kanał bo zmęczona jest po woli tańcami, śpiewami i talentami... :tanczy:
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

mfdtv4 pisze:Kto wie? Tego nikt nie wie, ale 10 mln to nie realna liczba. Finał Big Brothera przyciągnął tyle widzów bo 8 lat temu (to już tyle :) ) mieliśmy głównie kilka stacji w TV a teraz mamy ich dziesiątki... Ludzie co raz częściej odchodzą od "Wielkiej Czwórki" na korzyść stacji tematycznych bądź tych ogólnopolskich, ale mniejszych jak TV4, TVN7 czy TV Puls. TV Puls w ostatnim okresie dobijała nawet 1,4% i była tuż za TVN7. Ofertę mają słabą, ale widać publika zagląda na ten kanał bo zmęczona jest po woli tańcami, śpiewami i talentami... :tanczy:
Ajjj tam, tacy realiści z was :rozglada: :xx: W koncu wszystko może sie zdarzyć... Ja tam licze na te ok. 10 mln... A co :)
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Ostatni odcinek do najklepszych nie należał. Talentów mało (mała dziewczynka i wyjątkowy głos Ani (?) ) Szkoda, że nie zabrali pieksów :( Były fantastyczne, a ja jestem fanatykiem tego typu talentu. Niepamiętam, ale chyba jury zaprosiło grupę małych muzyków. Jęsli ich wzięli, to talent animalsów powinien jak najbardziej przejść. Ciekaw jestem oglądalności.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Wyższa niż ostatnio chyba nie będzie, bo na jedynce był mecz.
Pemol
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pemol »

No ten odcinek był na poziomie pierwszego. Bardzo słaby. Brak talentów. Jury jak zwykle fajne i to jedynie ratuje odcinek. Montażysta znowu odwalił kichę. Fajnie, że wciskają ludziom Poznań, skoro teatr wygląda różnie, przy różnych występach, a jury było ubrane tak jak w poprzednich odcinkach. Tyle kreacji w czasie dwóch dni? Super.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

http://media2.pl/badania/57326-dom-nad- ... alent.html

A jednak widownia jeszcze wyższa niż ostatnio. Powiem, że się nie spodziewałem.
No i Taniec z wgiazdami bardzo wysoko - 4,9 mln. Myślę, że oglądalność będzie na poziomie 6 edycji.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Pemol pisze:No ten odcinek był na poziomie pierwszego. Bardzo słaby. Brak talentów.
Mnie się podobała ta harfistka - Barbara Karlik, z poprzedniego odcinka. Niestety puszczono tylko fragment... jak zdegustowany Wojewódzki naciska X.
No ale nie dziwie się... bo trudno aby taki ćwok z sieczką we łbie, w ogóle rozumiał Muzykę barokową czy też renesansową, a harfa kojarzy mu się zapewne ze szkolnymi latami, w których kazano mu się uczyć muzyki i wyganiano do filharmonii.
Tu nie chodzi o wyławianie talentów, a o oglądalność. Chodzi o to, aby Wojewódzki od czas powiedział, ze coś ma w 'dupie'.
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Nie rozumiem poprzedneiej wypowiedzi. Mam Talent jak i większość talent-show są typowo komercyjne. Więc nie wezmą do kolejnego etapu harfistki. Ja rozumiem, i podziwiam - kobitka ma talent, ale nie do takiego programu! Według mnie jurorzy dzielą talenty na dwie grupy: widowiskowe ( a nie koniecznie wielkie talenty) oraz wyjątkowe (tak wyjątkowe, że można oglądać je " w nieskończoność" np. Mellkart Ball). Jak podoałes wczesniej talent harfistki był naprawdę "ładny" ale nie nadaje sie do tego programu. NTak myślę. No ale każdy ma swoje zdanie więc...
ODPOWIEDZ