Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Ten czysty post to nie tak Âże coÂś chciaÂłem przemilczeĂŚ-tak naprawdĂŞ nie wiem co tam zapisaÂłem a co siĂŞ nie zapisaÂło.
To to Ania ma najtaĂąszy chleb gdyÂż nie za czesto pojawia siĂŞ w M24Ona jest Pani Redaktor Magazynu 24h!w zupeÂłnoÂści nie jest zmienniczkÂą!zgadza siĂŞ,Âże rzadko dostaje M24h,bo Ryman i Pochanke muszÂą teÂż zarobiĂŚ na chleb :devil:
Nostromo to tak siĂŞ zdaje egzaminy :rozglada: ok :spiewa: bardzo ciekawe :mhm:Zawsze jakaÂś kameralna knajpka siĂŞ znajdzie, a w ww. cantinie akurat oblewaÂłem z kolegÂą i paniÂą promotor naszÂą obronĂŞ.
nom...jeœli chodzi o M24h to jest to czerstwy chleb...Ania wykonuje czarn¹ robotê w Dn¯,tam siê dzieje!niezwyk³a ostroœÌ umys³u,trzeŸwoœÌ zmys³ów,zimna krew...
dziœ by³a 'o wpó³do'
atÂłasowa niebieska koszula,zwiÂązane wÂłosy....
aÂż trudno uwierzyĂŚ,Âże ta sama osoba,ktĂłra genialnie siĂŞ spisaÂła w M24h prowadzi tylko newsy,newsy,newsy..........skromniacha...ale za to w jaki sposĂłb!M24h zaczarowaÂł mnie jak widzicie u jeszcze tym ÂżyjĂŞ...........
dziœ by³a 'o wpó³do'

aÂż trudno uwierzyĂŚ,Âże ta sama osoba,ktĂłra genialnie siĂŞ spisaÂła w M24h prowadzi tylko newsy,newsy,newsy..........skromniacha...ale za to w jaki sposĂłb!M24h zaczarowaÂł mnie jak widzicie u jeszcze tym ÂżyjĂŞ...........

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Co jest wedÂług ciebie Adamie ciekawe ????
Normalni kulturalni ludzie, po skoĂączonej obronie pracy dyplomowej, zapraszajÂą niekiedy promotorĂłw do knajpek.
A egzaminy zdaÂłem juÂż wczeÂśniej, przed obronÂą....
Kiepski Âżarcik z tymi egzaminami i caÂłkiem niezÂłe foty Ani.
Normalni kulturalni ludzie, po skoĂączonej obronie pracy dyplomowej, zapraszajÂą niekiedy promotorĂłw do knajpek.
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
To co napisaÂłem nie miaÂło byĂŚ zÂłoÂśliwe -jeÂśli obrazziÂłem to przepraszamCo jest wedÂług ciebie Adamie ciekawe ????
DziÂś Ania na czerwono

-
- Czasem tu wpada
Ania z kaÂżdego "Dnia na Âżywo" jest coraz lepsza !!!
Moim zdaniem miÂło by jÂą bylo znowu zobaczyĂŚ w Faktach !!!
Na poczÂątek w F16 choc tam chyba juÂż na dobre zadomowiÂły sie Patrycja Redo z AnitÂą Werner. Ale przeciez mamy jeszcze zawsze wydania weekendowe.
W miejsce Kajdanowicza , ktĂłry duÂżo lepiej sprawdza siĂŞ w roli reportera niz prowadzÂącego ( albo w miejsce Durczoka )
Zawsze mozna powrĂłcic do wydaĂą FaktĂłw wieczornych-podsumowanie dnia w TVN .
nie moe pojÂąc dlaczego je zdjeli.
Takie zmiany w Faktach mogÂłyby zaistnieĂŚ juz od nowej marcowej ramĂłwki.
A co wy na To ???
MoÂże jakiÂś wspĂłlny apel do wÂłodarzy TVN i TVN 24 w sprawie
Ani JĂŞdrzejowskiej ??? !!!! :brawa:
Moim zdaniem miÂło by jÂą bylo znowu zobaczyĂŚ w Faktach !!!
Na poczÂątek w F16 choc tam chyba juÂż na dobre zadomowiÂły sie Patrycja Redo z AnitÂą Werner. Ale przeciez mamy jeszcze zawsze wydania weekendowe.
W miejsce Kajdanowicza , ktĂłry duÂżo lepiej sprawdza siĂŞ w roli reportera niz prowadzÂącego ( albo w miejsce Durczoka )
Zawsze mozna powrĂłcic do wydaĂą FaktĂłw wieczornych-podsumowanie dnia w TVN .
nie moe pojÂąc dlaczego je zdjeli.
Takie zmiany w Faktach mogÂłyby zaistnieĂŚ juz od nowej marcowej ramĂłwki.
A co wy na To ???
MoÂże jakiÂś wspĂłlny apel do wÂłodarzy TVN i TVN 24 w sprawie
NOWA ERA W TVN
Ania caÂły czas jest najlepsza :plus:Ania z kaÂżdego "Dnia na Âżywo" jest coraz lepsza !!!
Ja bym AniĂŞ wolaÂł w M24Moim zdaniem miÂło by jÂą bylo znowu zobaczyĂŚ w Faktach !!!
Nie kaÂżdy lubi pracowaĂŚ w weekend-ale ja naprzykÂład lubiĂŞAle przeciez mamy jeszcze zawsze wydania weekendowe.
Nie wiem co o tym sÂądzÂą Panowie Nostromo i Aveo ale ja wolaÂłbym AniĂŞ w M24 -ma dziewczyna charakter i w M24 najlepiej jest w stanie to pokazaĂŚ .MoÂże jakiÂś wspĂłlny apel do wÂłodarzy TVN i TVN 24 w sprawie
Ja teÂż bym wolaÂł Anie Jot w M24 :spiewa:
RĂłwnieÂż jestem zdania,Âże moÂżna tam wiĂŞcej pokazac choĂŚ wiadomo z drugiej strony ,Âże fakty dochodzÂą do szerszej publiki i majÂą wiĂŞkszy prestiÂż :spiewa:
A i jeszcze za tym przemawia fakt,Âże moÂżnaby JÂą oglÂądaĂŚ przez godzine(M24) a nie przez 25 minut(Fakty)
Ale pĂłki co myÂślĂŞ,Âże nie bĂŞdzie Âżadnych zmian w Faktach :rozglada:
RĂłwnieÂż jestem zdania,Âże moÂżna tam wiĂŞcej pokazac choĂŚ wiadomo z drugiej strony ,Âże fakty dochodzÂą do szerszej publiki i majÂą wiĂŞkszy prestiÂż :spiewa:
A i jeszcze za tym przemawia fakt,Âże moÂżnaby JÂą oglÂądaĂŚ przez godzine(M24) a nie przez 25 minut(Fakty)

Ale pĂłki co myÂślĂŞ,Âże nie bĂŞdzie Âżadnych zmian w Faktach :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
HeloÂł
Wszystko ok. Adamie
CaÂły dziÂś dzionek ÂśledziÂłem dnÂż i AnnĂŞ.
CudownoÂści :jupi: :jupi: :jupi:

ÂŚlicznoÂści, same ÂślicznoÂści Black Lady.....
Inteligentna, bÂłyskotliwa, zimna krew, opanowana, profesjonalistka, urocza, Âśliczna, zgrabna......b o s k a po prostu :jupi:
Jak dla mnie konieczny jest wizualny kontakt z niÂą w dnÂż....... a dla odmiany w innym tygodniu moÂże byĂŚ m24h........ piĂŞkno i profesjonalizm...

Wszystko ok. Adamie
CaÂły dziÂś dzionek ÂśledziÂłem dnÂż i AnnĂŞ.
CudownoÂści :jupi: :jupi: :jupi:

ÂŚlicznoÂści, same ÂślicznoÂści Black Lady.....
Inteligentna, bÂłyskotliwa, zimna krew, opanowana, profesjonalistka, urocza, Âśliczna, zgrabna......b o s k a po prostu :jupi:
Jak dla mnie konieczny jest wizualny kontakt z niÂą w dnÂż....... a dla odmiany w innym tygodniu moÂże byĂŚ m24h........ piĂŞkno i profesjonalizm...
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
Te capsy z AniÂą przy mapie to porawdziwe pereÂłki!
Ania chyba siĂŞ nie spodziewaÂła, Âże bĂŞdzie musiaÂła siĂŞ prezentowaĂŚ na wizji w caÂłej swej okazaÂłoÂści i stÂąd te dÂżinsy, co oczywiÂście absolutnie mi nie przeszkadza, a ujawnia przynajmniej tÂą bardziej luzackÂą stronĂŞ Ani jako prezenterki, oczywiÂście jeÂżeli chodzi o ubiĂłr 

Kiedyœ jakaœ prezenterka opowiada³a ¿e wiêkszoœÌ tylko górê ubiera elegancko a reszta nie widoczna ma byÌ po prostu wygodna
WolĂŞ AniĂŞ w M24 bo tam siĂŞ moÂżna wykazaĂŚ podczas rozmowy z ekspertami a w Faktach jedynie sÂą ustawiane rozmowy z reporterami.
W M24 ludzie rĂłzne rzeczy opowiadajÂą i trzeba byĂŚ elastycznym -a Ania taka jest
WolĂŞ AniĂŞ w M24 bo tam siĂŞ moÂżna wykazaĂŚ podczas rozmowy z ekspertami a w Faktach jedynie sÂą ustawiane rozmowy z reporterami.
W M24 ludzie rĂłzne rzeczy opowiadajÂą i trzeba byĂŚ elastycznym -a Ania taka jest