Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

W faktach jakoÂś inaczej Anita wyglÂądaÂła w tej nowej fryzurce, tzn. dobrze siĂŞ wtedy prezentowaÂła, ale dzisiaj po prostu rewelacyjnie :P OdmÂłodziÂło jÂą to uczesanie :D Do tego jeszcze strĂłj (bardzo obcisÂły) i efekt caÂłoÂściowy zadowalajÂący :D
A i od strony merytorycznej by³o nieŸle, tematycznie nie monotonnie, a to zró¿nicowanie wp³ynê³o oczywiœcie na dynamikê poranka, który niestety jakoœ szybko mi dziœ up³yn¹³... ale zawsze jest tak, ¿e to co dobre... szybciej siê koùczy :/
Nawet przeglÂąd prasy nie byÂł nudny :D W pamiĂŞci utkwiÂł mi zwÂłaszcza fragment o katolickich biurach matrymonialnych, ktĂłry to artykuÂł Anita czytaÂła z wyjÂątkowym ''namaszczeniem'' :evil2: :wink:
Poza tym w sporcie Majewski zaczerpn¹³ chyba nadpobudliwoœci od kolegi blondyna, wierci³ siê podkakiwa³ i dziwnie uœmiecha³ :? :lol: Anitê to wyraŸnie bawi³o, bo uœmiech, czy nawet œmiech nie schodzi³ jej z buzi :D
W pogodzie, w jedym z wejœÌ, Anitê zacikawi³y palmy z materia³u, który lecia³ w serwisie, i z ¿alem w g³osie stwierdzi³a, ¿e u nas takiej pogody jak pod palmami nie bêdzie :sad:
Ciekawe dlaczego byÂł juÂż dziÂś w poranku, no i czy bĂŞdzie teÂż jutro :?: Wszak Anita ma parĂŞrankĂłw do odrobienia, niech siĂŞ jej jutro nie marzy wolne :[

A wracajÂąc do ''Damy Pik'', to zauwaÂżyliÂście, Âże sÂą tam wiĂŞcej niÂż te 4 wczeÂśniej wymieniane panie :?:
Kolejno:
?????? nie wiem, czy to Erika Steinbach? WyglÂąda jednak jakoÂś inaczej
Obrazek

A to Joanne Rowling, autorka ''Harry'ego Pottera :?:
Obrazek
PóŸniej s¹
Julia Tymoszenko
Condoleezza Rice
Âżona Blair'a
Angela Merkel
Madeleine Albright

i znowu ?????
Obrazek
czy to moÂże byĂŚ Dagmar Havlova :?:

I jeœli dodaÌ do tej kolekcji Dorê Bakoyanni, zapowiadan¹ ju¿ w innych artyku³ach, to mamy w sumie 9 paù :zdziwko: No i s¹ to faktycznie œwiatowe kobiety, tylko kwestia niepewna, czy ze wszystkimi Anita ju¿ rozmawia³a, czy ich obecnoœÌ w reklamie s³u¿y tylko lepszej promocji. Wszak tvn niejednokrotnie stawia³ nas wobec absurdalnych sytuacji :?

Bym zapomniaÂł, ta najwÂłaÂściwsza dama :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ehhh... trochĂŞ szkoda, Âże ÂścieÂła te piĂŞkne loki...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1. tak to jest Joan Rowiling jak najbardziej :D:D:D
i mam nadzieje ze wywiad z ni¹ nakrêcony wszak an czasie by³o by go puœciÌ ju¿ niebawem z okazji premiery Czary Ognia albo ko³o lutego z okazji premiery Ksiêcia pó³krwi :D

A ta przedostatnia to chyba za mÂłoda na HavlovÂą... chyba to bĂŞdzie ta burmistrza Aten...

BLACK !!!! masz wa¿ne (nawet bardzo PW) skrzynke sobie przeczyœÌ :D:D

Poranka of course nie widziaÂłam :(
Android <3
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Capsy z AnitÂą Werner (22.09.05-04.11.05) :D :D :D
kamuii pisze:Poranka of course nie widziaÂłam :(
Raczej duÂżo nie straciÂłaÂś :wink:
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No nie wiem, czy nic nie straciÂła :wink:
To byÂł jeden z ciekawszych rankĂłw :D
Yotomasz, chyba siĂŞ napracowaÂłeÂś z tymi capsami :?: Ale moje uznanie za wysiÂłek :D

Teraz sobie wÂłaÂśnie uÂświadomiÂłem, Âże w piÂątek jest 11 listopada - ÂświĂŞto, wiĂŞc w tvn pewnie ÂświÂąteczny program i nie bĂŞdzie popoÂłudniowych, to akurat mnie nie martwi, martwi mnie, Âże nie zobaczymy w piÂątek Anity, bo przepadnie jej dyÂżur :evil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Black Jack '62 pisze: ...to mamy w sumie 9 paù :zdziwko: No i s¹ to faktycznie œwiatowe kobiety, tylko kwestia niepewna, czy ze wszystkimi Anita ju¿ rozmawia³a, czy ich obecnoœÌ w reklamie s³u¿y tylko lepszej promocji. Wszak tvn niejednokrotnie stawia³ nas wobec absurdalnych sytuacji :?
Wydaje mi siĂŞ Âże gdyby tvn24 miaÂł nagrane te wszystkie odcinki i byÂłoby ich aÂż 9 to nadawaÂł by je co tydzieĂą bo przecieÂż materiaÂłu starczyÂłoby spokojnie na ponad 2 miesiÂące (a nawet wiĂŞcej bo w ÂświĂŞta zapewne nie bĂŞdÂą nadawane Âżadne premiery) :roll: Poza tym tylko na kilku zdjĂŞciach widaĂŚ AnitĂŞ w towarzystwie tych paĂą a na reszczie sÂą panie ale nie w towarzystwie Anity :roll:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie nie nie :D Sam PIECZYÑSKI wszak mówi³ ¿e dopiro 4 odcinki nagrali :) Salladyn ma racjê :)
Android <3
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

WidzieliÂście jak dziÂś w poranku kolega KuraÂś siĂŞ Âładnie do Anity odezwaÂł? :P
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie a co powiedizaÂł ?
Android <3
Dared00

Post autor: Dared00 »

Anitka dzziÂś w Poranku!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ByÂła i owszem ale ;/
wyglÂądaÂła okropnie...
Nie doœÌ ze mia³a ta okropn¹ grub¹ marynare to jeszcze fatalnie uczesana by³a. Ca³oœci efektu zarówno u niej jak i u Górlickiego dope³ania³ zbyt s³aby i z³y makijarz :? wiêc na zbli¿eniach oboje wygl¹dali fatalnie...

ogólnie poranek jak poranek podoba³o mi siê jak z Popielarsk¹ zgadywa³y nazwy miast za mg³¹ :D

Obrazek :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁadny obrazek :D

No i bardzo dobrze siĂŞ staÂło, Âże Anita mnie posÂłuchaÂła i nie zamarzyÂła o wolnym dzisiaj, bo w poranku byÂła cudowna :D MiaÂła tak wyszukane i skÂładne zapowiedzi, Âże nie jestem w stanie z gÂłowy przytoczyĂŚ Âżadnej :D A w ÂściÂągawki nie zaglÂądaÂła praktycznie wcale, wiĂŞc moÂżna ÂśmiaÂło stwierdziĂŚ, Âże jak na poranek byÂła w podwyÂższajÂącej poziom programu formie :D
Prze³o¿y³o to siê nawet na solowe zapowiedzi prognozy pogody, tu te¿ wykaza³a siê inwencj¹ twórcz¹, w duecie z Maj¹ prawie w ka¿dym wejœciu gada³y o mgle, dowiedzia³em siê z poranka, ¿e mg³a to uci¹¿liwe zjawisko, i ¿e dziewczyny mia³y niema³y problem z dostaniem siê dziœ rano do pracy.
Aaa.. i mam ogromny Âżal do Anny KalczyĂąskiej, Âże nie zapowiedziaÂła u boku anity porannej rozmowy, przeprowadzenie, ktĂłrej przypadÂło jej dziÂś w udziale :?
A co do stroju Anity to zgadzam siĂŞ, do najÂładniejszych nie naleÂży, ale na zbliÂżeniach Anita jak zawsze wyglÂądaÂła piĂŞknie :P

PS KuraÂś powiedziaÂł (chyba) do Anity na powitanie: ''hej'' :D
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Ostanio oglÂądajÂąc poranki zauwarzyÂłem jednÂą rzecz a mianowicie mĂŞÂżczyÂźni(oprĂłcz Miecugowa) ktĂłrzy rozmawiajÂą z AnitÂą strasznie czĂŞsto siĂŞ mylÂą (pewmie myÂślÂą"jak tu moÂżna pier***** o takich pierdoÂłach kiedy kiedy koÂło mnie stoi ktoÂś tak piĂŞkny":evil2:) - przypadek i czy moÂże coÂś innego :?
A fryzura i stroj - no coment :(
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

:? nie sÂądzĂŞ, Âże chodzi o cuÂświĂŞcej, przecieÂż Anita powtarza, Âże miĂŞdzy niÂąi kolegami z pracy panujÂą ,,kumpelskie ukÂłady'', moÂże sÂąpo prostu zdenerwowani, Âże sÂąna wizji :D
KalczyĂąskÂą moÂże ,,boli'' jej niski wzrost? W Porankach, w ktĂłrych ma serwisy, wielokrotnie przechadza siĂŞ po studio i widaĂŚ, Âże z lekkÂą zazdroÂściÂą spoglÂąda na wysokÂą koleÂżankĂŞ :wink:
Badziewny serial od¿y³ :? Biedna Anita, ma pecha, ¿e zagra³a w tak kiczowatym i akurat polsatowskim serialu, które maj¹ to do siebie, ¿e s¹ powtarzane w nieskoùczonoœÌ :/ A rola w tym serialu, to na pewno nie jest zaszczytny epizod w ¿yciu Anity :? Ale có¿, by³o i trzeba z tym ¿yÌ :?
Skupmy siĂŞ wiĂŞc na aktualnoÂściach :D
A jednak trochĂŞ w tyÂł, bo i wczorajszy i dzisiejszy Poranek moÂżna zaliczyĂŚ do tych bardziej udanych. A do wczorajszego dodam tylko maÂłe spostrzeÂżenie, Âże Anita chyba jako jedyna z prezenterĂłw TVN24 jest ,,na Ty'' z Markiem BrzeziĂąskim z RFI - to tak na marginesie :wink:
A z dzisiaj:
Black Jack pisze:A co do stroju Anity to zgadzam siĂŞ, do najÂładniejszych nie naleÂży
I poza tym, zarĂłwno wczorajszy, jaki i dzisiejszy strĂłj to byÂły stroje na bis i to tydzieĂą po tygodniu :?
Black Jack pisze: w piÂątek jest 11 listopada - ÂświĂŞto, wiĂŞc w tvn pewnie ÂświÂąteczny program i nie bĂŞdzie popoÂłudniowych, to akurat mnie nie martwi, martwi mnie, Âże nie zobaczymy w piÂątek Anity, bo przepadnie jej dyÂżur :evil:
No to moÂże bĂŞdzie prowadziÂła DzieĂą na Âżywo, a nie! - w takie ÂświĂŞta sÂą zwykÂłe serwisy, jak w weekend, a to chyba nas nie zadowala, nie? :roll:

ps
Black Jack pisze:nie zapowiedziaÂła u boku anity
Skandal!! - Âżeby najwiĂŞkszy fan Anity pisaÂł jej imiĂŞ z maÂłej litery! :evil2:

ps2
kamuii pisze: wiem jak ona siĂŞ dziwnie czuje bo ja miaÂła kiedyÂś wÂłosy do pasa i jak sciĂŞÂłam to tydzien z szoku wychodziÂłam a nie scieÂłam na tak krĂłtkie jak ona, potem znowu dÂługie i znowu krĂłtkie za kaÂżdym razem dziwne uczucie Âżalu zostaje

A Ty Blacky, w potoku zwierzeĂą nie przyznaÂłeÂś siĂŞ, Âże w liceum nosiÂłeÂś dÂługie piĂłra? :evil2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Aaa.. i mam ogromny Âżal do Anny KalczyĂąskiej, Âże nie zapowiedziaÂła u boku anity porannej rozmowy, przeprowadzenie, ktĂłrej przypadÂło jej dziÂś w udziale
Przepraszam, ale moÂżna jaÂśniej? Czemu nie zapowiedziaÂła? OdmĂłwiÂła Anicie? :P
PS KuraÂś powiedziaÂł (chyba) do Anity na powitanie: ''hej''
MoÂżliwe, ale mi chodziÂło o to jak rozmawiali o debiucie na WGPW i wtedy KuraÂś 'zgasiÂł' AitĂŞ sÂłowami, "pewnie nawet nigdy nie sÂłyszaÂłaÂś o tej firmie", czy coÂś w ten deseĂą :P
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ja uwaÂżam ze wyglÂądaÂła fatalnie...
ponadto ona jest juÂż chuda jak wieszak i zaczynajÂą jej siĂŞ policzki zapadaĂŚ :(
Niefajnie... z poranka niewiele wiem bo poszÂłam spaĂŚ :D
Ale 1 materiaÂł wywarÂł na mnie ogromne wraÂżenie , mianowicie ten o psach i kotach ciÂągniĂŞtych jako przynĂŞta dla rekinĂłw. Szczerze mĂłwiÂąc to nie pamiĂŞtam kiedy ostatnio siĂŞ popÂłakaÂła oglÂądajÂąc porankek :( to byÂło straszne ;(
Co do KalczyĂąskiej to mam takie niejasne przeczucie ze one chyba siĂŞ nie lubiÂą albo przynajmniej nie sÂą bliskimi koleÂżankami.
Android <3
ODPOWIEDZ