Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Jedno mam zastrzeÂżenie-czemu tak maÂło usmiechĂłw pani redaktor nam serwuje
MoÂże siĂŞ pomyliÂła wczorajszymi wpadkami ;( ;(
Joasiu, nic siĂŞ nie martw :stop: My Cie tu nie potĂŞpiamy :nie:
Powinna z wiekszym spokojem reagowaĂŚ na jakieÂś niespodziewane sytuacje;troche poimprowizowaĂŚ,skwitowaĂŚ jakimÂś uÂśmiechem
Z tymi promilami to byÂła kompletna skucha :red: Nie wiem, co jej do gÂłowy przyszÂło i czemu Âładnie z tego nie wybrnĂŞÂła :hmm: Zawsze byÂła taka opanowana, a wczoraj jakoÂś nie zachowaÂła zimnej krwi :cicho:
Nie byÂło kolczykĂłw, czary mary, sÂą...
To efekt poprawiania w³osów w trakcie materia³ów :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Obrazek
P.S. czy macie dziÂś kÂłopoty z dostĂŞpem do imageshack.us ?
Ja mam :twisted:
P.S Joasia mimo,Âże niezbyt chĂŞtnie sie dzis uÂśmiecha wygraÂła z siatkarkami bo postanowiÂłem JÂą ogladaĂŚ
MoÂże Joasia przeczĂłwaÂła, Âże siatkarki przerÂżnÂą i solidaryzowaÂła siĂŞ w bĂłlu :devil:

I jeszcze pare JoaÂś z innego ujĂŞcia- Wielki Brat czuwa nad JoasiÂą :tanczy:
Obrazek

Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:MoÂże siĂŞ pomyliÂła wczorajszymi wpadkami
Joasiu, nic siĂŞ nie martw My Cie tu nie potĂŞpiamy
MyÂślisz,Âże mogÂła siĂŞ aÂż tak tym przejaĂŚ ;( Ale Âźle by teÂż byÂło jakby w ogĂłle siĂŞ tym nie zainteresowaÂła :cicho: Ale nie grzebmy w trupach :nie: Joasia musi wiedzieĂŚ,Âże nie mimo tej wpadki dalej jest podziwiana i szanowana przez Nas :rydzyk:
Z tymi promilami to byÂła kompletna skucha Nie wiem, co jej do gÂłowy przyszÂło i czemu Âładnie z tego nie wybrnĂŞÂła Zawsze byÂła taka opanowana, a wczoraj jakoÂś nie zachowaÂła zimnej krwi
Jeszcze podkreœli³a '..UWAGA:48!' :hmm: No dobrze...wytknêliœmy Jej b³êdy-¿eby nie by³o,¿e chowamy pod dywan :spiewa: Jak to mówi pewien minister-'Jesteœmy uczciwi a¿ do bólu' :D Dzisiaj juz by³o ok-naogl¹da³em siê Jej,¿e juz mam doœÌ :shock: No powiedzmy,¿e bardziej tego,¿e w kó³ko o tym samym nawija³a-ale to jest norma.
To efekt poprawiania w³osów w trakcie materia³ów

Ona ma chyba lekkiego fioÂła na tym tle :tanczy: Ale to dlatego,Âże Jej spadaja-bo Joasia nie uzywa Âżadnych spinek,frotek :nie: :aniol:
JuÂż podczas pierwszego serwisu ukazaÂła siĂŞ nam poprawiajÂąca fryzurke ;)
MoÂże Joasia przeczĂłwaÂła, Âże siatkarki przerÂżnÂą i solidaryzowaÂła siĂŞ w bĂłlu
MoÂże-Joasia jest empatyczna( :spiewa: )i zwiaÂła jeszcze przed tym jak poraÂżka staÂła siĂŞ faktem i ukryÂła gorzkie Âłzy po poraÂżce :spiewa:
I jeszcze pare JoaÂś z innego ujĂŞcia- Wielki Brat czuwa nad JoasiÂą
Widze,Âże Ci sie spodobaÂła Joasia z lotu ptaka :tanczy: :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MyÂślisz,Âże mogÂła siĂŞ aÂż tak tym przejaĂŚ Ale Âźle by teÂż byÂło jakby w ogĂłle siĂŞ tym nie zainteresowaÂła Ale nie grzebmy w trupach Joasia musi wiedzieĂŚ,Âże nie mimo tej wpadki dalej jest podziwiana i szanowana przez Nas
E tam, pewnie siĂŞ zestresowaÂła i zaraz zapomniaÂła :spiewa:
Nie myÂśle, by teraz przez miesiÂąc wyrzucaÂła sobie tÂą wpadke :nie:
Jeszcze podkreœli³a '..UWAGA:48!' No dobrze...wytknêliœmy Jej b³êdy-¿eby nie by³o,¿e chowamy pod dywan Jak to mówi pewien minister-'Jesteœmy uczciwi a¿ do bólu' Dzisiaj juz by³o ok-naogl¹da³em siê Jej,¿e juz mam doœÌ No powiedzmy,¿e bardziej tego,¿e w kó³ko o tym samym nawija³a-ale to jest norma.
No nie moÂżemy tu tylko chwaliĂŚ :nie: Czasem teÂż trzeba pouczyĂŚ :devil:
Teraz zapamiĂŞtaj tÂą Joasie, bo nastĂŞpny DnÂŻ nie nastÂąpi tak szybko :cicho:
Ona ma chyba lekkiego fioÂła na tym tle Ale to dlatego,Âże Jej spadaja-bo Joasia nie uzywa Âżadnych spinek,frotek
JuÂż podczas pierwszego serwisu ukazaÂła siĂŞ nam poprawiajÂąca fryzurke
Jakby zrobiÂła jakiegoÂś fajnego kucyka to by problemu nie byÂło :nie:
Ale ta maniera z wÂłosami jest bardzo sympatyczna :tanczy:
MoÂże-Joasia jest empatyczna( )i zwiaÂła jeszcze przed tym jak poraÂżka staÂła siĂŞ faktem i ukryÂła gorzkie Âłzy po poraÂżce
Teraz siĂŞ pewnie opycha sÂłodkoÂściami, by osÂłodziĂŚ gorycz poraÂżki ;( ;(
Niech poczeka do nastĂŞpnych mistrzostw :spiewa: MoÂże wtedy bĂŞdzie lepiej :cicho:
Widze,Âże Ci sie spodobaÂła Joasia z lotu ptaka
Pewnie, Âże tak :tanczy: Joasia nawet nie wie, Âże jest od tyÂłu obserwowana, wiĂŞc moÂżna troche naturalnoÂści zobaczyĂŚ :D
maxxx

arczi pisze:E tam, pewnie siĂŞ zestresowaÂła i zaraz zapomniaÂła
Nie myÂśle, by teraz przez miesiÂąc wyrzucaÂła sobie tÂą wpadke
No pewnie,nie ma przesadzaĂŚ 8) Joasia musi byc gruboskĂłrna :spiewa:
No nie moÂżemy tu tylko chwaliĂŚ Czasem teÂż trzeba pouczyĂŚ
Teraz zapamiĂŞtaj tÂą Joasie, bo nastĂŞpny DnÂŻ nie nastÂąpi tak szybko
Pewnie czuje sie juÂż pouczona :) JesteÂś mistrzem konstruktywnej krytyki :tanczy:

MyÂślisz,Âże to tak raz na miesiac,hmmm ja licze ,Âże chociaÂż co dwa tygodnie :roll:
Zobaczymy-a jutro wraca do codziennoÂści a wiĂŞc Magazyn-dobrze,ze dzis nie miaÂła bo dziÂś byÂło ostro-patologie pokazywali :shock:
Jakby zrobiÂła jakiegoÂś fajnego kucyka to by problemu nie byÂło
Ale ta maniera z wÂłosami jest bardzo sympatyczna

Jak najbardziej sympatyczna :D Joasia to robi z taka zmysÂłowoÂścia :aniol:
Kucyk :arrow: :devil: -nie istnieje taki temat :spiewa:
Teraz siĂŞ pewnie opycha sÂłodkoÂściami, by osÂłodziĂŚ gorycz poraÂżki
Niech poczeka do nastĂŞpnych mistrzostw MoÂże wtedy bĂŞdzie lepiej
Ale chyba nie lubi sportu,a przynajmniej sie nie interesuje :nie: Nie kaÂżdy musi :aniol:
Pewnie, Âże tak Joasia nawet nie wie, Âże jest od tyÂłu obserwowana, wiĂŞc moÂżna troche naturalnoÂści zobaczyĂŚ
Jak najbardziej ;) Tylko czemu ona tak nĂłzie podkurcza :D ?

[ Dodano: Pon PaÂź 01, 2007 12:44 am ]
Jeszcze zawieruszyÂł siĂŞ gdzieÂś caps-wiĂŞc aby sie nie zmarnowaÂł :arrow: :arrow:
Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

KryĂąka miaÂła zajĂŞty weekend, a dziÂś w Poranku Anita. ByĂŚ moÂże o 17 pojawi siĂŞ Jakub :(
maxxx

Nic siĂŞ nie martw-bedzie :D WidziaÂłem w jakims serwisie przelotem jak w tle z kimÂś zajadle rozmawiaÂła przez telefon i coÂś pisaÂła na kompie 8)
WiĂŞc pewnie jakby miaÂła wolne to by Jej tam nie byÂło,a Kuba ostatnio teÂż miaÂł troche pracy wiĂŞc pewnie ze 2 dni dostanie wolne :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MyÂślisz,Âże to tak raz na miesiac,hmmm ja licze ,Âże chociaÂż co dwa tygodnie
Zobaczymy-a jutro wraca do codziennoÂści a wiĂŞc Magazyn-dobrze,ze dzis nie miaÂła bo dziÂś byÂło ostro-patologie pokazywali
A 2 tygodnie temu byÂła :shock: Bo chyba ostatni raz byÂła na poczÂątku wrzeÂśnia, wiĂŞc ja bym siĂŞ jej sopdziewaÂł na poczÂątku listopada teraz ;( ;(
No chyba, Âże Tadla jak wylÂąduje w weekendowych Faktach, to Joasia dostanie DnÂŻ co 2 tygodnie :rydzyk: :rydzyk:
Jak najbardziej Tylko czemu ona tak nĂłzie podkurcza ?
Moze fotel jakoÂś sobie nisko uÂłoÂżyÂła :hmm:
KryĂąka miaÂła zajĂŞty weekend, a dziÂś w Poranku Anita. ByĂŚ moÂże o 17 pojawi siĂŞ Jakub
Tak czy siak, ja dziÂś PzP nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ ;( ;(
Ale jakby co, to pozdrĂłwcie Kociaka ode mnie :tanczy:
i coÂś pisaÂła na kompie
Moze na zalegÂłe maile odpisaÂła :hmm: 8)

[ Dodano: Pon PaÂź 01, 2007 2:00 pm ]
MyÂślisz,Âże to tak raz na miesiac,hmmm ja licze ,Âże chociaÂż co dwa tygodnie
Zobaczymy-a jutro wraca do codziennoÂści a wiĂŞc Magazyn-dobrze,ze dzis nie miaÂła bo dziÂś byÂło ostro-patologie pokazywali
A 2 tygodnie temu byÂła :shock: Bo chyba ostatni raz byÂła na poczÂątku wrzeÂśnia, wiĂŞc ja bym siĂŞ jej sopdziewaÂł na poczÂątku listopada teraz ;( ;(
No chyba, Âże Tadla jak wylÂąduje w weekendowych Faktach, to Joasia dostanie DnÂŻ co 2 tygodnie :rydzyk: :rydzyk:
Jak najbardziej Tylko czemu ona tak nĂłzie podkurcza ?
Moze fotel jakoÂś sobie nisko uÂłoÂżyÂła :hmm:
KryĂąka miaÂła zajĂŞty weekend, a dziÂś w Poranku Anita. ByĂŚ moÂże o 17 pojawi siĂŞ Jakub
Tak czy siak, ja dziÂś PzP nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ ;( ;(
Ale jakby co, to pozdrĂłwcie Kociaka ode mnie :tanczy:
i coÂś pisaÂła na kompie
Moze na zalegÂłe maile odpisuje :hmm: 8)
epsztajnek

No, znowu dziaÂła :> trzeba szybko pisaĂŚ recenzjĂŞ.
Recenzja bĂŞdzie krĂłtka: nic nowego - czyli wszystko juÂż byÂło, Âżadnych nowoÂści. Âżadnych zaskoczeĂą. :neutral:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:Recenzja bĂŞdzie krĂłtka: nic nowego - czyli wszystko juÂż byÂło, Âżadnych nowoÂści. Âżadnych zaskoczeĂą.
A czego sie spodziewa³eœ :aniol: No dobrze,te¿ przyznaje,¿e chcia³bym ¿eby czymœ nas zabajerowa³a nowym :tanczy: Wkoùcu my te¿ jesteœmy ju¿ wymagaj¹cy-ju¿ nam czasem nie wystarcza,¿e Joasia piêknie wygl¹da-bo to jest oczywista oczywistoœÌ :*

TeÂż doÂłoÂże coÂś od siebie :arrow:
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Lekko uÂśmiechniĂŞty pysioÂłek na dobranoc :aniol:
Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

A widzieli dziœ o Poranku jak Asiê powita³ kolega Warsiùski? Asia rozpakowywa³a torbê przy stanowisku, przy którym PzP przygotowuje, a on podszed³, obj¹³ j¹ w pasie i poca³owa³ w policzek :rozglada: Zazdroœni? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek

£o matko :shock: :shock: :shock: Obj¹³ w pasie :evil: :twisted:
Dobrze, Âże tego nie widziaÂłem.
Czego oczy nie widzÂą, tego sercu nie Âżal ;(
maxxx

D¿astina pisze:A widzieli dziœ o Poranku jak Asiê powita³ kolega Warsiùski? Asia rozpakowywa³a torbê przy stanowisku, przy którym PzP przygotowuje, a on podszed³, obj¹³ j¹ w pasie i poca³owa³ w policzek Zazdroœni?
Zazdrosny-pewnie byÂłbym :spiewa: Ale nie widziaÂłem wiĂŞc mam alibi :aniol:
Zawsze mi siê wydawa³o przy ³¹czeniach z Nim jak jeszcze mia³a serwisy,¿e siê lubi¹ ;)
'Witaj Asiu' i takie tam-niby nic a jednak :D WiĂŞc to by sie potwierdzaÂło bo chyba nie z kaÂżdym sie tak wita co :shock: :shock: :shock:
Paradoksalnie wiĂŞcej moÂżna wywnioskowaĂŚ po Jej bytnoÂści na drugim planie niÂż na pierwszym telewizyjnym ;)
Ja jeszcze zauwa¿y³em,¿e dziœ z jakimœ goœciem doœÌ energiczne dyskutowa³a :spiewa:
Ale to dobrze-znaczy siĂŞ,Âże nie jest ciamciaramciowata :D
No to piknie-jaka caaaaÂłuÂśna :spiewa: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A widzieli dziœ o Poranku jak Asiê powita³ kolega Warsiùski? Asia rozpakowywa³a torbê przy stanowisku, przy którym PzP przygotowuje, a on podszed³, obj¹³ j¹ w pasie i poca³owa³ w policzek Zazdroœni?
A WarsiĂąski to startuje do Joasi, a mÂłodszy jest o caÂłe 3 lata :shock: :shock:
No, ale wybacze mu, bo to bardzo sympatyczny chÂłopak :tanczy: :tanczy:
£o matko Obj¹³ w pasie
Dobrze, Âże tego nie widziaÂłem.
No to objĂŞcie w pasie to jest dwuznaczne :hmm:
Chyba musi go bardzo lubiĂŚ, skoro nie trzepnĂŞÂła mu liÂścia :devil:
Ja jeszcze zauwa¿y³em,¿e dziœ z jakimœ goœciem doœÌ energiczne dyskutowa³a
Ale z nim juÂż siĂŞ chyba nie caÂłowaÂła :rydzyk: :spiewa:
No to piknie-jaka caaaaÂłuÂśna
No Joasia gorÂąca dziewczyna :tanczy: :tanczy:

[ Dodano: Wto PaÂź 02, 2007 2:40 pm ]
Acha, bym zapomniaÂł :rozglada: Joasia byÂła wczoraj u Szymona w 'koĂąca nie widaĂŚ' :shock:
Nie, nie martwcie siĂŞ :stop: , jeszcze nie zauwaÂżyli tej gÂłupoty z 48 promilami :stop: :stop:
Joasi g³os tylko wyst¹pi³ a g³ównym bohaterem by³ pan jednego z materia³ów, który mówi³ o wilko³aku, który ma 'ryj jak œwinia' :devil: :devil:
maxxx

A WarsiĂąski to startuje do Joasi, a mÂłodszy jest o caÂłe 3 lata
To jest ten pierwiastek szaleĂąstwa :devil: A tak serio to tylko sie przywital kulturalnie-co prawda nie aÂż tak jak premier :rozglada: 8)
No, ale wybacze mu, bo to bardzo sympatyczny chÂłopak
Pewnie,poza tym pokazaÂł ,Âże Joasia nie jest z lodu :aniol: CzyÂżby Ice Queen siĂŞ roztapiaÂła :tanczy: Aha-noi nie kÂłamie ,Âże jest ..bliÂżej ludzi.. ;)
No to objĂŞcie w pasie to jest dwuznaczne

Tak dwuznaczne-terminologia zapaÂśnicza wrĂŞcz :tanczy:
MĂłgÂł siĂŞ przywitaĂŚ bardziej bezpretensjonalnie 'Joasiu M.... ty Moja :xx:
Ale z nim juÂż siĂŞ chyba nie caÂłowaÂła

On chyba poznaÂł Joasie od innej strony :aniol:
No Joasia gorÂąca dziewczyna
Nie miaÂłem nigdy wÂątpliwoÂści :tanczy:
Acha, bym zapomniaÂł Joasia byÂła wczoraj u Szymona w 'koĂąca nie widaĂŚ'
Nie, nie martwcie siĂŞ , jeszcze nie zauwaÂżyli tej gÂłupoty z 48 promilami
Joasi g³os tylko wyst¹pi³ a g³ównym bohaterem by³ pan jednego z materia³ów, który mówi³ o wilko³aku, który ma 'ryj jak œwinia'
Gwiazda tvnowska roÂśnie Nam :tanczy: 'Kryminalni','Szymon' 8)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

To jest ten pierwiastek szaleĂąstwa A tak serio to tylko sie przywital kulturalnie-co prawda nie aÂż tak jak premier
No po prostu miÂły chÂłopak 8) Ale chyba nie kazdy siĂŞ z niÂą tak wita :aniol:
Dla Joasi, to chyba wszyscy chÂłopcy w tvn24 potracili gÂłowy :rozglada:
Pewnie,poza tym pokazaÂł ,Âże Joasia nie jest z lodu CzyÂżby Ice Queen siĂŞ roztapiaÂła Aha-noi nie kÂłamie ,Âże jest ..bliÂżej ludzi..
Nie widziaÂłem, ze bycie bliÂżej ludzi wiÂąze siĂŞ z caÂłowaniem na oczach telewidzĂłw :devil:
Ale moÂże Maciek miaÂł do niej jakiÂś pomysÂł na materiaÂł :spiewa: MoÂże mu jacyÂś sÂąsiedzi notorycznie chaÂłupe zalewajÂą :rozglada: :spiewa:
Tak dwuznaczne-terminologia zapaÂśnicza wrĂŞcz
MĂłgÂł siĂŞ przywitaĂŚ bardziej bezpretensjonalnie 'Joasiu M.... ty Moja
Joasia za³o¿y³a pewnie jak¹œ grupe przestêpcz¹ :uhh:
I po salonach chodzi- ot- jest bliÂżej ludzkich spraw :cicho:
On chyba poznaÂł Joasie od innej strony
A to dobrze :roll: Ale ta Joasia to ze skrajnoœci w skrajnoœÌ :mhm:
Jednego dnia zimna profesjonalistka, a drugiego namiĂŞtna... koleÂżanka ( :?: ) :spiewa:
Gwiazda tvnowska roÂśnie Nam 'Kryminalni','Szymon'
W 'Kryminalnych' to juÂż chyba kaÂżdy prezenter tvn24 wystĂŞpowaÂł :spiewa:
Bo byÂła tam juÂż Joasia, PaweÂł ÂŁukasik, kiedyÂś widziaÂłem Brydzie i Porade :shock:
A ostatnio w 'TwarzÂą w twarz' byÂł ÂŁukasz Grass :spiewa:
ODPOWIEDZ