Dla tych bardziej ciekawych, otóż grupa dziewczyn to:
Daria Kaczór, Marta Bijan, Magdalena Bal, Beata Spychalska i Agata Dziarmagowska

SPOILER
Moderator: Łukasz
www.youtube.com/watch?v=ETSFT81LZd8musicomaniakk pisze:Widziałem przed chwilą nową zapowiedź programu. Pokazane zostały inne występy niż w zapowiedzi z konferencji, łzy Farnej, ekscytacja Okupnik i dość ciekawie to wyglądało :)
Łołoło! Myślicie, że twórcy pójdą śladem brytyjskiej wersji i zrobią domy jurorskie za granicą? Zdziwiłbym się, jeśli nie byłoby na to funduszy, bo patrząc nawet na top model gdzie w serii bodajże drugiej wysyłano dziewczyny do dwóch krajów, to fakt że w xfactor taka sytuacja się nie zdarzyła jest dziwny. To, że Praga to wiadomo ze względu na Farnę, ale jak z pozostałymi jurorami? Nic się nie zmieni? Znów wynajmą jakieś hale, hotele, czy wille w Polsce? Nie ma jakiś przecieków o domach jurorskich?musicomaniakk pisze:Niektórzy mogli się domyślać, niektórzy nie... wiadomość moja jest taka, że domy jurorskie dziewczyn odbędą się w Pradze
Niektórzy to znaczy co? Bo z moich wiadomości i przeczytanych wywiadów wynika, że warsztaty z trenerem trwają około pół godziny, nic w tym dziwnego, ale po co stylizować to tak, by wyglądało jakby oni tam siedzieli całe dnie? WG mnie to już jest oszukiwanie widza. Któryś trener może poświęcać więcej czasu uczestnikom, ale to tylko jego prywatny czas. A nie przewidziany przez program, a głównie o to mi chodzi.czerk pisze:Akurat w polskiej wersji Voice trenerzy pracują i to ostro z uczestnikami. Niektórzy.
Otóż muszę Ci powiedzieć, że mimo zaistniałego opisu uczestnicy sami wybierają sobie piosenki do DJTheXF pisze: Nawet w Domach Jurorskich uczestnicy nie mogą wybrać własnej piosenki, by zaskoczyć i oczarować mentora... Szczerze mówiąc zaskoczyło mnie to. Do tej pory myślałem, że jeszcze na tym etapie są niezależni od niego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość