Apropo Blacka! Mam wraÂżenie Blacky, Âże wczoraj zapomniaÂłeÂś wspomnieĂŚ w kontekÂście pogodowych rozmĂłwek, o rozpieszczaniu?

He, he

Moderator: Łukasz
No có¿ chyba przegi¹³em z tym automatem Rymanowskim. Co do Kajdanowicz zdania nie zmnieniê. Po prostu nie przepadam z Rymanem.No wiesz..zdaje sobie sprawê, ¿e fani p.Werner s¹ raczej ma³o obiektywni ale nazywaj¹c B.Rymanowskiego a*tomatem i porównuj¹c go z Kajdanowiczem to przegi¹³eœ Obiektywizmu wiêcej
Masz racjê Funky ju¿ zmiejszy³em do 1 fotki. Trochê wyskoczy³êm z tymi automatami, ale juz trochê d³ugo cierpie na pewn¹ chorobê, a mianowicie:A po co w ogóle wklei³eœ ich zdjêcia, i po co tyle razy? Mo¿esz byÌ za to zbesztany przez Blacka
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Ps: "Do zobaczenia jutro o 16.45"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at http://www.forum.tvn.tivi.pl Port 80
Fucktycznie :/ W kó³ko to Anita powtarza³a: jesieù nas rozpieszcza³a, pogoda ju¿ nas nie rozpieszcza... Z Agnieszk¹ narzeka³y, ¿e trzeba siê ciep³o ubieraÌ, w³¹czaÌ ogrzewanie w samochodzie... hmmmmmm... samotnym zim¹ jest szczególnie zimno, dobrze jest mieÌ kogoœ, kto ogrzeje w ch³odne dni i wieczory... :idea: Chyba ju¿ czas bym otworzy³ ''biuro dopieszczania i dogrzewania zziêbniêtych dziewczyn''Funckyrella pisze:Mam wra¿enie Blacky, ¿e wczoraj zapomnia³eœ wspomnieÌ w kontekœcie pogodowych rozmówek, o rozpieszczaniu?
Dla ÂścisÂłoÂści ,,wzroÂśnie''Black Jack pisze: Jeszcze zakoĂączenie: ''ciÂśnienie roÂśnie - na szczĂŞÂście'' - czyÂżby Anita byÂła meteopatkÂą
Ja ju¿ zapowiedzia³em, ¿e tê k³utnie koùczê.PS Ch³opaki: michaek, TVN_FAN, k³óÌcie siê ciszej
Obyœ by³ prorokiem i by odpowiedz na moje pytanie brzmiala jak najszybciej.Mianowicie œni³o mi siê dziœ, ¿e dzwoni³em do Pieczyùskiego i pertraktowa³em z nim o powrocie Anity do g³ównych , nie pamiêtam, czy coœ wskura³em, na dzieù dzisiejszy nic, bo Anita w popo³udniowych, ale mo¿e nied³ugo nast¹pi jakaœ zmiana na lepsze - ju¿ najwy¿szy czas Niech to nie bêdzie wy³¹cznie sfera moich snów
Database maintenance in progress. Your uploaded images are recorded, but will not be seen during this maintance. Things will return to normal in few hours, and all of your uploaded images will show up.(imageshack)
SÂłowo siĂŞ rzekÂłokrytyczny pisze:zaraz Anitka w caÂłej okazaÂłoÂści!![]()
Tak, to trzeba przyznaĂŚ, postaraÂła siĂŞ dziÂś, przygotowaÂła dÂługie jak na Fakty popoÂłudniowe zapowiedzi. A z moich osobistych odczuĂŚ: muszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże nawet dÂłuÂżyÂł mi siĂŞ dzisiaj ten flashowy program - oczywiÂście umieszczam to w rubryce ,,wraÂżenia pozytywne''Black Jack pisze:Dzisiaj muszĂŞ AnitĂŞ pochwaliĂŚ, bo zrobiÂła caÂłkiem niezÂłe wydanie popoÂłudniowych :spoko:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości