Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A po co w ogĂłle wkleiÂłeÂś ich zdjĂŞcia, i po co tyle razy? MoÂżesz byĂŚ za to zbesztany przez Blacka :lol:
Apropo Blacka! Mam wraÂżenie Blacky, Âże wczoraj zapomniaÂłeÂś wspomnieĂŚ w kontekÂście pogodowych rozmĂłwek, o rozpieszczaniu? :D

He, he :D A ja widzia³am dzisiaj, jak Anita przysz³a do pracy :D Warto czasem w³¹czyÌ na serwis TVN24 :wink: Wpad³a do studia o 8:33, by³ akurat serwis, wiêc wszystko by³o widaÌ :D By³a ubrana w chyba popielaty p³aszcz, d³ugoœÌ: za kolano, a na plecach, a w³aœciwie na jednym ramieniu plecak :D Rzuci³a plecak i jakieœ paiery, mo¿e gaztey?, na biurko i posz³a siê ,,rozp³aszczyÌ'' :D Wiêcej ju¿ jej nie widzia³am, no ale mo¿e w kolejnych pe³nych serwisach :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

No to mi sie za ta wypowiedÂź dostaÂło :mad: :mad: :mad: :mad:
No to teraz czas na obrone, a moze kontratak. :)
No wiesz..zdaje sobie sprawê, ¿e fani p.Werner s¹ raczej ma³o obiektywni ale nazywaj¹c B.Rymanowskiego a*tomatem i porównuj¹c go z Kajdanowiczem to przegi¹³eœ Obiektywizmu wiêcej
No có¿ chyba przegi¹³em z tym automatem Rymanowskim. Co do Kajdanowicz zdania nie zmnieniê. Po prostu nie przepadam z Rymanem.
Z resztÂą to nie miaÂło siĂŞ odnosiĂŚ do nich obu. JakoÂś tak niefortunnie napisaÂłem. Z reszta juz to zmieniÂłem. Przyznaje siĂŞ W pewnym stopniu to byÂł brak obiektywizmu.
A po co w ogĂłle wkleiÂłeÂś ich zdjĂŞcia, i po co tyle razy? MoÂżesz byĂŚ za to zbesztany przez Blacka
Masz racjê Funky ju¿ zmiejszy³em do 1 fotki. Trochê wyskoczy³êm z tymi automatami, ale juz trochê d³ugo cierpie na pewn¹ chorobê, a mianowicie:
ANTYFAKTYZM spowodowany d³u¿szym brakiem najlepszej prowadz¹cej(bynajmniej nie JP) w g³ównym wydaniu
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fakty popoÂłudniowe 17.11.05

Post autor: LordTomas »

Dzisiaj Anita w Faktch :)
capsy z zapowiedzi
Obrazek
Obrazek

resztĂŞ capsĂłw wkleje kiedy na forum przestanÂą wyskakiwaĂŚ bÂłedy :evil: :arrow:
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at http://www.forum.tvn.tivi.pl Port 80
Ps: "Do zobaczenia jutro o 16.45"
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
michaek
Bywalec
Bywalec

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"CiÂśnienie wzroÂśnie... nareszczie"
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Niech siê przyzna ten i ujawni³, kto zrobi³ dzisiejsz¹ fryzurê Anity :evil2: :evil: Delikatnie mówi¹c nie podoba³a mi siê :!: Marynara te¿ :!: Ale za to idea spódnicowa owszem :D Ostatnio Anita wystêpowa³a wy³¹cznie w spodniach, a dziœ br¹zowa spódnica :D
No i wÂłaÂściwie, to tyle moÂżna o faktach napisaĂŚ, bo zapowiedzi byÂły krĂłtkie, tak jak caÂły program. Aha... co to za nowa blondynka z gÂłosem jak skrzypiÂące drzwi :?: :evil2:
Jeszcze zakoĂączenie: ''ciÂśnienie roÂśnie - na szczĂŞÂście'' - czyÂżby Anita byÂła meteopatkÂą :?:
Funckyrella pisze:Mam wraÂżenie Blacky, Âże wczoraj zapomniaÂłeÂś wspomnieĂŚ w kontekÂście pogodowych rozmĂłwek, o rozpieszczaniu? :D
Fucktycznie :/ W kó³ko to Anita powtarza³a: jesieù nas rozpieszcza³a, pogoda ju¿ nas nie rozpieszcza... Z Agnieszk¹ narzeka³y, ¿e trzeba siê ciep³o ubieraÌ, w³¹czaÌ ogrzewanie w samochodzie... hmmmmmm... samotnym zim¹ jest szczególnie zimno, dobrze jest mieÌ kogoœ, kto ogrzeje w ch³odne dni i wieczory... :idea: Chyba ju¿ czas bym otworzy³ ''biuro dopieszczania i dogrzewania zziêbniêtych dziewczyn'' :wink:

PS Ch³opaki: michaek, TVN_FAN, k³óÌcie siê ciszej :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Fryzura i marynara okropna... :/
JA CHCE Z POWROTEM PENDZELEK NA GÂŁOWIE ANITY :D:D !!!!

co do popo³udniowych to dzisiaj widok Anity w tej marynarze i fryzie dbi³ mnie szczególnie i zatêskni³am za g³ównymi :(
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack pisze: Jeszcze zakoĂączenie: ''ciÂśnienie roÂśnie - na szczĂŞÂście'' - czyÂżby Anita byÂła meteopatkÂą :?:
Dla ÂścisÂłoÂści ,,wzroÂśnie'' :D Pewnie tak :sad: CzĂŞsto dziÂś podczas przygotowaĂą ÂłapaÂła siĂŞ za gÂłowĂŞ, opieraÂła Âłokciami o biurko, ale znajÂąc Ciebie, wyleczyÂłbyÂś jÂą z tej przypadÂłoÂści :lol: :wink: Ale nie dramatyzujmy, nie byÂło tak dramatycznie w czasie ,,tworzenia'' FaktĂłw, byÂł moment, kiedy ktoÂś ewidentnie rozÂśmieszaÂł AnitĂŞ, a ona aÂż trzĂŞsÂła siĂŞ ze Âśmiechu - Âśmiem przypuszczaĂŚ, ze mĂłgÂł to byĂŚ Maciej Knapik, ale nie mam stuprocentowej pewnoÂści :roll: Poza tym peÂłna powaga i skupienie i Fakty powstaÂły.

Michaek i Yotomasz - dziĂŞkujemy za capsy :smile:

ps Co za Âżycie - szkoda Janosika :sad:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funcky, czy Ty aby mnie i moich moÂżliwoÂści nie przeceniasz :?: :wink: Najpierw Anita musiaÂłaby mnie wyleczyĂŚ :wink:
Kamuii, ''PENDZELKA'' na gÂłowie Anity nie zobaczymy chyba zbyt prĂŞdko :lol: CiachnĂŞÂła wÂłosy porzÂądnie i potrwa zanim jej odrosnÂą :lol:

Zapomnia³em napisaÌ o moim dzisiejszym œnie :D Mianowicie œni³o mi siê dziœ, ¿e dzwoni³em do Pieczyùskiego i pertraktowa³em z nim o powrocie Anity do g³ównych :wink: , nie pamiêtam, czy coœ wskura³em, na dzieù dzisiejszy nic, bo Anita w popo³udniowych, ale mo¿e nied³ugo nast¹pi jakaœ zmiana na lepsze - ju¿ najwy¿szy czas :evil2: Niech to nie bêdzie wy³¹cznie sfera moich snów :evil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

PS Ch³opaki: michaek, TVN_FAN, k³óÌcie siê ciszej
Ja juÂż zapowiedziaÂłem, Âże tĂŞ kÂłutnie koĂączĂŞ.
Mianowicie œni³o mi siê dziœ, ¿e dzwoni³em do Pieczyùskiego i pertraktowa³em z nim o powrocie Anity do g³ównych , nie pamiêtam, czy coœ wskura³em, na dzieù dzisiejszy nic, bo Anita w popo³udniowych, ale mo¿e nied³ugo nast¹pi jakaœ zmiana na lepsze - ju¿ najwy¿szy czas Niech to nie bêdzie wy³¹cznie sfera moich snów
ObyÂś byÂł prorokiem i by odpowiedz na moje pytanie brzmiala jak najszybciej.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Black to i ja sobie pozwolĂŞ na odrobinĂŞ prywaty jak to mĂłwi Anita :D
dzisiaj za moim oknem spadÂł piĂŞkny Âśnieg ;) a to znaczy ze juÂż niedÂługo Anita przybĂŞdzie na narty w moje strony :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Czy przyjedzie na narty :roll: To zaleÂży czy bĂŞdzie miaÂła z kim :D
A jeÂśli ma z kim, to moÂże, jeÂśli Âśniegu dopada wiĂŞcej to wyteÂżaj wzrok juÂż podczas tego weekendu, Kamuii :D
PĂłki co, Anita jeszcze siedzi za biurkiem i ''przygotowuje'' fakty..., ale po 17-stej fruuuuu... narty do samochodu i w drogĂŞ :D
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Capsy z zapowiedzi :arrow:

Obrazek
Obrazek

Ps:
Database maintenance in progress. Your uploaded images are recorded, but will not be seen during this maintance. Things will return to normal in few hours, and all of your uploaded images will show up.(imageshack)
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
krytyczny
Początkujący
Początkujący

Post autor: krytyczny »

Dobra ta fryzura jednak!
Lepsza niÂż dÂługie.
JuÂż za chwileczkĂŞ juÂż za momencik! :D DziĂŞki za capsy, a zaraz Anitka w caÂłej okazaÂłoÂści! :P
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

krytyczny pisze:zaraz Anitka w caÂłej okazaÂłoÂści! :P
SÂłowo siĂŞ rzekÂło :wink:
Dzisiaj muszĂŞ AnitĂŞ pochwaliĂŚ, bo zrobiÂła caÂłkiem niezÂłe wydanie popoÂłudniowych :spoko: ByÂło dobrze, a nawet dÂług, bo fakty skoĂączyÂły prawie o 17.02 :brawo: Jak na Anity moÂżliwoÂści i koĂączenie faktĂłww przed 17-stÂą to jest wyczyn :D
Na koniec znowu tekst o rosnÂącym ciÂśnieniu i wstawka: ''na szczĂŞÂście'' :smile: Na szczĂŞÂście jak dla kogo :wink: ja czujĂŞ siĂŞ lepiej, kiedy ciÂśnienie spada, a kiedy roÂśnie Âłeb mi pĂŞka :/ No ale kiedy sÂłyszy siĂŞ z ust tak atrakcyjnej kobiety Âżyczenia miÂłego wieczoru i weekendu opatrzone tak piĂŞknym uÂśmiechem, to wszelkie boleÂści odchodzÂą w zapomnienie :smile:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack pisze:Dzisiaj muszĂŞ AnitĂŞ pochwaliĂŚ, bo zrobiÂła caÂłkiem niezÂłe wydanie popoÂłudniowych :spoko:
Tak, to trzeba przyznaÌ, postara³a siê dziœ, przygotowa³a d³ugie jak na Fakty popo³udniowe zapowiedzi. A z moich osobistych odczuÌ: muszê stwierdziÌ, ¿e nawet d³u¿y³ mi siê dzisiaj ten flashowy program - oczywiœcie umieszczam to w rubryce ,,wra¿enia pozytywne'' :D A Anita jak na meteopatkê :wink: by³a przez te dwa dni z niskim ciœnieniem, wyj¹tkowo o¿ywiona :D By³a promienna i tralowa³a zapowiedzi jak nakrêcona - oczywiœcie znowu mam na myœli same pozytywy :D Swoj¹drog¹, wracaj¹c do spraw ciœnieniowych, ludzie wysocy chyba wczeœniej odczuwaj¹ spadki ciœnienia, a jego wzrost póŸniej ni¿ ludzie ni¿si? :lol:
Do fryzury, to ju¿ chyba wszyscy siê przyzwyczailiœmy, no i nie wydaje nam siê taka :roll: kiepska? Marynara te¿ doœÌ wiekowa, ale w porz¹dku, mo¿e byÌ :wink:

:zdziwko: O! Jestem pierwsza na 248 stronie :D CzyÂżbym to ja byÂła tÂą, ktĂłra............ :evil2:
ODPOWIEDZ