king_kocur pisze: Po prostu uwielbiam, kiedy kobiety troszczÂą siĂŞ o jak najlepsze ukazanie swojej kobiecoÂści - Karl Lagerfeld, wczeÂśniej Chanel to moi idole w Âświecie mody

A w tym stroju i caÂłej reszcie z galerii odnajdujĂŞ nasycenie
A dzisiaj Coco Chanel przewracaÂła siĂŞ w grobie, a Lagerfeld targaÂł swojÂą zawsze umuskanÂą fryzurkĂŞ :devil:
Ludzie ... :hmm: Czy Agata nie ma wszystkich w domu? :hyh: No, Âżeby piĂŞkna dziewczyna na swoje piĂŞkne ciaÂło zakÂładaÂła takie za przeproszeniem bublowante i tandetne marynary - dlaczego?!!! :hyh: Ja coraz bardziej utwierdzam siĂŞ w tym, Âże nie znam i nie rozumiem kobiet :uhh: A tej jednej zwÂłaszcza :uhh:
Wczoraj Agata, odpowiadajÂąc na pytanie KuÂźniara, czy Agata jako kobieta rozumie decyzjĂŞ Nelly Rokity, ta odpowiedziaÂła, Âże niestety nie :uhh: A co tu duÂżo do rozumienia jest, kiedy motywacjÂą do dziaÂłania obojga jest szeroko pojĂŞte i podkreÂślane uczucie: MiÂłoœÌ!!! Do ojczyzny, do drugiego czÂłowieka ... i konieczne w jej speÂłnieniu POÂŚWIĂCENIE
Takie to trudne, drodzy PaĂąstwo? :uhh:
DziÂś dyskusje toczyÂły siĂŞ na polu zdecydowanie mniej patetycznym nastrojem obsianym
LubiÂą siĂŞ Agatka z Jarkiem

Fajnie, Âże sobie nie dogryzajÂą ... jeszcze :devil:
Pytanie do Agaty: ''od czego zaczniemy?'' OdpowiedÂź Agaty z serdecznym uÂśmiechem
CiÂągÂłe nawiÂązywanie przez Jarka do tego, co przed chwilÂą mĂłwiÂła ''Agata'' i w rezultacie pomyliÂło siĂŞ koleÂżanki

ChcĂŞ wierzyĂŚ, iÂż tylko o to chodzi :spiewa: Nie doszukujĂŞ siĂŞ tego, czego DÂżastina szuka :spiewa:
A list od pana Grzegorza?

Z mi³¹ sugesti¹ do Jarka wyskoczy³

ÂŻeby urocza koleÂżanka przynajmniej o 5 minut dÂłuÂższe serwisy przygotowywaÂła :spiewa: Sam na lepszy pomysÂł bym przy stanie mojego umysÂłu nie wpadÂł aktualnie
No niestety, Agata zapytana przez kolegĂŞ podczas wchodzenia na tron o to, czy serwis bĂŞdzie dÂłuÂższy, odparÂła, iÂż absolutnie nie moÂże mu (JarosÂławowi) odbieraĂŚ chleba

WspaniaÂłomyÂślna
Szkoda, Âże o fanĂłw tak siĂŞ nie troszczy
}{ypnosea pisze:Black Jack '62 ma objawy typowe dla odrzuconego samca :devil: Tak niewiele mu do tego by³o trzeba, ¿eby zacz¹³ siê wyrywaÌ z sieci

SÂłuchaj maÂła

Gdybym w mailu wysÂłaÂł do Agaty zaproszenie na romantycznÂą kolacjĂŞ we dwoje, to bym miaÂł prawo czuĂŚ siĂŞ jako ten, ktĂłrego zasugerowaÂłaÂś

Ale ja tylko o kilka szczegó³ów z biografii poprosi³em :uhh: I jestem zdumiony brakiem chêci do wspó³pracy na tym gruncie :uhh: To takie do medialnych osób niepodobne :mhm: