Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Czy to nie jest cholerna zÂłoÂśliwosĂŚ losu :> ?

Jak jest Anita zawsze przeÂśpie poranek :( za to od 2 dni jak jest Porada to pomimo chodzenia spaĂŚ 30 min przed porankeim i tak sie o 7.00 obudze i rzeÂśka moge oglÂądac poranek :[

FaktĂłw za to nie widziaÂłam :D
Black ana nartach samemu jeÂździĂŚ nie moze ? z resztÂą mozĂŞ z koleÂżankÂą na narty przyjechac np. z Justyna :evil2:
Android <3
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

W³¹czy³em dzisiaj na chwile g³ówne i akurat Pochanke powiedzia³a coœ fajnego:
... A my mamy telewizje
:D :D :D
Jacy my? :? :? :?
A FaktĂłw nie widzialem :( :( :(
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

michaek pisze:W³¹czy³em dzisiaj na chwile g³ówne i akurat Pochanke powiedzia³a coœ fajnego:
... A my mamy telewizje

Jacy my? :? :? :?
oj nie czepiaj siê, nie czepiaj :evil: Nie s³ysza³eœ kontekstu tej wypowiedzi, nie wiesz o co chodzi³o - to nie cytuj wyrwanego z kontekstu zdania i nie wprowadzaj ludzi w b³¹d :evil: :mad: !!
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ProszĂŞ mi tu nie przypruszaĂŚ nie na temat, okay :?: :evil:
A to, Âże Pohanke ma telwizjĂŞ wszyscy wiedzÂą, bez wzglĂŞdu na kontekst :evil2:

Kamuii, skoro nie jesteÂś w stanie obudziĂŚ siĂŞ na poranki z AnitÂą, a udaje Ci siĂŞ to zrobiĂŚ na poranki z PoradÂą, to oznacza mniej wiĂŞcej tyle, Âże on Ci (medialnie) pisany :evil2: To nie moÂże byĂŚ tylko przypadek, to przeznaczenie :evil2: :wink:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Black Jack '62 pisze:ProszĂŞ mi tu nie przypruszaĂŚ nie na temat, okay :?: :evil2:
A to, Âże Pohanke ma telwizjĂŞ wszyscy wiedzÂą, bez wzglĂŞdu na kontekst :evil2:
Nie ja zacz¹³em.To po pierwsze. A po drugie Po c hanke jak ju¿ coœ i oczywiœcie...ale nie wiedzia³em, ze w³aœcicelem TVN jest Pieczyùski. No ale niektórzy fani p.werner zawsze wiedz¹ wszystko lepiej. No przecie¿ jak mog³em w to w¹tpiÌ !!

ps. kamuii masz 100% racji. Sorry! JuÂż poprawiÂłem.
Ostatnio zmieniony piątek 18 lis 2005, 20:50 przez TVN_FAN, łącznie zmieniany 1 raz.
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nie Black i pisany jest Dariusz Ociepa :D

Tvn_fan prosze nie generalizowaĂŚ ja nic nie mĂłwiĂŞ :[
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

WróÌmy do tematu!
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

,,Dama Pik'' dzisiaj jak co sobotĂŞ od trzech tygodni, czyli zajawka - dzisiaj fragment o Julii jako o kobiecie, czyli moda - Anita w garderobie pani premier :D, Âżycie prywatne. No i nie byÂłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, iÂż odkryÂłam dzisiaj, Âże gdy pojawia siĂŞ plansza koĂącowa, widnieje na niej adres mailowy [email protected] :zdziwko:
Ludzie! Musimy na ten adres koniecznie napisaĂŚ, tylko co? No i kto bĂŞdzie czytaÂł, to co juÂż napiszemy? Czy Anita :roll:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Anita Werner wÂątek najwiĂŞkszego fana

Post autor: salladyn »

Wydaje mi siĂŞ Âże Dama Pik zamiast pokazywaĂŚ siĂŞ w ostatniÂą sobotĂŞ miesiÂąca powinna byĂŚ programem nieregularnym.Zamiast po kolei odsÂłaniaĂŚ po czĂŞÂści wywiadu i odzierajÂąc ten program z tajemnicy.Boje siĂŞ Âże w koĂącu premiera bĂŞdzie podsumowaniem wszystkich "zajawek" programu :x
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

JASNA CHOLERA !!!!! :( znowu ;( ;(

Black kiedy ta powtĂłrka o 20.00 ?
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie chcĂŞ byĂŚ nieuprzejmy, ale czy fani J. Pochanke uwziĂŞli siĂŞ na nasz wÂątek i to w tym samym czasie, zmowa, czy jak:?: :evil2: CzyÂżbyÂście nie mieli o czym dyskutowaĂŚ w swoim wÂątku :?: :D Los Anity leÂży Wam na sercu :?: :D Ach... to byÂłoby miÂłe :P
Boje siĂŞ Âże w koĂącu premiera bĂŞdzie podsumowaniem wszystkich "zajawek" programu

Jak to podsumowaniem :?: Nie jestem obroĂącÂą zajawek, ale one nic do programu nie wnoszÂą, kaÂżda z nich jest wyrwanÂą z kontekstu czĂŞÂściÂą caÂłoÂści. A caÂły odcinek ''Damy Pik'' bĂŞdzie caÂłoÂściÂą, Funcky mĂłwi, Âże sensownÂą :D
Funckyrella pisze: odkryÂłam dzisiaj, Âże gdy pojawia siĂŞ plansza koĂącowa, widnieje na niej adres mailowy [email protected] :zdziwko:
O faktycznie, dzisiaj chyba po raz pierwszy pojawiÂł siĂŞ ten adres :!:
Ludzie! Musimy na ten adres koniecznie napisaĂŚ, tylko co? No i kto bĂŞdzie czytaÂł, to co juÂż napiszemy? Czy Anita :roll:
Nie, ja nie piszĂŞ :<
Anita zbyt wiele razy w przeszÂłoÂści nie odpisaÂła na moje bardzo wywaÂżone listy :<

A dzisiaj w programie Miecugowa te¿ gawêdzili o Ukrainie i si³¹ rzeczy o Tymeszenko, a kiedy Miecugow tradycyjnie pod koniec programu zaprasza³ na kolejn¹ ods³onê DP, Jan Marek Nowakowski z Wprost mówi³ chyba coœ o programie Anity, nie zrozumia³em jednak¿e co, bo zagadaliœmy siê Funcky, ale to chyba by³ jakiœ komplement pod adresem, ¿e siê tak wyra¿ê, programu i jego realizacji...
Muszê obejrzeÌ powtórkê... no w³aœnie kamuii o 20.45, Ty te¿ wytê¿aj s³uch :wink: W³¹cz trochê wczeœniej telewizor, by us³yszeÌ, co mówi³ pan Marek :D
I jest jeszcze jedna sprawa do ''us³yszenia'' :D W pokoju z ciuchami Tymoszenko, Anita rozmawia z jej projektantk¹, trzeba wychwyciÌ w jakim jêzyku z ni¹ rozmawia. Mi siê zdawa³o, ¿e Anita mówi³a po polsku, w koùcu nasze jêzyki nie ró¿ni¹ siê a¿ tak bardzo, ale nigdy nic nie wiadomo...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Nie chcĂŞ byĂŚ nieuprzejmy, ale czy fani J. Pochanke uwziĂŞli siĂŞ na nasz wÂątek i to w tym samym czasie, zmowa, czy jak:?:
Black udeÂżyÂłes w sedno. Od trzech dni nie mogĂŞ normalnego postu napisaĂŚ (dotyczÂącego Anity) bo caÂły czas odpowiadam na zarzuty pod moim adresem.
Mo¿e i zmowa. Pewnie chc¹ napisaÌ pierwszy post na 250 stronie w¹tku :D :D :D Ta chytroœÌ nie zna miary.
Nie, ja nie piszĂŞ
A ja poraz kolejny sprĂłbuje. Mam jej wysÂłaĂŚ twoje ogÂłoszenie matrymonialne?? :P
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Anita zbyt wiele razy w przeszÂłoÂści nie odpisaÂła na moje bardzo wywaÂżone listy
wÂłasnie :<
hehe i powtĂłrka obejrzana :D w sumie fajne tylko ze ona tak strasznie monotonnie czyta... i sensu w obecnoÂści tych zajawek za bardzo nie widze :/ ale niech bĂŞdzie
Android <3
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Anita Werner-wÂątek najwiĂŞkszego fana

Post autor: salladyn »

Tak siê sk³ada akurat ¿e mo¿e nie uwielbiam Anity tak samo jak Justyny Pochanke ale lubiê j¹.No ale widzê ¿e tutaj nie mo¿na skrytykowaÌ nawet spinki do w³osów Anity a wy sami tworzycie taki zamkniêty kr¹g do którego nie mo¿e siê wcisn¹Ì nikt kto lubi Justynê Pochanke.Tak siê sk³ada ¿e uwa¿am ¿e Anita Werner jest na prawdê niez³¹ dzienikark¹ i wiele razy pisa³em ¿e nie rozumiem dlaczego to n.p. Grzegorz Kajdanowicz prowadzi Fakty g³ówne a nie ona.Ale o.k. zrozumia³em ¿e fanom Justyny pisaÌ tu nie wolno.Od tej chwili ¿aden mój post ju¿ nie bêdzie zak³óca³ wam obrazu œw.Anity Werner.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

AleÂż nie prawda ja ze swej strony zapraszam do rozmowy kazdego :D
tylko ze nie dziw sie ze jak napadniesz na Anite to zostaniesz zaatakowany to tak jak w wÂątku o Justynie... jak ktoÂś jÂą zaatakuje to jej bronicie ;)
Android <3
ODPOWIEDZ