Jak jest Anita zawsze przeÂśpie poranek

FaktĂłw za to nie widziaÂłam

Black ana nartach samemu jeÂździĂŚ nie moze ? z resztÂą mozĂŞ z koleÂżankÂą na narty przyjechac np. z Justyna :evil2:
Moderator: Łukasz
oj nie czepiaj siê, nie czepiajmichaek pisze:W³¹czy³em dzisiaj na chwile g³ówne i akurat Pochanke powiedzia³a coœ fajnego:... A my mamy telewizje
Jacy my? :? :? :?
Nie ja zacz¹³em.To po pierwsze. A po drugie Po c hanke jak ju¿ coœ i oczywiœcie...ale nie wiedzia³em, ze w³aœcicelem TVN jest Pieczyùski. No ale niektórzy fani p.werner zawsze wiedz¹ wszystko lepiej. No przecie¿ jak mog³em w to w¹tpiÌ !!Black Jack '62 pisze:Proszê mi tu nie przypruszaÌ nie na temat, okay:evil2:
A to, Âże Pohanke ma telwizjĂŞ wszyscy wiedzÂą, bez wzglĂŞdu na kontekst :evil2:
Boje siĂŞ Âże w koĂącu premiera bĂŞdzie podsumowaniem wszystkich "zajawek" programu
O faktycznie, dzisiaj chyba po raz pierwszy pojawiÂł siĂŞ ten adresFunckyrella pisze: odkryÂłam dzisiaj, Âże gdy pojawia siĂŞ plansza koĂącowa, widnieje na niej adres mailowy [email protected] :zdziwko:
Nie, ja nie piszĂŞ :<Ludzie! Musimy na ten adres koniecznie napisaĂŚ, tylko co? No i kto bĂŞdzie czytaÂł, to co juÂż napiszemy? Czy Anita![]()
Black udeÂżyÂłes w sedno. Od trzech dni nie mogĂŞ normalnego postu napisaĂŚ (dotyczÂącego Anity) bo caÂły czas odpowiadam na zarzuty pod moim adresem.Nie chcĂŞ byĂŚ nieuprzejmy, ale czy fani J. Pochanke uwziĂŞli siĂŞ na nasz wÂątek i to w tym samym czasie, zmowa, czy jak:?:
A ja poraz kolejny sprĂłbuje. Mam jej wysÂłaĂŚ twoje ogÂłoszenie matrymonialne??Nie, ja nie piszĂŞLudzie! Musimy na ten adres koniecznie napisaĂŚ, tylko co? No i kto bĂŞdzie czytaÂł, to co juÂż napiszemy? Czy Anita![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: marcin3usb i 19 gości