To są jakieś kpiny! Kanał pogodowy i powtórki programu kulinarnego z TVN Warszawa!
Moderator: Łukasz
Tylko, czy gdyby mieli nadawać powtórki, to emisja uzależniona by była od znalezienia sponsora? :rozglada:matik pisze:To są jakieś kpiny! Kanał pogodowy i powtórki programu kulinarnego z TVN Warszawa!
Bardzo możliwe. Wiele programów powtórkowych ma sponsorów - często innych, niż odcinki premierowe.Tylko, czy gdyby mieli nadawać powtórki, to emisja uzależniona by była od znalezienia sponsora? :rozglada:
Dobre Klimaty Tomasza Zubilewicza i Raport Meteo Weroniki Diallo przez całe wakacje mają premierowe wydania, Maja w Ogrodzie tak samo, ale już bez Mai.Frazes pisze:już chyba trzeci czy czwarty tydzień z rzędu puszczają w poniedziałek o 22:30 ten sam odcinek "Cegiełki Zdrowia" o termie "Bania" (ciekawe czy dzisiaj znów go puszczą)... Nie wiem jak jest z innymi magazynami, bo śledzę na bieżąco tylko "Cegiełkę Zdrowia"
Maja Popielarska jest w ciąży, prognoz pogody nie prowadzi już od marca (na stronie Mai w ogrodzie wyczytałem, że to nie ze względu na ciąże, ale po prostu zrezygnowała). W najnowszych odcinkach Mai w Ogrodzie gospodarzami jest jakaś rodzina (w każdym odcinku inna) a lektorem jest Paulina Chacińska, ale te zmiany są za to podyktowane zaawansowaną ciążą.Frazes pisze:Jak to bez Mai, przecież cały czas prowadzi program, ale właśnie od dłuższego czasu nie ma jej w prognozach, czyżby odeszła z "TVN", czy co (ja się zajmuję głównie "Cegiełką", a co do innych prezenterów, to jestem mniej na bieżąco)???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości