Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Funckyrella pisze: A moÂże lepiej nie pytaĂŚ :uhh: :xx: :devil: :lol:
Nie pytaj lepiej Fucky, nie pytaj .. :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

PrĂłbowaÂł zasadziĂŚ w naszych wnĂŞtrzach ziarenko zwÂątpienia w AgatĂŞ i jej moÂżliwoÂści dziennikarskie :devil: Ale niestety (dla niego) ziarenko nie przyniosÂło spodziewanego plonu, owocu :D
Funckyrella pisze:
HERMEN pisze:
A nie przyszÂło wam do gÂłowy, Âże to mogÂła byĂŚ sukienka!!!
Funckyrella... bÂłagam... :red: OszczĂŞdÂź naszÂą niepochamowanÂą wyobraÂźniĂŞ :lol:
To Wy macie problem nie ja :> :lol2:
ProponujĂŞ zamontowaĂŚ ABS - bĂŞdzie bezpieczniej :devil: :lol: :lol: :lol:
:> Nie pojmujĂŞ Twojej zÂłoÂśliwoÂści :(

Tym bardziej, Âże stacja tak dotkliwie nas doÂświadcza i chowa gdzieÂś AgatĂŞ przed nami :(
I zamiast nas w jakiÂś sposĂłb pocieszĂŚ, to Ty jeszcze bardziej doÂłujesz :(
Wczoraj przy odrobinie czasu na przemyÂślenia :lol2: doszedÂłem do wniosku, Âże kiedyÂś tvn24 znacznie wiĂŞcej czasu poÂświecaÂła redakcji poznaĂąskiej :?
Wzi¹Ì choÌby poradki prowadzone przez Anitê (w prawdzie nie by³o ich zbyt wiele, ale jednak by³y :devil: ) pamiêtam jak czêsto Anita mówi³a: ''a teraz przenosimy siê do Poznania, gdzie jest Joanna Komolka. Asiu...''. I z Arturem by³o to samo. Poznaùscy reporterzy pojawiali siê znacznie czêœciej ni¿ teraz :? A¿ do znudzenia. A teraz w Poznaniu wcale tak ma³o siê nie dzieje!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kubiak
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kubiak »

Pod koniec tygodnia wywiad... z AgatÂą TomaszewskÂą :) Gdzie? Black wie. :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Udam, Âże o niczym nie wiem :lol: :lol: :lol: :lol:

Yeeeeeessssssssssssssss :tanczy: :rydzyk: :lol: :jupi: :jupi:

Powoli acz skutecznie opada zasÂłona tajemniczoÂści :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Ja teÂż o niczym nie wiem :xx: Ale teÂż siĂŞ straszliwie cieszĂŞ :jupi:
WspaniaÂłe wieÂści :D
Nie pojmujĂŞ Twojej zÂłoÂśliwoÂści :(
Blacky :buzi: Nie udawaj, Âże znamy siĂŞ od wczoraj :devil:
pamiĂŞtam jak czĂŞsto Anita mĂłwiÂła: ''a teraz przenosimy siĂŞ do Poznania,
Sam widzisz, Âże teraz wiele rzeczy wyglÂąda inaczej...... Anita nie prowadzi juÂż PoradkĂłw ..... no, ale fakt, iÂż PoznaĂą ze swoimi problemami jest tak marginalizowany jest co najmniej niepokojÂący :uhh: Innym oÂśrodkom regionalnym faktycznie poÂświĂŞcajÂą wiĂŞcej miejsca w TVN24 :? KtoÂśgotĂłw pomyÂśleĂŚ, Âże PoznaĂą to nudne i spokojne miasto :? A wcale przecieÂż tak nie jest :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

kubiak pisze:Pod koniec tygodnia wywiad... z AgatÂą TomaszewskÂą :) Gdzie? Black wie. :lol:
Gdzie, gdzie? Powiedzcie, please bo chĂŞtnie bym sobie przeczytaÂła. :rydzyk:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tego wywiadu nie ma jeszcze. :D A jak bĂŞdzie, to na bank ktoÂś tutaj go zacytuje. :D :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ale¿ wywiad jest, tylko jeszcze nie jest opublikowany, bo autorka serwisu czeka jeszcze na ma³¹ niespodziankê od Agaty ;)
A jak bĂŞdzie, to na bank ktoÂś tutaj go zacytuje
Tak z pewnoœci¹ Marcin, jak sie uka¿e wywiad to baaaaaaaaaaaaaaardzo szczegó³owo go przeanalizujê :lol2:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

po co ta aura tajemniczoÂści?!!!!!

Post autor: HERMEN »

Na Boga!!! O jakim wywiadzie z AgatÂą piszecie?!!! O jakiej niespodziance?!!!
Kiedy doÂładnie bĂŞdzie, gdzie siĂŞ pojawi?!!!

Dlaczego ja o wszystkim dowiadujĂŞ siĂŞ ostatni... ):
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Aura tajemniczoÂści jest wynkiem rygorystycznych przepisĂłw obowiÂązuÂących na tym forum, a dotyczÂących zakazu promowania ''konkurencji'' :lol:
WiĂŞc juÂż :cicho: A jak wywiad siĂŞ ukaÂże to o wszystkim CiĂŞ poinformujĂŞ w trybie pilnym - masz moje sÂłowo :D
O jakiej niespodziance?!!!
Niespodzianka jest na tyle niespodziankÂą, Âże nawet nie do koĂąca wiadomo, czy bĂŞdzie :lol:
No, a przez wzglÂąd na to, Âże to ma byĂŚ niespodzianka, nie mogĂŞ Ci napisaĂŚ, co niÂą (moÂże :roll: ) bĂŞdzie :lol:

... czekamy 8)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Taaaaa, Agaty ni widu ni sÂłychu, dobrze, Âże chociaÂż wywiad jest :) Znaczy siĂŞ bĂŞdzie :xx: ;) Tzymam kciuki za niespodziankĂŞ ;)
No a wczoraj w raporcie ponoĂŚ materiaÂł redakcyjnej poznaĂąskiej koleÂżanki Agaty byÂł :> Dzisiaj znowu BÂłaszkowski wykorzystywaÂł materiaÂły zdobyte przez red. poznaĂąskÂą - ciekawe kto te materiaÂły zdobywaÂł :>
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Funckyrella pisze:Dzisiaj znowu BÂłaszkowski wykorzystywaÂł materiaÂły zdobyte przez red. poznaĂąskÂą - ciekawe kto te materiaÂły zdobywaÂł.
No to juÂż wiemy czym naprawdĂŞ zajmuje siĂŞ Agata w TVN24. :lol: JeÂśli to ona za tym stala to powinna ten materiaÂł prezentowaĂŚ.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Trudno by³o stwierdziÌ, która dama to by³a, bo nie widaÌ by³o g³owy, tylko ....... kawaek postaci i bluzkê z doœÌ g³êbokim .... dekoltem :lol2:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: HERMEN »

Funckyrella pisze:Trudno by³o stwierdziÌ, która dama to by³a, bo nie widaÌ by³o g³owy, tylko ....... kawaek postaci i bluzkê z doœÌ g³êbokim .... dekoltem :lol2:
Funckyrella, ja CiĂŞ o co coÂś kiedyÂś prosiÂłem ... to jest juÂż mobbing :neutral:

TeÂż patrzaÂłem uwaÂżnie, ale ta osĂłbka byÂła nie do zidentyfikowania /:
kubiak
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kubiak »

Jest juÂż wywiad. ;)
ODPOWIEDZ