Nie pytaj lepiej Fucky, nie pytaj .. :devil:Funckyrella pisze: A moÂże lepiej nie pytaĂŚ :uhh:x: :devil:
Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
PrĂłbowaÂł zasadziĂŚ w naszych wnĂŞtrzach ziarenko zwÂątpienia w AgatĂŞ i jej moÂżliwoÂści dziennikarskie :devil: Ale niestety (dla niego) ziarenko nie przyniosÂło spodziewanego plonu, owocu
Tym bardziej, Âże stacja tak dotkliwie nas doÂświadcza i chowa gdzieÂś AgatĂŞ przed nami
I zamiast nas w jakiÂś sposĂłb pocieszĂŚ, to Ty jeszcze bardziej doÂłujesz
Wczoraj przy odrobinie czasu na przemyÂślenia
doszedÂłem do wniosku, Âże kiedyÂś tvn24 znacznie wiĂŞcej czasu poÂświecaÂła redakcji poznaĂąskiej :?
Wzi¹Ì choÌby poradki prowadzone przez Anitê (w prawdzie nie by³o ich zbyt wiele, ale jednak by³y :devil: ) pamiêtam jak czêsto Anita mówi³a: ''a teraz przenosimy siê do Poznania, gdzie jest Joanna Komolka. Asiu...''. I z Arturem by³o to samo. Poznaùscy reporterzy pojawiali siê znacznie czêœciej ni¿ teraz :? A¿ do znudzenia. A teraz w Poznaniu wcale tak ma³o siê nie dzieje!

:> Nie pojmujĂŞ Twojej zÂłoÂśliwoÂściFunckyrella pisze:To Wy macie problem nie ja :>HERMEN pisze:Funckyrella... bÂłagam...A nie przyszÂło wam do gÂłowy, Âże to mogÂła byĂŚ sukienka!!!OszczĂŞdÂź naszÂą niepochamowanÂą wyobraÂźniĂŞ
![]()
![]()
ProponujĂŞ zamontowaĂŚ ABS - bĂŞdzie bezpieczniej :devil:![]()
![]()
![]()

Tym bardziej, Âże stacja tak dotkliwie nas doÂświadcza i chowa gdzieÂś AgatĂŞ przed nami

I zamiast nas w jakiÂś sposĂłb pocieszĂŚ, to Ty jeszcze bardziej doÂłujesz

Wczoraj przy odrobinie czasu na przemyÂślenia

Wzi¹Ì choÌby poradki prowadzone przez Anitê (w prawdzie nie by³o ich zbyt wiele, ale jednak by³y :devil: ) pamiêtam jak czêsto Anita mówi³a: ''a teraz przenosimy siê do Poznania, gdzie jest Joanna Komolka. Asiu...''. I z Arturem by³o to samo. Poznaùscy reporterzy pojawiali siê znacznie czêœciej ni¿ teraz :? A¿ do znudzenia. A teraz w Poznaniu wcale tak ma³o siê nie dzieje!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Ja teÂż o niczym nie wiem
x: Ale teÂż siĂŞ straszliwie cieszĂŞ :jupi:
WspaniaÂłe wieÂści

WspaniaÂłe wieÂści

Blacky :buzi: Nie udawaj, Âże znamy siĂŞ od wczoraj :devil:Nie pojmujĂŞ Twojej zÂłoÂśliwoÂści![]()
Sam widzisz, Âże teraz wiele rzeczy wyglÂąda inaczej...... Anita nie prowadzi juÂż PoradkĂłw ..... no, ale fakt, iÂż PoznaĂą ze swoimi problemami jest tak marginalizowany jest co najmniej niepokojÂący :uhh: Innym oÂśrodkom regionalnym faktycznie poÂświĂŞcajÂą wiĂŞcej miejsca w TVN24 :? KtoÂśgotĂłw pomyÂśleĂŚ, Âże PoznaĂą to nudne i spokojne miasto :? A wcale przecieÂż tak nie jestpamiĂŞtam jak czĂŞsto Anita mĂłwiÂła: ''a teraz przenosimy siĂŞ do Poznania,

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
Ale¿ wywiad jest, tylko jeszcze nie jest opublikowany, bo autorka serwisu czeka jeszcze na ma³¹ niespodziankê od Agaty

Tak z pewnoœci¹ Marcin, jak sie uka¿e wywiad to baaaaaaaaaaaaaaardzo szczegó³owo go przeanalizujêA jak bêdzie, to na bank ktoœ tutaj go zacytuje

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
po co ta aura tajemniczoÂści?!!!!!
Na Boga!!! O jakim wywiadzie z AgatÂą piszecie?!!! O jakiej niespodziance?!!!
Kiedy doÂładnie bĂŞdzie, gdzie siĂŞ pojawi?!!!
Dlaczego ja o wszystkim dowiadujĂŞ siĂŞ ostatni... ):
Kiedy doÂładnie bĂŞdzie, gdzie siĂŞ pojawi?!!!
Dlaczego ja o wszystkim dowiadujĂŞ siĂŞ ostatni... ):
-
- Fan Forum
Aura tajemniczoÂści jest wynkiem rygorystycznych przepisĂłw obowiÂązuÂących na tym forum, a dotyczÂących zakazu promowania ''konkurencji''
WiĂŞc juÂż :cicho: A jak wywiad siĂŞ ukaÂże to o wszystkim CiĂŞ poinformujĂŞ w trybie pilnym - masz moje sÂłowo
No, a przez wzglÂąd na to, Âże to ma byĂŚ niespodzianka, nie mogĂŞ Ci napisaĂŚ, co niÂą (moÂże
) bĂŞdzie
... czekamy

WiĂŞc juÂż :cicho: A jak wywiad siĂŞ ukaÂże to o wszystkim CiĂŞ poinformujĂŞ w trybie pilnym - masz moje sÂłowo

Niespodzianka jest na tyle niespodziankÂą, Âże nawet nie do koĂąca wiadomo, czy bĂŞdzieO jakiej niespodziance?!!!

No, a przez wzglÂąd na to, Âże to ma byĂŚ niespodzianka, nie mogĂŞ Ci napisaĂŚ, co niÂą (moÂże

... czekamy

-
- Stały bywalec
Taaaaa, Agaty ni widu ni sÂłychu, dobrze, Âże chociaÂż wywiad jest
Znaczy siĂŞ bĂŞdzie
x:
Tzymam kciuki za niespodziankĂŞ
No a wczoraj w raporcie ponoĂŚ materiaÂł redakcyjnej poznaĂąskiej koleÂżanki Agaty byÂł :> Dzisiaj znowu BÂłaszkowski wykorzystywaÂł materiaÂły zdobyte przez red. poznaĂąskÂą - ciekawe kto te materiaÂły zdobywaÂł :>

No a wczoraj w raporcie ponoĂŚ materiaÂł redakcyjnej poznaĂąskiej koleÂżanki Agaty byÂł :> Dzisiaj znowu BÂłaszkowski wykorzystywaÂł materiaÂły zdobyte przez red. poznaĂąskÂą - ciekawe kto te materiaÂły zdobywaÂł :>
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Stały bywalec
Funckyrella, ja Ciê o co coœ kiedyœ prosi³em ... to jest ju¿ mobbingFunckyrella pisze:Trudno by³o stwierdziÌ, która dama to by³a, bo nie widaÌ by³o g³owy, tylko ....... kawaek postaci i bluzkê z doœÌ g³êbokim .... dekoltem

TeÂż patrzaÂłem uwaÂżnie, ale ta osĂłbka byÂła nie do zidentyfikowania /: