... A dziś Agata na sejmowych korytarzach. Zajmuje się odwołaniem Sowińskiej z funkcji Rzecznika Praw Dziecka. Szuka przyczyn i skutków tej decyzji, ustala i pomaga zrozumieć fakty... :spiewa:
kamilo pisze:... A dziś Agata na sejmowych korytarzach. Zajmuje się odwołaniem Sowińskiej z funkcji Rzecznika Praw Dziecka. Szuka przyczyn i skutków tej decyzji, ustala i pomaga zrozumieć fakty...
Otóż to A ponadto rozmawiała z p.Grasiem na różne tematy.Agata uważa,że nowym preziem pzpnu bedzie ktoś inny niż forsowana przez media dwójka Bielecki Marcinkiewicz :rozglada: Bo jakto powiedziała '..znam życie i politykę..'
Agacie zaproponowano przejście do ''Wiadomości'' TVP1 - donosi dziennik ''Polska''. Kamień z serca mi spadł, gdy przeczytałem dalej, że odmówiła podpisania umowy :rozglada:
Agatka z tego co widzę dziś zajmuje się tematem nominacji generalskich :rozglada: Ale taka tematyka mi do Niej pasuje,nie jeden raz się nia zajmowała :aniol:
Na capsach post wcześniej widać ciąg dalszy zamiłowania Agaty do podkolanówek Ale podczas lajfów już klasyka
Wątek zapomniany,opustoszały.. Ja mam usprawiedliwienie,bo prawie nie widuje Agaty :hmm: Nie wiem czy mam takiego pecha czy Ona jest raz na tydzień.Albo poprostu 'PiŚ' za mało ogladam.Rano widziałem jedną relację nt Palikota :spiewa: Później,przypuszczam,że zajmowała się wizyta Sarkozy'ego :mhm: Mam rację :>
Nie mam pojęcia. :hyh: Odpowiedź na to, dlaczego mamy takie braki w wątku TVN24. :spiewa:
PS. Przypomniałem sobie- kilka razy występowała w Piś i to tyle z tego, co nie zarejestrowaliśmy. :ech: