Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz

[ Dodano: Czw Sty 25, 2007 5:04 pm ]
I dziÂś teÂż ÂśledziÂłem dnÂż

Aveo where are you ??? :mhm:

CudownoÂści.....:jupi: WejÂścia na antenĂŞ, komentarz peÂłny profesjonalizm. :brawa:
MoÂże jutro M24h ???
Ten zagadkowy uÂśmiech Black Lady,

jakoÂś tak mi siĂŞ skojarzyÂł.... :uhh:

ech...............

Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
czyÂżby to nowy kod Leonarda da Vinci
witam Was,Moi Drodzy po d³u¿szej przerwie!!! niestety examy siê dl¹,ale myœlê,¿e Ania siê przez moj¹ nieobecnoœÌ nie obrazi
wiele capsów = wielka radoœÌ :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Nostromo,czy te wielkie capsy sÂą przefiltrowane czy z reklamĂłwki DnÂŻ?? :hmm:
oczywiÂście kilka razy "wpadÂłem" na Anie w tyg. :tanczy: widziaÂłem jÂą w fioletowej marynarce i te rozpuszczone wÂłosy...
ale gdy pojawiÂła siĂŞ w czerwonej marynarce..........
miaÂłem nadziejĂŞ,Âże ktoÂś to uwieczni... :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
a tu wchodzĂŞ na chwilke na forum i......Ania CAÂŁA!!jak gdyby nigdy nic stoi sobie na podeÂście i robi pogaduchy z pogodynkÂą...ta figura :szalony: Ania jest niziuteĂąka,wszystkie podejrzenia siĂŞ potwierdziÂły
spacjalnie staÂła w pewnej odlegÂłoÂści od pogodynki,to sÂą takie sztuczki wizualne
super czerwieĂą pasuje do jeansĂłw,a jej jeansy takie trĂŞĂŞĂŞdy
dzwonowate.hmm sam bym mĂłgÂłbym takie mieĂŚ,oczywiÂście z markowÂą metkÂą A.JOT STYLE
mnie to nie zaskoczyÂło,Âże Ania w jeansach sobie czmyha,bo w M24h,gdzie Ryman siĂŞ stroi,Ania peÂłny luz w jeansach.a moÂże nawet tych samych :mhm:
po Jej ubiorze na tym podeÂście,gdyby Ania staÂła gdzieÂś np w urzĂŞdzie czy w sklepie,moÂżna by byÂło przypuÂściĂŚ,Âże to zwykÂła dziewczyna(po urodzie raczej nie
)...PrzypomniaÂły mi siĂŞ FP a propos tego blue boxu...MyÂślĂŞ,Âże pismo do TVN24 a propos powrotu Ani do FP nie pomogÂłoby...gdyby miaÂła je prowadziĂŚ to juÂż by prowadziÂła.eh,kto by siĂŞ tam sÂłuchaÂł FanĂłw
:spiewa:

witam Was,Moi Drodzy po d³u¿szej przerwie!!! niestety examy siê dl¹,ale myœlê,¿e Ania siê przez moj¹ nieobecnoœÌ nie obrazi

wiele capsów = wielka radoœÌ :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Nostromo,czy te wielkie capsy sÂą przefiltrowane czy z reklamĂłwki DnÂŻ?? :hmm:
oczywiÂście kilka razy "wpadÂłem" na Anie w tyg. :tanczy: widziaÂłem jÂą w fioletowej marynarce i te rozpuszczone wÂłosy...

miaÂłem nadziejĂŞ,Âże ktoÂś to uwieczni... :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
a tu wchodzĂŞ na chwilke na forum i......Ania CAÂŁA!!jak gdyby nigdy nic stoi sobie na podeÂście i robi pogaduchy z pogodynkÂą...ta figura :szalony: Ania jest niziuteĂąka,wszystkie podejrzenia siĂŞ potwierdziÂły

po Jej ubiorze na tym podeÂście,gdyby Ania staÂła gdzieÂś np w urzĂŞdzie czy w sklepie,moÂżna by byÂło przypuÂściĂŚ,Âże to zwykÂła dziewczyna(po urodzie raczej nie

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nikt w tvn24v fanĂłw sÂłuchaĂŚ nie ma zamiaru -ciekawe czy sie kiedyÂś na tym przejadÂą :mhm:
Nostromo doskonaÂłe porĂłwnanie :brawa: :brawa:
Dama z ÂłasiczkÂą teÂż by byÂła na miejscu
Jest kilka niewysokich paĂą w tvn i muszÂą je rozdzielaĂŚ gdyÂż dziwnie by to wyglÂądaÂło-choĂŚ ja osobiÂście preferujĂŞ te niewysokie.
Nostromo doskonaÂłe porĂłwnanie :brawa: :brawa:
Dama z ÂłasiczkÂą teÂż by byÂła na miejscu
Jest kilka niewysokich paĂą w tvn i muszÂą je rozdzielaĂŚ gdyÂż dziwnie by to wyglÂądaÂło-choĂŚ ja osobiÂście preferujĂŞ te niewysokie.
masz na myÂśli,Âże majÂą rozdzielaĂŚ niewysokie ze sobÂą,czy niskie z wysokimi?? :hmm:
Tadla pasuje do Ani,ale raportu Ani z AnitÂą sobie nie wyobraÂżam,to by byÂło dziwne! :spiewa: choĂŚ osobiÂście bardzo bym sobie ÂżyczyÂł taki raport :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: no i jeszcze ten mĂłj drugi wymaÂżony scenariusz:DnÂŻ Ania & Krynia...
Tadla pasuje do Ani,ale raportu Ani z AnitÂą sobie nie wyobraÂżam,to by byÂło dziwne! :spiewa: choĂŚ osobiÂście bardzo bym sobie ÂżyczyÂł taki raport :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: no i jeszcze ten mĂłj drugi wymaÂżony scenariusz:DnÂŻ Ania & Krynia...

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
KryĂąkowska opuÂściÂła sie ostatnio w pracyno i jeszcze ten mĂłj drugi wymaÂżony scenariusz:DnÂŻ Ania & Krynia...
ChoĂŚ ciekawie by byÂło :tanczy:
Jakby Anita i Beata stane³y obok siebie to jak operator kamery mia³by siê ustawiÌ aby obie panie obj¹Ì :mhm:
Za sto³em prezenterskim ró¿nice ju¿ nie s¹ takie widoczne.
W tym tygodniu teÂż maÂło oglÂądaÂłem AniĂŞ moÂże w przyszÂłym bĂŞdzie wiĂŞcej czasu :mhm: