Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Niedobrze tak na jesieĂą zmagaĂŚ siĂŞ z tak negatywnymi emocjami, bo to grozi tym.. no :roll: depresjÂą :lol:
A po koszty za leczenie zwrĂłcimy siĂŞ do Agatki , bo to ona nas powoli w takÂą depresjĂŞchyba chce wpĂŞdziĂŚ ;( !! :devil:
MyÂślĂŞ, Âże pierwszÂą rzeczÂą, w ktĂłrÂą Agata zainwestuje po podwyÂżce, to bĂŞdÂą nowe - moÂże niekoniecznie od Chanel, ale stroje, wiĂŞc koszty leczenia musiaÂłbyÂś pokrywaĂŚ z wÂłasnej kieszeni :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A prawda, trochê sobie dziœ pozwoli³am na opiesza³oœÌ, czy jak kto woli powœci¹gliwoœÌ w robieniu capsów ;) Nasz³o mnie, kiedy uœwiadomi³am sobie jak¹ mêczarni¹ jest wrzucanie du¿ej ich iloœci na forum ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:A po koszty za leczenie zwrĂłcimy siĂŞ do Agatki , bo to ona nas powoli w takÂą depresjĂŞchyba chce wpĂŞdziĂŚ ;( !! :devil:
MyÂślĂŞ, Âże pierwszÂą rzeczÂą, w ktĂłrÂą Agata zainwestuje po podwyÂżce, to bĂŞdÂą nowe - moÂże niekoniecznie od Chanel, ale stroje, wiĂŞc koszty leczenia musiaÂłbyÂś pokrywaĂŚ z wÂłasnej kieszeni :devil:
..a jeÂśli nie na stroje to bĂŞdzie na pewno oszczĂŞdzaĂŚ na mieszkanie w Warszawie :lol2:
A prawda, trochê sobie dziœ pozwoli³am na opiesza³oœÌ, czy jak kto woli powœci¹gliwoœÌ w robieniu capsów ;) Nasz³o mnie, kiedy uœwiadomi³am sobie jak¹ mêczarni¹ jest wrzucanie du¿ej ich iloœci na forum ;)
..w koùcu ka¿dy musi poznaÌ rytm króluj¹cy i zacz¹Ì dostrajaÌ siê do niego :lol2:

..a rytmĂłw ci u nas dostatek ostatnimi czasy :devil:
..aby taĂączyĂŚ :devil:
..jak nam zagrajÂą :devil:

..a capsy i tak podczas selekcji wybraÂłaÂś najtrafniejsze :tanczy:
..sÂą wszystkie najwaÂżniejsze momenty :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

king_kocur pisze:Moim zdaniem niniejszy uÂśmiech wyjaÂśnia wszystko :)
NieÂśmiaÂła jest i tyle ;)

ChociaÂż poniÂższy uÂśmiech, mĂłwi coÂś kompletnie innego :mhm:
Nigdy nie uwierzê w nieœmia³oœÌ kobiety, która decyduje siê na pracê w telewizji informacyjnej :D W pozorowan¹ owszem :D Trzeba przyznaÌ, i¿ Agatta potrafi sprawiaÌ wra¿enie nieœmia³ej :) Zw³aszcza, kiedy na koniec serwisu niewinnie sk³ania swój wzrok :) Ale co w niej i jej wnêtrzu drzemie? :D Trudno nawet spekulowaÌ :D
king_kocur pisze:Tej kobiecie, na jej szyi brakuje tylko brylantu :)
Kupmy :D MoÂże nas polubi wĂłwczas :lol2: PrzyjmujĂŞ juÂż pierwsze skÂładki :)
Dlaczego wczeÂśniej nie wybraliÂśmy spoÂśrĂłd nas skarbnika :> Teraz w zwiÂązku z tym skÂładki bĂŞdÂą musiaÂły byĂŚ bardzo wysokie :mhm:
king_kocur pisze:LiczyÂłem na zmianĂŞ image'u jeans'owego na korzystniejszy, ale nie spodziewaÂłem siĂŞ aÂż tak korzystnej zmiany :o

:brawa: :brawa:

WiĂŞcej znajdziecie poniÂżej - miĂŞdzy innymi kilka nietypowych ujĂŞĂŚ z Poranka, ktĂłrych tu brakuje :)

:arrow: http://king-kocur.fotosik.pl/albumy/270192.html
Bardzo przypadÂło mi do gustu to, z jakÂą dokÂładnoÂściÂą uwieczniÂłeÂś moment zasiadania Agatty na tronie :lol2:
not that kind pisze:A prawda, trochê sobie dziœ pozwoli³am na opiesza³oœÌ, czy jak kto woli powœci¹gliwoœÌ w robieniu capsów ;) Nasz³o mnie, kiedy uœwiadomi³am sobie jak¹ mêczarni¹ jest wrzucanie du¿ej ich iloœci na forum ;)
Zaœ dziêki Twoim capsom mo¿emy ponownie kontemplowaÌ ten nieprzenikniony dramatyzm rozgrywaj¹cy siê na twarzy Agatty, kiedy wys³uchuje telefonicznych relacji na temat dziej¹cych siê na œwiecie i w kraju tragedii :brawa: Powaga, skupienie, koncentracja, w koùcu ci¹g³e ''dopytania'' ze strony Agatty... Czy wreszcie promiennoœÌ, na wieœÌ o sytuacjach radosnych lub absurdalnych :) Wszystko tak ucz³owiecza i zbli¿a do nas nasz¹ nieprzystêpn¹ Gwiazdê :)
Black Jack '62 pisze:
}{ypnosea pisze:Black Jack '62 ma objawy typowe dla odrzuconego samca :devil: Tak niewiele mu do tego by³o trzeba, ¿eby zacz¹³ siê wyrywaÌ z sieci ;)
S³uchaj ma³a :D Gdybym w mailu wys³a³ do Agaty zaproszenie na romantyczn¹ kolacjê we dwoje, to bym mia³ prawo czuÌ siê jako ten, którego zasugerowa³aœ ;) Ale ja tylko o kilka szczegó³ów z biografii poprosi³em :uhh: I jestem zdumiony brakiem chêci do wspó³pracy na tym gruncie :uhh: To takie do medialnych osób niepodobne :mhm:
A to Ty jeszcze Agatty na kolacjĂŞ we dwoje nigdy nie prosiÂłeÂś :> :lol: No rozumiem, rozumiem :D ObniÂżyÂłeÂś na poczÂątek poprzeczkĂŞ, ktĂłra i tak okazaÂła siĂŞ byĂŚ przeszkodÂą nie do pokonania :spiewa:
SwojÂą drogÂą wyobraÂżam sobie entuzjazm innych dziennikarek, postawionych w sytuacji Agatty :mhm: Maluje siĂŞ zupeÂłnie inny obraz :spiewa:
Ale serce nie sÂługa, nie da siĂŞ przemocÂą okuwaĂŚ w kajdany :lol:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ooo Black - widzĂŞ Âże dzis jeszcze z nami :?: :)

..a wiĂŞc Agatka jeszcze nie odpisaÂła :?: :rozglada:
Dopiero dziÂś do niej napisaÂłem ;) DaÂłem sobie tydzieĂą na oczekiwanie na odpowiedÂź i ... przyznam szczerze ... powoli pakujĂŞ manatki ;)
Có¿ ja mogê w obecnej sytuacji odpowiedzieÌ :mhm: ¯yczyÌ mimo wszystko powodzenia, a poza tym chyba tylko to, ¿e pójdê za ciosem i ustawiê siê, jako drugi w kolejce do... odstrza³u :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Ojjjhhjjj -jak ja zazdroszczĂŞ Wam krzepy :neutral: !! Mnie tak dÂławi i dusi w gardle , Âże na szare komĂłrki tlen nie siada :hmm: !! Mam takÂą blokadĂŞ myÂśli jakiej jeszcze w Âżyciu nie miaÂłem :hmm: !!

Wasze wpisy traktujê jako terapiê :) !! Mo¿e poczytam to mi to pomo¿e dojœÌ do normalnoœci :rozglada: ??

no i oczywiÂście capsy :szalony: !! Terapia wymarzona :P !! :*
Alchemik pisze:Nigdy nie uwierzê w nieœmia³oœÌ kobiety, która decyduje siê na pracê w telewizji informacyjnej :D W pozorowan¹ owszem :D Trzeba przyznaÌ, i¿ Agatta potrafi sprawiaÌ wra¿enie nieœmia³ej :) Zw³aszcza, kiedy na koniec serwisu niewinnie sk³ania swój wzrok :) Ale co w niej i jej wnêtrzu drzemie? :D Trudno nawet spekulowaÌ :D
MyÂślisz , Âże okrucieĂąstwo wzglĂŞdem zafascynowanych niÂą mĂŞÂżczyzn :rozglada: ?? :devil:
Alchemik pisze:
king_kocur pisze:Tej kobiecie, na jej szyi brakuje tylko brylantu :)
Kupmy :D MoÂże nas polubi wĂłwczas :lol2: PrzyjmujĂŞ juÂż pierwsze skÂładki :)
Dlaczego wczeÂśniej nie wybraliÂśmy spoÂśrĂłd nas skarbnika :> Teraz w zwiÂązku z tym skÂładki bĂŞdÂą musiaÂły byĂŚ bardzo wysokie :mhm:
BĂŞdzie nas staĂŚ na brylanty, diamenty i inne cacka , kiedy zajmiemy siĂŞ przemytem :tanczy: !! :devil:

Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:Dopiero dziÂś do niej napisaÂłem ;) DaÂłem sobie tydzieĂą na oczekiwanie na odpowiedÂź i ... przyznam szczerze ... powoli pakujĂŞ manatki ;)
Có¿ ja mogê w obecnej sytuacji odpowiedzieÌ :mhm: ¯yczyÌ mimo wszystko powodzenia, a poza tym chyba tylko to, ¿e pójdê za ciosem i ustawiê siê, jako drugi w kolejce do... odstrza³u :rozglada:
To ja mam byĂŚ nastĂŞpny jako kolejny podpisany :rozglada: ??

MuszĂŞ zrobiĂŚ jeszcze wczeÂśniej rozrachunek z Âżyciem i zaÂłatwiĂŚ porachunki z kumplem :devil:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ojjjhhjjj -jak ja zazdroszczĂŞ Wam krzepy :neutral: !! Mnie tak dÂławi i dusi w gardle , Âże na szare komĂłrki tlen nie siada :hmm: !! Mam takÂą blokadĂŞ myÂśli jakiej jeszcze w Âżyciu nie miaÂłem :hmm: !!
..ta krzepa jak to nazwaÂłeÂś to tylko pozory ;(

..nie wiesz nawet..a moÂże wiesz doskonale jak mnie telepie od Âśrodka z obawy ;(

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Nigdy nie uwierzê w nieœmia³oœÌ kobiety, która decyduje siê na pracê w telewizji informacyjnej :D W pozorowan¹ owszem :D Trzeba przyznaÌ, i¿ Agatta potrafi sprawiaÌ wra¿enie nieœmia³ej :) Zw³aszcza, kiedy na koniec serwisu niewinnie sk³ania swój wzrok :) Ale co w niej i jej wnêtrzu drzemie? :D Trudno nawet spekulowaÌ :D
MyÂślisz , Âże okrucieĂąstwo wzglĂŞdem zafascynowanych niÂą mĂŞÂżczyzn :rozglada: ?? :devil:
..niewinnie okrutna :?: :D
..ale to siĂŞ wyklucza :devil:
SwojÂą drogÂą wyobraÂżam sobie entuzjazm innych dziennikarek, postawionych w sytuacji Agatty :mhm: Maluje siĂŞ zupeÂłnie inny obraz :spiewa:
..myÂślisz Âże gdybyÂśmy byli fanami innej pani z tv to zdobywanie informacji na jej temat szÂło by nam sprawniej :mhm:
..moÂże sprĂłbujmy :?: :lol2:
..damy Agatce póŸniej przyk³ad :)
..Âże otwarcie siĂŞ na fanĂłw nie boli :)

..a zresztÂą :?
..maÂło to juÂż byÂło w przeszÂłoÂści przykÂładĂłw :?
..z AgatkÂą nie ma lekko :spiewa:
BĂŞdzie nas staĂŚ na brylanty, diamenty i inne cacka , kiedy zajmiemy siĂŞ przemytem :tanczy: !! :devil:
..poczekajmy jeszcze ten tydzieĂą zanim nagrzebiemy sobie nieodwracalnie w kartotekach :spiewa:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Black Jack '62 pisze:
}{ypnosea pisze:Black Jack '62 ma objawy typowe dla odrzuconego samca :devil: Tak niewiele mu do tego by³o trzeba, ¿eby zacz¹³ siê wyrywaÌ z sieci ;)
S³uchaj ma³a :D Gdybym w mailu wys³a³ do Agaty zaproszenie na romantyczn¹ kolacjê we dwoje, to bym mia³ prawo czuÌ siê jako ten, którego zasugerowa³aœ ;) Ale ja tylko o kilka szczegó³ów z biografii poprosi³em :uhh: I jestem zdumiony brakiem chêci do wspó³pracy na tym gruncie :uhh:
PosÂłuchaj teraz Ty mnie - maÂły :D DomyÂślam siĂŞ, Âże gdybyÂś w mejlu zaprosiÂł AgatĂŞ na kolacjĂŞ, to nasÂłaÂłaby na Ciebie co najmniej policjĂŞ ;) I tak wykazaÂła siĂŞ jak do tej pory ÂłaskawoÂściÂą, Âże jeszcze nie oskarÂżyÂła CiĂŞ o psychiczne molestowanie ;)

PD Bardzo dziĂŞkujĂŞ za zdjĂŞcia z Poranka :)
NastĂŞpnym razem radzĂŞ Agacie dobrze siĂŞ wyspaĂŚ przed wejÂściem na wizjĂŞ ;) Dzisiaj byÂła ewidentnie po czymÂś zmĂŞczona ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:
Black Jack '62 pisze: SÂłuchaj maÂła :D (...)
PosÂłuchaj teraz Ty mnie - maÂły :D
.. :hahaha: co za serdecznoÂści :hahaha:
..dawno juÂż siĂŞ tak nie uÂśmiaÂłem :hahaha:
}{ypnosea pisze: DomyÂślam siĂŞ, Âże gdybyÂś w mejlu zaprosiÂł AgatĂŞ na kolacjĂŞ, to nasÂłaÂłaby na Ciebie co najmniej policjĂŞ ;) I tak wykazaÂła siĂŞ jak do tej pory ÂłaskawoÂściÂą, Âże jeszcze nie oskarÂżyÂła CiĂŞ o psychiczne molestowanie ;)
..no..no..no :stop:
..tylko bez takich uwag :stop:

..przecie¿ nikt z nas a ju¿ tym bardziej Black nie nêka Agatki w ten sposób i z tak¹ czêstotliwoœci¹ ¿eby to mia³o byÌ dla niej uci¹¿liwe :stop:
..przynajmniej na razie jestem takiego zdania :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
}{ypnosea pisze:
Black Jack '62 pisze: SÂłuchaj maÂła :D (...)
PosÂłuchaj teraz Ty mnie - maÂły :D
.. :hahaha: co za serdecznoÂści :hahaha:
..dawno juÂż siĂŞ tak nie uÂśmiaÂłem :hahaha:
OkazaÂło siĂŞ znĂłw prawdÂą , Âże kto siĂŞ czubi ten siĂŞ tak naprawdĂŞ lubi :devil: !! :lol:
wiedzia³em , ¿e prêdzej czy póŸniej siê dogadacie :tanczy: !! :devil:
}{ypnosea pisze: DomyÂślam siĂŞ, Âże gdybyÂś w mejlu zaprosiÂł AgatĂŞ na kolacjĂŞ, to nasÂłaÂłaby na Ciebie co najmniej policjĂŞ ;) I tak wykazaÂła siĂŞ jak do tej pory ÂłaskawoÂściÂą, Âże jeszcze nie oskarÂżyÂła CiĂŞ o psychiczne molestowanie ;)
..no..no..no :stop:
..tylko bez takich uwag :stop:
No w³aœnie :lol2: !! Bez takich uwag , bo s¹ bezpodstawne :devil: !! Z palca wyssane :devil: !! Ja nikogo nie gnêbiê ponad wytrzyma³oœÌ nerwow¹ , ogólnie psychiczn¹ -nie mam takiej pod³ej natury :nie: Poza tym jestem uleg³y , zdolny do kompromisów ..... ale mo¿e doœÌ o mnie :stop: !!

Ale przykÂład do naÂśladowania dla Agatki w sam raz :lol2: !! :lol:

Ehhjjjhh wiedziaÂłem , Âże z Wami nastrĂłj mi siĂŞ poprawi :) :*

MuszĂŞ teraz coÂś z tym fantem zrobiĂŚ :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
..myÂślisz Âże gdybyÂśmy byli fanami innej pani z tv to zdobywanie informacji na jej temat szÂło by nam sprawniej :mhm:
O! Zdecydowanie :rozglada: Nie rozumiem Agatki :nie: Lekka próŸnoœÌ chyba jeszcze nikomu nie zaszkodzi³a i jest znacznie zdrowsza od ci¹g³ej powœci¹gliwoœci :rozglada:
marcinkowsky pisze: No w³aœnie :lol2: !! Bez takich uwag , bo s¹ bezpodstawne :devil: !! Z palca wyssane :devil: !! Ja nikogo nie gnêbiê ponad wytrzyma³oœÌ nerwow¹ , ogólnie psychiczn¹ -nie mam takiej pod³ej natury :nie: Poza tym jestem uleg³y , zdolny do kompromisów ..... ale mo¿e doœÌ o mnie :stop: !!

Ale przykÂład do naÂśladowania dla Agatki w sam raz :lol2: !! :lol:
W sam raz :lol2: Dlatego nie przestawaj. Kto wie, moÂże gwiazda siĂŞ zarazi? :rozglada:

marcinkowsky pisze:Ehhjjjhh wiedziaÂłem , Âże z Wami nastrĂłj mi siĂŞ poprawi :) :*
Niedobra Agatka :> Chce doprowadziĂŚ do rozpadu tak idealnego zwiÂązku :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

D¿astina pisze:O! Zdecydowanie :rozglada: Nie rozumiem Agatki :nie: Lekka próŸnoœÌ chyba jeszcze nikomu nie zaszkodzi³a i jest znacznie zdrowsza od ci¹g³ej powœci¹gliwoœci :rozglada:
Nie , nie , nie :nie: pró¿noœÌ :> ?? Nie lubiê tej cechy u ludzi :nie: !! To mi tr¹ci tak¹ wewnêtrzn¹ pustk¹ :] No przecie¿ , gdyby Agatka zdradzi³a coœ o sobie to to nie by³by te¿ w sumie przejaw ¿adnej pró¿noœci :D !! Ale chyba jeszcze bardziej nie trawiê powœci¹gliwoœci i tak jak piszesz D¿astina taka przesadna powœci¹gliwoœÌ jest chora -przepraszam za stwierdzenie jeœli kogoœ urazi³em , ale takie jest moje zdanie i go nie zmieniê :] !! coraz bardziej siê w nim utwierdzam , ¿e jest tak s³uszne jak jeszcze nigdy moje opinie i s¹dy nie by³y :] !! I jednoczeœnie coraz bardziej nie kumam o co chodzi w takiej postawie ludziom tak¹ postaw¹ ¿yj¹cym :> ??!! Chyba tylko o zniechêcenie nas :] !!

Ale to mam nadziejĂŞ wkrĂłtce siĂŞ wyjaÂśni i atmosfera trochĂŞ jednak bardziej na lepsze zmieni :] !!

No Âładnie , Âładnie ;) JuÂż nawet wprost nie piszĂŞ o Agatce , tylko wyraÂżam siĂŞ o niej bezosobowo :o ?? To zÂły znak ;( !!
DÂżastina pisze:W sam raz :lol2: Dlatego nie przestawaj. Kto wie, moÂże gwiazda siĂŞ zarazi? :rozglada:
Agtaka jest takÂą indywidualistkÂą , Âże wÂątpiĂŞ iÂż kogokolwiek naÂśladowaĂŚ by chciaÂła , a juÂż na pewno nie mnie :devil: !!

marcinkowsky pisze:Ehhjjjhh wiedziaÂłem , Âże z Wami nastrĂłj mi siĂŞ poprawi :) :*
MoÂże jednak chce nam uÂświadomiĂŚ , Âże nasz zwiÂązek nie jest wcale tak idealny :devil: ??
moÂże majÂąc nas uwiÂązanych u szyi czuje siĂŞ jak w zwiÂązku toksycznym :uhh: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
D¿astina pisze:O! Zdecydowanie :rozglada: Nie rozumiem Agatki :nie: Lekka próŸnoœÌ chyba jeszcze nikomu nie zaszkodzi³a i jest znacznie zdrowsza od ci¹g³ej powœci¹gliwoœci :rozglada:
Nie , nie , nie :nie: pró¿noœÌ :> ?? Nie lubiê tej cechy u ludzi :nie: !! To mi tr¹ci tak¹ wewnêtrzn¹ pustk¹ :] No przecie¿ , gdyby Agatka zdradzi³a coœ o sobie to to nie by³by te¿ w sumie przejaw ¿adnej pró¿noœci :D !!
..ja dzisiaj idê do ksiêgarni poszukam ksi¹¿ki /-ek o tematyce która pomo¿e mi wyjaœniÌ zjawisko daleko id¹cej powœci¹gliwoœci :D

..bez pomocnej i klarownej literatury nie zrozumiem tego zjawiska :nie:

..tÂłukĂŞ siĂŞ z tym juÂż zbyt dÂługo i zbyt brutalnie :devil:
..muszĂŞ udaĂŚ siĂŞ gdzieÂś po pomoc :D

..o przesadnym odbieganiu od pró¿noœci te¿ poczytam :lol2:

!! I jednoczeÂśnie coraz bardziej nie kumam o co chodzi w takiej postawie ludziom takÂą postawÂą ÂżyjÂącym :> ??!! Chyba tylko o zniechĂŞcenie nas :] !!

Ale to mam nadziejĂŞ wkrĂłtce siĂŞ wyjaÂśni i atmosfera trochĂŞ jednak bardziej na lepsze zmieni :] !!

No Âładnie , Âładnie ;) JuÂż nawet wprost nie piszĂŞ o Agatce , tylko wyraÂżam siĂŞ o niej bezosobowo :o ?? To zÂły znak ;( !!
..poczekaj :D
..jak wrĂłcĂŞ i przeczytam co naleÂży to moÂże dam ci wykÂład i parĂŞ rad :devil:
..jak sobie poradziĂŚ z mĂŞczÂącymi wÂątpliwoÂściami i niezrozumiem czyjejÂś postawy :lol2:

MoÂże jednak chce nam uÂświadomiĂŚ , Âże nasz zwiÂązek nie jest wcale tak idealny :devil: ??
moÂże majÂąc nas uwiÂązanych u szyi czuje siĂŞ jak w zwiÂązku toksycznym :uhh: ??
..cholera :devil:
..to ile ja tych ksi¹¿ek bêdê musia³ kupiÌ :?: :devil:
..moÂże lepiej zapoznam siĂŞ ze studentami psychologii :?: :devil:
..bĂŞdzie taniej :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..ja dzisiaj idê do ksiêgarni poszukam ksi¹¿ki /-ek o tematyce która pomo¿e mi wyjaœniÌ zjawisko daleko id¹cej powœci¹gliwoœci :D
Ja ci mĂłwiĂŞ juÂż teraz , Âże to moÂże chodziĂŚ o jakiÂś kompleks :mhm: ??

Albo o chĂŞĂŚ zachowania jakiejÂś tajemnicy :mhm: ??

Ale teorii na pewno jest ca³a masa i zapewniam ciê , ¿e nie znajdziesz w ¿adnych ksi¹¿kach klarownej odpowiedzi :mhm: !! No ,chyba , ¿e siê mylê :lol2:

..poczekaj :D
..jak wrĂłcĂŞ i przeczytam co naleÂży to moÂże dam ci wykÂład i parĂŞ rad :devil:
..jak sobie poradziĂŚ z mĂŞczÂącymi wÂątpliwoÂściami i niezrozumiem czyjejÂś postawy :lol2:
Wydaje mi siĂŞ , Âże wrĂłcisz z jeszcze wiĂŞkszym mĂŞtlikiem w gÂłowie :devil: !! Ale nie poddawajmy siĂŞ.... jeszcze :devil:

..moÂże lepiej zapoznam siĂŞ ze studentami psychologii :?: :devil:
..bĂŞdzie taniej :devil:
Najlepiej rozejrzyj siê za jak¹œ ³adn¹ studentk¹ :lol: !!
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

A mo¿e ta "powœci¹gliwoœÌ" Agaty to skutek niezrozumia³ych dla nas , mê¿czyzn, niemo¿liwych do przenikniêcia tajemnic duszy kobiecej :?: Pamiêtam, jak kiedyœ moja kole¿anka z pracy robi³a wielk¹ tajemnicê z tego, jakich perfum u¿ywa :roll: . Tak¿e , je¿eli próby zdobycia informacji od Agaty spal¹ na panewce, to nie odchodŸcie z forum, tylko jeszcze mocniej uwielbiajcie Królow¹ :rozglada: We wczorajszy Poranek Jej wyraz twarzy mówi³ wyraŸnie: "Nie potêpiajcie mnie. Ja po prostu taka jestem".
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:A mo¿e ta "powœci¹gliwoœÌ" Agaty to skutek niezrozumia³ych dla nas , mê¿czyzn, niemo¿liwych do przenikniêcia tajemnic duszy kobiecej :?:
To ju¿ ustaliliœmy :D !! I nie od dziœ wiadomo , ¿e mê¿czyzn nic tak nie podnieca i nie poci¹ga jak tajemniczoœÌ , powœci¹gliwoœÌ i niedostêpnoœÌ u kobiet :lol2: !!

Ale sÂą pewne granice mĂŞskiej wytrzymaÂłoÂści :stop: !!

ZresztÂą nawet panie tutaj piszÂące trochĂŞ nas i nasze poÂłoÂżenie rozumiejÂą :) !!
PamiĂŞtam, jak kiedyÂś moja koleÂżanka z pracy robiÂła wielkÂą tajemnicĂŞ z tego, jakich perfum uÂżywa :roll: .

NaprawdĂŞ :) ?? No , ale to akurat byÂło do rozwikÂłania :D !! MieliÂście koleÂżankĂŞ w zasiĂŞgu rĂŞki , to starczyÂło tylko jakiegoÂś znawcĂŞ perfum poprosiĂŚ i sprawa zaÂłatwiona 8) !!

A my musielibyœmy albo w³amaÌ siê do piwnic tvnu i odszukaÌ akta Agatki :devil: !! Albo udaÌ siê do wró¿ki -ale tych ''skutecznoœÌ'' znamy przecie¿ :devil: !!
TakÂże , jeÂżeli prĂłby zdobycia informacji od Agaty spalÂą na panewce, to nie odchodÂźcie z forum, tylko jeszcze mocniej uwielbiajcie KrĂłlowÂą :rozglada: We wczorajszy Poranek Jej wyraz twarzy mĂłwiÂł wyraÂźnie: "Nie potĂŞpiajcie mnie. Ja po prostu taka jestem".
¯eby to by³o takie proste i zale¿a³o tylko od nas to tak w³aœnie bym zrobi³ :) !! Ale tu chodzi o coœ wiêcej :) !! Nnie chodzi o ¿adn¹ zemstê , czy odgryzienie siê na Agatce za jej tajemniczoœÌ i powœci¹gliwoœÌ , a tylko o próbê zrozumienia dlaczego taka jest :mhm: ??
I jak na razie wszyscy jej zachowanie rozumiemy w ten sposĂłb , Âże nie ma ochoty spoufalaĂŚ siĂŞ z nami poprzez ujawnienie rÂąbka tajemnicy o sobie :( !!

A jak to inaczej zinterpretowaĂŚ jak nie tak , Âże jest duÂże prawdopodobieĂąstwo , Âże teÂż nie Âżyczy sobie byÂśmy o niej pisali :rozglada: ??
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

!! Nnie chodzi o ¿adn¹ zemstê , czy odgryzienie siê na Agatce za jej tajemniczoœÌ i powœci¹gliwoœÌ , a tylko o próbê zrozumienia dlaczego taka jest :mhm: ??
:uau: Ale tego , dlaczego taka jest, chyba nie zrozumiemy :roll:
jak na razie wszyscy jej zachowanie rozumiemy w ten sposĂłb , Âże nie ma ochoty spoufalaĂŚ siĂŞ z nami poprzez ujawnienie rÂąbka tajemnicy o sobie :( !!
A jak to inaczej zinterpretowaĂŚ jak nie tak , Âże jest duÂże prawdopodobieĂąstwo , Âże teÂż nie Âżyczy sobie byÂśmy o niej pisali :rozglada: ?
Z tego pierwszego wniosku absolutnie bym nie wyciÂągaÂł tego drugiego.
Gdyby Agata nie ÂżyczyÂła sobie, aby o niej pisaĂŚ, admin tego forum dostaÂłby od niej odpowiedniego maila i nas powiadomiÂł .
ODPOWIEDZ