king_kocur pisze:Moim zdaniem niniejszy uÂśmiech wyjaÂśnia wszystko

NieÂśmiaÂła jest i tyle
ChociaÂż poniÂższy uÂśmiech, mĂłwi coÂś kompletnie innego :mhm:
Nigdy nie uwierzê w nieœmia³oœÌ kobiety, która decyduje siê na pracê w telewizji informacyjnej

W pozorowanÂą owszem

Trzeba przyznaĂŚ, iÂż Agatta potrafi sprawiaĂŚ wraÂżenie nieÂśmiaÂłej

ZwÂłaszcza, kiedy na koniec serwisu niewinnie skÂłania swĂłj wzrok

Ale co w niej i jej wnĂŞtrzu drzemie?

Trudno nawet spekulowaĂŚ
king_kocur pisze:Tej kobiecie, na jej szyi brakuje tylko brylantu

Kupmy

MoÂże nas polubi wĂłwczas

PrzyjmujĂŞ juÂż pierwsze skÂładki
Dlaczego wczeÂśniej nie wybraliÂśmy spoÂśrĂłd nas skarbnika :> Teraz w zwiÂązku z tym skÂładki bĂŞdÂą musiaÂły byĂŚ bardzo wysokie :mhm:
king_kocur pisze:LiczyÂłem na zmianĂŞ image'u jeans'owego na korzystniejszy, ale nie spodziewaÂłem siĂŞ aÂż tak korzystnej zmiany :o
:brawa: :brawa:
WiĂŞcej znajdziecie poniÂżej - miĂŞdzy innymi kilka nietypowych ujĂŞĂŚ z Poranka, ktĂłrych tu brakuje
http://king-kocur.fotosik.pl/albumy/270192.html
Bardzo przypadÂło mi do gustu to, z jakÂą dokÂładnoÂściÂą uwieczniÂłeÂś moment zasiadania Agatty na tronie
not that kind pisze:A prawda, trochê sobie dziœ pozwoli³am na opiesza³oœÌ, czy jak kto woli powœci¹gliwoœÌ w robieniu capsów

NaszÂło mnie, kiedy uÂświadomiÂłam sobie jakÂą mĂŞczarniÂą jest wrzucanie duÂżej ich iloÂści na forum

Zaœ dziêki Twoim capsom mo¿emy ponownie kontemplowaÌ ten nieprzenikniony dramatyzm rozgrywaj¹cy siê na twarzy Agatty, kiedy wys³uchuje telefonicznych relacji na temat dziej¹cych siê na œwiecie i w kraju tragedii :brawa: Powaga, skupienie, koncentracja, w koùcu ci¹g³e ''dopytania'' ze strony Agatty... Czy wreszcie promiennoœÌ, na wieœÌ o sytuacjach radosnych lub absurdalnych

Wszystko tak uczÂłowiecza i zbliÂża do nas naszÂą nieprzystĂŞpnÂą GwiazdĂŞ
Black Jack '62 pisze:}{ypnosea pisze:Black Jack '62 ma objawy typowe dla odrzuconego samca :devil: Tak niewiele mu do tego by³o trzeba, ¿eby zacz¹³ siê wyrywaÌ z sieci

SÂłuchaj maÂła

Gdybym w mailu wysÂłaÂł do Agaty zaproszenie na romantycznÂą kolacjĂŞ we dwoje, to bym miaÂł prawo czuĂŚ siĂŞ jako ten, ktĂłrego zasugerowaÂłaÂś

Ale ja tylko o kilka szczegó³ów z biografii poprosi³em :uhh: I jestem zdumiony brakiem chêci do wspó³pracy na tym gruncie :uhh: To takie do medialnych osób niepodobne :mhm:
A to Ty jeszcze Agatty na kolacjĂŞ we dwoje nigdy nie prosiÂłeÂś :>

No rozumiem, rozumiem

ObniÂżyÂłeÂś na poczÂątek poprzeczkĂŞ, ktĂłra i tak okazaÂła siĂŞ byĂŚ przeszkodÂą nie do pokonania :spiewa:
SwojÂą drogÂą wyobraÂżam sobie entuzjazm innych dziennikarek, postawionych w sytuacji Agatty :mhm: Maluje siĂŞ zupeÂłnie inny obraz :spiewa:
Ale serce nie sÂługa, nie da siĂŞ przemocÂą okuwaĂŚ w kajdany
Black Jack '62 pisze:obieÂżyÂświat pisze:..ooo Black - widzĂŞ Âże dzis jeszcze z nami
..a wiĂŞc Agatka jeszcze nie odpisaÂła

:rozglada:
Dopiero dziÂś do niej napisaÂłem

DaÂłem sobie tydzieĂą na oczekiwanie na odpowiedÂź i ... przyznam szczerze ... powoli pakujĂŞ manatki
Có¿ ja mogê w obecnej sytuacji odpowiedzieÌ :mhm: ¯yczyÌ mimo wszystko powodzenia, a poza tym chyba tylko to, ¿e pójdê za ciosem i ustawiê siê, jako drugi w kolejce do... odstrza³u :rozglada: