Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

tylko ze nie dziw sie ze jak napadniesz na Anite to zostaniesz zaatakowany to tak jak w wÂątku o Justynie... jak ktoÂś jÂą zaatakuje to jej bronicie
Có¿ kamuii Nic dodaÌ, nic uj¹Ì.
AleÂż nie prawda ja ze swej strony zapraszam do rozmowy kazdego
Ja ze swojej strony mogĂŞ obiecaĂŚ to samo, atakowaĂŚ nikogo teÂż nie zamierzam.
tutaj nie moÂżna skrytykowaĂŚ nawet spinki do wÂłosĂłw Anity
Oj, nie tylko jej spinki tu czasami ostro krytykujemy :D .(chyba, Âże to byÂła przenoÂśnia)
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

michaek pisze:Od trzech dni nie mogĂŞ normalnego postu napisaĂŚ (dotyczÂącego Anity) bo caÂły czas odpowiadam na zarzuty pod moim adresem.
Wspó³czujê Ci :D Tylko chcia³bym Ci przypomnieÌ, jak na ironiê, ¿e to Ty ogl¹dn¹³eœ g³ówne i, ¿e siê tak wyra¿ê, wywo³a³eœ wilka z lasu :D Synu :D fan Anity fakty g³ówne powinien omijaÌ wielkim ³ukiem, ¿eby nie wywo³ywaÌ w sobie niepotrzebnie z³ych emocji :wink:
michaek pisze:Mam jej wysÂłaĂŚ twoje ogÂłoszenie matrymonialne??
Nie, nie, pozwĂłl, Âże sam siĂŞ o siebie i swoje interesy bĂŞdĂŞ troszczyÂł :wink:
salladyn pisze:moÂże nie uwielbiam Anity (...) ale lubiĂŞ jÂą
I tu siê zasadniczo ró¿nimy, ja nie lubiê tej uwielbianej przez Ciebie :D
salladyn pisze:Tak siê sk³ada ¿e uwa¿am ¿e Anita Werner jest na prawdê niez³¹ dzienikark¹ i wiele razy pisa³em ¿e nie rozumiem dlaczego to n.p. Grzegorz Kajdanowicz prowadzi Fakty g³ówne a nie ona.
Myœmy ju¿ wielokrotnie t³umaczyli, ¿e Anita nie prowadzi g³ównych dziêki tej, któr¹ masz w avatarze :evil: Ale do Was to nie dochodzi :!: Ale to nas uczy siê od podszewki obiektywizmu :evil:
kamuii pisze:jak w wÂątku o Justynie... jak ktoÂś jÂą zaatakuje to jej bronicie
To jest ktoÂśna tej ziemi, kto jÂą krytykuje, atakuje :?: :evil2:
obrazu Âśw.Anity Werner.
Ohhh... nie pasuje mi do Anity tytuÂł ''ÂświĂŞtej'' - nie pytajcie dlaczego :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

fan Anity fakty g³ówne powinien omijaÌ wielkim ³ukiem, ¿eby nie wywo³ywaÌ w sobie niepotrzebnie z³ych emocji
Ja tam nie omijam :P minĂŞÂły te czasy bojkotu ... choĂŚ te z Kajdanowiczem dalej skrzĂŞtnie omijam aby wÂłasnie nie budziĂŚ w sobie emocji negatywnych ... :D
Nie, nie, pozwĂłl, Âże sam siĂŞ o siebie i swoje interesy bĂŞdĂŞ troszczyÂł
OJJJ ;( i co teraz a ja juÂż wysÂłaÂłam razem ze zdjĂŞciem :evil2:
Na adres [email protected] Ale nie martw siĂŞ Black jak nie odpowie to ja coÂś napisze w jej imienu takÂże odp dostaniesz :evil2:
Aha napisaÂłam jej teÂż Âże bardzo byÂś chciaÂł jej zdjĂŞcie w 1 czeÂściowym kostiumie :evil2:
Myœmy ju¿ wielokrotnie t³umaczyli, ¿e Anita nie prowadzi g³ównych dziêki tej, któr¹ masz w avatarze Ale do Was to nie dochodzi Ale to nas uczy siê od podszewki obiektywizmu
Ehh nie ma sensu tÂłumaczyĂŚ. Z resztÂą ona ma prawo do swoich fanĂłw ktĂłrzy bedÂą jej broniĂŚ i nie nalezy siĂŞ dziwiĂŚ tylko ÂżyĂŚ w zgodzie... pytanie tylko czy gdyby teraz nagle wrĂłciÂła Anitya a StyÂśka rĂłwnie niesusznie jak Anita zostaÂła zesÂłana do popoÂłudniowych to by siĂŞ wam nie zmieniÂł punkt widzenia ???
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Królowa w popo³udniowych - Chcia³bym do¿yÌ tej chwili :devil: :lol: :lol: :lol: Wzi¹³bym wtedy wnuki na kolna i powiedzia³: ''to przez tê pani¹ dziadzuœ tak wczeœnie osiwia³'' :evil2:
kamuii pisze:OJJJ ;( i co teraz a ja juÂż wysÂłaÂłam razem ze zdjĂŞciem :evil2:
Na adres [email protected] Ale nie martw siĂŞ Black jak nie odpowie to ja coÂś napisze w jej imienu takÂże odp dostaniesz :evil2:
MoÂże i dobrze zrobiÂłaÂś... :roll: JeÂśli chodzi o AnitĂŞ, jakoÂś brakuje mi odwagi, by ''wykonaĂŚ'' jakiÂś zdecydowany ruch..., wiĂŞc moÂżna rzec, Âże wykonaÂłaÂś go za mnie :evil2: :wink:
kamuii pisze:Aha napisaÂłam jej teÂż Âże bardzo byÂś chciaÂł jej zdjĂŞcie w 1 czeÂściowym kostiumie
Kamuii, wiesz co :?: Z tym to przesadziÂłaÂś :x :!: Anita weÂźmie mnie za jakiegoÂś zboczeĂąca :lol:
kamuii pisze:nie martw siĂŞ Black jak nie odpowie to ja coÂś napisze w jej imienu takÂże odp dostaniesz
Na Ciebie zawsze moÂżna liczyĂŚ :P

StĂŞskniÂłem siĂŞ juÂż za AnitÂą... a najbliÂższe spotkanie z niÂą to... zerkam w kalendarz... :D ... SÂłodko gorzki z poniedziaÂłku na wtorek... :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

Tylko chcia³bym Ci przypomnieÌ, jak na ironiê, ¿e to Ty ogl¹dn¹³eœ g³ówne i, ¿e siê tak wyra¿ê, wywo³a³eœ wilka z lasu
Ojcze:D , nie ogladn¹³em g³ównych(jak zwykle z reszt¹, choÌ dzisiaj uczyni³em wyj¹tek(dlaczego wyjaœnie póŸniej)) . Prze³¹cza³em kana³y po kolei i siê o natkn¹³em na materia³ o Rydzyku i jego telewizji i jakoœ tak zostawi³em do czasu tego komentarzu, który zwali³ mnie z nóg("my te¿ mamy telewizje"), wiêc ogl¹da³em je jakieœ 1,5 min w tym ok 10s z Pani¹ Dyrektorow¹.

GÂŁUPOTA BOLI i nawet bardzo
Prezes TVN Piotr Walter zostaÂł MenadÂżerem Roku 2005 w konkursie organizowanym przez "Manager Magazin". OtrzymaÂł nagrodĂŞ w kategorii "technologie, media, telekomunikacja".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony niedziela 20 lis 2005, 21:44 przez michaek, łącznie zmieniany 1 raz.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

michaek pisze:Ale dzisiaj w³¹czy³em Fakty ok 19:15, ¿eby zobaczyÌ jak uccz¹ pamiêÌ o œp.Paw³owskim [*] i zrobili to bardzo ³adnie. Ale o jednym muszê napisaÌ. Po tym materiale o Marcinie lot kamery bez dzwiêku i..................... pusty fotel prezentera. Pierwsze skojarzenie wiadome, natomiast drugie by³o znacznie ciekawsze: Pani¹ Królow¹ dorwa³o sumienie i zwia³a pozostawiaj¹c pusty fotel(ciekawe dla kogo). Jednoczeœnie z góry pragnê przeprosiÌ wszystkich ura¿onych tym drugim skojarzeniem.
W tym momencie to cz³owieku przegi¹³eœ i tu nawet przeprosiny nie pomog¹ :mad: :mad: :mad: Czy choÌby przez moment zastanowi³eœ siê co napisa³eœ ?? ?? ?? ?? ?? Nie pamiêtasz, ¿e w ubieg³ym roku by³o tak samo na zakoùczenie Faktów, ze to jest symbol pamiêci o Marcinie, ¿e rok temu Fakty prowadzi³ Kajdanowicz ?? ?? ?? ?? ?? ??
Piszesz, Âże
PaniÂą KrĂłlowÂą dorwaÂło sumienie i zwiaÂła pozostawiajÂąc pusty fotel(ciekawe dla kogo).
sumienie JÂą dorwaÂło ?? ?? ?? a ty gdzie miaÂłeÂś swoje sumienie majÂąc takie durne, zeby nie uÂżyĂŚ mocniejszego sÂłowa - skojarzenie ?? ?? ?? ?? Ona nie ma przed kim uciekaĂŚ bo jest osobÂą znanÂą publicznie i cenionÂą !! MoÂżna jÂą lubieĂŚ, moÂżna nie lubieĂŚ ale jak moÂżna takie rzeczy pisaĂŚ ?? ?? ??
michaek pisze: Fani JP jak siê chcecie znowu ze mna pok³óciÌ to na PW
nie, nie bĂŞdĂŞ speÂłniaÂł twoich ÂżaÂłosnych ÂżyczeĂą :mad: Wiesz kim jesteÂś ?? ÂżaÂłosnym prowokatorem, ktĂłry nawet ÂśmierĂŚ takiego czÂłowieka jakim byÂł Marcin PawÂłowski potrafi wykorzystaĂŚ do tego, Âżeby swoimi chorymi skojarzeniami dopiec innym. NaprawdĂŞ ÂżaÂłosne...

Mam nadziejĂŞ, ze nikt nie napisze, ze jest tu coÂś nie na temat. nie na temat jest post uÂżytkownika michaek, ktĂłry zamiast pisac o p.Werner skupia siĂŞ na wymyÂślaniu jakiÂś chorych insynuacji i obraÂżania Justyny Pochanke. KaÂżdy moÂże mieĂŚ swoje sympatie i antypatie ale, zeby wykorzystywaĂŚ ÂśmierĂŚ i symbol po tym fantastycznym dziennikarzu do jakiÂś dziwnych i gÂłupich skojarzeĂą... :?
Ostatnio zmieniony niedziela 20 lis 2005, 21:05 przez TVN_FAN, łącznie zmieniany 3 razy.
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ehhh to drugie skojarzenie w tej sytuacji faktycznie maÂło Âśmieszne... :(
Android <3
michaek
Bywalec
Bywalec

Có¿ nie pozostaje mi nic innego jak zapytaÌ tylko:
Dlaczego ja mam taka niewyparzonÂą gĂŞbe?
Nawet w taki dzieù(20 XI) musia³em coœ paln¹Ì g³upiego. S³owa krytyki jak najbardziej s³uszne. G³upek, G³upek i jeszcze raz ':mur: :mur: :mur:
PrzepraszaĂŚ za mojÂą wypowiedÂź nawet nie bĂŞde bo to za duÂża rzecz, Âżeby za niÂą przepraszaĂŚ.
Przepraszam tylko tych, ktĂłrzy te niedorzeczne gÂłupoty musieli czytaĂŚ.

Pamiêtam jak kiedyœ w szkole(no troche latek temu) na akademii z okazji dnia pracy wspomnia³em coœ o wolnych zwi¹zkach zawodowych :? . I wyl¹dowa³em z zachowaniem nieodpowiednim na pó³rocze.

ÂŚ.p. Marcin PawÂłowski +2004
I proszĂŞ, jeÂśli moge oczywiscie niekontynujmy tej nic nie warej dyskusji. To co napisaÂłem byÂło skrajnie gÂłupie i nieprzemyÂślane (dlatego to usunĂŞ). Nastepnym razem pomyÂśle 1000 razy zaczym coÂś tak gÂłupeio napiszĂŞ.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

michaek pisze:Có¿ nie pozostaje mi nic innego jak zapytaÌ tylko:
Dlaczego ja mam taka niewyparzonÂą gĂŞbe?
Nawet w taki dzieù(20 XI) musia³em coœ paln¹Ì g³upiego. S³owa krytyki jak najbardziej s³uszne. G³upek, G³upek i jeszcze raz ':mur: :mur: :mur:
PrzepraszaĂŚ za mojÂą wypowiedÂź nawet nie bĂŞde bo to za duÂża rzecz, Âżeby za niÂą przepraszaĂŚ.
Przepraszam tylko tych, ktĂłrzy te niedorzeczne gÂłupoty musieli czytaĂŚ.

Pamiêtam jak kiedyœ w szkole(no troche latek temu) na akademii z okazji dnia pracy wspomnia³em coœ o wolnych zwi¹zkach zawodowych :? . I wyl¹dowa³em z zachowaniem nieodpowiednim na pó³rocze.

ÂŚ.p. Marcin PawÂłowski +2004
I proszĂŞ, jeÂśli moge oczywiscie niekontynujmy tej nic nie warej dyskusji. To co napisaÂłem byÂło skrajnie gÂłupie i nieprzemyÂślane (dlatego to usunĂŞ). Nastepnym razem pomyÂśle 1000 razy zaczym coÂś tak gÂłupeio napiszĂŞ.
Niestety trzeba siê wczeœniej wiele razy zastanowiÌ nad tym co siê pisze. Takimi stwierdzeniami mo¿esz naprawdê wielu ludzi uraziÌ i wcalê nie mówiê tu o Fanach p.Werner czy Justyny P.Nie zdarza Ci siê to pierwszy raz a takie przeprosiny po fakcie s¹ przynajmniej dla mnie ju¿ o wiele spóŸnione - zw³aszcza, ¿e to nie pierwszy raz. Dlatego uwa¿am, ze nie warto prowadziÌ dalej tej dyskusji a i u¿ytkownik michaek staje siê osob¹, która pisze co jej œlina na jêzyk przyniesie, bzdury i g³upoty a potem myœli, ze s³owo przepraszam wszystko za³atwi...niestety...to nie takie proste :?

I na tym konczĂŞ tÂą dyskusjĂŞ.
ZIMA
michaek
Bywalec
Bywalec

michaek staje siĂŞ osobÂą, ktĂłra pisze co jej Âślina na jĂŞzyk przyniesie, bzdury i gÂłupoty a potem myÂśli, ze sÂłowo przepraszam wszystko zaÂłatwi...niestety...to nie takie proste
No niestety nie dlatego od dzisiaj zamierzam kaÂżdÂą wypowiedÂź dokÂładnie przeanalizowaĂŚ.
przeprosiny po fakcie s¹ przynajmniej dla mnie ju¿ o wiele spóŸnione - zw³aszcza, ¿e to nie pierwszy raz
Bolesna, ale jak najbardziej sÂłuszna uwaga. I niestety nie pierwszy raz to mi siĂŞ zdarza.
Niestety trzeba siĂŞ wczeÂśniej wiele razy zastanowiĂŚ nad tym co siĂŞ pisze
Có¿ za m¹dre s³owa, szkoda, ¿e nie moje.
Takimi stwierdzeniami moÂżesz naprawdĂŞ wielu ludzi uraziĂŚ
No niestety powiniemem siĂŞ stosowaĂŚ do takiego jednego hasÂła z komuny:
MyÂśl obywatelu-to nie boli.
A moÂże ine hasÂło trochĂŞ juÂż przerobione: Koniec niegrzecznego michaek'a :D
Oby siĂŞ sprawdziÂło
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

przed chwilÂą u WojewĂłdzkiego byla Martyna Wojciechowska i przy tej okazji Kuba dajÂąc jej koszulke wymieniaÂł rĂłzne osobistioÂści tvn :D
wymieniÂł teÂż AnitĂŞ :D
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Natychmiast wracacie do dyskusji!

I nie bĂŞdziemy tutaj rozmawiaĂŚ ani o Marcinie PawÂłowskim, ani o Justynie Pochanke, ani o Martynie Wojciechowskiej, ani o Kubie WojewĂłdzkim, ani nawet o UFO, tylko o Anicie Werner! :D

:tvn.tivi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A to tak moÂżna, Âże Martyna goÂści w Polsacie :?: Nie wywalÂą jej za to z tvn :?: :evil2:
no to niech Kuba WojewĂłdzki zaprosi teÂż AnitĂŞ :evil2:
A... :/ ZapomniaÂłem, do tego potrzebne sÂąstosowne umowy :/

PS A Martyna jakoÂś rozwinĂŞÂła wÂątek przyjaÂźnie z AnitÂą, czy Anita byÂła po prostu wymieniona ''po przecinku'' :?:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Michaek, Ty to robisz specjalnie, czy¿ nie? Wystawiasz bardzo z³e œwiadectwo fanom Anity - nie tylko na pó³rocze :evil: Jakiœ awangardowy teatr robi siê z tego w¹tku za spraw¹ niektórych usreów :wink:

Anita Werner w programie WojewĂłdzkiego, to byÂłoby wydarzenie :lol: WojewĂłdzki, kiedy goÂści u siebie ludzi inteligentnych jest stasznie sparaliÂżowany i jego gÂłupawe Âżarty sÂą jeszcze bardziej ÂżaÂłosne :? Anita z pewnoÂściÂą nie naleÂżaÂłaby do ,,naÂłatwiejszych'' rozmĂłwcĂłw, bo nie przyjĂŞÂłaby jego sposobu bycia :wink:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Michaek, Ty to robisz specjalnie, czyÂż nie?
NaleÂży najprawdopodbniej do tzw. grupy ludzi niewyÂżytych, w dodatku potrzebujÂących zwrĂłciĂŚ na siebie uwagĂŞ, bÂądÂź dziaÂła z premedytajÂą majÂąc na celu:
Wystawiasz bardzo zÂłe Âświadectwo fanom Anity
:?: :evil: Bogu ducha winnym fanom Anity :aniolek:
ODPOWIEDZ