Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Tylko nie myÂśl, Âże ona zawsze siĂŞ tak przestraszy rozmowy z TobÂą i bedzie siĂŞ tak wiecznie sÂłuchaĂŚ
Jestem przyzwyczajony,Âże zaraz dostane pstyczka w nos. :szalony:
Ja to z ekipy PzP chyba najbardziej lubiĂŞ Jakuba Loske A tak w ogĂłle chyba go dawno nie byÂło
ByÂł wczoraj ;) Tylko teraz nie moge sobie przypomniec tematu jego materiaÂłu :hmm:
Szkoda,Âże jeszcze nie trafiÂł do DnÂŻ-bo tez go lubie :aniol:
epsztajnek pisze:JeÂżeli popatrzycie sobie na sobotni, wspomnieniowy filmik ( koledzy zdaje siĂŞ wystawili go na sÂąsiednim watku ) to zobaczycie jakie Joasia ma zwinne paluszki.
WÂłasnie cos mi siĂŞ nie chce otworzyĂŚ :hmm: Ale sprĂłbuje jeszcze raz.MĂłwisz,Âże taka szybka w pisaniu-moge JÂą wyzwaĂŚ na pojedynek 8) :aniol:
MoÂże byĂŚ teÂż caÂła na czarno A spĂłdniczka moÂże byĂŚ ciut nad kolanka
No prosze jacy jesteÂśmy zgodni :tanczy: Wybieramy prostote i elegancje w najlepszym wydaniu :aniol:

Jeszcze jakis nieaktualny caps mi siĂŞ zawieruszyÂł na dysku :D Na Nim jest Joasia prowadzaca wieczorny serwis ;(
Takie zdjĂŞcie mogÂłaby miec w dowodzie osobistym-bardzo fajne :aniol: :arrow:

Obrazek

Jutro zapewne dzien wolny od Joasi :( ;( .
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Jeszcze jakis nieaktualny caps mi siĂŞ zawieruszyÂł na dysku :D Na Nim jest Joasia prowadzaca wieczorny serwis ;(
Takie zdjĂŞcie mogÂłaby miec w dowodzie osobistym-bardzo fajne :aniol: :arrow:
CoÂś mi siĂŞ kojarzy, Âże to moje "dzieÂło" :lol:
A apropos dowodu, to na stronie 19 jest fotka wyglÂądajÂąca na fotkĂŞ z reporterskiej legitymacji Joanny. Nie wyglÂąda na niej zbyt "szczegĂłlnie: :>
maxxx

CoÂś mi siĂŞ kojarzy, Âże to moje "dzieÂło"
Gdzie tam :lol2: Twoje Twoje dzieÂło :aniol: Ale chyba siĂŞ nie obraziÂłeÂś ,Âże to wkleiÂłem.WkoĂącu Joasia to dobro wspĂłlne :tanczy:
A apropos dowodu, to na stronie 19 jest fotka wyglÂądajÂąca na fotkĂŞ z reporterskiej legitymacji Joanny. Nie wyglÂąda na niej zbyt "szczegĂłlnie:
Tak,ta fotka nawet widnia³a-mo¿e dalej widnieje :rozglada: -na stronie g³ównej :hyh:
Ktoœ odpowiedzialny za to ze strony g³ównej powinien sie choÌby tutaj zjawic i znalaz³by tysi¹ce ³adniejszych zdjêÌ Asi.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

JeÂżeli popatrzycie sobie na sobotni, wspomnieniowy filmik ( koledzy zdaje siĂŞ wystawili go na sÂąsiednim watku ) to zobaczycie jakie Joasia ma zwinne paluszki.
Tak, rzeczywiÂście :aniol: Joasiowe paluchy sÂą wyjÂątkowo zwinne :tanczy:
To pewnie jej uÂłatwia robote, szybka jest :D
MoÂże byĂŚ teÂż caÂła na czarno A spĂłdniczka moÂże byĂŚ ciut nad kolanka
Joasia niestety nigdy by takiej spĂłdniczki nie zaÂłoÂżyÂła ;( ;(
ByÂł wczoraj Tylko teraz nie moge sobie przypomniec tematu jego materiaÂłu
Szkoda,Âże jeszcze nie trafiÂł do DnÂŻ-bo tez go lubie
Wszystko przez to, Âże rzadko oglÂądam PzP :hmm: No mogliby mu daĂŚ jakieÂś teÂż tematy polityczne- w koĂącu dawniej robiÂł dla M24 :)
Jeszcze jakis nieaktualny caps mi siĂŞ zawieruszyÂł na dysku Na Nim jest Joasia prowadzaca wieczorny serwis
Takie zdjĂŞcie mogÂłaby miec w dowodzie osobistym-bardzo fajne
To jeszcze co do koncertu ÂżyczeĂą, rĂłwieÂż na 19 stronie jest portret wspanialej Joasi :arrow:
Obrazek
Ach, te wÂłosy :tanczy: PominĂŞ juÂż to, Âże Asia jest w Sejmie :rozglada: :spiewa:
A apropos dowodu, to na stronie 19 jest fotka wyglÂądajÂąca na fotkĂŞ z reporterskiej legitymacji Joanny. Nie wyglÂąda na niej zbyt "szczegĂłlnie:
No niezbyt szczegĂłlna ta fotka :x Nie wiem, czemu ale tvn24 zawsze wybiera takie dziadowskie fotki :hmm: Agata Adamek teÂż jako wizytĂłwke ma okropne zdjĂŞcie :rozglada:
maxxx

arczi pisze:Joasia niestety nigdy by takiej spĂłdniczki nie zaÂłoÂżyÂła
Nigdy nie mĂłw nigdy :D Ale szczerze mĂłwiÂąc tez tak myÂślĂŞ,Âże to nierealne :nie:
Wszystko przez to, Âże rzadko oglÂądam PzP No mogliby mu daĂŚ jakieÂś teÂż tematy polityczne- w koĂącu dawniej robiÂł dla M24
Tak jakoÂś marginalizowany jest. :rozglada: On jest chyba w miare mÂłody,pewnie peÂłen zapaÂłu do pracy-podreklamowaliÂśmy Go-tyle moÂżemy :aniol:
To jeszcze co do koncertu ÂżyczeĂą, rĂłwieÂż na 19 stronie jest portret wspanialej Joasi
Podoba mi siĂŞ tak samo jak wtedy gdy pierwszy raz to widziaÂłem :P :P :P
PominĂŞ juÂż to, Âże Asia jest w Sejmie
PomiĂą pomiĂą :spiewa: :spiewa:
No niezbyt szczegĂłlna ta fotka Nie wiem, czemu ale tvn24 zawsze wybiera takie dziadowskie fotki Agata Adamek teÂż jako wizytĂłwke ma okropne zdjĂŞcie
MoÂże uwaÂżajÂą,Âże majÂą za Âładne reporterki i trzeba Je przytuszowaĂŚ :devil:
Tylko nie wiem czemu lub komu to ma sÂłuÂżyĂŚ :nie:

Ciekawe jak dziÂś z PzP :mhm: :mhm: Nie wiem czy gdzies sie tam koÂło 10.00 nie krĂŞciÂła po studiu :lol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nigdy nie mĂłw nigdy Ale szczerze mĂłwiÂąc tez tak myÂślĂŞ,Âże to nierealne
OczywiÂście pomijam Joasiowe Âżycie prywatne :cicho: Jak idzie latem nad jeziorko to pewnie zakÂłada takie krĂłciuteĂąkie spodenki :tanczy:
Ale do pracy to siĂŞ tak nie ubierze :nie: Ale ja jestem na takie rzeczy jak najbardziej otwarty :D
Tak jakoÂś marginalizowany jest. On jest chyba w miare mÂłody,pewnie peÂłen zapaÂłu do pracy-podreklamowaliÂśmy Go-tyle moÂżemy
Z 80 roku jest- tak jak Joasia :D No to teraz w naszych rĂŞkach leÂży jego dalsza kariera :devil:
MoÂże uwaÂżajÂą,Âże majÂą za Âładne reporterki i trzeba Je przytuszowaĂŚ
Tylko nie wiem czemu lub komu to ma sÂłuÂżyĂŚ
I tak miÂłoÂśnik Joasi odnajdzie piĂŞkno nawet na najbardziej szpetnej fotografii :D
Ciekawe jak dziÂś z PzP Nie wiem czy gdzies sie tam koÂło 10.00 nie krĂŞciÂła po studiu
Trzeba bêdzie lukn¹Ì o 17:10 co tam siê wyrabia w tvn24 :tanczy:
maxxx

OczywiÂście pomijam Joasiowe Âżycie prywatne Jak idzie latem nad jeziorko to pewnie zakÂłada takie krĂłciuteĂąkie spodenki
Ale do pracy to siĂŞ tak nie ubierze Ale ja jestem na takie rzeczy jak najbardziej otwarty
Postulat poszedÂł w eter-zobaczymy czy przyniesie jakis wymierny efekt :aniol:
Wymierny albo...mierny :spiewa:
Z 80 roku jest- tak jak Joasia No to teraz w naszych rĂŞkach leÂży jego dalsza kariera
O to juz ma jakiÂś plus :D RĂłwieÂśnik 8) Albo rĂłwnowieÂśnik :devil: -jakto kiedyÂś Szaranowicz z Tvp powiedziaÂł o kimÂś :devil:
I tak miÂłoÂśnik Joasi odnajdzie piĂŞkno nawet na najbardziej szpetnej fotografii
ÂŚwiete sÂłowa :tanczy:
Trzeba bêdzie lukn¹Ì o 17:10 co tam siê wyrabia w tvn24
Jeszcze trochĂŞ czasu zostaÂło. :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Postulat poszedÂł w eter-zobaczymy czy przyniesie jakis wymierny efekt
Wymierny albo...mierny
Stawiam na to drugie :spiewa: Ale moÂże Joasia podniesie rĂŞkawice, ktĂłrÂą jej rzuciliÂśmy :rozglada:
O to juz ma jakiÂś plus RĂłwieÂśnik Albo rĂłwnowieÂśnik -jakto kiedyÂś Szaranowicz z Tvp powiedziaÂł o kimÂś
A co, chcesz teraz wymieniĂŚ MaĂŚka W na Jakuba L :devil:
Jeszcze trochĂŞ czasu zostaÂło.
ZnajÂąc Âżycie to pewnie bĂŞdzie dziÂś Joasia, a Porada sobie zawÂłaszczy serwisy w weekend :evil:
maxxx

ByÂła :aniol: Ale to pewnie wyklucza weekend ;( Jaka elegancka dzisiaj :P :arrow:
ObrazekObrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

ByÂła Ale to pewnie wyklucza weekend Jaka elegancka dzisiaj
Mia³em przyjemnoœÌ zobaczyÌ :tanczy: Ale niestety nie mam capsów ;(
RzeczywiÂście dziÂś bardzo elagancka :D Tylko jÂą na salony puÂściĂŚ :aniol:
Ale na weekend bym siĂŞ nie nastawiaÂł :nie:
Pewnie Porada siĂŞ tam wepcha zamiast Joasi :evil: :evil:
maxxx

W weekend to bĂŞdzie ale w Prosto z Polski w sobote :hmm:
WiĂŞc DnÂŻ to pewnie raz na miesiÂąc dostanie :neutral: -zakÂładajÂąc scenariusz sceptyczny.
Ja teÂż za wiele nie zrobiÂłem capsĂłw-nie miaÂłem ku temu warunkĂłw :nie:
Pewnie wieczorkiem wklei...wiadome kto :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
maxxx

Swietnie Joasia prezentuje sie w takich oficjalnych ubrankach ;)
Teraz widzĂŞ,Âże Kuba Porada zastepuje dziÂś Jaconia w 'DzieĂą po Dniu'.
Szkoda,Âże Joasi nie dali szansy sprawdzenia siĂŞ w takim Magazynie-troche jednak tam trzeba improwizowaĂŚ i dobrze zgrac siĂŞ z muzycznym tÂłem 8) Ale nie od dzis wiadomo,Âże Kuba jest goÂściem od zadaĂą specjalnych w tvnie 8)
ÂŻeby byÂło jasne-nie zazdroszcze ale ÂżaÂłuje :]
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Wspanialutkie capsiÂątka :tanczy: WidzĂŞ, Âże Joasia uÂżywa bardzo duÂżo bÂłyszczyku :P
W weekend to bĂŞdzie ale w Prosto z Polski w sobote
WiĂŞc DnÂŻ to pewnie raz na miesiÂąc dostanie -zakÂładajÂąc scenariusz sceptyczny.
No niestety tak bĂŞdzie ;( MoÂżna tylko liczyĂŚ, Âże PzP bĂŞdzie prowadziĂŚ czĂŞÂściej niÂż 3 razy w tygodniu w takim razie :rydzyk:
Teraz widzĂŞ,Âże Kuba Porada zastepuje dziÂś Jaconia w 'DzieĂą po Dniu'.
Szkoda,Âże Joasi nie dali szansy sprawdzenia siĂŞ w takim Magazynie-troche jednak tam trzeba improwizowaĂŚ i dobrze zgrac siĂŞ z muzycznym tÂłem
TeÂż widziaÂłem Porade w Dpd i tak sobie myÂślaÂłem, jak to Nasze JoasiÂątko by tam prowadziÂło :P No moÂże jeszcze kiedyÂś przyjdzie taki czas :D
maxxx

Wspanialutkie capsiÂątka WidzĂŞ, Âże Joasia uÂżywa bardzo duÂżo bÂłyszczyku
ÂŚmiem twierdziĂŚ,Âże chyba najwiĂŞcej w caÂłej zaÂłodze :tanczy: ChoĂŚ i tak teraz trochĂŞ mniej jak dawniej.Mi siĂŞ to podoba-no na blue boxie to moÂże za kolorowe jest tylko :uhh:
No niestety tak bĂŞdzie MoÂżna tylko liczyĂŚ, Âże PzP bĂŞdzie prowadziĂŚ czĂŞÂściej niÂż 3 razy w tygodniu w takim razie
JuÂż moÂżna siĂŞ pomaÂłu pokusiĂŚ o stwierdzenie,Âże jest wyeliminowana z reporterowania a szkoda ;( Inna sprawa,Âże moÂże wrĂłciĂŚ-tez nie ma co tak rozpaczaĂŚ. :nie:
TeÂż normowany czas pracy jest dobry o tyle,Âże przed chwilÂą wrĂłciÂłem i wiem,Âże nic nie straciÂłem jeÂśli chodzi o Joasie :spiewa:
TeÂż widziaÂłem Porade w Dpd i tak sobie myÂślaÂłem, jak to Nasze JoasiÂątko by tam prowadziÂło No moÂże jeszcze kiedyÂś przyjdzie taki czas
Na poczÂątku byÂł taki sztywny ale nie jest to Âłatwe sie tak wstrzeliĂŚ w tÂą formuÂłe :nie:
Ale póŸniej sie rozkrêci³.No to mamy podobne myslenie :tanczy: Mówie o tym,¿e o Joasi pomyœleliœmy ;)
ODPOWIEDZ