Anita Werner
Moderator: Łukasz
Wiem, a patrzyÂłeÂś moÂże ostatnio na http://www.tvn24.plTadla nigdy nie prowadziÂła wieczornego magazynu "24 Godziny", a popoÂłudnioawy.
Chyba, ze jak zwykle sie pomylili.Wieczorne wydanie magazynu prowadzÂą:
ÂŁukasz Grass, Anna JĂŞdrzejowska, Piotr Marciniak, Justyna Pochanke, Bogdan Rymanowski i Beata Tadla.
Nowa reklamĂłwka Damy Pik.
Na poczÂątku fragment rozmowy Anity z Tymoszenko. Potem Anita mĂłwi, Âż e pokarze nam swoja garderobe i inne prywatne miejsca. Potem plansza koĂącowa.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black, te¿ ogl¹da³em ostatnio na TVP1 ten film i nie podoba³ mi siê w ogóle. Czo³ówka interesuj¹ca, tyle s³awnych aktorów i taka grzybnia w rezultacie.
Nawet Anita mi siê nie podoba³a w tej fryzurze na pocz¹tku jak sz³a korytarzem z dyrektorem. W ogóle by³a jakaœ taka smêtna, nudna, jakby mia³a wszystkiego doœÌ. Nie wiem, czy to celowe zamierzenie Pasikowskiego, czy tak wysz³o przez Anitê.
Chyba powinineÂś byĂŚ wdziĂŞczny Pasikowskiemu.
We wszystkich jego filmach kobiety graj¹ce g³ówne role to idiotki, dziwki, które myœl¹, ¿e s¹ ³adne, a nie s¹. W "S³odko-gorzkim" trochê inaczej mu to wysz³o, ale przypomnij sobie "Reich'a", "Psy", "Psy2" itd.
Ogólnie to film by³ okropnie nudny i ciê¿ko by³o wytrwaÌ do koùca. Uwielbiam Pasikowskiego. Uwielbiam "Reicha", "Psy" i inne jego filmy, w których Bogus³aw Linda, Miros³aw Baka, czy Cezary Pazura graj¹ groŸnych facetów z policji, czy mafii. Ale Anita w ¿aden sposób do tej ekipy nie pasuje i w sumie spieprzyli ten film, bo wysz³o takie nie-wiadomo-co, w którym nie wiadomo o co chodzi, nie mówi¹c nawet o jakimœ g³êbszym sensie.

Chyba powinineÂś byĂŚ wdziĂŞczny Pasikowskiemu.

Ogólnie to film by³ okropnie nudny i ciê¿ko by³o wytrwaÌ do koùca. Uwielbiam Pasikowskiego. Uwielbiam "Reicha", "Psy" i inne jego filmy, w których Bogus³aw Linda, Miros³aw Baka, czy Cezary Pazura graj¹ groŸnych facetów z policji, czy mafii. Ale Anita w ¿aden sposób do tej ekipy nie pasuje i w sumie spieprzyli ten film, bo wysz³o takie nie-wiadomo-co, w którym nie wiadomo o co chodzi, nie mówi¹c nawet o jakimœ g³êbszym sensie.
-
- Stały bywalec
:nie: :nie: :nie: :nie: :nie:Jutro teÂż nie bĂŞdzie Anity w Faktach - poinformowaÂła o tym Patrycja
Zabawne?, to okropneTo nie jest zabawne
MoÂże pojechaÂła na narty albo robiĂŚ program widmo.
To staje siĂŞ po prostu takim upychaniem Anity w TVN 24
Nie ma kto prowadziÌ poranka wsadŸmy Werner, zróbmy program, który nadamy w najgorszej porze oczywiœcie Anita. Mo¿e nied³ugo awansujemy Kurasia do g³ównych, a Anite do pasma nocnego jak siê sprawdzi to jej damy awans do serwisów w weekendy i wszystko bêdzie OK. I wtedy bêdzie sprawiedliwie. KTO UK£ADA GRAFIKI W TVN

-
- Fan Forum
ByÂłem na to przygotowanyFunckyrella pisze:Jutro teÂż nie bĂŞdzie Anity w Faktach - poinformowaÂła o tym Patrycja

A tak naprawdĂŞ, to zaÂżyÂłem relanium :evil2:
:o nie widziaÂłem :/ Do soboty maÂło czasumichaek pisze:Nowa reklamĂłwka Damy Pik.

Wymieni³eœ g³ówne cechy femme fatale, a tak¹ w³aœnie kreacjê Anita mia³a za zadanie stworzyÌ, no i jej siê chyba uda³o. Myœlê, ¿e Anita by³aby dobr¹ aktork¹ dramatyczn¹. Na poparcie moich s³ów scena, kiedy Anita siedzi na ³ó¿ku zaszlochana nie mog¹c siê pogodziÌ z informacj¹ o ci¹¿y, jej gra jest wtedy autentyczna i bardzo naturalna.£ukasz pisze:W ogóle by³a jakaœ taka smêtna, nudna, jakby mia³a wszystkiego doœÌ.
Ale reszta, niestety do poprawki, no poza tÂą pierwszÂą scenÂą z dyskoteki
A tu parĂŞ capsĂłw, ktĂłre wykonaÂł Grzesioo:

A o filmie ktoÂś kiedyÂś napisaÂł nudno-nudny :evil2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
A propo tej sceny - zgadzam siê, ale ja nie o tymBlack Jack pisze: scena, kiedy Anita siedzi na ³ó¿ku zaszlochana nie mog¹c siê pogodziÌ z informacj¹ o ci¹¿y, jej gra jest wtedy autentyczna i bardzo naturalna.

No a o tym, Âże dwa razy Anita nie musiaÂłaby prosiĂŚ Blacka by siĂŞz niÂą oÂżeniÂł, chyba nikogo nie muszĂŞ przekonywaĂŚ? :evil2:
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Nowicjusz
- Kontakt:
BLACK JACK JESTEM TAKIM SAMYM JEJ FANEM
Co prawda nie tak dÂługo jak ty ale ja jÂą po prostu kocham, ubĂłstwiam.
Jak ogl¹da³em na jedynkie w poniedzia³kie s³odko-gorzki (film ma sens i to g³êboki dla tutaj przeciwników zgromadzonych ) i by³a w³asnie ta scena gdzie ona na ³ó¿ku p³aka³a to dos³ownie wkurzy³ mnie ten dureù jej niby ch³opak.Ja bym j¹ tak mocno wtedy przytuli³.W ogóle chcia³bym ¿eby by³a moj¹ ¿on¹.Jednoczeœnie wiem ¿e to jest przelotne bo od czasu do czasu gdzieœ zobacze jak¹s aktorke czy piosenkarke i potem za ni¹ szaleje.Wczesniej by³a to mariah carey ale tylko z teledysku without you,natalia oreiro,teraz anita werner by³y te¿ jeszcze inne.
Ale strasznie mnie ten film poruszy³.Gdyby mo¿na by³o siê przenieœÌ w jego realia to bym o ni¹ dba³ i bylibyœmy szczêœliwi.
Jak ogl¹da³em na jedynkie w poniedzia³kie s³odko-gorzki (film ma sens i to g³êboki dla tutaj przeciwników zgromadzonych ) i by³a w³asnie ta scena gdzie ona na ³ó¿ku p³aka³a to dos³ownie wkurzy³ mnie ten dureù jej niby ch³opak.Ja bym j¹ tak mocno wtedy przytuli³.W ogóle chcia³bym ¿eby by³a moj¹ ¿on¹.Jednoczeœnie wiem ¿e to jest przelotne bo od czasu do czasu gdzieœ zobacze jak¹s aktorke czy piosenkarke i potem za ni¹ szaleje.Wczesniej by³a to mariah carey ale tylko z teledysku without you,natalia oreiro,teraz anita werner by³y te¿ jeszcze inne.
Ale strasznie mnie ten film poruszy³.Gdyby mo¿na by³o siê przenieœÌ w jego realia to bym o ni¹ dba³ i bylibyœmy szczêœliwi.
-
- Fan Forum
:wow: WzruszajÂąca love story...
Ja dopiero raczkujĂŞ w kwestii zakochiwania siĂŞ w kobietach z telewizora. Powoli acz skutecznie dochodzĂŞ do wniosku, Âże to siĂŞ nie opÂłaca :/ :evil2: Nie ma z tego Âżadnej korzyÂści
To doœwiadczenie z Anit¹ jest dla mnie swoistym pierwszym razem, do momentu, a¿ dostrzeg³em Anitê, interesowa³em siê wy³¹cznie dziewczynami z real'a
W Twoim przypadku najpierw Mariah, póŸniej Natalia Oreiro (kimkolwiek jest
) a teraz Anita :> Hmmm... by³o nie by³o masz zró¿nicowane gusta
Obie (znane mi) panie to dwie na sÂłoĂącach swych przeciwnych boginie 
Mariah tylko z teledysku do ''Without'' tak
A co do Anity nie masz Âżadnych ograniczeĂą programowych

Ja dopiero raczkujĂŞ w kwestii zakochiwania siĂŞ w kobietach z telewizora. Powoli acz skutecznie dochodzĂŞ do wniosku, Âże to siĂŞ nie opÂłaca :/ :evil2: Nie ma z tego Âżadnej korzyÂści

W Twoim przypadku najpierw Mariah, póŸniej Natalia Oreiro (kimkolwiek jest

Mariah tylko z teledysku do ''Without'' tak

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Oby nie, bo gdyby tak tylko np. Dama Pik to dÂługo by sie nia nie nacieszyÂł.A co do Anity nie masz Âżadnych ograniczeĂą programowych
PrzejdÂźmy do innego tematu. StworzyÂłem na gg fikcyjnego uÂżytkownika( facet 30 lat itp.) rozmawiaÂłem z 20 osobami(10 kobiet, 10 mĂŞÂżczyzn) losowo wybranymi z katalogu. Na poczÂątku jak kaÂżda rozmowa potem wspominalem o dziennikarstwie i pytalem o ulubionego dziennikarza potem ja zaczynalem ze moim jest oczywiscie Anita Werner. Wnioski zatrwaÂżajÂące: po nazwisku wiedziaÂły o kogo chodzi 4 osoby, po daniu linka do strony ze zdjeciem Anity "aÂż"

Prawda prawdÂą: "sondaÂż niereprezentatywny, ale i tak wyniki okropne.
-
- Fan Forum
Ja myÂślĂŞ, Âże powinieneÂś byĂŚ zadowolny z takiego wyniku, zwaÂżywyszy na to ile razy Anita w tych popoÂłudniowych spĂŞdza czasu
Jutro teÂż jej nie bĂŞdzie :mad: :mad: :mad: :mad:

Jutro teÂż jej nie bĂŞdzie :mad: :mad: :mad: :mad:
Dzis wirtualnemedia.pl i medialink.pl dopiero sie obudzily i poinformowaly nas ze startuje nowy program Anity Werner. :?
http://www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=467618
http://www.medialink.pl/media/?telewizj ... 5&id=28545
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Fan Forum
pawell pisze:Dzis wirtualnemedia.pl i medialink.pl dopiero sie obudzily i poinformowaly nas ze startuje nowy program Anity Werner. :?
A po co w ogĂłle o tym informowaĂŚ, kiedy autorka programu ma najwyraÂźniej ''gdzieÂś'' przebywanie na wizji

A tak w ogĂłle, to nie tak wyobraÂżaÂłem sobie promocjĂŞ tego ''przedsiĂŞwziĂŞcia''