Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Michaek, Tadla nigdy nie prowadziÂła wieczornego magazynu "24 Godziny", a popoÂłudnioawy.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Tadla nigdy nie prowadziÂła wieczornego magazynu "24 Godziny", a popoÂłudnioawy.
Wiem, a patrzyÂłeÂś moÂże ostatnio na http://www.tvn24.pl
Wieczorne wydanie magazynu prowadzÂą:
ÂŁukasz Grass, Anna JĂŞdrzejowska, Piotr Marciniak, Justyna Pochanke, Bogdan Rymanowski i Beata Tadla.
Chyba, ze jak zwykle sie pomylili.
Nowa reklamĂłwka Damy Pik.
Na poczÂątku fragment rozmowy Anity z Tymoszenko. Potem Anita mĂłwi, Âż e pokarze nam swoja garderobe i inne prywatne miejsca. Potem plansza koĂącowa.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black, te¿ ogl¹da³em ostatnio na TVP1 ten film i nie podoba³ mi siê w ogóle. Czo³ówka interesuj¹ca, tyle s³awnych aktorów i taka grzybnia w rezultacie. :D Nawet Anita mi siê nie podoba³a w tej fryzurze na pocz¹tku jak sz³a korytarzem z dyrektorem. W ogóle by³a jakaœ taka smêtna, nudna, jakby mia³a wszystkiego doœÌ. Nie wiem, czy to celowe zamierzenie Pasikowskiego, czy tak wysz³o przez Anitê.

Chyba powinineœ byÌ wdziêczny Pasikowskiemu. :D We wszystkich jego filmach kobiety graj¹ce g³ówne role to idiotki, dziwki, które myœl¹, ¿e s¹ ³adne, a nie s¹. W "S³odko-gorzkim" trochê inaczej mu to wysz³o, ale przypomnij sobie "Reich'a", "Psy", "Psy2" itd.

Ogólnie to film by³ okropnie nudny i ciê¿ko by³o wytrwaÌ do koùca. Uwielbiam Pasikowskiego. Uwielbiam "Reicha", "Psy" i inne jego filmy, w których Bogus³aw Linda, Miros³aw Baka, czy Cezary Pazura graj¹ groŸnych facetów z policji, czy mafii. Ale Anita w ¿aden sposób do tej ekipy nie pasuje i w sumie spieprzyli ten film, bo wysz³o takie nie-wiadomo-co, w którym nie wiadomo o co chodzi, nie mówi¹c nawet o jakimœ g³êbszym sensie.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Ja twierdzê tak samo :D Stasznie ¿enuj¹ca jest obecnoœÌ Anity w tym filmie :?

Jutro teÂż nie bĂŞdzie Anity w Faktach - poinformowaÂła o tym Patrycja :]

I co o tym sÂądziĂŚ? :roll:
To nie jest zabawne :mad:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Jutro teÂż nie bĂŞdzie Anity w Faktach - poinformowaÂła o tym Patrycja
:nie: :nie: :nie: :nie: :nie:
To nie jest zabawne
Zabawne?, to okropne
MoÂże pojechaÂła na narty albo robiĂŚ program widmo.
To staje siĂŞ po prostu takim upychaniem Anity w TVN 24
Nie ma kto prowadziÌ poranka wsadŸmy Werner, zróbmy program, który nadamy w najgorszej porze oczywiœcie Anita. Mo¿e nied³ugo awansujemy Kurasia do g³ównych, a Anite do pasma nocnego jak siê sprawdzi to jej damy awans do serwisów w weekendy i wszystko bêdzie OK. I wtedy bêdzie sprawiedliwie. KTO UK£ADA GRAFIKI W TVN :?: :?: :?:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze:Jutro teÂż nie bĂŞdzie Anity w Faktach - poinformowaÂła o tym Patrycja
By³em na to przygotowany :evil: Anita zd¹¿y³a nas ju¿ do tego przyzwyczaiÌ :x St¹d moja spokojna reakcja...
A tak naprawdĂŞ, to zaÂżyÂłem relanium :evil2:
michaek pisze:Nowa reklamĂłwka Damy Pik.
:o nie widzia³em :/ Do soboty ma³o czasu :roll: Czy zd¹¿ê :?:
£ukasz pisze:W ogóle by³a jakaœ taka smêtna, nudna, jakby mia³a wszystkiego doœÌ.
Wymieni³eœ g³ówne cechy femme fatale, a tak¹ w³aœnie kreacjê Anita mia³a za zadanie stworzyÌ, no i jej siê chyba uda³o. Myœlê, ¿e Anita by³aby dobr¹ aktork¹ dramatyczn¹. Na poparcie moich s³ów scena, kiedy Anita siedzi na ³ó¿ku zaszlochana nie mog¹c siê pogodziÌ z informacj¹ o ci¹¿y, jej gra jest wtedy autentyczna i bardzo naturalna.

Ale reszta, niestety do poprawki, no poza tÂą pierwszÂą scenÂą z dyskoteki :wink:

A tu parĂŞ capsĂłw, ktĂłre wykonaÂł Grzesioo:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A o filmie ktoÂś kiedyÂś napisaÂł nudno-nudny :evil2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack pisze: scena, kiedy Anita siedzi na ³ó¿ku zaszlochana nie mog¹c siê pogodziÌ z informacj¹ o ci¹¿y, jej gra jest wtedy autentyczna i bardzo naturalna.
A propo tej sceny - zgadzam siê, ale ja nie o tym :D . Mam dzisiaj ,,dziki'', jak to mówi Black, nastrój i chcia³abym podzieliÌ siê pewn¹....... paranadinterpretaj¹, ¿e siê tak wyra¿ê, tej sceny :D Otó¿, kiedy ch³opak filmowej Pauliny wbiega do jej pokoju, ona tul¹c pluszaka i ³kaj¹c zaczyna krzyczeÌ: ,,nienawidzê ich, nienawidzê ich'' - tutaj chodzi o rodziców. Ale tak sobie wyobrazi³am - to zabrzmi okrutnie - ¿e kiedy wywalono Anitê z Faktów g³ównych, mog³a podobnie wykrzykiwaÌ tê frazê, tyle tylko, ¿e pod adresem innych osób :evil2: :wink:
No a o tym, Âże dwa razy Anita nie musiaÂłaby prosiĂŚ Blacka by siĂŞz niÂą oÂżeniÂł, chyba nikogo nie muszĂŞ przekonywaĂŚ? :evil2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

A tu parĂŞ capsĂłw
DziĂŞki Black bo moja pamiĂŞĂŚ znĂłw mnie zawiodÂła. Nie zobaczyÂłem go po raz x-setny
Wymieni³eœ g³ówne cechy femme fatale
ÂŁadnie powiedziane.
Stingulasz (PIĘ KNA ONA)
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

BLACK JACK JESTEM TAKIM SAMYM JEJ FANEM

Post autor: Stingulasz (PIĘ KNA ONA) »

Co prawda nie tak dÂługo jak ty ale ja jÂą po prostu kocham, ubĂłstwiam.
Jak ogl¹da³em na jedynkie w poniedzia³kie s³odko-gorzki (film ma sens i to g³êboki dla tutaj przeciwników zgromadzonych ) i by³a w³asnie ta scena gdzie ona na ³ó¿ku p³aka³a to dos³ownie wkurzy³ mnie ten dureù jej niby ch³opak.Ja bym j¹ tak mocno wtedy przytuli³.W ogóle chcia³bym ¿eby by³a moj¹ ¿on¹.Jednoczeœnie wiem ¿e to jest przelotne bo od czasu do czasu gdzieœ zobacze jak¹s aktorke czy piosenkarke i potem za ni¹ szaleje.Wczesniej by³a to mariah carey ale tylko z teledysku without you,natalia oreiro,teraz anita werner by³y te¿ jeszcze inne.
Ale strasznie mnie ten film poruszy³.Gdyby mo¿na by³o siê przenieœÌ w jego realia to bym o ni¹ dba³ i bylibyœmy szczêœliwi.
michaek
Bywalec
Bywalec

Witamy Stingulaszu.
Ja bym jÂą tak mocno wtedy przytuliÂł
Powiem, ze to nieodosobniony poglÂąd na tym forum.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:wow: WzruszajÂąca love story... ;(
Ja dopiero raczkujê w kwestii zakochiwania siê w kobietach z telewizora. Powoli acz skutecznie dochodzê do wniosku, ¿e to siê nie op³aca :/ :evil2: Nie ma z tego ¿adnej korzyœci :D To doœwiadczenie z Anit¹ jest dla mnie swoistym pierwszym razem, do momentu, a¿ dostrzeg³em Anitê, interesowa³em siê wy³¹cznie dziewczynami z real'a :wink:
W Twoim przypadku najpierw Mariah, póŸniej Natalia Oreiro (kimkolwiek jest :roll: ) a teraz Anita :> Hmmm... by³o nie by³o masz zró¿nicowane gusta :D Obie (znane mi) panie to dwie na s³oùcach swych przeciwnych boginie :D
Mariah tylko z teledysku do ''Without'' tak :?: A co do Anity nie masz Âżadnych ograniczeĂą programowych :?: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

A co do Anity nie masz Âżadnych ograniczeĂą programowych
Oby nie, bo gdyby tak tylko np. Dama Pik to dÂługo by sie nia nie nacieszyÂł.
PrzejdÂźmy do innego tematu. StworzyÂłem na gg fikcyjnego uÂżytkownika( facet 30 lat itp.) rozmawiaÂłem z 20 osobami(10 kobiet, 10 mĂŞÂżczyzn) losowo wybranymi z katalogu. Na poczÂątku jak kaÂżda rozmowa potem wspominalem o dziennikarstwie i pytalem o ulubionego dziennikarza potem ja zaczynalem ze moim jest oczywiscie Anita Werner. Wnioski zatrwaÂżajÂące: po nazwisku wiedziaÂły o kogo chodzi 4 osoby, po daniu linka do strony ze zdjeciem Anity "aÂż" :( 9 osĂłb. Niestety kojarzyÂły one Anite gÂłownie w ten sposĂłb: Kiedys prowadziÂła Fakty tera juz jej nie ma. Tylko dwie osoby wiedziaÂły ze nadal prowadzi Fakty,z tym wyjatkiem, Âże poloÂłudniowe :evil:
Prawda prawdÂą: "sondaÂż niereprezentatywny, ale i tak wyniki okropne.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja myÂślĂŞ, Âże powinieneÂś byĂŚ zadowolny z takiego wyniku, zwaÂżywyszy na to ile razy Anita w tych popoÂłudniowych spĂŞdza czasu :evil:

Jutro teÂż jej nie bĂŞdzie :mad: :mad: :mad: :mad:
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Dzis wirtualnemedia.pl i medialink.pl dopiero sie obudzily i poinformowaly nas ze startuje nowy program Anity Werner. :?

http://www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=467618
http://www.medialink.pl/media/?telewizj ... 5&id=28545
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

pawell pisze:Dzis wirtualnemedia.pl i medialink.pl dopiero sie obudzily i poinformowaly nas ze startuje nowy program Anity Werner. :?

http://www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=467618
http://www.medialink.pl/media/?telewizj ... 5&id=28545

A po co w ogĂłle o tym informowaĂŚ, kiedy autorka programu ma najwyraÂźniej ''gdzieÂś'' przebywanie na wizji :?: :evil:

A tak w ogĂłle, to nie tak wyobraÂżaÂłem sobie promocjĂŞ tego ''przedsiĂŞwziĂŞcia'' :evil:
ODPOWIEDZ