Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

Czy Anita jest aÂż tak bardzo zajĂŞta swoim nowym programem (Dama Pik), Âże nie ma czasu na prowadzenia FaktĂłw popoÂłudniowych i chce czwartek i piÂątek oddaĂŚ Patrycji na staÂłe?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie :D Anita... zajĂŞta... :?: No co Ty... Patrycja planuje w tym roku wyjechaĂŚ na bardzo dÂługi urlop przedÂświÂąteczny i odrabia go juÂż teraz :evil2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Stingulasz (PIĘ KNA ONA)
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Stingulasz (PIĘ KNA ONA) »

Z chĂŞciÂą pojechaÂłbym z anitkÂą na bezludnÂą wyspĂŞ gdzie ÂżylibyÂśmy jedynie my dwoje ale Âżeby ona miaÂła 18 lat tak jak w filmie sÂłodko-gorzki.
oczywiÂście aby byÂło tam full wypas wszystkiego co potrzebne do Âżycia.
AleÂż ona jest sÂłodka i piĂŞkna bogini wenus do Âłydek jej niedorasta a te teÂż ma rewelacja.No po prostu cud miĂłd.
Mam teraz nawet na tapecie screena z filmu tego gdzie pÂłacze.Ma tam naprawde jĂŞdrne usta.Co o tym sÂądzisz black jack?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Hmmm... to moÂże ja odpowiem, co Black o tym sÂądzi :?: tzn. na temat ust :?: :evil2: Odpowie na pewno : ZarĂłwno wtedy jak i teraz piĂŞkne :wink:
Ale chyba juÂż CiĂŞ ktoÂś ubiegÂł i wywiĂłzÂł AnitĂŞ na bezludnÂą wyspĂŞ :? :evil2: :evil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black siĂŞ nie moÂże zalogowaĂŚ, a ja tak :wesoly: Dlatego to ja poinformujĂŞ o tym, Âże:
Anita byÂła dzisiaj w MieÂście Kobiet w TVN Style!!!!!!!! :shock: :shock:
OczywiÂście miaÂło to zwiÂązek z promocjÂą Damy Pik.

Jakby to kogoÂś interesowaÂło powtĂłrka jeszcze dziÂś o 14:00 do 15:00, tzn. Anita bĂŞdziĂŞ okoÂło 14:35 :D

Napiszê wiêcej o tym jej wystêpie póŸniej.

Ale by³a niezadowolona, kiedy prowadz¹ce zapyta³y j¹ o roztanie z narzeczonym... prywatnoœÌ to dla Anity œwiêtoœÌ :D

ps Czy myÂśmy nie mĂłwili, Âże Anita awansuje do TVN Style? No i w pewnym sensie awansowaÂła :?
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

He, he Funcky bystra jesteÂś, ale ja najproÂściej w Âświecie zapomniaÂłem hasÂła :/
Uffffffffffff... dos³ownie w ostatniej chwili odebra³em Pm'sa od ¿yczliwej osoby, która poinformowa³a mnie o tym, ¿e Anita by³a wczoraj w tym programie. W informacji do³¹czono instrukcjê z dzisiejszymi powtórkami :D :D
Ciekawe, kiedy to byÂło nagrywane, w tym tygodniu :roll: Wie ktoÂś moÂże, czy premiera ''Miasta kobiet'' jest na Âżywo :?: Ale zdaje siĂŞ, Âże Anita tĂŞ spĂłdnicĂŞ i kozaki miaÂła na sobie w zeszÂły czwartek... :roll:

Na wstĂŞpie, nie mam pojĂŞcia jak nazywajÂą siĂŞ prowadzÂące, wiĂŞc bĂŞdĂŞ operowaÂł stwierdzeniami ''ta mÂłodsza'' i ''ta starsza'' :evil2: ChociaÂż ta mÂłodsza byÂła ewidentnie i skutecznie ''gaszona'' przez tĂŞ starsza :?
ProwadzÂące dostrzegÂły AnitĂŞ, ta starsza powiedziaÂła: ''mÂłoda, Âładna - chodÂźmy jÂą poznaĂŚ'' :D StaraÂły siĂŞ byĂŚ miÂłe, niby na Âżarty zazdroÂściÂły Anicie wzrostu :wink: I bardzo chciaÂły poznaĂŚ jaka jest naprawdĂŞ :D Powodzeniaaaaaaaa :!: Anita jest skryta, z Âżalem stwierdzam, Âże naprawdĂŞ trudno jÂą rozszyfrowaĂŚ :/ Jest opanowana - momentami aÂż za bardzo, powaÂżna, zdystansowana, mĂłwi tyle ile chce, nikt jej nie wciÂągnie w Âżadne rozczulanie siĂŞ nad wÂłasnÂą osobÂą :/ Nie udaÂło siĂŞ to takÂże prowadzÂącym :/
Czego dowiedzieliÂśmy siĂŞ z programu o Anicie :?: Niczego nowego, same znane nam ogĂłlniki, tyle, Âże podane bezpoÂśrednio przez AnitĂŞ. A wiĂŞc:
- Anita nie ¿a³uje, ¿e nie zostala aktork¹, nigdy nie nazywa³a siê aktork¹, przesz³oœci nie da siê usun¹Ì, wykreœliÌ... bla, bla;
- AnitĂŞ bawiÂą okreÂślenia ''luksusowa lodĂłwka'' :D ;
- Anita ''ma'' przycisk ''rozmraÂżanie'' :evil2: i potrafi siĂŞ uÂśmiechaĂŚ i okazywaĂŚ emocje :wink: ;
- Anita nie potrafi i nie lubi gotowaĂŚ;
- ma ma³o czasu :evil: (cholera, ona siê chyba na pamiêÌ tego wyuczy³a i w kó³ko powtarza :evil: )
- Anicie zawsze ³atwiej by³o dogadywaÌ siê z ch³opakami, dlatego mia³a wœród nich wiêcej przyjació³ (wiadomo dziewczyny s¹ zazdrosne, zawistne :evil2: ), ale w pewnym momencie zaczê³o jej przeszkadzaÌ, ¿e jest ''kumplem'' :D , doda³a jednak, ¿e teraz ma bardzo blisk¹ przyjació³kê;
- Anita nie ''romansuje'';
- dla Anity wzorem zwi¹zku jest ma³¿eùstwo jej rodziców, którzy od 30 lat s¹ razem :P .
Funckyrella pisze:prywatnoœÌ to dla Anity œwiêtoœÌ :D
Wspaniale, ale nie dla nas, nie z naszej perspektywy :? No, ale chyba moÂżna wnioskowaĂŚ z tej rozmowy, Âże albo Anita jest aktualnie singlem, albo (nie daj BoÂże!) ukrywa jakiÂś zwiÂązek :roll:
Nie wiem, czy to wÂłaÂściwie odebraÂłem, ale Anita sprawiaÂła ogĂłlne wraÂżenie niezbyt zadowolonej z obecnoÂści w tym programie :roll: Mimo, Âże od czasu do czasu uÂśmiechaÂła siĂŞ, to na jej twarzy przewaÂżaÂły skupienie i powaga, czy momentami nawet smutek ;( ProwadzÂące program wypytywaÂły jÂą (bardzo ogĂłlnie) o sferĂŞ uczuĂŚ, planĂłw bycia ÂżonÂą, matkÂą... widaĂŚ byÂło, Âże Anicie nie jest Âłatwo cokolwiek z siebie wydusiĂŚ na ten temat... moÂże przeÂżyÂła bardziej, niÂż nam siĂŞ zdawaÂło rozstanie z, jak to go okreÂśliÂła starsza prowadzÂąca: ''wieloletnim narzeczonym'' :?: A moÂże to tylko zasÂługa ''rozszczekanego'' towarzystwa :roll: A moÂże nie jest tak zadowolona ze swojej pracy, jak ma to w zwyczaju deklarowaĂŚ :?:

PowtĂłrka miasta kobiet z udziaÂłem Anity ok. 14.35 :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Wiemy juÂż co sÂądzicie na temat jĂŞdrnych ust Anity, ale moÂże teraz po 250 stronach wÂątku warto wreszcie zapytaĂŚ, co sÂądzicie na temat jej biustu? :P :twisted:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ale przecieÂż tego Anita nam nie pokazuje :evil2:

PowtĂłrki Mista kobiet nie byÂło, tzn. byÂła, ale to nie byÂło wydanie z AnitÂą :/ ZajrzaÂłem zatem do programu i tak, Miasto kobiet jest dziÂś jeszcze powtarzane o 22.00 - 23.00.
W sobotĂŞ o 9.30 - 10.30, o 14.00 - 15.00 i 22.00 - 23.00 :D
W niedzielĂŞ tak samo jak w sobotĂŞ.

Jak ktoœ jest wytrwa³y, to mo¿e trochê ponad pó³ godziny od rozpoczêcia programu w³¹czaÌ o poszczególnych godzinach telewizor w nadziei, ¿e natrafi na Anitê :?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

No bo powtarzajÂą na przemian wydania sobotnie i niedzielne. :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak, tylko kwestia, czy w soboty powtarzajÂą wydania z tygodnia :roll:

Black ulegÂłeÂś propagandzie prowadzÂących, one obie prĂłbowaÂły wmĂłwiĂŚ Anicie, Âże jest nieszczĂŞÂśliwa, Âże ucieka przed samotnoÂściÂą, rzuca siĂŞ w wir pracy, ale przecieÂż Anita wszystkiemu zaprzeczaÂła, twierdziÂła, Âże jest zadowolona ze swojego Âżycia i swojej pracy. W to drugie raczej trudno uwierzyĂŚ, no ale nikt nie zabroni Anicie wygÂłaszaĂŚ takich poglÂądĂłw, tak samo jak nam nikt nie moÂże zakazaĂŚ domagania siĂŞ, by Anity byÂło wiĂŞcej na wizji, Âżeby w koĂącu wyszÂła z tego cienia!
A wracajÂąc jeszcze do programu, mnie podobaÂło siĂŞ jak Anita mĂłwiÂła o macierzyĂąstwie, chociaÂż nigdy nie myÂślaÂła o sobie w kategorii ,,Âżona'' :? , byÂłaby gotowa zrezygnowaĂŚ z pracy, gdyby np. w grĂŞ wchodziÂła choroba dziecka :P

Ano w³aœnie, Anita jest skryta, prywatnoœÌ, to dla niej rzecz œwiêta, wiêc kto da³ cynk do gazet o jej rozstaniu z Erykiem ? Ja bym powa¿nie przemyœla³a kwestiê zwierzania siê tej przyjació³ce :evil2: :wink:

Co zaœ do promocji, to TVN siê nie wysila, upchn¹³ Anitê do Style, wiêc to chyba niewiele kosztowa³o? :?
A Anita wÂłoÂżyÂła na siebie - podobno specjalnie do Miasta kobiet - spĂłdnicĂŞ, a co by zaÂłoÂżyÂła do TVNTurbo - skĂłrzany kombinezon? Do TVNMeteo - ogrodniczki, gdyby goÂściÂła w programie Mai? :lol:

A propo ust i biustu :wink: Wiesz ÂŁukasz, tu od czasu do czasu pojawia siĂŞ jakiÂś ,,delikwent'' :wink: , ktĂłry zachwyca siĂŞ poszczegĂłlnymi czĂŞÂściami ciaÂła Anity :lol:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Ja wcale nie powiedziaÂłem, Âże siĂŞ zachwycam biustem. WrĂŞcz przeciwnie, Drodzy Fani. :D :twisted:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Czy to oznacza, Âże sÂądzisz, Âże Anita Werner ma zbyt maÂłe piersi? :>

No to nie widziaÂłeÂś naszej wychowawczyni - pÂłaskorzeÂźby. :D KiedyÂś sobie push-up'a zaÂłoÂżyÂła. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Moderatorzy, administratorzy, etc. - przywoÂłujĂŞ Was do porzÂądku :evil: No Âżebym to ja musiaÂł to robiĂŚ :?

Ci ''delikwenci'' - BĂłg wie skÂąd siĂŞ biorÂą :roll: - majÂą w zwyczaju prowokowaĂŚ i sprowadzaĂŚ na nieodpowiedni tor dyskusji, zazwyczaj celowo :evil:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ale przecieÂż tego Anita nam nie pokazuje
Bo nie ma co pokazywac :evil2:

Co do miasta kobiet to gdzie s tutaj byl.... :>

ooo jest :mur: :( odebra lam pms teraz :( kiedy juz jest po wszystkim

Mam nadzieje ze choc DP mi nagrali
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ehhh.. Kamuii, Miasto kobiet powtĂłrzÂą moze dziÂś o 22.00 albo jutro o 9.00 , albo o 14 :roll:
Anita nie ma biustu jak Omena, ale jak dla mnie ok :wink: Nie chcĂŞ siĂŞ wdawaĂŚw dyskusjĂŞ na temat biustĂłw, bo Funcky od razu wyzwie mnie od szowinisty :evil2:

Dama Pik.... przyznajĂŞ dobry to program :brawo: dla Anity oczywiÂście :wesoly:

Jednak¿e radoœÌ delektowania siê wybitnym kawa³kiem roboty Anity odbiera mi wszystko to, co dzia³o siê przez ostatni rok, czyli wieczne nieobecnoœci Anity usprawiedliwiane w³aœnie faktem realizowania ''autorskiego programu'' :[ :[ :[ :[
Z zareklamowaniem programu nie wysilili siĂŞ, dziÂś widziaÂłem chyba z 10 razy reklamy innych programĂłw, cotygodniowych programĂłw :!: ani razu Damy pik :mad:

PS w napisach koùcowych ujrza³em niejak¹ Agnieszkê Wasiak, o której w artykule z Twojego Stylu pisano, ¿e jest przyjació³k¹ Anity - ma³a koteryjka :?: :wesoly: :brawo: Czegoœ siê nasza Anitka w tvn jednak nauczy³a :brawo:
ODPOWIEDZ