Serio, nie mogła tak zaśpiewać na castingach XF?

Moderator: Łukasz
Ja mam akurat odwrotnie - co włączę Polsat to leci spot MBTM. Podobnie z Voicem, który jest reklamowany również w TVP Rozrywka i w paśmie regionalnym (!) TVP ŁódźSevenUP pisze:Tak w ogóle, to nie widziałem żadnych reklam MBTM czy TvoP, ale być może po prostu nie trafiłem.
Mówimy o reklamach w Internecie, w tv to wiadomo że każdy się reklamuje...czerk pisze:Ja mam akurat odwrotnie - co włączę Polsat to leci spot MBTM. Podobnie z Voicem, który jest reklamowany również w TVP Rozrywka i w paśmie regionalnym (!) TVP ŁódźSevenUP pisze:Tak w ogóle, to nie widziałem żadnych reklam MBTM czy TvoP, ale być może po prostu nie trafiłem.
Wystarczyłoby zajrzeć kilka postów dalej i byś wiedział.Pjotreeek pisze:moze mnie ktos zaspojlerowac jak wygladają kategorie i ich mentorzy w tym roku? bylbym wdzieczny
widzialem tylko zdj z castingu i zauwazylem ze grafika identyko. ok , nie bede narzekal bo jest 4 juror.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość