Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Wiecie co :? ?? Teraz to chyba Wy bardziej mnie pesymistycznie nastrajacie :? Nawet bardziej ni¿ sama Agatka i jej tajemniczoœÌ :? !!
Chyba sam sobie teÂż zrobiĂŞ chwilkĂŞ wytchnienia :? !!!!!!
Bo Wy juÂż wszyscy zaczynacie ÂśpiewaĂŚ na jednÂą rozÂżalonÂą nutĂŞ :spiewa: !!
Chyba sam sobie teÂż zrobiĂŞ chwilkĂŞ wytchnienia :? !!!!!!
Bo Wy juÂż wszyscy zaczynacie ÂśpiewaĂŚ na jednÂą rozÂżalonÂą nutĂŞ :spiewa: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Stały bywalec
Tak¿e tajemniczoœci¹ i powœci¹gliwoœci¹ trzeba dysponowaÌ rozs¹dnie :] Jeœli siê nie przedstawi jasnego powodu swojego postêpowania, to ka¿de zbytnie obnoszenie siê ze swoja innoœci¹ bez s³owa wyt³umaczenia, prowadzi w finale do œmiesznoœci. Ale czy mo¿emy mówiÌ ju¿ o dewiacji tajemniczoœci i surrealizmie? :> Na szczêœcie jeszcze nie, poniewa¿ tu w³aœnie jest pies pogrzebanyBlack Jack '62 pisze: Mo¿e tylko to, ¿e nasza dociekliwoœÌ s³u¿y tylko jednemu celowi: dobru wspólnemuW³aœciwie, to te¿ o tym napisa³eœ, tylko innymi s³owy
![]()
Ale coÂś siĂŞ zmieniÂło jednakJa juÂż chyba nie mam ochoty sprawiaĂŚ nikomu przyjemnoÂści
Ot, wewnĂŞtrzna metamorfoza, powodowana strzelaniem do mnie z broni zaÂładowanej powÂściÂągliwoÂściÂą, ktĂłre to strzaÂły, caÂła ich salwa, wrĂŞcz przesadzona prowadzi do ÂśmiesznoÂści :hahaha:

Black miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ podle, miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ dotkniĂŞty odprawÂą i nierĂłwnym traktowaniem :]Funckyrella pisze:Jedynie mogĂŞ teÂż mieĂŚ Âżal o to, Âże np. jakiÂś rok temu byÂła skÂłonna udzieliĂŚ krĂłtkich odpowiedzi pewnym portalom i wtedy nie przeszkadzaÂło jej, Âże ,,obcy'' pytajÂą :?
Teraz zapytaÂł Black, spotkaÂł siĂŞ z odmowÂą, wiĂŞc jak miaÂł to zinterpretowaĂŚ?
Tylko tak, jak zinterpretowa³, zrozumia³, ¿e jest niechcianym fanem, obróci³ siê na piêcie podziêkowa³ za ,,wspó³pracê''
Masz znowu racjĂŞ :] Smak goryczy nie podlega stopniowaniu :nie:Black Jack '62 pisze:A jak inaczej moÂżna pisaĂŚ o rozczarowaniu?SÂłodko-gorzko? :devil:
MyÂślĂŞ, wiĂŞkszoÂści z nas dobrze zrobi ''chwilka wytchnienia'' :]marcinkowsky pisze:Chyba sam sobie teÂż zrobiĂŞ chwilkĂŞ wytchnienia :? !!!!!!
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
..ale my juÂż nie mamy prawa tak siĂŞ czuĂŚAlchemik pisze:Black miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ podle, miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ dotkniĂŞty odprawÂą i nierĂłwnym traktowaniem :]

..wiĂŞc siĂŞ nie wygÂłupiajcie :devil:
..pisaĂŚ mi tu :ban:
..o jednego fana sie nie rozchodzi :devil:
..czy mamy prawo teÂż tak siĂŞ czuĂŚ :uhh:
..no dobraAlchemik pisze:MyÂślĂŞ, wiĂŞkszoÂści z nas dobrze zrobi ''chwilka wytchnienia'' :]

..czĂŞsto zdarza ci siĂŞ pisaĂŚ mÂądre rzeczy wiĂŞc i tym razem ciĂŞ posÂłucham

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Agatka naprawdĂŞ przesadziÂła :] Teraz nawet w pracy juÂż siĂŞ nie pokazuje :devil: !!Alchemik pisze:TakÂże tajemniczoÂściÂą i powÂściÂągliwoÂściÂą trzeba dysponowaĂŚ rozsÂądnie :]
No myÂślĂŞ , Âże w zaistniaÂłej sytuacji juÂż tak :devil: !!Ale czy moÂżemy mĂłwiĂŚ juÂż o dewiacji tajemniczoÂści i surrealizmie? :>
Ja bym to traktowa³ jako wyró¿nienie :devil: !!Black mia³ prawo poczuÌ siê podle, mia³ prawo poczuÌ siê dotkniêty odpraw¹ i nierównym traktowaniem :]
Ja tam sobie robiĂŞ wolny weekend..pisaĂŚ mi tu :ban:
..o jednego fana sie nie rozchodzi :devil:

Jak bĂŞdzie trzeba , to siĂŞ udzielĂŞ

Agatka miaÂła tego roku chyba najbardziej pracowite wakacje w swoim Âżyciu

Narka

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..czy ju¿ mamy zacz¹Ì pisaÌ og³oszenie ¿e 'zaginê³a piêkna br¹zowooka..ciemnow³osa..szczup³a..raczej wysoka nastolatka..ostatni raz widziano j¹ we wtorek 18. wrzeœnia pod gmachem S¹du Apelacyjnego w Poznaniu..w godzinach dopopo³udniowych..ubrana by³a w br¹zowawe kobiece wdzianko z falbank¹'marcinkowsky pisze:Agatka naprawdê przesadzi³a :] Teraz nawet w pracy ju¿ siê nie pokazuje :devil: !!Alchemik pisze:Tak¿e tajemniczoœci¹ i powœci¹gliwoœci¹ trzeba dysponowaÌ rozs¹dnie :]

..i dlatego Black jako ten wyró¿niony postanowi³ odró¿niÌ siê od nas :uhh:Ja bym to traktowa³ jako wyró¿nienie :devil: !!Black mia³ prawo poczuÌ siê podle, mia³ prawo poczuÌ siê dotkniêty odpraw¹ i nierównym traktowaniem :]
..a co :>Ja tam sobie robiĂŞ wolny weekend!! BĂŞdĂŞ zaglÂądaÂł tu od czasu do czasu
!!
Jak bĂŞdzie trzeba , to siĂŞ udzielĂŞ!! Ale wÂątpiĂŞ , Âże bĂŞdzie trzeba -mimo to czekam na Wasz ruch
![]()
..czekasz na jak¹œ bombê

..to prawdaAgatka miaÂła tego roku chyba najbardziej pracowite wakacje w swoim Âżyciu!! WiĂŞc teraz ÂżyczĂŞ jej ..... ÂżyczĂŞ miÂłego odpoczynku..... od wszystkiego :* !! MiÂłego -mimo wszystko :devil: !!

..jedynie w marcu miaÂła dÂłuÂższy urlop :mhm:
..przepracowaÂła prawie caÂły lipiec..sierpieĂą to prawie non stop :spiewa:
..a we wrzeÂśniu do wtorku 18. to chyba wolne dni moÂże zliczyĂŚ na palcach jednej rĂŞki :spiewa:
..wiĂŞc odpoczywaj - najwspanialsza :*
..my nie przeszkadzamy

-
- Bywalec
Ledwo to napisaÂłaÂś wszystkie te komunikaty powrĂłciÂły :devil: :devil: :devil:
Ech! Nie mam dziÂś zbyt dobrego nastroju :uhh: WpadÂłam tu na chwilkĂŞ, aby ÂżyczyĂŚ wszystkim miÂłego odpoczywania podczas nieudzielania siĂŞ w wÂątku Agaty :rozglada: :devil:
Ech! Nie mam dziÂś zbyt dobrego nastroju :uhh: WpadÂłam tu na chwilkĂŞ, aby ÂżyczyĂŚ wszystkim miÂłego odpoczywania podczas nieudzielania siĂŞ w wÂątku Agaty :rozglada: :devil:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

-
- Stały bywalec
Jeszcze parĂŞ dni temu sytuacja niemoÂżliwa do wyobraÂżenia dzisiaj staÂła siĂŞ faktem :o
Nie przypominam sobie, Âżeby kiedykolwiek miaÂła miejsce taka grobowa cisza :o
No..... :mhm: ale ¿eby póŸniej nie pos¹dzono nas o opiesza³oœÌ, w razie czego
A, nie wiem, rĂłb obi jak uwaÂżasz za stosowne
DopĂłki nie ma Agaty w telewizji jakoÂś Âłatwiej pewnie odpoczywaĂŚ od pisania
Poczekajmy jeszcze ze dwa tygodnieobie¿yœwiat pisze:..czy ju¿ mamy zacz¹Ì pisaÌ og³oszenie ¿e 'zaginê³a piêkna br¹zowooka..ciemnow³osa..szczup³a..raczej wysoka nastolatka..ostatni raz widziano j¹ we wtorek 18. wrzeœnia pod gmachem S¹du Apelacyjnego w Poznaniu..w godzinach dopopo³udniowych..ubrana by³a w br¹zowawe kobiece wdzianko z falbank¹'![]()
![]()

DziĂŞkujĂŞ i idĂŞ odpoczywaĂŚ dalej :spiewa:WpadÂłam tu na chwilkĂŞ, aby ÂżyczyĂŚ wszystkim miÂłego odpoczywania podczas nieudzielania siĂŞ w wÂątku Agaty :rozglada: :devil:
DopĂłki nie ma Agaty w telewizji jakoÂś Âłatwiej pewnie odpoczywaĂŚ od pisania

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
..smutno i pustonot that kind pisze:Smutno tu dzisiaj![]()

..gdyby nie to sÂłoĂące na niebie to na sto procent deprecha :/
..rzeczywiÂście dziaÂła jakby lepiejnot that kind pisze:Ale jest jeden plus tej sytuacjiDziĂŞki temu, Âże mniej siedzicie na forum (bo mniej siedzicie :> ) forum lepiej dziaÂła :jupi: I nie pojawiajÂą siĂŞ te komunikaty z serii ''too many connections'' i ''too many users online'' :devil:

..ale ja siĂŞ pojawiÂłem wiĂŞc.. :cicho:

..ja nawet nie chcĂŞ sugerowaĂŚ kto jest winÂą-przyczynÂą takiego stanu rzeczy :nie:Funckyrella pisze:Jeszcze parĂŞ dni temu sytuacja niemoÂżliwa do wyobraÂżenia dzisiaj staÂła siĂŞ faktem :o
..bo nie wypada pod czyj¹œ nieobecnoœÌ obrabiaÌ go.. :devil:
..dwa tygodnieFunckyrella pisze:Poczekajmy jeszcze ze dwa tygodnieNo..... :mhm: ale ¿eby póŸniej nie pos¹dzono nas o opiesza³oœÌ, w razie czego
![]()

..myÂślisz Âże tak dÂługo przyjdzie nam czekaĂŚ na AgatkĂŞ

..no dobra - my przeÂżyjemy..jakoÂś :rozglada:
..ale ona przez ten czas zapomni jak siĂŞ serwisy prowadzi :devil:
..jest - choĂŚ tego nie widaĂŚ - poczÂątkujÂącÂą prezenterkÂą

..nie powinna sobie pozwalaÌ na tak d³ugie przerwy ¿eby nie wypaœÌ z rytmu który dopiero co z³apa³a :nie:
-
- Stały bywalec
Rodzice mogÂą byĂŚ z ciebie dumniobieÂżyÂświat pisze:..ja nawet nie chcĂŞ sugerowaĂŚ kto jest winÂą-przyczynÂą takiego stanu rzeczy :nie:
..bo nie wypada pod czyj¹œ nieobecnoœÌ obrabiaÌ go.. :devil:

No wybacz, ale sk¹d mam mieÌ pewnoœÌ?..dwa tygodnieFunckyrella pisze:Poczekajmy jeszcze ze dwa tygodnieNo..... :mhm: ale ¿eby póŸniej nie pos¹dzono nas o opiesza³oœÌ, w razie czego
![]()
![]()
..myÂślisz Âże tak dÂługo przyjdzie nam czekaĂŚ na AgatkĂŞ![]()
![]()

MaÂło w AgatĂŞ wierzysz..jest - choĂŚ tego nie widaĂŚ - poczÂątkujÂącÂą prezenterkÂą
..nie powinna sobie pozwalaÌ na tak d³ugie przerwy ¿eby nie wypaœÌ z rytmu który dopiero co z³apa³a :nie:

-
- Fan Forum
..mam juÂż siĂŞ na ciebie Funcky obraziĂŚ za samo porĂłwnanie do tego pijakaFunckyrella pisze:Rodzice mogÂą byĂŚ z ciebie dumniobieÂżyÂświat pisze:..ja nawet nie chcĂŞ sugerowaĂŚ kto jest winÂą-przyczynÂą takiego stanu rzeczy :nie:
..bo nie wypada pod czyj¹œ nieobecnoœÌ obrabiaÌ go.. :devil:,,Wpoili'' ci podstawowe zasady savoir-vivre'u - ale nie tak jak Kwaœniewskiemu :stop: :devil:

..czy jeszcze siê z tym powœci¹gn¹Ì

..zawsze imponowaÂło mi twoje i Blacka poczucie humoru

..do dwóch tygodni zosta³o jeszcze.. ju¿ liczê..no trochê ponad tydzieù :mhm:Funckyrella pisze:No wybacz, ale sk¹d mam mieÌ pewnoœÌ?Poza tym napisa³am, ¿e to og³oszenie mo¿esz dawaÌ dopiero po up³ywie dwóch tygodni nieobecnoœci :spiewa:
..do tego czasu sÂłuch po Agatce zaginie :rozglada:
..ja chyba juÂż zacznĂŞ rozprowadzaĂŚ ogÂłoszenia bo dojdzie do tego Âże ludzi o Agatce zapomnÂą i dopiero bĂŞdzie draka :rozglada:
..prawda..prawda..ale jak to podczas nauki bywa Âże jedne informacje i umiejĂŞtnoÂści zostajÂą lepiej utrwalone a inne gorzejMaÂło w AgatĂŞ wierzyszA na dodatek z prezenterowaniem, to ponoĂŚ tak jak z chodzeniem, mĂłwieniem i pÂływaniem
Jak raz siĂŞ nauczysz to nie zapominasz jak to siĂŞ robi do koĂąca Âżycia

..no i nic odkrywczego nie stwierdzĂŞ jak napiszĂŞ Âże praktyka czyni mistrza :brawa:
..nawet tych ktĂłrzy mistrzami juÂż sÂą

..ale takie dÂłuÂższe nieobecnoÂści w pracy sÂą raczej nie wskazane :nie:
..zwÂłaszcza jeÂśli siĂŞ chwyciÂło dopiero co nowej fuchy

-
- Stały bywalec
A ja od kilkunastu dobrych godzin nie mogĂŞ siĂŞ do Was przedrzeĂŚ :? Jak nie problemy techniczne stajÂą mi na drodze, to znowuÂż inne sprawy, natury prywatnej
WiĂŞc nie dziwota, Âże dzisiaj akurat peÂłen jestem wyrozumiaÂłoÂści dla nieobecnoÂści Agatty
A ponadto, przyznajĂŞ racjĂŞ, iÂż jak nikt inny zasÂłuÂżyÂła nasza gwiazda na wypoczynek... odpoczynek od pracy
Znam teorie, ktĂłre mĂłwiÂą, iÂż czÂłowiek nigdy na drodze praktyki nie staje siĂŞ mistrzem, poniewaÂż - jak twierdzi Krishna Shenoy: ''MĂłzg wyewoluowaÂł w taki sposĂłb, Âże za kaÂżdym razem rozwaÂża dany ruch, nawet jeÂśli byÂł on w przeszÂłoÂści wykonywany wielokrotnie. Zajmuje to uÂłamek sekundy, przebiega bez udziaÂłu ÂświadomoÂści, ale moÂże wpÂływaĂŚ na osiÂągane rezultaty''
Tak wiêc, rozumiej¹c na swój sposób te s³owa, maj¹c wgl¹d w dotychczasowe osi¹gniêcia Agatty i pok³adaj¹c nadziejê w te na przysz³oœÌ, mo¿emy mieÌ pewnoœÌ, ¿e w zetkniêciu z ró¿nymi nowymi sytuacjami, bêdziemy œwiadkami wci¹¿ nowych zadowalaj¹cych ods³on naszej Agatty 

A ponadto, przyznajĂŞ racjĂŞ, iÂż jak nikt inny zasÂłuÂżyÂła nasza gwiazda na wypoczynek... odpoczynek od pracy

KtĂłrego, nadziejĂŞ mam, teraz Funcky droga bĂŞdzie nam dostarczaĂŚ w podwĂłjnej dawceobieÂżyÂświat pisze:..mam juÂż siĂŞ na ciebie Funcky obraziĂŚ za samo porĂłwnanie do tego pijakaFunckyrella pisze:Rodzice mogÂą byĂŚ z ciebie dumniobieÂżyÂświat pisze:..ja nawet nie chcĂŞ sugerowaĂŚ kto jest winÂą-przyczynÂą takiego stanu rzeczy :nie:
..bo nie wypada pod czyj¹œ nieobecnoœÌ obrabiaÌ go.. :devil:,,Wpoili'' ci podstawowe zasady savoir-vivre'u - ale nie tak jak Kwaœniewskiemu :stop: :devil:
:devil:
..czy jeszcze siê z tym powœci¹gn¹Ì:devil:
..zawsze imponowaÂło mi twoje i Blacka poczucie humoru![]()

Nie popadajmy w szablonowoœÌobie¿yœwiat pisze:..prawda..prawda..ale jak to podczas nauki bywa ¿e jedne informacje i umiejêtnoœci zostaj¹ lepiej utrwalone a inne gorzejFunckyrella pisze:Ma³o w Agatê wierzyszA na dodatek z prezenterowaniem, to ponoÌ tak jak z chodzeniem, mówieniem i p³ywaniem
Jak raz siĂŞ nauczysz to nie zapominasz jak to siĂŞ robi do koĂąca Âżycia
..no i nic odkrywczego nie stwierdzĂŞ jak napiszĂŞ Âże praktyka czyni mistrza :brawa:
..nawet tych ktĂłrzy mistrzami juÂż sÂą![]()
..ale takie dÂłuÂższe nieobecnoÂści w pracy sÂą raczej nie wskazane :nie:
..zwÂłaszcza jeÂśli siĂŞ chwyciÂło dopiero co nowej fuchy

Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Czasem tu wpada
Fani odchodzÂą, fani buntujÂą siĂŞ - o co tak wÂłaÂściwie poszÂło :>
Jeszcze jedno pytanie. IlekroÌ szukam informacji na temat Agaty w :google: odnajdujê taki doœÌ sympatycznie wygl¹daj¹cy tekst. Pozwoli³em sobie zescreenowaÌ
Niech mi ktoÂś wyjaÂśni, o co chodzi z tym ''winicjuszem''?
Jeszcze jedno pytanie. IlekroÌ szukam informacji na temat Agaty w :google: odnajdujê taki doœÌ sympatycznie wygl¹daj¹cy tekst. Pozwoli³em sobie zescreenowaÌ

Agata Tomaszewska - Galerie zdjęć mojego autorstwa 

-
- Stały bywalec
No o biografiĂŞking_kocur pisze:Fani odchodzÂą, fani buntujÂą siĂŞ - o co tak wÂłaÂściwie poszÂło :>

A, to nic wielkiegoking_kocur pisze:Jeszcze jedno pytanie. IlekroÌ szukam informacji na temat Agaty w :google: odnajdujê taki doœÌ sympatycznie wygl¹daj¹cy tekst. Pozwoli³em sobie zescreenowaÌ![]()
Obrazek

U nas na forum przyjê³o siê przys³owie, ¿e jak nie wiadomo, o co chodzi, to musi chodziÌ o Blacka, albo o jeden z jego wymys³ów

:o Robiê, co w mojej mocy, ale sam wiesz, ¿e Blacka to ja ci nie zast¹piê :devil: Nigdy nie zni¿ê siê do jego poziomu :devil:king_kocur pisze:Którego, nadziejê mam, teraz Funcky droga bêdzie nam dostarczaÌ w podwójnej dawce
Trzymaj nerwy na wodzy :* PrzecieÂż to niewinny Âżarcik miaÂł byĂŚobieÂżyÂświat pisze:..mam juÂż siĂŞ na ciebie Funcky obraziĂŚ za samo porĂłwnanie do tego pijaka:devil:
..czy jeszcze siê z tym powœci¹gn¹Ì:devil:

-
- Czasem tu wpada
Wjecha³aœ mi na ambicjeFunckyrella pisze:No o biografiêAgaty, ¿eby by³a jasnoœÌ
TrochĂŞ uwstecznienia siĂŞ, w lekturze zwÂłaszcza, jeszcze nikomu nie zaszkodziÂło
![]()

Teraz wiem, ¿e posz³o o biografiê. Dok³adniej o to, ¿e Agata nie chce podzieliÌ siê jej szczegó³ami

MoÂżna wiedzieĂŚ, co dokÂładnie napisaÂła :rozglada:
Chyba nie chcecie powiedzieĂŚ, Âże ktoÂś z Was... acha, to juÂż ustalone, Âże Black Jack '62, widzi w Agacie quovadisowÂą LigiĂŞ?Funckyrella pisze:A, to nic wielkiegoTo tylko dzieci w wypracowaniach o ,,Quo vadis'' o nas, a dokÂładniej o Blacku, jako o ,,Wnicjuszu XXI wieku'' juÂż piszÂą :devil:
U nas na forum przyjê³o siê przys³owie, ¿e jak nie wiadomo, o co chodzi, to musi chodziÌ o Blacka, albo o jeden z jego wymys³ówTak jest i tym razem
![]()
Moim zdaniem, jeÂżeli juÂż ktĂłrÂą z Sienkiewiczowskich bohaterek uosabia Agata, to tylko HelenĂŞ SkrzetuskÂą

Agata Tomaszewska - Galerie zdjęć mojego autorstwa