Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Wiecie co :? ?? Teraz to chyba Wy bardziej mnie pesymistycznie nastrajacie :? Nawet bardziej ni¿ sama Agatka i jej tajemniczoœÌ :? !!

Chyba sam sobie teÂż zrobiĂŞ chwilkĂŞ wytchnienia :? !!!!!!

Bo Wy juÂż wszyscy zaczynacie ÂśpiewaĂŚ na jednÂą rozÂżalonÂą nutĂŞ :spiewa: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze: Mo¿e tylko to, ¿e nasza dociekliwoœÌ s³u¿y tylko jednemu celowi: dobru wspólnemu :) W³aœciwie, to te¿ o tym napisa³eœ, tylko innymi s³owy :lol2:
Ale coÂś siĂŞ zmieniÂło jednak :D Ja juÂż chyba nie mam ochoty sprawiaĂŚ nikomu przyjemnoÂści :D Ot, wewnĂŞtrzna metamorfoza, powodowana strzelaniem do mnie z broni zaÂładowanej powÂściÂągliwoÂściÂą, ktĂłre to strzaÂły, caÂła ich salwa, wrĂŞcz przesadzona prowadzi do ÂśmiesznoÂści :hahaha:
TakÂże tajemniczoÂściÂą i powÂściÂągliwoÂściÂą trzeba dysponowaĂŚ rozsÂądnie :] JeÂśli siĂŞ nie przedstawi jasnego powodu swojego postĂŞpowania, to kaÂżde zbytnie obnoszenie siĂŞ ze swoja innoÂściÂą bez sÂłowa wytÂłumaczenia, prowadzi w finale do ÂśmiesznoÂści. Ale czy moÂżemy mĂłwiĂŚ juÂż o dewiacji tajemniczoÂści i surrealizmie? :> Na szczĂŞÂście jeszcze nie, poniewaÂż tu wÂłaÂśnie jest pies pogrzebany :arrow:
Funckyrella pisze:Jedynie mogĂŞ teÂż mieĂŚ Âżal o to, Âże np. jakiÂś rok temu byÂła skÂłonna udzieliĂŚ krĂłtkich odpowiedzi pewnym portalom i wtedy nie przeszkadzaÂło jej, Âże ,,obcy'' pytajÂą :?
Teraz zapytaÂł Black, spotkaÂł siĂŞ z odmowÂą, wiĂŞc jak miaÂł to zinterpretowaĂŚ? :D
Tylko tak, jak zinterpretowa³, zrozumia³, ¿e jest niechcianym fanem, obróci³ siê na piêcie podziêkowa³ za ,,wspó³pracê'' ;)
Black miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ podle, miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ dotkniĂŞty odprawÂą i nierĂłwnym traktowaniem :]
Black Jack '62 pisze:A jak inaczej moÂżna pisaĂŚ o rozczarowaniu? :D SÂłodko-gorzko? :devil:
Masz znowu racjĂŞ :] Smak goryczy nie podlega stopniowaniu :nie:
marcinkowsky pisze:Chyba sam sobie teÂż zrobiĂŞ chwilkĂŞ wytchnienia :? !!!!!!
MyÂślĂŞ, wiĂŞkszoÂści z nas dobrze zrobi ''chwilka wytchnienia'' :]
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Black miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ podle, miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ dotkniĂŞty odprawÂą i nierĂłwnym traktowaniem :]
..ale my juÂż nie mamy prawa tak siĂŞ czuĂŚ :lol2:
..wiĂŞc siĂŞ nie wygÂłupiajcie :devil:

..pisaĂŚ mi tu :ban:
..o jednego fana sie nie rozchodzi :devil:

..czy mamy prawo teÂż tak siĂŞ czuĂŚ :uhh:
Alchemik pisze:MyÂślĂŞ, wiĂŞkszoÂści z nas dobrze zrobi ''chwilka wytchnienia'' :]
..no dobra :D
..czĂŞsto zdarza ci siĂŞ pisaĂŚ mÂądre rzeczy wiĂŞc i tym razem ciĂŞ posÂłucham :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze:TakÂże tajemniczoÂściÂą i powÂściÂągliwoÂściÂą trzeba dysponowaĂŚ rozsÂądnie :]
Agatka naprawdĂŞ przesadziÂła :] Teraz nawet w pracy juÂż siĂŞ nie pokazuje :devil: !!
Ale czy moÂżemy mĂłwiĂŚ juÂż o dewiacji tajemniczoÂści i surrealizmie? :>
No myÂślĂŞ , Âże w zaistniaÂłej sytuacji juÂż tak :devil: !!
Black miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ podle, miaÂł prawo poczuĂŚ siĂŞ dotkniĂŞty odprawÂą i nierĂłwnym traktowaniem :]
Ja bym to traktowa³ jako wyró¿nienie :devil: !!
..pisaĂŚ mi tu :ban:
..o jednego fana sie nie rozchodzi :devil:
Ja tam sobie robiĂŞ wolny weekend :D !! BĂŞdĂŞ zaglÂądaÂł tu od czasu do czasu :D !!
Jak bĂŞdzie trzeba , to siĂŞ udzielĂŞ :lol2: !! Ale wÂątpiĂŞ , Âże bĂŞdzie trzeba -mimo to czekam na Wasz ruch ;)

Agatka miaÂła tego roku chyba najbardziej pracowite wakacje w swoim Âżyciu :) !! WiĂŞc teraz ÂżyczĂŞ jej ..... ÂżyczĂŞ miÂłego odpoczynku..... od wszystkiego :* !! MiÂłego -mimo wszystko :devil: !!
Narka ;) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:TakÂże tajemniczoÂściÂą i powÂściÂągliwoÂściÂą trzeba dysponowaĂŚ rozsÂądnie :]
Agatka naprawdĂŞ przesadziÂła :] Teraz nawet w pracy juÂż siĂŞ nie pokazuje :devil: !!
..czy ju¿ mamy zacz¹Ì pisaÌ og³oszenie ¿e 'zaginê³a piêkna br¹zowooka..ciemnow³osa..szczup³a..raczej wysoka nastolatka..ostatni raz widziano j¹ we wtorek 18. wrzeœnia pod gmachem S¹du Apelacyjnego w Poznaniu..w godzinach dopopo³udniowych..ubrana by³a w br¹zowawe kobiece wdzianko z falbank¹' :?: :lol2:
Ja bym to traktowa³ jako wyró¿nienie :devil: !!
..i dlatego Black jako ten wyró¿niony postanowi³ odró¿niÌ siê od nas :uhh:
Ja tam sobie robiĂŞ wolny weekend :D !! BĂŞdĂŞ zaglÂądaÂł tu od czasu do czasu :D !!
Jak bĂŞdzie trzeba , to siĂŞ udzielĂŞ :lol2: !! Ale wÂątpiĂŞ , Âże bĂŞdzie trzeba -mimo to czekam na Wasz ruch ;)
..a co :>
..czekasz na jak¹œ bombê :?: :devil:
Agatka miaÂła tego roku chyba najbardziej pracowite wakacje w swoim Âżyciu :) !! WiĂŞc teraz ÂżyczĂŞ jej ..... ÂżyczĂŞ miÂłego odpoczynku..... od wszystkiego :* !! MiÂłego -mimo wszystko :devil: !!
..to prawda :)
..jedynie w marcu miaÂła dÂłuÂższy urlop :mhm:
..przepracowaÂła prawie caÂły lipiec..sierpieĂą to prawie non stop :spiewa:
..a we wrzeÂśniu do wtorku 18. to chyba wolne dni moÂże zliczyĂŚ na palcach jednej rĂŞki :spiewa:

..wiĂŞc odpoczywaj - najwspanialsza :*
..my nie przeszkadzamy :)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Smutno tu dzisiaj ;(

Ale jest jeden plus tej sytuacji :lol2: DziĂŞki temu, Âże mniej siedzicie na forum (bo mniej siedzicie :> ) forum lepiej dziaÂła :jupi: I nie pojawiajÂą siĂŞ te komunikaty z serii ''too many connections'' i ''too many users online'' :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ledwo to napisaÂłaÂś wszystkie te komunikaty powrĂłciÂły :devil: :devil: :devil:
Ech! Nie mam dziÂś zbyt dobrego nastroju :uhh: WpadÂłam tu na chwilkĂŞ, aby ÂżyczyĂŚ wszystkim miÂłego odpoczywania podczas nieudzielania siĂŞ w wÂątku Agaty :rozglada: :devil:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Jeszcze parĂŞ dni temu sytuacja niemoÂżliwa do wyobraÂżenia dzisiaj staÂła siĂŞ faktem :o
Nie przypominam sobie, Âżeby kiedykolwiek miaÂła miejsce taka grobowa cisza :o
obie¿yœwiat pisze:..czy ju¿ mamy zacz¹Ì pisaÌ og³oszenie ¿e 'zaginê³a piêkna br¹zowooka..ciemnow³osa..szczup³a..raczej wysoka nastolatka..ostatni raz widziano j¹ we wtorek 18. wrzeœnia pod gmachem S¹du Apelacyjnego w Poznaniu..w godzinach dopopo³udniowych..ubrana by³a w br¹zowawe kobiece wdzianko z falbank¹' :?: :lol2:
Poczekajmy jeszcze ze dwa tygodnie :D No..... :mhm: ale ¿eby póŸniej nie pos¹dzono nas o opiesza³oœÌ, w razie czego :lol: A, nie wiem, rób obi jak uwa¿asz za stosowne :D
WpadÂłam tu na chwilkĂŞ, aby ÂżyczyĂŚ wszystkim miÂłego odpoczywania podczas nieudzielania siĂŞ w wÂątku Agaty :rozglada: :devil:
DziĂŞkujĂŞ i idĂŞ odpoczywaĂŚ dalej :spiewa:
DopĂłki nie ma Agaty w telewizji jakoÂś Âłatwiej pewnie odpoczywaĂŚ od pisania :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Smutno tu dzisiaj ;(
..smutno i pusto ;(
..gdyby nie to sÂłoĂące na niebie to na sto procent deprecha :/
not that kind pisze:Ale jest jeden plus tej sytuacji :lol2: DziĂŞki temu, Âże mniej siedzicie na forum (bo mniej siedzicie :> ) forum lepiej dziaÂła :jupi: I nie pojawiajÂą siĂŞ te komunikaty z serii ''too many connections'' i ''too many users online'' :devil:
..rzeczywiÂście dziaÂła jakby lepiej :D
..ale ja siĂŞ pojawiÂłem wiĂŞc.. :cicho: :xx: :lol:
Funckyrella pisze:Jeszcze parĂŞ dni temu sytuacja niemoÂżliwa do wyobraÂżenia dzisiaj staÂła siĂŞ faktem :o
Nie przypominam sobie, Âżeby kiedykolwiek miaÂła miejsce taka grobowa cisza :o
..ja nawet nie chcĂŞ sugerowaĂŚ kto jest winÂą-przyczynÂą takiego stanu rzeczy :nie:
..bo nie wypada pod czyj¹œ nieobecnoœÌ obrabiaÌ go.. :devil:
Funckyrella pisze:Poczekajmy jeszcze ze dwa tygodnie :D No..... :mhm: ale ¿eby póŸniej nie pos¹dzono nas o opiesza³oœÌ, w razie czego :lol: A, nie wiem, rób obi jak uwa¿asz za stosowne :D
..dwa tygodnie :shock:
..myÂślisz Âże tak dÂługo przyjdzie nam czekaĂŚ na AgatkĂŞ :?: :shock:

..no dobra - my przeÂżyjemy..jakoÂś :rozglada:
..ale ona przez ten czas zapomni jak siĂŞ serwisy prowadzi :devil:
..jest - choĂŚ tego nie widaĂŚ - poczÂątkujÂącÂą prezenterkÂą :)
..nie powinna sobie pozwalaÌ na tak d³ugie przerwy ¿eby nie wypaœÌ z rytmu który dopiero co z³apa³a :nie:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ja nawet nie chcĂŞ sugerowaĂŚ kto jest winÂą-przyczynÂą takiego stanu rzeczy :nie:
Rodzice mogÂą byĂŚ z ciebie dumni :) ,,Wpoili'' ci podstawowe zasady savoir-vivre'u - ale nie tak jak KwaÂśniewskiemu :stop: :devil:
Funckyrella pisze:Poczekajmy jeszcze ze dwa tygodnie :D No..... :mhm: ale ¿eby póŸniej nie pos¹dzono nas o opiesza³oœÌ, w razie czego :lol: A, nie wiem, rób obi jak uwa¿asz za stosowne :D
..dwa tygodnie :shock:
..myÂślisz Âże tak dÂługo przyjdzie nam czekaĂŚ na AgatkĂŞ :?: :shock:
No wybacz, ale sk¹d mam mieÌ pewnoœÌ? :D Poza tym napisa³am, ¿e to og³oszenie mo¿esz dawaÌ dopiero po up³ywie dwóch tygodni nieobecnoœci :spiewa:
..jest - choĂŚ tego nie widaĂŚ - poczÂątkujÂącÂą prezenterkÂą :)
..nie powinna sobie pozwalaÌ na tak d³ugie przerwy ¿eby nie wypaœÌ z rytmu który dopiero co z³apa³a :nie:
MaÂło w AgatĂŞ wierzysz :D A na dodatek z prezenterowaniem, to ponoĂŚ tak jak z chodzeniem, mĂłwieniem i pÂływaniem :D Jak raz siĂŞ nauczysz to nie zapominasz jak to siĂŞ robi do koĂąca Âżycia :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ja nawet nie chcĂŞ sugerowaĂŚ kto jest winÂą-przyczynÂą takiego stanu rzeczy :nie:
Rodzice mogÂą byĂŚ z ciebie dumni :) ,,Wpoili'' ci podstawowe zasady savoir-vivre'u - ale nie tak jak KwaÂśniewskiemu :stop: :devil:
..mam juÂż siĂŞ na ciebie Funcky obraziĂŚ za samo porĂłwnanie do tego pijaka :?: :devil:
..czy jeszcze siê z tym powœci¹gn¹Ì :?: :devil:
..zawsze imponowaÂło mi twoje i Blacka poczucie humoru :)
Funckyrella pisze:No wybacz, ale sk¹d mam mieÌ pewnoœÌ? :D Poza tym napisa³am, ¿e to og³oszenie mo¿esz dawaÌ dopiero po up³ywie dwóch tygodni nieobecnoœci :spiewa:
..do dwĂłch tygodni zostaÂło jeszcze.. juÂż liczĂŞ..no trochĂŞ ponad tydzieĂą :mhm:
..do tego czasu sÂłuch po Agatce zaginie :rozglada:
..ja chyba juÂż zacznĂŞ rozprowadzaĂŚ ogÂłoszenia bo dojdzie do tego Âże ludzi o Agatce zapomnÂą i dopiero bĂŞdzie draka :rozglada:
MaÂło w AgatĂŞ wierzysz :D A na dodatek z prezenterowaniem, to ponoĂŚ tak jak z chodzeniem, mĂłwieniem i pÂływaniem :D Jak raz siĂŞ nauczysz to nie zapominasz jak to siĂŞ robi do koĂąca Âżycia :lol2:
..prawda..prawda..ale jak to podczas nauki bywa Âże jedne informacje i umiejĂŞtnoÂści zostajÂą lepiej utrwalone a inne gorzej ;)
..no i nic odkrywczego nie stwierdzĂŞ jak napiszĂŞ Âże praktyka czyni mistrza :brawa:
..nawet tych ktĂłrzy mistrzami juÂż sÂą :lol2:
..ale takie dÂłuÂższe nieobecnoÂści w pracy sÂą raczej nie wskazane :nie:
..zwÂłaszcza jeÂśli siĂŞ chwyciÂło dopiero co nowej fuchy :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

A ja od kilkunastu dobrych godzin nie mogĂŞ siĂŞ do Was przedrzeĂŚ :? Jak nie problemy techniczne stajÂą mi na drodze, to znowuÂż inne sprawy, natury prywatnej :lol2: WiĂŞc nie dziwota, Âże dzisiaj akurat peÂłen jestem wyrozumiaÂłoÂści dla nieobecnoÂści Agatty :)
A ponadto, przyznajĂŞ racjĂŞ, iÂż jak nikt inny zasÂłuÂżyÂła nasza gwiazda na wypoczynek... odpoczynek od pracy :)
obieÂżyÂświat pisze:
Funckyrella pisze:
..mam juÂż siĂŞ na ciebie Funcky obraziĂŚ za samo porĂłwnanie do tego pijaka :?: :devil:
..zawsze imponowaÂło mi twoje i Blacka poczucie humoru :)
KtĂłrego, nadziejĂŞ mam, teraz Funcky droga bĂŞdzie nam dostarczaĂŚ w podwĂłjnej dawce :)
obieÂżyÂświat pisze:
Funckyrella pisze:MaÂło w AgatĂŞ wierzysz :D A na dodatek z prezenterowaniem, to ponoĂŚ tak jak z chodzeniem, mĂłwieniem i pÂływaniem :D Jak raz siĂŞ nauczysz to nie zapominasz jak to siĂŞ robi do koĂąca Âżycia :lol2:
..prawda..prawda..ale jak to podczas nauki bywa Âże jedne informacje i umiejĂŞtnoÂści zostajÂą lepiej utrwalone a inne gorzej ;)
..no i nic odkrywczego nie stwierdzĂŞ jak napiszĂŞ Âże praktyka czyni mistrza :brawa:
..nawet tych ktĂłrzy mistrzami juÂż sÂą :lol2:
..ale takie dÂłuÂższe nieobecnoÂści w pracy sÂą raczej nie wskazane :nie:
..zwÂłaszcza jeÂśli siĂŞ chwyciÂło dopiero co nowej fuchy :D
Nie popadajmy w szablonowoœÌ ;) Znam teorie, które mówi¹, i¿ cz³owiek nigdy na drodze praktyki nie staje siê mistrzem, poniewa¿ - jak twierdzi Krishna Shenoy: ''Mózg wyewoluowa³ w taki sposób, ¿e za ka¿dym razem rozwa¿a dany ruch, nawet jeœli by³ on w przesz³oœci wykonywany wielokrotnie. Zajmuje to u³amek sekundy, przebiega bez udzia³u œwiadomoœci, ale mo¿e wp³ywaÌ na osi¹gane rezultaty'' :D Tak wiêc, rozumiej¹c na swój sposób te s³owa, maj¹c wgl¹d w dotychczasowe osi¹gniêcia Agatty i pok³adaj¹c nadziejê w te na przysz³oœÌ, mo¿emy mieÌ pewnoœÌ, ¿e w zetkniêciu z ró¿nymi nowymi sytuacjami, bêdziemy œwiadkami wci¹¿ nowych zadowalaj¹cych ods³on naszej Agatty :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Fani odchodzÂą, fani buntujÂą siĂŞ - o co tak wÂłaÂściwie poszÂło :>

Jeszcze jedno pytanie. IlekroÌ szukam informacji na temat Agaty w :google: odnajdujê taki doœÌ sympatycznie wygl¹daj¹cy tekst. Pozwoli³em sobie zescreenowaÌ :)

Obrazek

Niech mi ktoÂś wyjaÂśni, o co chodzi z tym ''winicjuszem''? :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Fani odchodzÂą, fani buntujÂą siĂŞ - o co tak wÂłaÂściwie poszÂło :>
No o biografiê :D Agaty, ¿eby by³a jasnoœÌ :D Trochê uwstecznienia siê, w lekturze zw³aszcza, jeszcze nikomu nie zaszkodzi³o :lol2:
king_kocur pisze:Jeszcze jedno pytanie. IlekroÌ szukam informacji na temat Agaty w :google: odnajdujê taki doœÌ sympatycznie wygl¹daj¹cy tekst. Pozwoli³em sobie zescreenowaÌ :)

Obrazek

Niech mi ktoÂś wyjaÂśni, o co chodzi z tym ''winicjuszem''? :D
A, to nic wielkiego :D To tylko dzieci w wypracowaniach o ,,Quo vadis'' o nas, a dokÂładniej o Blacku, jako o ,,Wnicjuszu XXI wieku'' juÂż piszÂą :devil:
U nas na forum przyjê³o siê przys³owie, ¿e jak nie wiadomo, o co chodzi, to musi chodziÌ o Blacka, albo o jeden z jego wymys³ów :lol: Tak jest i tym razem :)
king_kocur pisze:KtĂłrego, nadziejĂŞ mam, teraz Funcky droga bĂŞdzie nam dostarczaĂŚ w podwĂłjnej dawce :)
:o Robiê, co w mojej mocy, ale sam wiesz, ¿e Blacka to ja ci nie zast¹piê :devil: Nigdy nie zni¿ê siê do jego poziomu :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..mam juÂż siĂŞ na ciebie Funcky obraziĂŚ za samo porĂłwnanie do tego pijaka :?: :devil:
Trzymaj nerwy na wodzy :* PrzecieÂż to niewinny Âżarcik miaÂł byĂŚ :) Tak jak zalany w czte...... a, moÂże nie bĂŞdĂŞ koĂączyĂŚ :lol2: :spiewa:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Funckyrella pisze:No o biografiê :D Agaty, ¿eby by³a jasnoœÌ :D Trochê uwstecznienia siê, w lekturze zw³aszcza, jeszcze nikomu nie zaszkodzi³o :lol2:
WjechaÂłaÂś mi na ambicje :red:
Teraz wiem, ¿e posz³o o biografiê. Dok³adniej o to, ¿e Agata nie chce podzieliÌ siê jej szczegó³ami :( A¿ trudno uwierzyÌ, ¿e te odmowne s³owa napisa³a przedstawicielka zawodu ''¿¹dnych sensacji i niedyskretnych massmediów'' ;)
MoÂżna wiedzieĂŚ, co dokÂładnie napisaÂła :rozglada:
Funckyrella pisze:A, to nic wielkiego :D To tylko dzieci w wypracowaniach o ,,Quo vadis'' o nas, a dokÂładniej o Blacku, jako o ,,Wnicjuszu XXI wieku'' juÂż piszÂą :devil:
U nas na forum przyjê³o siê przys³owie, ¿e jak nie wiadomo, o co chodzi, to musi chodziÌ o Blacka, albo o jeden z jego wymys³ów :lol: Tak jest i tym razem :)
Chyba nie chcecie powiedzieĂŚ, Âże ktoÂś z Was... acha, to juÂż ustalone, Âże Black Jack '62, widzi w Agacie quovadisowÂą LigiĂŞ?
Moim zdaniem, jeÂżeli juÂż ktĂłrÂą z Sienkiewiczowskich bohaterek uosabia Agata, to tylko HelenĂŞ SkrzetuskÂą :)
ODPOWIEDZ