Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:
Alchemik pisze:ZdecydowaÂłem siĂŞ zajrzeĂŚ, sprawdziĂŚ co u Was? :D WidzĂŞ, Âże po staremu :lol2:
Ale nie wieje nuuud¹, prawda? :spiewa: :D Mo¿e dlatego, ¿e rozgoryczenie ca³y czas roœnie w si³ê :rozglada:
..eee tam po staremu :/
..bida aÂż piszczy :hyh:
..i gdyby nie wspomnienia to byÂśmy mogli oskarÂżyĂŚ tvn o to Âże przyprawili nas o ÂśmierĂŚ gÂłodowÂą :hyh: ;(
Funcky pisze:Na poczÂątku dziĂŞĂŞĂŞkuuuujeeemyyy king_kocur'owi, Âże wykopaÂł i podaÂł nam te nagrania :*
A póŸniej oddajemy siê konsumpcji i zachwyyycamy siê uroczymi fragmentami :) Oczywiœcie musimy zapytaÌ, czy nie ma tego wiêcej? :lol2: Bo inaczej nie bylibyœmy sob¹ :lol2:
..Funcky - czy Ty moÂże chciaÂłabyÂś zostaĂŚ naszÂą rzeczniczkÂą :?: :lol:
..Ty chyba najlepiej znasz nasze potrzeby i nas wszystkich :*

..wÂłaÂściwie to my na swĂłj temat tyle gadamy Âże chyba wszyscy co tu zaglÂądajÂą wszystko na nasz temat wiedzÂą :devil:
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:(...) i wyraÂża chĂŞĂŚ obejrzenia krĂłtkich filmikĂłw z AgatÂą to coÂś siĂŞ da "wyskrobaĂŚ" z archiwum. Zapraszam dziÂś wieczorem - oczywiÂście pod warunkiem, Âże forum bĂŞdzie dostĂŞpne.

:lol: WyraÂża wyraÂża :tanczy: !! :lol: Podejrzewam , Âże jednogÂłoÂśnie , no a na pewno przez aklamacjĂŞ przyznamy ci prawo do wrzucenia filmĂłw :lol2: !!

OczywiÂście jeÂśli forum bĂŞdzie dziaÂłaÂło :neutral: !! :rydzyk:

OsÂłodzisz nam gorzkÂą tĂŞsknotĂŞ :rydzyk: !!
..nawet jeÂśli nie wieczorem to na pewno jutro z przyjemnoÂściÂą obejrzĂŞ wszystko co nam podasz :lol2:
..bo tylko archiwa nam zostaÂły ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..eee tam po staremu :/
..bida aÂż piszczy :hyh:
..i gdyby nie wspomnienia to byÂśmy mogli oskarÂżyĂŚ tvn o to Âże przyprawili nas o ÂśmierĂŚ gÂłodowÂą :hyh: ;(
Bez jedzenia czÂłowiek moÂże przeÂżyĂŚ ponoĂŚ parĂŞ tygodni :rozglada: !! Bez wody kilka dni :rozglada: !! Bez powietrza 3-4 minuty :rozglada: !! Bez myÂślenia wiele lat.... :rozglada: !! Bez Agatki nie byÂłem w stanie przeÂżyĂŚ ani sekundy -nawet musiaÂła mi siĂŞ przyÂśniĂŚ :lol2: !! Minimalna dzienna dawka Agatki musi wynosiĂŚ .... -a to juÂż w zaleÂżnoÂści od uzaleÂżnienia :tanczy: !!

obiezyÂświat pisze:..Funcky - czy Ty moÂże chciaÂłabyÂś zostaĂŚ naszÂą rzeczniczkÂą :?: :lol:
..Ty chyba najlepiej znasz nasze potrzeby i nas wszystkich :*

..wÂłaÂściwie to my na swĂłj temat tyle gadamy Âże chyba wszyscy co tu zaglÂądajÂą wszystko na nasz temat wiedzÂą :devil:
MyÂślĂŞ , Âże po prostu jako kobieta zawsze myÂśli o wszystkim :* !! Potrzeba nam tu takiej ..... nie chciaÂłbym napisaĂŚ mamuÂśki -bo zaraz pewnie oberwĂŞ po gÂłowie :hmm: !! Ale na pewno potrzebujemy kogoÂś kto nam bĂŞdzie przypominaÂł o waÂżnych sprawach i niektĂłre rzeczy uÂświadamiaÂł :)

..nawet jeÂśli nie wieczorem to na pewno jutro z przyjemnoÂściÂą obejrzĂŞ wszystko co nam podasz :lol2:
..bo tylko archiwa nam zostaÂły ;(
Ale dziĂŞki nim jako tako funkcjonujemy podczas gdy Agatka nas zostawiÂła ;( !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Bez jedzenia czÂłowiek moÂże przeÂżyĂŚ ponoĂŚ parĂŞ tygodni :rozglada: !! Bez wody kilka dni :rozglada: !! Bez powietrza 3-4 minuty :rozglada: !! Bez myÂślenia wiele lat.... :rozglada: !! Bez Agatki nie byÂłem w stanie przeÂżyĂŚ ani sekundy -nawet musiaÂła mi siĂŞ przyÂśniĂŚ :lol2: !!
..przyÂśniÂła :o
..a powiedz co :?: :lol2:
..i w jakich okolicznoÂściach :?: :lol2:
Minimalna dzienna dawka Agatki musi wynosiĂŚ .... -a to juÂż w zaleÂżnoÂści od uzaleÂżnienia :tanczy: !!
..ja tam mam swoje archiwum tylko Âże nie mam siĂŞ jak dzieliĂŚ ;)
..to znaczy tak jak mogĂŞ to siĂŞ dzielĂŞ - Âżeby nie byÂło Âże jestem skÂąpy czy jeszcze jakiÂś gorszy :lol2:
marcinkowsky pisze:MyÂślĂŞ , Âże po prostu jako kobieta zawsze myÂśli o wszystkim :* !! Potrzeba nam tu takiej ..... nie chciaÂłbym napisaĂŚ mamuÂśki -bo zaraz pewnie oberwĂŞ po gÂłowie :hmm: !! Ale na pewno potrzebujemy kogoÂś kto nam bĂŞdzie przypominaÂł o waÂżnych sprawach i niektĂłre rzeczy uÂświadamiaÂł :)
..'mamuÂśka' :?: :devil:
..no nie wiem jak chcesz usun¹Ì swojego posta zanim Funcky go zobaczy - bo zedytowaÌ to ju¿ nie mo¿esz :devil:
..to daj znaĂŚ - to ja usunĂŞ posta :devil: :lol:
Ale dziĂŞki nim jako tako funkcjonujemy podczas gdy Agatka nas zostawiÂła ;( !!
..ale nie zostawiÂła nas samych ;)
..zostawiÂła nam swĂłj dorobek dziennikarski nad ktĂłrym teraz moÂżemy siĂŞ pochyliĂŚ i ktĂłry moÂżemy przeanalizowaĂŚ :lol2: :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Funckyrella pisze:
marcinkowsky pisze:GdybyÂśmy wiedzieli o Agatce tyle . ile opowiedziaÂła o sobie Aneta to juÂż by nam starczyÂło , co :lol2: ??
Bo ja wiem, czy by Wam starczyÂło? :D PrzecieÂż juÂż wiemy caÂłkiem sporo, z czasĂłw, kiedy Agatka nie byÂła jeszcze tak skryta, a Wam ciÂągle to nie wystarcza :devil: wiĂŞc dlaczego teraz miaÂłoby byĂŚ inaczej? :lol2:
WÂłaÂśnie :o wiemy tyle, Âże moglibyÂśmy swobodnie notkĂŞ biograficznÂą napisaĂŚ :rozglada:
Sta¿ odbywa³a w TVP3. W³ada hiszpaùskim. Lubi jeœÌ plyndze z cukrem :lol2: A skoro ju¿ plyndze wywo³a³am :rozglada: Usma¿y³am je wczoraj na obiad :rozglada: Pyszne by³y :P Mia³am nadziejê, ¿e Gwiazdê zapachem zwabiê, ale nie da³a siê skusiÌ :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Oto obiecana powtĂłrka z rozrywki:

http://www.savefile.com/files/1084327
Debiut reporterski Agaty w Warszawie

http://www.savefile.com/files/1084362
Ponownie dynia , ale juÂż w peÂłnym wydaniu serwisu

http://www.savefile.com/files/1084380
SkrĂłt informacji, podczas ktĂłrego Agatka na luzie zdjĂŞÂła pantofelki

Po uruchomieniu odtwarzania prze³¹czcie Playera w tryb pe³noekranowy.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Oto obiecana powtĂłrka z rozrywki:
Wczoraj nie wytrwaÂłem w oczekiwaniu :lol: !! Ale dzisiaj juÂż biorĂŞ siĂŞ do roboty :lol: !!

Ohhjjj :P !! To na pewno :lol: !!
DÂżastina pisze: WÂłada hiszpaĂąskim.
No tego to akurat w stu procentach nie wiemy :D !! :mhm: I pewnie nigdy siê nie dowiemy :devil: !! No ale có¿¿¿¿.... nie ma co siê za³amywaÌ :lol: !!

DÂżastina pisze:UsmaÂżyÂłam je wczoraj na obiad :rozglada: Pyszne byÂły :P MiaÂłam nadziejĂŞ, Âże GwiazdĂŞ zapachem zwabiĂŞ, ale nie daÂła siĂŞ skusiĂŚ :uhh:
:P :P DÂżastina a moÂże byÂś podesÂłaÂła ze dwa placki :P :P ?? :lol2: JadÂłem kiedyÂś w McDonald's ale domyÂślam siĂŞ wÂłasnej roboty smakujÂą lepiej :P :P
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

DÂżastina napisaÂł/a:

WÂłada hiszpaĂąskim.

No tego to akurat w stu procentach nie wiemy :D !! :mhm: I pewnie nigdy siê nie dowiemy :devil: !! No ale có¿¿¿¿.... nie ma co siê za³amywaÌ :lol: !!
JeÂżeli mnie pamiĂŞĂŚ nie myli, przy wywiadzie Agaty dla "dziennikarze.info" sÂą komentarze po hiszpaĂąsku. StÂąd wniosek, Âże Agata zna hiszpaĂąski i ma hiszpaĂąskojĂŞzycznych znajomych.
A przy okazji, poniewa¿ ten wywiad przeczyta³em dopiero parê dni temu, dowiedzia³em siê o po³udniowoamerykaùskich fascynacjach Agaty. I przed oczyma mojej wyobraŸni rozci¹gn¹³ siê widok: karnawa³ w Rio, s³ynny sambodrom i Agata w "odpowiednim" ;) :xx: stroju taùcz¹ca ognist¹ sambê....
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Dziêkujê Wam, moje Szczêœcia, zarazem szczêœcie i ratunek, za filmowe ukojenie (czêœciowe niestety) tej mojej têsknoty :) Nie wiecie jak d³ugo jeszcze bêdê musia³a krzyczeÌ têsknocie "precz"? Kiedy w koùcu bêdê mog³a zacz¹Ì b³agaÌ Agatê "prowadŸ"? :)

Agata w Warszawie... :)To by³a zupe³nie inna jakoœÌ dziennikarstwa politycznego: wyszukane s³ownictwo, ton wypowiedzi, przemyœlenia :brawa: A teraz nie ma jej wcale... ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:JeÂżeli mnie pamiĂŞĂŚ nie myli, przy wywiadzie Agaty dla "dziennikarze.info" sÂą komentarze po hiszpaĂąsku. StÂąd wniosek, Âże Agata zna hiszpaĂąski i ma hiszpaĂąskojĂŞzycznych znajomych.
I jeszcze ma hiszpaùskich znajomych :shock: ?? Ja tak nie potrafiê jak Wy interpretowaÌ i czytaÌ miêdzy wierszami i ze s³ów ''Uwielbiam czytaÌ po hiszpaùsku.'' wyci¹gn¹Ì tyle i tak daleko id¹cych wniosków :lol2: !! :tanczy:

epsztajnek pisze:A przy okazji, poniewa¿ ten wywiad przeczyta³em dopiero parê dni temu, dowiedzia³em siê o po³udniowoamerykaùskich fascynacjach Agaty. I przed oczyma mojej wyobraŸni rozci¹gn¹³ siê widok: karnawa³ w Rio, s³ynny sambodrom i Agata w "odpowiednim" ;) :xx: stroju taùcz¹ca ognist¹ sambê....
Chyba udzieliÂła mi siĂŞ gorÂączka karnawaÂłu :red: !! :lol:
Szkoda , ¿e nie czas na ''dybanie'' siê w rytmie latynoskich dŸwiêków -bo mo¿e mielibyœmy ju¿ klarowniejsz¹ wizjê spêdzania przez Agatkê urlopu :lol2: !! no , ale kto wie -mo¿e akurat wybra³aa siê w t¹ wymarzon¹ podró¿ do Ameryki po³udniowej :lol2: ?? Niekoniecznie na karnawa³ :lol2: !!

[ Dodano: PiÂą Wrz 28, 2007 9:24 am ]
}{ypnosea pisze:Dziêkujê Wam, moje Szczêœcia, zarazem szczêœcie i ratunek, za filmowe ukojenie (czêœciowe niestety) tej mojej têsknoty :) Nie wiecie jak d³ugo jeszcze bêdê musia³a krzyczeÌ têsknocie "precz"? Kiedy w koùcu bêdê mog³a zacz¹Ì b³agaÌ Agatê "prowadŸ"? :)
Ojjjhhh :( !! nie wiemy , nie wiemy , nie wiemy :( ! Czekamy tak samo jak Ty czekasz :) !! MoÂże to CiĂŞ pocieszy :) ??
}{ypnosea pisze:Agata w Warszawie... :)To by³a zupe³nie inna jakoœÌ dziennikarstwa politycznego: wyszukane s³ownictwo, ton wypowiedzi, przemyœlenia :brawa: A teraz nie ma jej wcale... ;(
Ale to nagranie wÂłaÂśnie dowodzi temu , Âże Agatka bardzo duÂżo w ostatnim czasie pracowaÂła :] !! I jak bardzo naleÂżaÂł jej siĂŞ awans :* !!
epsztajnek

ale kto wie -mo¿e akurat wybra³aa siê w t¹ wymarzon¹ podró¿ do Ameryki po³udniowej :lol2: ?? Niekoniecznie na karnawa³ :lol2: !
No wÂłaÂśnie... mĂŞska wyobraÂźnia wyobraÂźniÂą... ale po pierwsze akurat Brazylia to kraj portugalskojĂŞzyczny, wiĂŞc moÂże Agata w pierwszej kolejnoÂści odwiedziÂła by inne kraje tego kontynentu, no a poza tym.... Agata ma prezencjĂŞ latynoskÂą , ale czy i latynoski temperament :?: Na razie wiele na to wskazuje, Âże ma temperament Byczka Fernando :devil: :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
ale kto wie -mo¿e akurat wybra³aa siê w t¹ wymarzon¹ podró¿ do Ameryki po³udniowej :lol2: ?? Niekoniecznie na karnawa³ :lol2: !
No wÂłaÂśnie... mĂŞska wyobraÂźnia wyobraÂźniÂą... ale po pierwsze akurat Brazylia to kraj portugalskojĂŞzyczny, wiĂŞc moÂże Agata w pierwszej kolejnoÂści odwiedziÂła by inne kraje tego kontynentu,
Jak to mawiajÂą , dogadaĂŚ to by siĂŞ na pewno dogadaÂła :spiewa: !! :lol:

no a poza tym.... Agata ma prezencjĂŞ latynoskÂą , ale czy i latynoski temperament :?: Na razie wiele na to wskazuje, Âże ma temperament Byczka Fernando :devil: :devil:
:lol: :lol: :lol: Myœlisz , ¿e ¿eby staÌ siê latynosk¹ z krwi i koœci tak jak ten spokojny byczek potrzebuje , ¿eby j¹ osa u¿¹dli³a :lol: ?? Ewentualnie fan j¹ rozdra¿ni³ :lol: ?? :xx:

Ujjjjhhh -nie chciaÂłby byĂŚ wĂłwczas w pobliÂżu :hmm: !! :lol:
Ostatnio zmieniony piątek 28 wrz 2007, 10:41 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Oto obiecana powtĂłrka z rozrywki:
Wczoraj nie wytrwaÂłem w oczekiwaniu :lol: !! Ale dzisiaj juÂż biorĂŞ siĂŞ do roboty :lol: !!
..wchodzÂąc tu poczuÂłem siĂŞ prawie jakbym dotykaÂł 'Ziemi Obiecanej' :lol2:

..wow :lol2:
..czÂłowiek naprawdĂŞ zapomina pod naporem tych wspomnieĂą o tĂŞsknocie :lol2:

..dziĂŞki epsztajnek :D
Ohhjjj :P !! To na pewno :lol: !!
..zaraz bĂŞdĂŞ wykonywaÂł polecenie :lol2:
..jeszcze tylko parĂŞ chwil i.. :szalony:

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:UsmaÂżyÂłam je wczoraj na obiad :rozglada: Pyszne byÂły :P MiaÂłam nadziejĂŞ, Âże GwiazdĂŞ zapachem zwabiĂŞ, ale nie daÂła siĂŞ skusiĂŚ :uhh:
:P :P DÂżastina a moÂże byÂś podesÂłaÂła ze dwa placki :P :P ?? :lol2: JadÂłem kiedyÂś w McDonald's ale domyÂślam siĂŞ wÂłasnej roboty smakujÂą lepiej :P :P
..piszĂŞ siĂŞ teÂż :lol2:
..zamawiam..ile zdoÂłasz usmaÂżyĂŚ :lol2:
..takie rasowe wielkopolskie plyndze :lol2: :P
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:JeÂżeli mnie pamiĂŞĂŚ nie myli, przy wywiadzie Agaty dla "dziennikarze.info" sÂą komentarze po hiszpaĂąsku. StÂąd wniosek, Âże Agata zna hiszpaĂąski i ma hiszpaĂąskojĂŞzycznych znajomych.
I jeszcze ma hiszpaùskich znajomych :shock: ?? Ja tak nie potrafiê jak Wy interpretowaÌ i czytaÌ miêdzy wierszami i ze s³ów ''Uwielbiam czytaÌ po hiszpaùsku.'' wyci¹gn¹Ì tyle i tak daleko id¹cych wniosków :lol2: !! :tanczy:
..ja teÂż ten zacytowany fragment rozumiem jednoznacznie ;)
..bez ¿adnej metafory - czytaÌ po hiszpaùsku t¹ ksi¹¿kê to znaczy czytaÌ ksi¹¿kê w oryginale :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..wchodzÂąc tu poczuÂłem siĂŞ prawie jakbym dotykaÂł 'Ziemi Obiecanej' :lol2:

..wow :lol2:
..czÂłowiek naprawdĂŞ zapomina pod naporem tych wspomnieĂą o tĂŞsknocie :lol2:
Efekt placebo :lol2: !!
..zaraz bĂŞdĂŞ wykonywaÂł polecenie :lol2:
..jeszcze tylko parĂŞ chwil i.. :szalony:
Ja mam jeszcze dobry kwadrans do mety :tanczy: !! Mam nadziejĂŞ , Âże wytrzymam :lol2: !!

obieÂżyÂświat pisze:..ja teÂż ten zacytowany fragment rozumiem jednoznacznie ;)
..bez ¿adnej metafory - czytaÌ po hiszpaùsku t¹ ksi¹¿kê to znaczy czytaÌ ksi¹¿kê w oryginale :D
Ja dopĂłki nie usÂłyszĂŞ jak Agatka mĂłwi po hiszpaĂąsku nie dam wiary :devil: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
no a poza tym.... Agata ma prezencjĂŞ latynoskÂą , ale czy i latynoski temperament :?: Na razie wiele na to wskazuje, Âże ma temperament Byczka Fernando :devil: :devil:
:lol: :lol: :lol: Myœlisz , ¿e ¿eby staÌ siê latynosk¹ z krwi i koœci tak jak ten spokojny byczek potrzebuje , ¿eby j¹ osa u¿¹dli³a :lol: ?? Ewentualnie fan j¹ rozdra¿ni³ :lol: ?? :xx:

Ujjjjhhh -nie chciaÂłby byĂŚ wĂłwczas w pobliÂżu :hmm: !! :lol:
..czy to nie by³ k¹œliwy b¹k :>
..upierdliwy fan = k¹œliwy b¹k :devil:
..przyznam siĂŞ Âże nigdy w Âżyciu nie skojarzyÂłbym zachowania byczka Fernando z zachowaniem Agatki.. :rozglada:
..ale teraz juÂż skojarzyÂłem i trafniejszego porĂłwnania chyba juÂż siĂŞ nie znajdzie :lol:

..tak wiĂŞc widzisz marcinkowsky - nawet ukÂąszenie powodowaÂłoby tylko chwilowÂą zmianĂŞ temperamentu :lol:
marcinkowsky pisze: Ja dopĂłki nie usÂłyszĂŞ jak Agatka mĂłwi po hiszpaĂąsku nie dam wiary :devil: !!
..Portugalczyk wprawdzie ale skro moÂżna siĂŞ dogadaĂŚ.. ;)
..Jose Manuel Barroso :D
..skoro Agatka teraz w Warszawie to moÂże kiedyÂś z nim pogada :lol2:
..albo z Jose Luisem RodrĂ­guezem Zapatero - seniorita :tanczy: :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..czy to nie by³ k¹œliwy b¹k :>
No bÂąk , ale czy tak naprawdĂŞ to bÂąki mogÂą kÂąsaĂŚ :mhm: ?? :devil:
..upierdliwy fan = k¹œliwy b¹k :devil:
Bardziej upierdliwe od bÂąkĂłw i fanĂłw sÂą muchy i komary o tej porze roku zwÂłaszcza :devil: !!

..tak wiĂŞc widzisz marcinkowsky - nawet ukÂąszenie powodowaÂłoby tylko chwilowÂą zmianĂŞ temperamentu :lol:
MĂłwisz :D ?? Ale z tym porĂłwnywaniem zachowaĂą to byÂł jeszcze nie spoczywaÂł na laurach :devil: !! Z pewnoÂściÂą wiele jeszcze takich skrajnych by siĂŞ znalazÂło :spiewa: !!
obieÂżyÂświat pisze:..Portugalczyk wprawdzie ale skro moÂżna siĂŞ dogadaĂŚ.. ;)
..Jose Manuel Barroso :D
..skoro Agatka teraz w Warszawie to moÂże kiedyÂś z nim pogada :lol2:
..albo z Jose Luisem RodrĂ­guezem Zapatero - seniorita :tanczy: :lol:
:P Na takÂą rozmowĂŞ nabraÂłem wiĂŞkszej ochoty niÂż na plyndze nawet :lol2: !!
ODPOWIEDZ