[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
DokÂładnie, ÂŁukaszu. :aniol: Ale czasami tak jest, Âże wydaje siĂŞ: "wiem na sto procent" - i tym razem to przekonanie zawiodÂło. :spiewa: Mam jednak nadziejĂŞ, Âże nikt nie poczuÂł siĂŞ uraÂżony. Ale teÂż siĂŞ uczĂŞ niemieckiego, sobie nie myÂślcie.
A "Szymon Majewski Show" wÂłaÂśnie wzglĂŞdu na Steffena obejrzĂŞ - to tak gwoli powrotu do tematu, Âżeby nie byÂło. :tanczy:

A "Szymon Majewski Show" wÂłaÂśnie wzglĂŞdu na Steffena obejrzĂŞ - to tak gwoli powrotu do tematu, Âżeby nie byÂło. :tanczy:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Dzisiejszy odcinek byÂł rewelacyjny.
JuÂż dawno nie byÂło tak caÂłego zabawnego odcinka.
ZaczĂŞÂło sie od pokazania fragmentu z konferencji prasowej SLD gdzie bronili polszmat i pani Senyszyn powiedziaÂła Âże teraz bĂŞdzie pora na "Szymon Majewski Show".
Oni fajnie to wykorzystali i przedstalili to bardzo zabawnie. PojawiÂł siĂŞ takÂże licznik, ktĂłry miaÂł odmierzaĂŚ karĂŞ za to co byÂło powiedziane w programie.
Ale najlepsze w tej czĂŞÂści byÂło pokazanie tego ksiĂŞdza z telewizji TRWAM - ktĂłry ciÂągle suszy zĂŞby...
Co tam Szymek do tego powiedziaÂł ze tacy jak on bĂŞdÂą prowadziĂŚ takie programy.
No i kolejna miœœ tym razem Bia³orusi i to pan.
Fajny byÂł moment gdy patrzyÂł co jest w telewizji i wszĂŞdzie byÂł ÂŁukaszenko no na jednym nie...
TeÂż fajny byÂł inny moment z ÂŁukaszenkÂą - orĂŞdzie gdzie mĂłwiÂł Âże to on jest prawdziwy.
W teleturnieju "KoĂąca nie widaĂŚ" byÂły teÂż dobre materiaÂły - szczegĂłlnie ten pierwszy.
A "Rozmowy w tÂłoku" jak zwykle super.
Hehe - troche maÂło braÂł Szymon za to co zÂłego powiedzieli goÂście Rwt.

Ale najlepsze w tej czĂŞÂści byÂło pokazanie tego ksiĂŞdza z telewizji TRWAM - ktĂłry ciÂągle suszy zĂŞby...

No i kolejna miœœ tym razem Bia³orusi i to pan.

W teleturnieju "KoĂąca nie widaĂŚ" byÂły teÂż dobre materiaÂły - szczegĂłlnie ten pierwszy.

A "Rozmowy w tÂłoku" jak zwykle super.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

za tydzieĂą u szymona: Joanna Bartel i BogusÂław KaczyĂąski, a rozmowy w tÂłoku podam jutro wieczorem po nagraniu. pozdrawiam
[ Dodano: Sro Kwi 05, 2006 11:20 pm ]
nie bêdê oczywiœcie zdradza³ ca³ej tajemnicy wiêc zgadujcie, rozmowy w t³oku: R. B, Z. G, A. L i po³¹czenie(tak jak z Rydzykiem) z K. C
pzdr
nie bêdê oczywiœcie zdradza³ ca³ej tajemnicy wiêc zgadujcie, rozmowy w t³oku: R. B, Z. G, A. L i po³¹czenie(tak jak z Rydzykiem) z K. C
pzdr
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Nie jest trudno siê domysleÌ, ¿e w Rozmowach w t³oku bêd¹ Renata Beger, Zyta Gilowska, Andrzej Lepper, tylko jakoœ nie moge zgadn¹Ì, to oznaczaj¹ te inicja³y K.Cpecio pisze:za tydzieù u szymona: Joanna Bartel i Bogus³aw Kaczyùski, a rozmowy w t³oku podam jutro wieczorem po nagraniu. pozdrawiam
pzdr
Jako moÂżesz, to zdradÂź nam cos jeszcze, najlepiej uzupeÂłnij tabelkĂŞ na Wikipedii:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szymon_Majewski_Show
www.wOBIEKTYWIE.prv.pl - nieoficjalna strona programu Szymon Majewski Show
tabelke uzupeÂłniÂłem juz, z cyklu Miss ÂŚwiata: Miss USA, K. C=Krystyna CzubĂłwna, na koniec Kra na WiÂśle, moÂżna jeszcze dodaĂŚ do tabelki nagrodĂŞ w KoĂąca nie widaĂŚ: Bilety do kina na 2 dni i 2 noce+popcorn
P.S. Na koniec rozmĂłw tÂłoku byÂła scena kaskaderska;] oberwanie dachu.(plastikowe cegÂły i mÂąka na stolik rozmĂłw;)
P.S. Na koniec rozmĂłw tÂłoku byÂła scena kaskaderska;] oberwanie dachu.(plastikowe cegÂły i mÂąka na stolik rozmĂłw;)
Za nami kolejny odcinek SMS-a tym razem byÂł taki sobie.
Nie wiem jak Wy ale ja siĂŞ uÂśmiaÂłem z tego jak Lepper sprytnie uciekÂł reporterowi TVN 24.
No i genialny SzymuÂś wymyÂśliÂł Roman-sidlo.
Albo reklama lepersen - uspokojajacy lek. Wyciag z polskiego buraka.
No i w dalszej czĂŞÂści rĂłwnieÂż Lepper w piosence trampy mam.
GoÂście teÂż fajni BogusÂław KaczyĂąski i Bartel.
No i nie mogê zapomnieÌ o kolejnej miœœ tym razem USA.
:brawa:
Wczoraj Âświetne teÂż byÂły "Rozmowy w tÂłoku".
Dali samych moich ulubieĂącĂłw (oczywiÂście jest ich wiecej).
SzczegĂłlnie chcĂŞ siĂŞ skupiĂŚ na nowej postaci - Krystynie CzubĂłwnej. MaÂło jej byÂło, ale fajnie przedstawili jÂą jako lektorkĂŞ. Bardzo fajny miaÂła tekst: Telemanipulacja Polska!
No i bardzo podobny gÂłos miaÂła - no prawie jak wszyscy tam. 

Nie wiem jak Wy ale ja siĂŞ uÂśmiaÂłem z tego jak Lepper sprytnie uciekÂł reporterowi TVN 24.

Wczoraj Âświetne teÂż byÂły "Rozmowy w tÂłoku".

-
- Nowicjusz
- Kontakt:
to byÂł Roman Giertychpawell pisze:Za nami kolejny odcinek SMS-a tym razem byÂł taki sobie.![]()
Nie wiem jak Wy ale ja siĂŞ uÂśmiaÂłem z tego jak Lepper sprytnie uciekÂł reporterowi TVN 24.![]()
No i genialny SzymuÂś wymyÂśliÂł Roman-sidlo.
Albo reklama lepersen - uspokojajacy lek. Wyciag z polskiego buraka.
![]()
No i w dalszej czĂŞÂści rĂłwnieÂż Lepper w piosence trampy mam.
GoÂście teÂż fajni BogusÂław KaczyĂąski i Bartel.
![]()
No i nie mogê zapomnieÌ o kolejnej miœœ tym razem USA.
:brawa:
Wczoraj Âświetne teÂż byÂły "Rozmowy w tÂłoku".Dali samych moich ulubieĂącĂłw (oczywiÂście jest ich wiecej).
SzczegĂłlnie chcĂŞ siĂŞ skupiĂŚ na nowej postaci - Krystynie CzubĂłwnej. MaÂło jej byÂło, ale fajnie przedstawili jÂą jako lektorkĂŞ. Bardzo fajny miaÂła tekst: Telemanipulacja Polska!
No i bardzo podobny gÂłos miaÂła - no prawie jak wszyscy tam.

No tak maÂła pomyÂłka z mojej strony. Poza tym nie musiaÂłeÂś czytowaĂŚ mojej caÂłej wypowiedzi tylko fragment...sarna pisze:to byÂł Roman Giertych

O fajnie Ewa Drzyzga.pecio pisze:no to juÂż w poniedziaÂłek u Szymona: Ewa Drzyzga i Tomasz Kot(...)

-
- Nowicjusz
- Kontakt:
A tymczasem w majowym numerze Poradnika Domowego jest kolejny obszerny wywiad z aktorami z RozmĂłw w tÂłoku i ich nowoÂściÂą, AldonÂą JankowskÂą.
Aktorzy opowiadajÂą miĂŞdzy innymi o tym, czym sie zajmowali przed graniem w Rozmowach w tÂłoku, jakie bĂŞda ich przyszÂłe role, jak wyglÂąda praca nad Rozmowami w tÂłoku i jakie sÂą marzenia aktorĂłw. ArtykuÂł jest bardzo ciekawy - polecam go wszystkim gorÂąco
Znajdziecie go na
http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domow ... 46829.html
Aktorzy opowiadajÂą miĂŞdzy innymi o tym, czym sie zajmowali przed graniem w Rozmowach w tÂłoku, jakie bĂŞda ich przyszÂłe role, jak wyglÂąda praca nad Rozmowami w tÂłoku i jakie sÂą marzenia aktorĂłw. ArtykuÂł jest bardzo ciekawy - polecam go wszystkim gorÂąco
Znajdziecie go na
http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domow ... 46829.html
Co bêdzie, ciekawe, tak jak by³ ciekawy poprzedni odcinek. Dlaczego w sobotniej powtórce poniedzia³kowej emisji "Szymon Majewski Show' nie by³o piosenki parodiujacej Andrzeja Leppera "Trampy mam". He he, boimy siê nowej w³adzy TVNie? Nie skodzi. Ktoœ napewno ten program nagra³ i puœci w internecie, mo¿e za pieni¹dze. Bo warto. Uwa¿a³em TVN w obecnej rzeczywiœtoœci za w dosyÌ niezale¿n¹ telewizjê, ale có¿, z powodu takiej bzdury, aczkolwiek ciekawej daliœciem tylnego cia³a i wysz³o na to, ¿e gracie jak wam zagraj¹. Szkoda.