Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Marcin pisze:A jak bĂŞdzie, to na bank ktoÂś tutaj go zacytuje. :D :devil:
No to ja pozwoliÂłem sobie zacytowaĂŚ, bo zaraz Ci co nie wiedzÂą gdzie on miaÂł byĂŚ zacznÂą wypisywaĂŚ posty typu 'A gdzie, a gdzie, a gdzie' ble, ble, ble. :D
dziennikarze.info pisze:Czy zamieniÂłaby Pani posadĂŞ reporterki na posadĂŞ prezenterki serwisĂłw informacyjnych?

By³oby to z pewnoœci¹ nowe wyzwanie i pewnie nie waha³abym siê spróbowaÌ. Nie wiem natomiast czy ³atwo zdecydowa³abym o zamianie. Oba zajêcia maj¹ du¿e atuty. Z jednej strony wiêksza aktywnoœÌ i bezpoœredni kontakt z ludŸmi, z drugiej dotykanie wiêkszej iloœci tematów i bardziej uporz¹dkowane ¿ycie :)

Czy praca w TVN24 jest Pani pierwszÂą pracÂą jako dziennikarki?

W zawodzie to moja pierwsza praca :) WczeÂśniej tylko praktykowaÂłam w TVP 3 i w radio.

Dlaczego zostaÂła Pani wÂłaÂśnie reporterkÂą telewizyjnÂą? Nie ciÂągnĂŞÂło PaniÂą radio, prasa?

Wydaje mi siê, ¿e telewizja daje wiêcej mo¿liwoœci i tym samym jest wiêkszym wyzwaniem. Operuj¹c, poza s³owem, tak¿e dŸwiêkiem i obrazem rzeczywistoœÌ mo¿na oddaÌ najciekawiej i najpe³niej. Tak wiêc zastanawia³am siê, ale krótko ;)

Jak redakcja poznaĂąska TVN24 przygotowywaÂła siĂŞ do obchodĂłw 50 rocznicy czerwca '56? Jaki byÂł w tym Pani udziaÂł?

W czerwcu faktycznie ca³¹ redakcjĂŞ pochÂłonĂŞÂły przygotowania do obchodĂłw. Jeszcze na dÂługo przed 28. przygotowywaliÂśmy materiaÂły o tamtych wydarzeniach i dokumentowaliÂśmy planowany przebieg uroczystoÂści (ktĂłry zresztÂą zmieniaÂł siĂŞ do ostatniej chwili!!). Mi w udziale przypadÂła teÂż dodatkowo techniczna organizacja – czyli wszelkie akredytacje, rezerwacje, zezwolenia…

Co najbardziej lubi Pani czytaÌ? Jak¹ ksi¹¿kê przeczyta³a Pani ostatnio??

W ksi¹¿kach szukam przede wszystkim natchnienia, czasem oderwania od rzeczywistoÂści, takÂże szkoÂły. Uwielbiam czytaĂŚ po hiszpaĂąsku. OstatniÂą dobrÂą ksi¹¿kÂą, ktĂłrÂą pochÂłonĂŞÂłam byÂł „CieĂą wiatru” Carlosa Ruiz Zafona.

Jak po wyczerpujÂącym dniu odpoczywa Agata Tomaszewska?

Stara siĂŞ aktywnie – sportowo lub towarzysko. ChoĂŚ przyznajĂŞ, Âże czasem caÂłkowicie poddajĂŞ siĂŞ zmĂŞczeniu i kanapie :)

Podobno lubi Pani kuchniĂŞ wÂłoskÂą. Jakie jest Pani ulubione danie?

Akurat jeÂśli chodzi o dania wÂłoskie nie sposĂłb ograniczyĂŚ siĂŞ do jednego! SÂłowem kluczem w karcie sÂą jednak zazwyczaj brokuÂły.

Czy jest coœ, co Pani¹ we wspó³czesnej Polsce niepokoi?

Niepokoi, irytuje, zÂłoÂści… Lista pewnie byÂłaby dÂługa, bo obserwujÂąc to, co dzieje siĂŞ w naszym kraju nie moÂżna byĂŚ wolnym od emocji. I to nie tylko z perspektywy stolicy. MÂłody, zdolny absolwent medycyny kÂładÂący kafelki na Manhattanie moÂże wywoÂłaĂŚ tylko smutne niedowierzanie. Ale mimo wszystko staram siĂŞ zachowywaĂŚ optymizm!!

Czy waÂżny jest dla Pani wizerunek medialny?

Dopiero nabiera wagi ;) Do tej pory byÂło to tylko pojĂŞcie ksi¹¿kowe i przedmiot analiz w mojej pracy magisterskiej. Teraz jego si³ê zaczynam odczuwaĂŚ w praktyce… I przyznam, Âże czujĂŞ du¿¹ presjĂŞ.

Gdyby mia³a Pani napisaÌ ksi¹¿kê, jaki by³by jej temat przewodni?

Jeden wymarzony – podró¿ po Ameryce PoÂłudniowej… Bo to przede wszystkim oznaczaÂłoby koniecznoœÌ odbycia takiej wyprawy :) Trasa i koncepcja relacji w gÂłowie piszÂą siĂŞ od lat…

Jakie cechy szanuje Pani najbardziej u mĂŞÂżczyzn i u kobiet?

A sk¹d ten podzia³? ;) Ceniê ludzi pod wieloma wzglêdami i trudno tu o jak¹œ ogóln¹ klasyfikacjê. Podziwiam wytrwa³ych i kreatywnych. Podstaw¹ jest na pewno szczeroœÌ i prawdziwoœÌ.

W Internecie mo¿na spotkaÌ wiele opinii na Pani temat, m.in tak¹, ¿e ma Pani w sobie "to coœ"... Co wyró¿nia Pani¹ spoœród t³umu? Przecie¿ w ostatnim czasie stacjê TVN24 zala³a ca³a fala nowych twarzy, a tylko Pani uda³o siê zdobyÌ (i to bardzo szybko) zainteresowanie szerszej widowni. Co jest tego powodem?

Po pierwsze, jeÂśli tak jest, to bardzo siĂŞ cieszĂŞ, bo to, szczegĂłlnie przy pierwszych krokach, bardzo buduje! Ale juÂż o to, czym do siebie przekonuje pewnie trzeba by spytaĂŚ tych „przekonanych” :) Sama mogĂŞ mieĂŚ tylko nadziejĂŞ, Âże to nie efekt „ÂświeÂżoÂści” i Âże z czasem bĂŞdĂŞ mogÂła wszystkim udowodniĂŚ, Âże warto byÂło poÂświĂŞciĂŚ mi chwilĂŞ uwagi.
Ostatnio zmieniony piątek 14 lip 2006, 08:53 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Urocza ta Agatka :P Yummy, yummy :P
No to czas na moj¹ szczegó³ow¹ analizê :lol2:
M. Saczek: Czy zamieniÂłaby Pani posadĂŞ reporterki na posadĂŞ prezenterki
serwisĂłw informacyjnych?

Agata Tomaszewska: ByÂłoby to z pewnoÂściÂą nowe wyzwanie i pewnie nie wahaÂłabym siĂŞ sprĂłbowaĂŚ.
Nie wiem natomiast czy Âłatwo zdecydowaÂłabym o zamianie. Oba zajĂŞcia majÂą
du¿e atuty. Z jednej strony wiêksza aktywnoœÌ i bezpoœredni kontakt z
ludÂźmi, z drugiej dotykanie wiĂŞkszej iloÂści tematĂłw i bardziej uporzÂądkowane Âżycie :)
Ale¿ ;) tvn24 daje mo¿liwoœÌ i tak¹ i tak¹, czyli prezenter mo¿e byÌ jednoczeœnie reporterem i na odwrót, a raczej na odwrót :D Agata wywi¹zuje siê jak do tej pory œwietnie ze swoich obowi¹zków :D Reszta jest w rêkach jej szefów ... to od nich zale¿y, czy pogrzebi¹ talent i wyj¹tkowoœÌ Agaty, czy pozwol¹ siê rozwijaÌ i cieszyÌ widzów mo¿liwoœci¹ podziwiania ... :D
S. Rykaczewska: Czy praca w TVN24 jest Pani pierwszÂą pracÂą jako
dziennikarki?

A.T.: W zawodzie to moja pierwsza praca :) WczeÂśniej tylko praktykowaÂłam w TVP 3 i w radio.
:rydzyk: jak dobrze, Âże koniec koĂącĂłw wylÂądowaÂła w tvn24 – inaczej byÂśmy jej chyba nie odkryli :(
S. Rykaczewska: Dlaczego zostaÂła Pani wÂłaÂśnie reporterkÂą telewizyjnÂą?
Nie ciÂągnĂŞÂło PaniÂą radio, prasa?

A.T.: Wydaje mi siĂŞ, Âże telewizja daje wiĂŞcej moÂżliwoÂści i tym samym jest
wiĂŞkszym wyzwaniem. OperujÂąc, poza sÂłowem, takÂże dÂźwiĂŞkiem i obrazem
rzeczywistoœÌ mo¿na oddaÌ najciekawiej i najpe³niej. Tak wiêc zastanawia³am
siĂŞ, ale krĂłtko ;)
.................
M. Saczek: Jak redakcja poznaĂąska TVN24 przygotowywaÂła siĂŞ do obchodĂłw
50 rocznicy czerwca '56? Jaki byÂł w tym Pani udziaÂł?

A.T.: W czerwcu faktycznie ca³¹ redakcjê poch³onê³y przygotowania do obchodów.
Jeszcze na dÂługo przed 28. przygotowywaliÂśmy materiaÂły o tamtych
wydarzeniach i dokumentowaliÂśmy planowany przebieg uroczystoÂści (ktĂłry
zresztÂą zmieniaÂł siĂŞ do ostatniej chwili!!). Mi w udziale przypadÂła teÂż
dodatkowo techniczna organizacja – czyli wszelkie akredytacje, rezerwacje,
zezwolenia…
Hmmm ... :/ DomyÂślam siĂŞ, Âże praca nad dokumentowaniem planowanego przebiegu uroczystoÂści byÂła najbardziej emocjonujÂąca :lol: Ale nie mogĂŞ odÂżaÂłowaĂŚ, Âże w tak znikomym stopniu mogliÂśmy odczuĂŚ to, jak ciĂŞÂżko nad przygotowywaniem relacji pracowaÂła Agata :(
S. Rykaczewska: Co najbardziej lubi Pani czytaÌ? Jak¹ ksi¹¿kê
przeczytaÂła Pani ostatnio??

A.T.: W ksi¹¿kach szukam przede wszystkim natchnienia, czasem oderwania od
rzeczywistoÂści, takÂże szkoÂły. Uwielbiam czytaĂŚ po hiszpaĂąsku. OstatniÂą
dobrÂą ksi¹¿kÂą, ktĂłrÂą pochÂłonĂŞÂłam byÂł „CieĂą wiatru” Carlosa Ruiz Zafona.
:o powód wyboru i doboru ksi¹¿ek u mnie dok³adnie ten sam, ale tylko w kwestii natchnienia :lol2: Ale ja szukam go w polskiej klasyce, zw³aszcza doby Romantyzmu :P Co wcale nie oznacza, ¿e nie siêgnê po Zafona :lol2:
S. Rykaczewska: Jak po wyczerpujÂącym dniu odpoczywa Agata Tomaszewska?

A.T.: Stara siĂŞ aktywnie – sportowo lub towarzysko. ChoĂŚ przyznajĂŞ, Âże czasem
caÂłkowicie poddajĂŞ siĂŞ zmĂŞczeniu i kanapie :)
:lol: Najbardziej podoba mi siĂŞ to, Âże Agata przejĂŞÂła na poczÂątku styl Sylwii :D To stanowi Âświetne przedÂłuÂżenie pytania :D Szkoda, Âże nie zdradziÂła o jakie sporty chodzi, o jakie towarzystwo, miejsce tych towarzyskich spotkaĂą ... :lol2:
:( ale aÂż ciĂŞÂżko musi pracowaĂŚ Agata, Âże po powrocie z pracy pada ze zmĂŞczenia – przecieÂż to do PaĂąstwowej Inspekcji Pracy naleÂżaÂłoby zgÂłosiĂŚ ;) Koniec ÂżartĂłw, wzi¹Ì choĂŚby takÂą podró¿ w tĂŞ i z powrotem z jednego koĂąca Wielkopolski w drugi, nic dziwnego, Âże po powrocie Agata nie ma juÂż na nic ochoty jak tylko na odpoczynek – pozostaje tylko zazdroÂściĂŚ tej kanapie :lol2:
S. Rykaczewska: Podobno lubi Pani kuchniĂŞ wÂłoskÂą. Jakie jest Pani
ulubione danie?

A.T.: Akurat jeÂśli chodzi o dania wÂłoskie nie sposĂłb ograniczyĂŚ siĂŞ do jednego! SÂłowem
kluczem w karcie sÂą jednak zazwyczaj brokuÂły.
Pe³na zgodnoœÌ :lol2:
- Czy jest coœ, co Pani¹ we wspó³czesnej Polsce niepokoi?

A.T.: Niepokoi, irytuje, zÂłoÂści… Lista pewnie byÂłaby dÂługa, bo obserwujÂąc to, co dzieje siĂŞ w naszym kraju nie moÂżna byĂŚ wolnym od emocji. I to nie tylko z perspektywy stolicy. MÂłody, zdolny absolwent medycyny kÂładÂący kafelki na Manhattanie moÂże wywoÂłaĂŚ tylko smutne niedowierzanie. Ale mimo wszystko staram siĂŞ zachowywaĂŚ optymizm!!
I o to w Âżyciu chodzi, optymizm lekiem na caÂłe zÂło!
- Czy waÂżny jest dla Pani wizerunek medialny?

A.T.: Dopiero nabiera wagi ;) Do tej pory by³o to tylko pojêcie ksi¹¿kowe i
przedmiot analiz w mojej pracy magisterskiej. Teraz jego si³ê zaczynam
odczuwaĂŚ w praktyce… I przyznam, Âże czujĂŞ du¿¹ presjĂŞ.
:o Ale¿ trafi³em z tym pytaniem - intuicja mnie zawiod³a :smile: Ale¿ wykaza³em siê wyczuciem proponuj¹c to pytanie :shock: A ju¿ mia³em je wykreœliÌ, bo wydawa³o mi siê takie ogólne, ¿e Agata mo¿e nad tym siê jeszcze nie zastanawia³a, a tu proszê :D nawet zajmowa³a siê tym tematem w swojej pracy magisterskiej :o Tylko mam nadziejê, ¿e my i nasza dzia³alnoœÌ, ani w maleùkim stopniu nie przyczyniamy siê wywierania i nasilania tej presji ... :(
- Gdyby mia³a Pani napisaÌ ksi¹¿kê, jaki by³by jej temat przewodni?

A.T.: Jeden wymarzony – podró¿ po Ameryce PoÂłudniowej… Bo to przede wszystkim
oznacza³oby koniecznoœÌ odbycia takiej wyprawy :) Trasa i koncepcja relacji
w gÂłowie piszÂą siĂŞ od lat…
To akurat dla mnie totalne zaskoczenie :D No, moÂże nie tyle zaskoczenie, co totalny news ;) SkÂąd mogÂłem o tym wczeÂśniej wiedzieĂŚ ;) A wiĂŞc AgatĂŞ fascynuje ta bardziej dzika Ameryka :o Ciekawe, czy Agata ze swoim temperamentem, ktĂłry dla nas jest caÂłkowitÂą niewiadomÂą, wpasowaÂłaby siĂŞ w temperament LatynosĂłw? :szalony:
- Jakie cechy szanuje Pani najbardziej u mĂŞÂżczyzn i u kobiet?

A.T.: A skÂąd ten podziaÂł? ;) CeniĂŞ ludzi pod wieloma wzglĂŞdami i trudno tu o
jak¹œ ogóln¹ klasyfikacjê. Podziwiam wytrwa³ych i kreatywnych.
Podstaw¹ jest na pewno szczeroœÌ i prawdziwoœÌ.
To pytanie z pocz¹tku odpowiedzi do mnie skierowane, bo pomys³ pytania zrodzi³ siê w moim umyœle ;) Chodzi³o mi g³ównie o to, by poznaÌ cechy jakie powinien zdaniem Agaty posiadaÌ jej wymarzony tzw. Mr. Perfect, Mr. Right :lol2: A te kobiece cechy w gruncie rzeczy mnie nie interesowa³y ;) Kobietê doda³em ..., ¿eby by³o do pary :lol2: No i tak na wszelki wypadek chcia³em siê upewniÌ (w kontekœcie Mr. Right), czy mi czegoœ nie brakuje :lol2: Wiedzia³em jednak, z góry zak³ada³em proponuj¹c to pytanie, ¿e Agata poda cechy uniwersalne :devil: Mój b³¹d, trzeba by³o od razu tylko o facetów zapytaÌ :/ Ale poza tym, ja tak bardzo przyk³adam wagê do podzia³u naszego œwiata na œwiat kobiet i mê¿czyzn, kiedy tak niebezpiecznie zmierza (œwiat) do ujednolicenia p³ci :x Trochê zboczy³em z tematu ;)
- W Internecie moÂżna spotkaĂŚ wiele opinii na Pani temat, m.in takÂą, Âże ma
Pani w sobie "to coœ"... Co wyró¿nia Pani¹ spoœród t³umu? Przecie¿ w
ostatnim czasie stacjĂŞ TVN24 zalaÂła caÂła fala nowych twarzy, a tylko Pani
udaÂło siĂŞ zdobyĂŚ (i to bardzo szybko) zainteresowanie szerszej widowni. Co
jest tego powodem?

Po pierwsze, jeÂśli tak jest, to bardzo siĂŞ cieszĂŞ, bo to, szczegĂłlnie przy
pierwszych krokach, bardzo buduje! Ale juÂż o to, czym do siebie przekonuje
pewnie trzeba by spytaĂŚ tych „przekonanych” :) Sama mogĂŞ mieĂŚ tylko
nadziejĂŞ, Âże to nie efekt „ÂświeÂżoÂści” i Âże z czasem bĂŞdĂŞ mogÂła wszystkim
udowodniĂŚ, Âże warto byÂło poÂświĂŞciĂŚ mi chwilĂŞ uwagi.
Skromna aÂż do bĂłlu :buzi:
Nawet jeÂśli fascynacja (z mojej strony) przeminie, czy bĂŞdzie mniej gorÂąca, na szacunek, uznanie i podziw (z mojej strony) Agata moÂże liczyĂŚ zawsze!!!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

...na starcie..., z nadziejami..., planami..., marzenaimi...

Post autor: HERMEN »

Moim zdaniem teÂż jest zbyt skromna (; Ale to jest chyba w niej najpiĂŞkniejsze - paradoks? (; Nie (: Tak juÂż jest, po prostu (: JeÂśli jeszcze mogĂŞ jeszcze coÂś do tego tematu wtrÂąciĂŚ, to napiszĂŞ raz jeszcze (bo kiedyÂś juÂż o tym pisaÂłem), Âże Agatka mogÂłaby juÂż swobodnie przemyciĂŚ trochĂŞ gwiazdorstwa (:
Ale przejdÂźmy do meritum (: Co wiemy wiĂŞcej na temat Agaty... Studia to raczej na pewno dziennikarskie skoĂączyÂła - wnioskujĂŞ po temacie, czy zagadnieniu omawianym w pracy magisterskiej. Wiek, o wieku nie powinno siĂŞ dyskutowaĂŚ (; skoro jednak to jej pierwsza praca, to Agata moÂże mieĂŚ okoÂło 26 lat - czyli tak jak myÂślaÂłem (:
Marzy o bardziej uporzÂądkowanym Âżyciu, czyli ten tryb, ktĂłry prowadzi teraz musi byĂŚ niezÂłym koglem-moglem /: Co najgorsza jej obowiÂązki w redakcji sÂą jak na razie dla nas maÂło satysfakcjonujÂącymi :/ Ale trzeba mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże z czasem siĂŞ to zmieni... na lepsze (:
Kolejne marzenie - podró¿ do Ameryki Po³udniowej!!! Ciekawe co j¹ najbardziej poci¹ga: kultura, przyroda, zabytki, wci¹¿ nie do koùca odkryte tajemnice historyczne, terytoialne..? Wielu podró¿ników jednak narzeka, ¿e ¿eby odkryÌ do koùca t¹ Amerykê nie starczy³o by im 8. ¿yÌ (; ale ja rozumiem, posmakowaÌ ten klimat to ju¿ na pewno jest prze¿ycie nie do opisania, i ja chêtnie relacjê Agaty bym przeczyta³, ew. obejrza³, wys³ucha³ (;
Co do niepokojów wspó³czesnej Polski, tu te¿ daje siê odczuÌ m³odoœÌ Agaty, najbardziej niepokoi j¹ niesprawiedliwy los spotykaj¹cy m³odych ludzi. Ja jednak, jeœli to kogoœ w ogóle interesuje, uwa¿am, ¿e najbardziej niepokoj¹cy jest upadek klasy politycznej w naszym kraju, i to w gruncie rzeczy oni - politycy, s¹ za wszystko odpowiedizalni.
Kolejna rzecz, Black Jack, pytanie o wizerunek medialny faktycznie okazaÂł siĂŞ strzaÂłem prosto w dziesiÂątkĂŞ :brawa: No ale podzielam Twoje obawy, Âże to my, nie wiem w jak duÂżym stopniu, ale na pewno wyieramy presjĂŞ... pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże to dziaÂła na AgatĂŞ i kreowanie przez niÂą jej wizerunku medialnego mobilizujÂąco, a nie odwrotnie (;
No i tak na wszelki wypadek chciaÂłem siĂŞ upewniĂŚ (w kontekÂście Mr. Right), czy mi czegoÂś nie brakuje
Czyli jak mam rozumieÌ Black Jack, jesteœ wytwa³y, kreatywny, cechuje Ciebie szczeroœÌ i prawdziwoœÌ? Tak samo jak nas wszystkich (;

A skÂąd wiedzieliÂście, Âże Agata lubi wÂłoszczyznĂŞ?
Ruda
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ruda »

Konmkurencja zrobiła pewien kwestionarusz z Agatą i tam powiedziała o tym.

[ Dodano: PiÂą Lip 14, 2006 12:59 pm ]
No i jeszcze zdjęcie nowe od Agaty przy wywiadzie :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No i jeszcze zdjĂŞcie nowe od Agaty przy wywiadzie
Jakaaaa miÂła :jupi: No i jest to ta zapowiadana niespodzianka :lol2:
ZdjĂŞcie urocze :P Ta poza ... :P bogini - wÂładczyni :P AÂż chciaÂło by siĂŞ byĂŚ jej podwÂładnym :spiewa:

Uffff aÂż mi siĂŞ w gÂłowie zakrĂŞciÂło jak fotkĂŞ dostrzegÂłem :smile: Ale bĂŞdĂŞ marudny :devil: Szkoda, Âże nie ma autografu Agaty :lol:
Co wiemy wiĂŞcej na temat Agaty
HERMEN - wiemy juÂż caÂłkiem sporo a jest jeszcze nadzieja na wiĂŞcej :tanczy:
Czyli jak mam rozumieÌ Black Jack, jesteœ wytwa³y, kreatywny, cechuje Ciebie szczeroœÌ i prawdziwoœÌ? Tak samo jak nas wszystkich (;
AleÂż oczywiÂście, Âże posiadam wszystkie przez AgatĂŞ wymienione cechy, chyba nie miaÂłeÂś co do tego Âżadnych wÂątpliwoÂści 8)
Agatka mogÂłaby juÂż swobodnie przemyciĂŚ trochĂŞ gwiazdorstwa (:
O niczym innym od tygodnia nie marzĂŞ jak o tym, Âżeby okazja ku temu w koĂącu siĂŞ nadarzyÂła :rydzyk:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ooooooooooooooooooooooooo :shock: ooooooooooooooooo :shock: ooooooooooooooooo :shock:
A.. A.. A.. A.. Agata udzieliÂła wywiadu ?/!!!!!!!!!!!!!!
..dajcie mi czas Âżebym mĂłgÂł oswoiĂŚ siĂŞ z tÂą myÂślÂą Âże Agata udzieliÂła wywiadu :lol:
Tyle nowych faktĂłw na ktĂłre tak czekaliÂśmy :jupi:
Agata pisze:Uwielbiam czytaĂŚ po hiszpaĂąsku. (...)podró¿ po Ameryce PoÂłudniowej… Bo to przede wszystkim oznaczaÂłoby koniecznoœÌ odbycia takiej wyprawy :)
America Latina - to jest takÂże mĂłj absolutny 'odjazd' :jupi:
O niczym innym od tygodnia nie marzĂŞ jak o tym, Âżeby okazja ku temu w koĂącu siĂŞ nadarzyÂła :rydzyk:
..ale jak tu byĂŚ optymistÂą kiedy KaczyĂąscy majÂą od dzis wszechwÂładzĂŞ :( teraz juÂż ani jednego spokojnego dnia nie bĂŞdzie :( non stop bĂŞdzie widniaÂł czerwony pasek :( WiĂŞc albo Agata przeniesie siĂŞ do Warszawy albo.. :( :(

..choÌby odrobinka Agaty.. choÌby minutowa relacja :rydzyk: A buen hambre no hay pan duro (na porz¹dny g³ód nie ma zbyt suchego chleba)..

..wiêc co nam pozostaje.. mieÌ nadziejê .. No hay mal que por bien no venga (nie ma tego z³ego, co by na dobre nie wysz³o :lol2: ) czyli w moim rozumieniu d³ugi czas wyczekiwania przerodzi siê nied³ugo w iwelk¹ fetê z Agak¹ w roli g³ównej
..i jednak tym optymistycznym akcentem koĂączĂŞ mojÂą wypowiedÂź.. na razie ;)

p.s. ..a dla zwierznikĂłw Agaty ostrzeÂżenie prosto od serca: Quien quita lo que da al infierno va (Kto daje i odbiera ten siĂŞ w piekle poniewiera :devil: ).
..oddajcie nam AgatkĂŞ!!! :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Krzysiu a ty to sk¹d znasz tyle hiszpaùskich (?) przys³ów? :lol: :lol: :lol: Mam nadziejê, ¿e nie tylko przys³owia znasz, bo inaczej bêdziesz musia³ na znajomoœci hiszpaùskiego Agaty polegaÌ, kiedy ju¿ wybierzecie siê w t¹ podró¿ wymarzon¹ :lol: :lol: :lol:
ale jak tu byĂŚ optymistÂą kiedy KaczyĂąscy majÂą od dzis wszechwÂładzĂŞ :(
No ja myÂślĂŞ, Âże dziĂŞki temu, choĂŚ wiemy, Âże na pewno redakcja poznaĂąska nie Âśpi, to mimo wszystko po czĂŞÂści dlatego, Âże w Warszawie mÂłyn siĂŞ krĂŞci z przyÂśpieszonym tempie, Agata znalazÂła czas, by nas trochĂŞ ..... :> no dobra, by nas bardzo ucieszyĂŚ :)
Ale to tak mam nadziejĂŞ na dobry poczÂątek ;) TytuÂłem wstĂŞpu ;)
Wszyscy zgodnie jesteÂśmy w ekstazie po tym jak wpadÂł w nasze rĂŞce wywiad z AgatÂą, bo to tak na dobrÂą sprawĂŞ to pierwsza rzecz jaka w ogĂłle wpadÂła nam w rĂŞce :D Na przemyÂślenia i refleksje, ewentualne (choĂŚ wÂątpiĂŞ) rozczarowania przyjdzie czas :D
UwaÂżam, Âże wywiad bardzo sympatyczny i jest swoistÂą odsÂłonÂą Agaty :P
Bardzo mi³o siê czyta³o, i na pewno z zapartym tchem :D Pokazuje jak¹ mi³¹ osb¹ najprawdopodobniej jest Agata :) DodaÌ do tego jeszcze ,,podziemn¹'' korespondencjê z Agat¹ jaka kr¹¿y pomiêdzy jej najwiêkszymi fanami, mamy jest obraz ,,pozakameralny'' doœÌ powa¿nie naszkicowany :D
Nied³ugo bêdzie trzeba zencyklopedowaÌ wiedzê o Agacie w specjalnym kajeciku, póŸniej przeprowadziÌ egzaminy wœód fanów :lol2: A przy rekruacji nowych cz³onków do fan clubu nie obêdzie siê bez wydedukowania odmiany s³ówka, które wszyscy tak dziêki Agacie pokochaliœmy, czyli ,,besztaÌ'' odmieniane przez przypadki, liczby i rodzaje :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Widzieliœcie materia³ Agaty w serwisie po wpó³ do szóstej?!!!!
Ja widziaÂłem, widziaÂłem, widziaÂłem, widzialem i czujĂŞ siĂŞ jak po pierwszym razie :lol2: Bo to byÂł pierwszy materiaÂł Agaty, ktĂłry widziaÂłem :jupi: :jupi:
To byÂł materiaÂł o rekalmach .... ''mobilnych'' - bardzo interesujÂący skÂąd inÂąd materiaÂł :szalony: A tak zupeÂłnie przy okakzji wydaÂło siĂŞ jakÂą postawnÂą, zgrabnÂą i opalonÂą dziewczynkÂą jest Agatka i jak fajnie ubiera siĂŞ na co dzieĂą, kiedy teoretycznie nie jest na wizji :P :P :szalony: :szalony:
przy rekruacji nowych cz³onków do fan clubu nie obêdzie siê bez wydedukowania odmiany s³ówka, które wszyscy tak dziêki Agacie pokochaliœmy, czyli ,,besztaÌ'' odmieniane przez przypadki, liczby i rodzaje
Rodzaje bym wykreÂśliÂł a dodaÂł czasy :lol:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

To byÂł materiaÂł Agaty? :D :D :D Widzialem ten materiaÂł i bardzo mi siĂŞ spodobaÂł, ale jakoÂś nie zauwaÂżyÂłem, Âże to Agaty. :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŚrodki komunikacji ... reklam nawet CiĂŞ pasjonujÂą? :lol:

Tak to byÂł materiaÂł Agaty :P Nie poznaÂłeÂś ... choĂŚby po gÂłosie :> :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Gdyby tam byÂł Ikarus postawiony z reklamÂą... :szalony:

A tak na powaÂżnie, to nei poznaÂłem. :devil: Identyczny niemal materiaÂł miaÂł w Faktach Leszek Jarosz. Nie mogli daĂŚ Agaty, po co tak rozdwajaĂŚ, skoro i tak byÂł czÂłowiek z TVN24? :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze: Identyczny niemal materiaÂł miaÂł w Faktach Leszek Jarosz. Nie mogli daĂŚ Agaty, po co tak rozdwajaĂŚ, skoro i tak byÂł czÂłowiek z TVN24? :D
Dobrze, Âże nie byÂł ten materiaÂł w faktach, bo bym go nie widziaÂł :szalony: A tak ... widziaÂłem i jeszcze raz w raporcie wieczornym :jupi:
Poza tym materiaÂł nie mĂłgÂł byĂŚ nawet w 1% identyczny, nie mogĂŞ porĂłwnywaĂŚ czĂŞÂści merytorycznej, bo materiaÂłu Jarosza nie widziaÂłem, a i choĂŚby dlatego nie mĂłgÂł byĂŚ identyczny, bo Jarosz nie wyglÂąda tak imponujÂąco jak Agata :szalony: zwÂłaszcza w ... spodenkach :szalony:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Jak jeszcze raz zobaczyÂłem materiaÂł Agaty, to doszedÂłem do wniosku, Âże jej byÂł znacznie lepszy. :lol2: SzczegĂłlnie fajny wstĂŞp. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Jak jeszcze raz zobaczyÂłem materiaÂł Agaty, to doszedÂłem do wniosku, Âże jej byÂł znacznie lepszy. :lol2: SzczegĂłlnie fajny wstĂŞp. :D
He, he, choĂŚ ja nie mogĂŞ siĂŞ wypowiedzieĂŚ, czyj byÂł lepszy (ale wiem, jestem przekonany, Âże na pewno Agaty :lol2: ) obiektywny komentarz-opinia moderatora siĂŞ liczy :brawa: 8)
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

ChciaÂłbym napisaĂŚ coÂś o Agacie ale nie mogĂŞ bo jeszcze jej nie widziaÂłem :x :x :x , choĂŚ od jej debiutu upÂłynĂŞÂło juÂż sporo czasu. No ale na capsach wyglÂąda tak sÂłodko i niewinnie :)
ODPOWIEDZ