JeÂżeli ktoÂś nie widziaÂł filmiku o Kaziuni zapraszam na stronkĂŞ http://www.tvn.pl wystarczy w wyszukiwarce wpisaĂŚ"NajsÂłabsze ogniwo" lub"Wydanie II poprawione" Pozdrawiam
zadra pisze:czyli od jutra Kazia zmienia porĂŞ wystĂŞpĂłw?
bo w gazetach nic jeszcze o tym nie ma
Do koĂąca tygodnia godzina nadawania siĂŞ nie zmieni.Dopiero od poniedziaÂłku 6.06. zmiana na godz. 17.Tylko nie wiem czy to juÂż bĂŞdÂą powtĂłrki ,czy jeszcze nowe odcinki.
zadra pisze:czyli od jutra Kazia zmienia porĂŞ wystĂŞpĂłw?
bo w gazetach nic jeszcze o tym nie ma
Do koĂąca tygodnia godzina nadawania siĂŞ nie zmieni.Dopiero od poniedziaÂłku 6.06. zmiana na godz. 17.Tylko nie wiem czy to juÂż bĂŞdÂą powtĂłrki ,czy jeszcze nowe odcinki.
dziĂŞki za info!
juz mi przebiegÂła mysl, ze moÂże z ta zmianÂą to Âściema.
mi odpowiada nawet ta pora, akyrat o tej porze ogladam najwiecej tv po przyjsciu z pracy i chyba dla najsÂłabszego ogniwa to tez lepsza pora, mimo wszystko konkurencja z mjm jest ogromna, ludzie wola ogladac o tej porze seriale :? a 17 to w sam raz na teleturniej
bambi pisze:mi odpowiada nawet ta pora, akyrat o tej porze ogladam najwiecej tv po przyjsciu z pracy i chyba dla najsÂłabszego ogniwa to tez lepsza pora, mimo wszystko konkurencja z mjm jest ogromna, ludzie wola ogladac o tej porze seriale :? a 17 to w sam raz na teleturniej
Niby masz racjê,bo konkurencja"M jak mi³oœÌ" jest wielka,ale jak koùczê pracê o 15:00,to zanim dojadê do domciu z Olsztyna, trochê czasu mija,bêdê musia³a w³¹czyÌ 6 bieg jak nic
anialek pisze:
Niby masz racjê,bo konkurencja"M jak mi³oœÌ" jest wielka,ale jak koùczê pracê o 15:00,to zanim dojadê do domciu z Olsztyna, trochê czasu mija,bêdê musia³a w³¹czyÌ 6 bieg jak nic
Na pewno dasz radĂŞ.
Dla p.Kazi?!-nie sÂądzĂŞ ,Âżeby mogÂło byĂŚ inaczej.