TVP - sprawy bieżące

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

CZY DURCZOK ODEJDZIE Z TVP

Post autor: salladyn »

kamuii pisze: Marcinie rozumiem ze Ty na pewno byœ odszed³ z pracy w której zarabiasz 60 tyœ z³ tylko dlatego ze nie mo¿esz powiedzieÌ o kredycie Millera który osobiscie masz g³êboko w d**** :evil2: gratuluje poczucia humoru
StraciÂłem do ciebie Kamuii caÂły szacunek.To znaczy Âże skoro juÂż siĂŞ zarabia 60 tysiĂŞcy zÂłotych to moÂżna kÂłamaĂŚ i oszukiwaĂŚ jakieÂś kilka milionĂłw ludzi.Prawda :?: Dziennikarz musi byĂŚ czysty ja Âżona cezara.Na zachodzie po takimÂś czymÂś,dziennikarz wylatuje na zbity pysk.Na ustach masz ideaÂły.Nienawidzisz Rydzyka bo posÂługuje siĂŞ faÂłszem i kÂłamstwem jednoczeÂśnie nie przeszkadza ci Âże kÂłamstwem tylko innym posÂługuje siĂŞ Durczok.Ja jeÂślibym byÂł naciskany Âżeby nie powiedzieĂŚ o jakiejÂś aferze tylko dlatego Âże to siĂŞ nie podoba panu Kwiatkowskiemu i Czarzastemu,odszedÂłbym nawet gdybym i zarabiaÂł 100 tysiĂŞcy zÂłotych.To byÂło obrzydliwe co napisaÂłaÂś.
kamuii pisze: Dziennikarze tvp np nie bardzo nadajÂą siĂŞ do pracy w tvn 24 to zupeÂłnie inny rodzaj serwisĂłw
Tak Durczok musiaÂłby siĂŞ nauczyĂŚ nie kÂłamaĂŚ :evil:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Salladynie przykro mi ze straci³êœ do mnie szacunek...
có¿ jak bedziesz mia³ trochê wiêcje lat to zrozumiesz ze jak nie masz czego do garnka wsadziÌ a musisz jeszcze utrzymaÌ rodzine to mozes sobie idea³y schowac do kieszeni...
Ale to jeszcze trochĂŞ potrwa...

Durczok nie k³ama³... wiêc prosze nie naginaj prawdy... nie wszed³ na antene i nie powiedzia³ ¿e MIller nie wzi±³ tego kredytu tylko NIE WSPOMNIA£ O TYM WOGÓLE BO MU NIE BY£O WOLNO....

JuÂż widze jak by odzszedÂł z tvp bo siĂŞ nie zgadza z ich ideaÂłami i kaÂżda tv by go chĂŞtnie z otwartymi ramionami przyjĂŞÂła :evil2: aaa no tak zapomniaÂłam bezstronna niekoteryjna nie nepotyczna i jedyba sÂłuszna TVN na pewno :]

StronniczoœÌ TVP w strone sld by³a bee ale za to prawicowoœÌ TVN jest jak najbardziej OK te¿ zataili wiele rzeczy albo ma³o o nich wspomnieli
Nie moÂżna kÂłamaĂŚ dla kasy ale naleÂży dbac o swoej interesy i jak Ci czegoÂś nie pozwalajÂą powiedzieĂŚ to nie mĂłwiĂŚ. To nie Lis ktĂłry mĂłgÂł sobie z Walterami przeforsowaĂŚ pokazanie Charkowa !!! to jest TVP inny twĂłr...
Poza tym Durczok wraz z KolendÂą ZAleskÂą na znak protestu przeciw temu poszli na kilkutygodniowe urlopy ... wiĂŞc wcale tego nie popieraÂł.
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

kamuii pisze:To nie Lis ktĂłry mĂłgÂł sobie z Walterami przeforsowaĂŚ pokazanie Charkowa !!!
Tu nie chodzi³o o pogl¹dy Waltera. Bo Walter tak jak Lis wiedzia³, ¿e to trzeba puœciÌ w Faktach. Tylko o strach przed lewicow¹ KRRiT, przed Waniek, Czarzastym i reszt¹, która mog³a powymyœlaÌ ró¿ne kary, a nawet nie przed³u¿yÌ koncesji dla TVN.

A o Durczoku z coniektĂłrymi juÂż mi siĂŞ gadaĂŚ nie chce. :D
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:
fakt pisze:W telewizyjnym kotle wrze. "Wiadomoœci" poszukuj¹ nowej twarzy, która mia³aby przyci¹gn¹Ì przed telewizory wiêcej widzów. Musi to byÌ twarz w dziennikarskim œwiatku uznana i poprawna politycznie. Jak uda³o nam siê dowiedzieÌ, macki TVP siêgaj¹ do TVN - po Bogdana Rymanowskiego (34 l.).
No có¿ jesli odejdzie to bêdzie trzeba mu ¿yczyÌ powodzenia w nowym miejscu pracy i w nowym zespole, ale i tak myœlê ¿e zostanie w "Faktach" i TVN. :]
Headline pisze:Ryman, nie odchodÂź!
Bo jak nie, to postaramy siê o odpowiednie wsparcie. Wiemy, ¿e jeŸdzisz ³adn¹ Skod¹ Octavi¹ i - jak s¹dzê - przykro by Ci by³o, gdybyœ znalaz³ ceg³ê na tylnim siedzeniu :twisted:
Bez przesady. :? Jak odejdzie to nic wielkiego siĂŞ nie stanie... No byÂłoby szkoda, ale mĂłwi siĂŞ trudno...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Moim zdaniem Ryman jeœli odszed³by, mo¿e byÌ koniem trojaùskim, bo na Woronicza szukaj¹ teraz pacynki, któr¹ mo¿naby pokierowaÌ w odpowiedni¹ stronê, a wydaje mi siê, ¿e Ryman mimo swoich sympatii i ca³ej przesz³oœci jest bardziej bezstronny ni¿ im siê wydaje. I wtedy wspó³praca mog³aby siê nie udaÌ :evil2:
Pytanie czy interesuje ich dziennikarz nastawiony na antenie pro- pisowo, czy wystarczy neutralny,a za takiego uwa¿am Rymana. Jeœli pro-pisowy to Boguœ wróci do Waltera szybciej ni¿ znikn¹³.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Wydaje mi siĂŞ Âże Bogdan musiaÂłby dostaĂŚ naprawdĂŞ dobrÂą ofertĂŞ , poniewaÂż teraz pracuje w dwĂłch programach a po przejÂściu byÂłby zatrudniony w jednym... ale miejmy nadzejĂŞ Âże nikt z TVN i TVN24 nie odejdzie ;)
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
terraX
Bywalec
Bywalec

PabloOoOo_90 pisze:Wydaje mi siĂŞ Âże Bogdan musiaÂłby dostaĂŚ naprawdĂŞ dobrÂą ofertĂŞ , poniewaÂż teraz pracuje w dwĂłch programach a po przejÂściu byÂłby zatrudniony w jednym...
To musiaÂłby byĂŚ kontrakt gwiazdorski, taki jak dla Durczoka.
Nie rozumiem dlaczego przeszkadza im Durczok, a nikt nie mĂłwi o wywaleniu Moniki, ona jest bardziej niebezpieczna dla Pisu. A kontrakt teÂż ma gwiazdorski.
Co do Durczoka to moÂże nawet chĂŞtnie bym go zobaczyÂła w tvn24 w programie typu Debata, gdzie rozmawiaÂłby z bardziej z ludÂźmi, niÂż z politykami. Ale najlepiej jakby oczywiÂście zostaÂł Tvp1.
Nie jest a¿ tak skompromitowany, jak np Jeneralski, który wyl¹dowa³ ostatecznie w sejmie w szeregach swojej ulubionej partii i do dziennikarstwa zamkn¹³ sobie ju¿ drogê. Po Durczoka na pewno ktoœ siê zg³osi.
Kamuii piszesz, Âże PieĂąkowska nie dostaÂła pracy w mediach, a gdzie ona pracuje jak nie w mediach? Jest naczelnÂą a poza tym prowadzi przecieÂż rozmowy w TrĂłjce, wieĂŚ nawet w tej "samej firmie"
Monster

ok

Post autor: Monster »

Niech Kamil Durczok odchodzi z TVP i idzie do TVNu i bĂŞdzie mu siĂŞ bardzo dobrze pracowaÂło, a ÂżyczĂŞ mu Âżeby nie szedÂł do Polsatu bo wtedy caÂła jego kariera dziennikarska legnie.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

AleÂż TerraX MonikĂŞ teÂż chca wywaliĂŚ...
Durczok Olejnik Gawryluk
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

terraX, ale przecie¿ Olejnik - w przeciwieùstwie do Durczoka - jest bardzo prawicowa, wiêc niby czemu mieliby j¹ wyrzucaÌ? Nawet ostatnio ró¿ne rzeczy wyprawia³a zapraszaj¹c Cimoszewicza. Warto równie¿ pamiêtaÌ, ¿e Kamil Durczok codziennie, o 8:00 prowadzi w RMF FM swój "Kontrwywiad", wiêc bez pracy by nie by³.
Monster

ok

Post autor: Monster »

I gdyby Durczok przeszedÂł do TVNu wtedy juÂż spokojnie bym sÂłuchaÂł ,,Kontrwywiadu'' :wink:
terraX
Bywalec
Bywalec

ÂŁukasz pisze:terraX, ale przecieÂż Olejnik - w przeciwieĂąstwie do Durczoka - jest bardzo prawicowa, wiĂŞc niby czemu mieliby jÂą wyrzucaĂŚ?
Ha caÂły problem z MonikÂą polega na tym, Âże nie moÂżna za nic w Âświecie powiedzieĂŚ jakie ona ma poglÂądy. Wydaje mi siĂŞ, Âże jednak gÂłosowaÂła na PIS w tych wyborach, ale ona jest tak sprytnÂą manipulatorkÂą (a moÂże super dziennikarkÂą?) Âże nie da siĂŞ na 100% powiedzieĂŚ jakie ma poglÂądy.
OglÂądam i sÂłucham wszystkiego co ona robi i nie umiem powiedzieĂŚ. Nie wiem po prostu. Wali po gÂłowie wszystkich. Po rĂłwno.
SÂą takie momenty, Âże wydaje mi siĂŞ, Âże wreszcie siĂŞ ujawniÂła,ale to siĂŞ nigdy nie sprawdza.
Jak jÂą wywalÂą i Durczoka i Gawryluk to bĂŞdzie jazda...

Ps moÂże by zmieniĂŚ temat, na "czystki na Woronicza" lub "kto poÂżegna siĂŞ z TVP", lub coÂś podobnego, bo to chyba na Durczoku siĂŞ nie skoĂączy?
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Otó¿ Olejnik mo¿e siê martwiÌ o swoj¹ posadê.
Monitorujê Radio Maryja i wiem, ¿e oni jej tam "nie lubi¹". Kiedy g³oœno by³o o RM Olejnik mia³a byÌ stronnicza. Oczywiœcie na ko¿yœÌ przeciwników radia o.Rydzyka.
terraX
Bywalec
Bywalec

No, Âże Moniki nie lubiÂą w Rydzyklandzie to przecieÂż wiadomo nie od dziÂś :lol:
Nazwisko Olejnik pojawia siĂŞ jako jedno z nielicznych na antenie, obok nazwiska redaktora Lisa. O tvnie mĂłwiÂą jako o tv, bo o konkretnych dziennikarzach to nie sÂłyszaÂłam, Âżeby coÂś mĂłwili.
MoÂże Lis zaproponuje jej coÂś w Polsacie jeÂśli juÂż TVP siĂŞ z niÂą poÂżegna..
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

MediaLink.pl pisze:Durczok zamieni siĂŞ z Rymanowskim?

Sobotni "Fakt" kontynuowaÂł temat ewentualnego poÂżegnania Kamila Durczoka z TelewizjÂą PolskÂą. Jako potencjalnego kandydata na jego nastĂŞpcĂŞ dziennik wymienia Bogdana Rymanowskiego, obecnie prezentera "FaktĂłw" TVN. Rymanowski wczeÂśniej pracowaÂł w kojarzonej z prawicÂą TV Puls.

WedÂług dziennika, tylko Rymanowski, ktĂłry juÂż pracowaÂł w TVP pod rzÂądami WiesÂława Walendziaka - moÂże skutecznie zastÂąpiĂŚ bardzo popularnego Kamila Durczoka. Przed ÂświĂŞtami "Nowy DzieĂą" opublikowaÂł sondaÂż, w ktĂłrym Polacy wybrali osoby publiczne, z ktĂłrymi chcieliby spĂŞdziĂŚ wieczerzĂŞ wigilijnÂą. Durczok znalazÂł siĂŞ na pierwszym miejscu dystansujÂąc wiele sÂław. Przed rokiem prezenter znajdowaÂł siĂŞ zaraz za Tomaszem Lisem spoÂśrĂłd Âśrodowiska dziennikarskiego w sondaÂżach prezydenckich.

Na razie sobotni¹ wiadomoœÌ tabloidu mo¿na uznaÌ za "fakt prasowy". Zmiany w TVP z pewnoœci¹ nast¹pi¹ szybko. Durczok oskar¿any przez rz¹dzacy PiS za stronniczoœÌ, mo¿e znaleŸÌ zatrudnienie w TVN. Prezenter jest za bardzo lewicowy dla TVP i Polsatu. W tym drugim stanowi³by powa¿ne zagro¿enie dla Tomasza Lisa. Z³oœliwi zreszt¹ zarzucaj¹ Durczokowi nieudane naœladownictwo cz³onka zarz¹du Polsatu. Wielu obserwatorów zauwa¿a, i¿ Durczok by³ promowany przez zwi¹zanego z SLD prezesa Kwiatkowskiego - szanowany w obliczu du¿ej popularnoœci przez Dworaka.
Ciekawe...
ODPOWIEDZ