arrow pisze:Czyli juÂż siĂŞ nie dowiemy co faktycznie napisaÂł legendarny juÂż Kurier PoÂłudniowy :? Aczkolwiek argumenty podane przez ÂŁukasza skÂłaniajÂą raczej do tezy, ze i tak byÂśmy siĂŞ Âżadnego potwierdzenia nie doczekali :] -->
No wÂłaÂśnie. TrochĂŞ szkoda... teraz juÂż siĂŞ pewnie nie dowiemy czy faktycznie taki artykuÂł byÂł...
Jednak jego nick i mi nie odpowiadaÂł... przedawiÂł (nick) go w zÂłym Âświetle.
Wydaje mi siĂŞ, Âże i tak byÂście siĂŞ nie dowiedzieli... Istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo, Âże osoba ta zarejestruje siĂŞ na nowo. ZablkowaÂłem tylko konto, nie IP.
WidaÌ nudzi sie cz³owiekowi skoro chodzi po forach i miesza ludziom w g³owach. Có¿, moze to lubi.
Jednak jak £ukasz mówi, ze ten fan_tvn czy kimkolwiek on tam jest juz kiedys tu by³ i "miesza³" to wydaje mi siê ze to co napisa³ o Faktach to chcia³ wzbudzic tym ma³¹ sensacjê. Sam napisa³ ze nie moze skopiowac tego artuku³u...i juz spad³a jego wiarygodnoœÌ.
Có¿, moge sie równie¿ myliÌ, kto wie...
Mam nadziejĂŞ, Âże FAN_TVN czy jaki tam miaÂł jeszcze inny nick(a myÂślĂŞ, ze jeÂżeli ktoÂś jest regularnie na tym forum to moÂże zauwaÂżyĂŚ o kogo moÂże chodziĂŚ ) wiĂŞcej juÂż na tym forum nie obrazi nikogo, ani nie napisze Âżadnego gÂłupiego postu.
jak widze http://www.konkurencja.pl zostaÂła zamieniona na http://www.-.pl
No có¿ powiem tylko ze jest to na pewno ¿enuj¹co "g³upie" i na pewno tez nie œwiadczy o poziomie .... inteligentej.strony.pl
tyle ode mnie wie :/
Widocznie moja osobista GG-bulwersacja na ÂŁukaszu nie zrobiÂła duÂżego wraÂżenia, wiĂŞc pofatygujĂŞ siĂŞ i odÂświĂŞtnie napiszĂŞ posta. ;]
No wiêc, w³aœnie w tej chwili jestem zbulwersowany zaistnia³¹ sytuacj¹. Takie zabawne (boki zryaÌ ;P) nazywanie stron tak naprawdê nie jest wcale œmieszne. Dla nas. Mnie i innych.
Dziwi mnie, £ukaszku, ¿e nie jesteœ ju¿ taki powa¿ny jak kiedyœ, co na prima aprilis nie pozwoli³eœ i nie chcia³eœ ¿adnego primaaprilisowego njusa, bo to takie nieprofesjonalne by³o. Cieszê siê, ¿e na staroœÌ zacz¹³eœ siê zmieniaÌ, nie jesteœ ju¿ taki powa¿ny, ale okazuj to w jakiœ inny sposób ;P
Z gĂłry dziĂŞki... Z gĂłry, bo juÂż mi obiecaÂłeÂś bana, wiĂŞc nie wiem jak zareagujesz :]
Dzisiaj wieczorem moÂże nastÂąpiĂŚ 10-minutowa przerwa w dziaÂłaniu forum i strony spowodowana powiĂŞkszaniem pamiĂŞci serwera z 1 GB do 1,5 GB. Powinno to przyspieszyĂŚ dziaÂłania serwera.