Aktualne sprawy forum

Dyskusje na temat forum. Problemy techniczne, zmiany, sugestie, regulamin.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

arrow pisze:Czyli juÂż siĂŞ nie dowiemy co faktycznie napisaÂł legendarny juÂż Kurier PoÂłudniowy :? Aczkolwiek argumenty podane przez ÂŁukasza skÂłaniajÂą raczej do tezy, ze i tak byÂśmy siĂŞ Âżadnego potwierdzenia nie doczekali :] -->
No wÂłaÂśnie. TrochĂŞ szkoda... teraz juÂż siĂŞ pewnie nie dowiemy czy faktycznie taki artykuÂł byÂł...
Jednak jego nick i mi nie odpowiadaÂł... przedawiÂł (nick) go w zÂłym Âświetle.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Wydaje mi siĂŞ, Âże i tak byÂście siĂŞ nie dowiedzieli... Istnieje duÂże prawdopodobieĂąstwo, Âże osoba ta zarejestruje siĂŞ na nowo. ZablkowaÂłem tylko konto, nie IP.
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

WidaÌ nudzi sie cz³owiekowi skoro chodzi po forach i miesza ludziom w g³owach. Có¿, moze to lubi.
Jednak jak £ukasz mówi, ze ten fan_tvn czy kimkolwiek on tam jest juz kiedys tu by³ i "miesza³" to wydaje mi siê ze to co napisa³ o Faktach to chcia³ wzbudzic tym ma³¹ sensacjê. Sam napisa³ ze nie moze skopiowac tego artuku³u...i juz spad³a jego wiarygodnoœÌ.
Có¿, moge sie równie¿ myliÌ, kto wie...
....w świecie Faktów....
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

DziĂŞki ÂŁukasz za tÂą decyzjĂŞ

Mam nadziejĂŞ, Âże FAN_TVN czy jaki tam miaÂł jeszcze inny nick(a myÂślĂŞ, ze jeÂżeli ktoÂś jest regularnie na tym forum to moÂże zauwaÂżyĂŚ o kogo moÂże chodziĂŚ ) wiĂŞcej juÂż na tym forum nie obrazi nikogo, ani nie napisze Âżadnego gÂłupiego postu.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

jak widze http://www.konkurencja.pl zostaÂła zamieniona na http://www.-.pl
No có¿ powiem tylko ze jest to na pewno ¿enuj¹co "g³upie" i na pewno tez nie œwiadczy o poziomie .... inteligentej.strony.pl
tyle ode mnie wie :/
Android <3
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No tak to raczej nie jest fajne... :? Ale juÂż dalej wolĂŞ sie w tym temacie nie wypowiadaĂŚ... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Tak... i potem ÂŁukasz siĂŞ pyta o co mi chodzi... o co mam pretensje.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

O bosz.

Widocznie moja osobista GG-bulwersacja na ÂŁukaszu nie zrobiÂła duÂżego wraÂżenia, wiĂŞc pofatygujĂŞ siĂŞ i odÂświĂŞtnie napiszĂŞ posta. ;]

No wiêc, w³aœnie w tej chwili jestem zbulwersowany zaistnia³¹ sytuacj¹. Takie zabawne (boki zryaÌ ;P) nazywanie stron tak naprawdê nie jest wcale œmieszne. Dla nas. Mnie i innych.

Dziwi mnie, £ukaszku, ¿e nie jesteœ ju¿ taki powa¿ny jak kiedyœ, co na prima aprilis nie pozwoli³eœ i nie chcia³eœ ¿adnego primaaprilisowego njusa, bo to takie nieprofesjonalne by³o. Cieszê siê, ¿e na staroœÌ zacz¹³eœ siê zmieniaÌ, nie jesteœ ju¿ taki powa¿ny, ale okazuj to w jakiœ inny sposób ;P

Z gĂłry dziĂŞki... Z gĂłry, bo juÂż mi obiecaÂłeÂś bana, wiĂŞc nie wiem jak zareagujesz :]

PS: Ufam, ÂżeÂś Pan zdrĂłw.
:)
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Szymcio-£ukasz - normalnie jak na granicy Korei Pó³nocnej i Po³udniowej, od kiedy to tak? :? -->
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Uuu.. od dawna juÂż. DÂługo to ukrywaliÂśmy, dÂłuÂżej siĂŞ nie daÂło :(

Po prostu nasz zwiÂązek nie przetrwaÂł prĂłby czasu. Poza tym ÂŁukasz woli teraz maliny ;P

W tym poÂście zaznaczam jednak, Âże nic co piszĂŞ ÂŁukaszowi na gg nie robi na nim wraÂżenia. (to sÂą jego sÂłowa ;d).

I, Âże jestem grzybqiem :D (to teÂż jego) Ten "Grzybeq" daje nadziejĂŞ, Âże nasze stosunki da siĂŞ jeszcze uratowaĂŚ, ale to jutro.

ÂŁukaszuuuu, oddajĂŞ Ci gÂłos...
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Grzybeq, jak romantycznie :D no to chlopcy, po grzybqu i buzi na zgodĂŞ :wink: -->
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

szymcio9 pisze:ÂŁukaszuuuu, oddajĂŞ Ci gÂłos...
Kolega szymcio chyba pierwszy raz w Âżyciu jest pijany i tak to siĂŞ objawia.

Nigdy siĂŞ nie chce ze mnÂą bawiĂŚ na gg, a dziÂś jakiÂś taki jest... :>

Arrowq, zapytaj go lepiej jakie mamy wspĂłlne plany na wakacje i jaki pokĂłj bierzemy. :D
arrow pisze:Grzybeq, jak romantycznie :D no to chlopcy, po grzybqu i buzi na zgodĂŞ :wink: -->
"Grzybq" to od modnego ostatnio sÂłowa "grzybnia". :lol:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Kolega szymcio chyba pierwszy raz w Âżyciu jest pijany i tak to siĂŞ objawia
No teraz to miĂŞ obraziÂłeÂś ;P (Pierwszy raz?!)
Sorry, jeszcze ale nie pijĂŞ i nawet nie ĂŚpam. ÂŁoh.
"Grzybq" to od modnego ostatnio sÂłowa "grzybnia"
I s³owo straci³o sw¹ romantycznoœÌ.

Jak dalej bĂŞdziesz siĂŞ tak zachowywaÂł to wakacje spĂŞdzisz jak Harry Potter - w komĂłrce pod schodami, a nie w jakichÂś pokojach! ;d

I pozwolĂŞ sobie dodaĂŚ, Âże do odpisania zostaÂł zmuszony pod groÂźbÂą pana na IP. Tak to juÂż jest :(
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Widze ze komentarza to caÂłej sytuacji ewidentnego chamstwa siĂŞ nie doczekamy ... ?
Ale w sumie siĂŞ nie dziwiĂŞ temu :]

ÂŁukaszu jak widzisz nie tylko mnie to przeszkadza jest juÂż conajmniej kilka osĂłb
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Dzisiaj wieczorem moÂże nastÂąpiĂŚ 10-minutowa przerwa w dziaÂłaniu forum i strony spowodowana powiĂŞkszaniem pamiĂŞci serwera z 1 GB do 1,5 GB. Powinno to przyspieszyĂŚ dziaÂłania serwera.
ODPOWIEDZ