Drodzy Forumowicze, Olga Bierut obchodzi dziś urodziny! I z najlepszymi życzeniami:
By dzielnie wydarzenia z Dolnego Śląska nam relacjonowała
A zwłaszcza w dobrych momentach uśmiechu nie żałowała
Sukcesów w dziennikarskim fachu, w życiu pomyślności
Składam Olgo serdecznie z wyrazami życzliwości
Dziś mówiła o zatrzymaniu mężczyzny, podejrzanego o wytwarzanie hurtowych ilości środków odurzających i produkcji materiałów wybuchowych w mieszkaniu na jednym z osiedli w Bolesławcu. Sorry Olgo, ale nie dałaś mi szans na lepsze ujęcia .
Dziś Olga opowiadała o sytuacji sześciorga Polaków, którzy utkwili w jednym z hoteli na Teneryfie, gdzie wykryto osoby zarażone CoVid2019, przez co cały hotel został odizolowany od świata na 14 dni, zgodnie z hiszpańskim prawem. Ze względu na to, że nasi turyści korzystali z biura podróży Itaka reporterka była pod ich siedzibą w Opolu.
Mr _X_ pisze: sobota 07 mar 2020, 13:42
Na 6 zdjęciu jest kadr z Olgą, z którą są dzisiaj łączenia. To może jakieś fotki z Olgą (bo zauważyłem, że tylko na ciebie można liczyć jeśli chodzi o Olgę).
Proście, a dane Wam będzie #WeekendKobiet
I pamiętaj #UtalentowanaOlga i #NiezastapionaAgnieszka
Wczoraj Olga była na przejściu Kudowa-Nachod, gdzie sprawdzała, jak działają przywrócone kontrole graniczne - i teraz mała prywata - przejeżdżałem baaardzo dawno w czasach liceum przez to przejście, gdy jechałem ze szkolną wycieczką do Pragi
Olga po raz kolejny (wczoraj też była) stacjonowała na przejściu granicznym w Jędrzychowicach, gdzie od czasu zamknięcia granic trwa permanentny korek. Można powiedzieć - wraca stare... Pamiętam jak kiedyś oprócz informacji o kursach walut, kolejnym była informacja o tym, jakie są kolejki na granicach. Millenialsi tego nie znają...