Grzegorz Kajdanowicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Ale Rymanowski na pewno nie powróci. Dopiero w ubieg³¹ sobotê poszed³ na urlop. Podczas gdy z urlopu wróci³a Pochanke, on mia³ Magazyn24Godziny. Dopiero w ty mtygodniu go nie ma.
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

ale sie dzis waln¹³ : zamiast 43 metrowe mieszkanie powiedzia³ 43 pokojowe....Có¿, Kajdan potrafi zaskakiwaÌ swoja inteligencja.:) Szkoda tylko ze w negatywny dla niego sposób.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Ta wpadka byÂła ÂżenujÂąca. Jednak nic nie przebije wczorajszej wpadki Orosia i wadki Wysockiej.
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

jutro Kajdan !!??
mam nadziejĂŞ Âże mu siĂŞ coÂś pomyliÂło 8)
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nieeee... To niemoÂżliwe. :zdziwko:
KaMil
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: KaMil »

DokÂładnie powiedziaÂł tak:" A ja zapraszam paĂąstwa na kolejne wydanie FaktĂłw jutro o 19, do zobaczenia" A juÂż miaÂłem nadziejĂŞ, Âże moÂże zapowie Piotra Marciniaka, bo wkoĂącu to on miaÂł mieĂŚ w ten weekend dyÂżur. :( MoÂże bĂŞdzie od Âśrody,kto wie :)
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

A mi siĂŞ wydaje, Âże byÂło coÂś w stylu "Kolejne 'Fakty' jutro o 19:00, zapraszam". Z tego nie wynika tak jasno, Âże akurat poprowadzi je Grzegorz Kajdanowicz...

No, ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ.
:)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nawet jeÂśli tak powiedziaÂł, to wiele wskazuja na to, Âże bĂŞdzie wÂłaÂśnie on. A tak po za tym to najprawdopodobniej od wotorku albo Âśrody moÂże bĂŞdzie Marciniak. CoÂś mi siĂŞ tak wydaje.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Kajdanowicz poprowadzi "Fakty" rĂłwnieÂż jutro. Wydaje mi siĂŞ, Âże w zwiÂązku z tym od Âśrody bĂŞdzie Marciniak.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Marcin pisze: Wydaje mi siĂŞ, Âże w zwiÂązku z tym od Âśrody bĂŞdzie Marciniak.
A jednak nie :) BĂŞdzie "Ryman" A Kajdanowicz idzie na urlop:):):) Odpoczniemy trochĂŞ od "Kajadana" :D :D :D :D
ZIMA
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

Moje typowania :
od jutra wraz z weekendem BoguÂś
pon-pt. Justynka
weekend PiotruÂś :)
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Marcniak jest chyba na urlopie - ale mozĂŞ do Twoich typowaĂą wroci. :D Wreszcie - dobrze mu bedzie sÂłuzyÂł odpoczynek. Wczoraj Kajdan miaÂł 2 maÂłe wpadki. :? DziÂś wreszcie Ryman. :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

"Ma³e wpadki" :?: :?: :?: Pochanke na pewno, a Ryman raczej te¿, takich b³êdów by nie pope³nili. Zwi±zane jest to z tym, ¿e Kajdan, w przeciwieñstwie do nich, nie potrafi czytaæ :!: :!: :!: Ma wszystko ³adnie wypisane na prompterze i kretyn (przepraszam za wyra¿enie :oops: ) NIE POTRAFI POPRAWNIE ODCZYTAÆ ich :!: Ech... Tu po prostu widaæ ewidentny brak profesjonalizmu, a co za tym idzie, klasy. Jeszcze rozumiem powa¿ny b³±d (trudny wyraz, pomy³ka w zawi³ym "potoku" s³ów /u a*utomata takich oczywi¶cie nie ma /), który mo¿e siê zadarzyæ nawet Pochance, choæ ta w 99,9% na 100 wydañ nawet siê nie zaj±knie, ale on nie umie przeczytaæ zwyk³ej, prostej nazwy kraju! No sorry, ale ja ju¿ nie mam si³y go s³uchaæ :!: :evil: :evil: :x :x
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

SÂłowo polityk pomyliÂł ze sÂłowem prezydent. Drugiej wpadki nie pamiĂŞtam.
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

ehh.. czego moÂżna siĂŞ spodziewaĂŚ po maÂłym chÂłopczyku z uroczÂą dzieciĂŞcÂą fryzurkÂą.. jeszcze biedaczek nie nauczyÂł siĂŞ dobrze czytaĂŚ a jak juÂż siĂŞ wychwala Âże jedzie na wakacje - jakieÂż to ÂżaÂłosne :? i jeszcze te ochydne, gÂłupie uÂśmieszki i gibanie siĂŞ w krzeÂśle przy okazji luÂźniejszych tematĂłw.. Âżeby on kiedyÂś z tego krzeseÂłka spadÂł.. uchuhu, ale by siĂŞ chÂłopcyk popÂłakaÂł :lol:
no i jeszcze omijanie niektĂłrych tematĂłw - dosyĂŚ waÂżych - tragedia!
ODPOWIEDZ